mimi82 0 Napisano Październik 9, 2008 Aaagusia ja używam Therm Line II ale chyba wrócę do BIO CLA bo teraz mam zgage a pozatym TLII trzeba brac pół godz przed posiłkiem a nie zawsze mi sie udae :) Karola ty zdecydowanie za mało jjesz, nawet jak schudniesz 10kg to jojo murowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aagusiaa22 0 Napisano Październik 9, 2008 właśnie wiem i troszke się tego obawiam bo ja nie mam po prostu czasu jesc regularnie:( wstaje rano i biegne do pracy pozniej na uczelnie, obiadu to juz nie pamietam kiedy jadlam:( ale mysle ze dam rade cos przekasic po kazdej tabletce:) i dziewczyny zobaczcie ja na prawde malo jem a waga stoi w miejscu:( nie wiem co z tym zrobic...przyznam ze czasami wieczorkiem mnie dopada apetyt ;P juz sama nie wiem co mam zrobic ze soba :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaaRooLaa 0 Napisano Październik 9, 2008 :( ciezko mi jesc inaczej, myslam ze znalazlam optymany sposob przy moich warunkach... gdyz: z domu wychodze o 7:00 rano wiec jem o 6:30,staram sie jesc \"spore sniadanie\" -np. 2 jaja na miekko zciemnym pieczywkiem, -albo na kanapeczkach wendlinka, serek, warzywko jakies + jogurcik -... potem w pracy mam przerwe na obiad okolo 13stej -to np. dani chinskie na gotowanym kurczaku -salatka z ryzem i pierdolami ;) -jakas lekka zupka... no i w domu potem jestem po 18stej... dlatego nie jem juz 3raz :( w pracy czasem w miedzy czasie przekosze jeszcze jabluszko, czy grefruta... naprawde myslisz ze jojo murowane? nie strasz :( - tak sie staram... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaaRooLaa 0 Napisano Październik 9, 2008 ~przepraszam za bledy w pisowni powyzej, spieszylam sie ;) i PS. to co radzicie zeby nie bylo jojo u mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimi82 0 Napisano Październik 9, 2008 Karolka po prostu lepie mniej a czesciej ale skoro jesz tyle ile napisałaś to może jojo cię nie złapie. W każdym razie życzę ci super efektów:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cosmogirl83 0 Napisano Październik 9, 2008 Jak chcesz się odchudzać, polecam stronkę www.fabrykadiet.pl - ja tam toczę boje ze swoimi kilogramami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna aaa Napisano Październik 9, 2008 hej :) ja od dzis notuję co zjadłam, wypiłam:p bo kompulsą stawiam czoło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaaRooLaa 0 Napisano Październik 9, 2008 ja tez zapisuje dzien w dzien co zjadlam i o ktorej godzinie, juz w trzecim dniu, jak popatrzylam na zapisane moje starania, to sprawilo to niemala satysfakcje i mobilizowalo do kontynuacji. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia13 0 Napisano Październik 9, 2008 witajcie ja dzis zjadlam , wypilam: kawe 2 razy z cukrem , wedlina ok 100 gram roznej , kapusta kiszona , litr soku multiwitamina , paczke paluszkow , jogurt naturalny , 2 ludka kurczaka , ziemniaki pomidory marchew gotowana .... wlasciwie to jadlam to prawie non stop tylko powoli.....dalej czuje sie totalnie ciezka i strasznie spuchl mi zoladek...zeby dalo rade zrobic chociaz 2-3 godz przerwy miedzy posilkami... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TopSecret1986 Napisano Październik 9, 2008 Witajcie.Chętnie przyłącze sie do Was dziewczyny.Wczoraj odkryłam okrutna prawde dotyczaca mojego wygladu-Prztylam!Brzuchol mi urusl,pupa,uda,lydki...Bleeeeeee.Przyszedl czas,zeby wziac sie za siebie i schudnąc.Dzisiaj zjadlam: 2 kromki pieczywa,pomidorek,wedlina do tego kawa z mlekiem.2 sniadanie banan.Obiad:Zupa pieczarkowa,kromeczka chleba. Niedawno banan i jablko.Do tego caly czas pije zielona herbate a raz dziennie Figura 1.Problem w tym,ze nie chce mi sie ruszac i cwiczyc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach