Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chatterie

Piję i pić będe. Czy jest jeszcze ktoś,kto chciałby wypić ze mną?

Polecane posty

aa2aa - to mamy ze sobą dużo wspólnego:) z tą różnicą, że ja mojego męża przestałam kochać:)

takie podkolanówki na zimę :D i mają takie malutkie kokardki zobaczyłam je jak wróciłam do domu :D oj z bluzkami to zawsze jest ten problem... dziś też mi się kilka podobało, ale co z tego jak w biuście za mała :/ modna jest satyna i w takiej jednej bluzce się zakochałam... eh ale nic z tego... nie dla mnie... :( ja na zakupy ogólnie nie lubię chodzić, bo w sklepach są rozmiary od XXS do S, no czasem M i L... :-/

Tylko tu - jak ja Cię dobrze rozumiem:D a jak kupujesz stroje kąpielowe, przyznasz się? Bo mnie się zdarzało podmieniać górę z dołem, ale na szczęście jest teraz większy wybór i można dobrać - chociaż nie we wszystkich sklepach...

DArth VEjderku - producenta... przynajmniej, jeśli o stroje kąpielowe chodzi... chodziło mi o to, że jedni szyją w komplecie i przyjmują, że ja mam tyłek jak szafa trzydrzwiowa, a inni szyją osobno i pozwolą mi do rozmiaru góry dokupić dół rozmiar 38:D

strój kąpielowy kupowałam w zeszłym roku i nie było aż tak źle... ale się nachodziłam, żeby znaleźć odpowiedni... ja unikam morza :D

kalambka szafę to Ty masz, ale pod ścianą!!! wstyd się przyznać, ale ja noszę 42 :( ja wolę góry:) ja na plaży mogę poleżeć 30 minut, bo szybko mi się znudzi... wolę aktywny wypoczynek... ale pewien spacerek plażą mile wspominam ;-)

heh, ja się śmiałam bo ostatnim razem jak byłam z koleżankami, to chciałyśmy jedną z góralem wyswatać zawsze byłoby jak pojechać ;-)

możecie przyjechać do mnie:D Tylko tu - mnie nie chodziło o leżenie plackiem na plaży, tylko o zbieranie muszelek:D a tak w ogóle, to lubię i góry, i morze - dlatego jestem zakochana w Grecji:) a jeśli chodzi o szafę - to niestety, ale jak jest komplet, to majtkami mogę się ze trzy razy owinąć:) raz jedna dobra krawcowa próbowała mi pomóc i przerobić, ale też się nie za bardzo udało... te majtasy są po prostu tak uszyte...

no cóż tak to z tymi ubraniami już jest... ja jeszcze mam problem z długością spodni chociaż aż taka wysoka to nie jestem :/

niunia, kochana, chodź, ja mam dzisiaj Tyskie:D DArth VEjder - za jedno tylko????? Podpadłeś:D

DArth za co?? kalambka, bo jak weźmiemy sobie to zaproszenie do serca, to będziemy siedzieć i siedzieć i nas pozbyć się nie będziesz mogła ;-)

jakos sie trzymam... rozmowa jaka taka byla, tłumaczenie ze byl u kolezanki przenosic telewizor i zrobil to zdjecie bo ona niby chce zerwac z chlopakiem i zeby mu pokazac czy cos takiego..jakies przekrety, nie uwierzylam...

Niunia masz przytula ode mnie :-) wypij taki toast jak ostatnio mówiłam Kalambce ;-)

niunia - wypiłam tyskie, więc powiem wprost - olej typka, bo fajna z Ciebie babka i się marnujesz. Bez uśmieszków i róznych takich, bo poważnie mówię. Tylko tu - jak najbardziej, zapraszam. Też bez uśmieszków:) DArth VEjder - bo wiara góry przenosi:) ale mogę Cię zapewnić, że mamy też inne zalety, za które nas warto podziwiać:D a tak poważnie - to ja też miewam czasami dołki. Ale nauczyłam się sobie z nimi radzić...

kalambaka, masz jeszcze browarka?? dziekuje za słowa otuchy wiem ze to debil skończony... postawilam dziada troche na nogi a on sie tak odwdziecza, tylko to ja mieszkam u niego, jakby bylo odwrotnie, jego ciuchy juz by lecialy za okno...