Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

zwariuję przez to czekanie na te 2 kreseczki

Polecane posty

a u mnie juz pewne ze dzidzi nie ma, ide do ginekologa bo nie wiem co sie dzieje ze okresu nie mam tak dlugo, od przyszlego miesiaca nic nierobie, tzn nie mierze temperatury nie patrze na sluz, no doslownie nic mam juz gdzies takie rozczarowania pozniej, nie bede nalegac na przytulanko, okropne jest pozniej takie zawiedzenie;/ maja gratulujemy, oy teraz wszystko bylo ok z malenstwem i szczesliwego rozwiazania

Anulka głowa do góry, ja jak zobaczyłam 1 kreske to wyłam jak głupia. Nie ma sensu sie zamartwiac nie teraz to nastepnym razem. A wydawałoby się takie proste: zajść w ciąże . My teraz 2 cykl sie staralismy ale wiem ze nic z tego nie bedzie. Moj maz wyjezdza na 2-3 tygodnie i na tydzien jest w domu wiec nam jest wogole ciezko trafic w \"te\"dni. A ty jak masz męża na codzień to kochajcie się wtedy kiedy bedziecie mieli ochote:)

tylko teraz juz nic nie wiem, negatywny test, a okresu nadal ie mam, chcialabym juz miec zeby zaczal sie kolejny cykl i kolejne staranka, a teraz nic, no i bedziemy sie kochac tylko wtedy kiedy bedziemy mieli naprawde na to ochote:) pozdrawiam

Gość olapolap
anulka, a moze zrob badanie beta-hcg?

dostalam @, juz sie skonczyl, trwal tak jak zawsze 5 dni, tylko byl bardzo spozniony, wazne ze juz po i znow mozna sie starac:) pozdrawiam

Gość okres 3 dni
tralalala a ja sie boje! bo mnei dzis napadaja skurcze macicy a okres sie skonczyl prawie...

karola daj znac na foru znac jak Ci sie uda, ja tez napisze, am nadzieje ze szybko to nastapi