Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sparroxxx

tak sobie wyobrazam lusesitepapiloty na glowie,makijaz jak z oper mydlanych

Polecane posty

Gość sparroxxx

caly dzien i swierzy zaraz po przebudzeniu,kapcie na szpilce,fikusna haleczka i taki sam szlafroczek.dodam,ze to kobita po 40-tce:D o rubensowskich ksztaltach.seksualnie wyzwolona,lubiaca mlade miecho;-) tak naprawde jednak wiem,ze wyglada zupelnie inaczej,po prostu taki obraz mi sie uknul w glowie.

Gość krem do rak
a mi sie widzi jakos samotna,smutna kobieta,bez zadnych zainteresowan poza kafe

A w moich wyobrażeniach Lusesita jest podobna do Izy z \"na wspólnej\".Taka zadbana biznes woman ;)

Gość to jest prawda na serio
znudzona szara gąska domowa, szukająca odrobiny rozrywki w przerwach między gotowaniem a wychowywaniem bachora, żyjąca weekendem, kiedy to po 2 dniowym nagabywaniu swojego faceta wymusza na nim wyjście do baru na frytki🖐️

Gość bachor rzekomy
skonczyl juz 18 lat :O a Lusia ❤️ jest mlodsza :P obgadujecie, zlosliwce a dla mnie jest niestarzejaca sie podfruwajka, z rozpuszczonymi wlosami, w dzinsach albo skorze, bezposrenia ale nie naiwna, szczera i otwarta, ale zdystansowana ... (zabierzcie mi to kadzidelko!) :D

Gość sparroxxx
nie obgaduje jej tylko mowie jak mi sie widzi,poza tym uwazam,ze jest sympatyczna,tylko,ze na kafe spedza zbyt wiele czasu