Karola1988 0 Napisano Styczeń 29, 2009 cześć wróciłam z pracy i gotuję zupę ogórkową:) a co u was dziewczyny?? jak samopoczucie?? Ja już przywykłam do porannych wymiotów i mdłości przez cały dzień. Mój mąż mówi na mnie rano hydrant:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Witam Mnie @ nawiedziła i się rozczarowałam. Coraz mniejszą mam ochotę na staranka bo za każdym razem zonk. Jestem w trakcie sesji i w weekend mam 2 egzaminy, na które mam takie wrażenie , że nic nie umiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia333 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Malwinka i to jest twój podstawowy błąd że się starasz żeby mieć dziecko a nie że się kochasz dla przyjemności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Karolcia trafnie powiedziane:) Dziecko to DAR od Boga... Dlatego nie staraj się i nie traktuj męża jak maszyny do zapłodnienia... ciesz się miłością:) Zrób romantyczną kolację, włóż seksowną bieliznę:) nie licz dni płodnych tylko bądz spontaniczna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Malwinka widzę że brałaś ślub w podobnym czasie jak ja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUDIA86 0 Napisano Styczeń 29, 2009 HEJ Dziewczyny. Mogę sie do Was dołączyć? Od roku staramy sie o dzidziusia i nic :( Mam 22 lata i jestem z Rudy Śląskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Troszkę mnie zle zrozumiałyście :) Nie idę z mężem do łóżka tylko dlatego aby spłodzić dziecko i nawet o tym nie myslę w takiej chwili. Poprostu chodziło mi o to, że staramy się kochać jak najbliżej tych dni, a także poza nimi, a mimo to się nie udaje.Nie wyliczam dni płodnych bo mam nieregularne cykle a te kalkulatory internetowe trochę sa zakłamane.No i nietraktuje męża jak maszyny do zapłodnienia. Karola 1988 ślub brałam 23 sierpnia :) Witamy Cię KLAUDIA86 :) Dopisz się do naszej tabeleczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Styczeń 29, 2009 Troszkę mnie zle zrozumiałyście :) Nie idę z mężem do łóżka tylko dlatego aby spłodzić dziecko i nawet o tym nie myslę w takiej chwili. Poprostu chodziło mi o to, że staramy się kochać jak najbliżej tych dni, a także poza nimi, a mimo to się nie udaje.Nie wyliczam dni płodnych bo mam nieregularne cykle a te kalkulatory internetowe trochę sa zakłamane.No i nietraktuje męża jak maszyny do zapłodnienia. Karola 1988 ślub brałam 23 sierpnia :) Witamy Cię KLAUDIA86 :) Dopisz się do naszej tabeleczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna Freddy K. 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Karola narobiłaś mi ochoty na zupę ogórkową :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUDIA86 0 Napisano Styczeń 30, 2009 nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........6...............Śląsk (Lubliniec)........21.......brak Lolunia............1..............Częstochowa........... .20.......brak Asienka478.......11............Koszalin................. ..21........brak Natulek............4..............Zgierz................ .....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska......... .....22........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc...... ...wiek.. ...dzieci Karola1988 ....10.....28.08.09.....Gdańsk...............20......w drodze mooncia........6....27.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4.......w drodze Panna Freddy K....6....-.....Poznan..........24.......w drodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUDIA86 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Dopisałam sie do Was :) Tak bardzo pragne juz dzidzusia. Zanim zaczelismy sie starac to przez 3 lata bralam tabletki antykon. Teraz sie marwie czy to nie przez to nam nie wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Wydaje mi się, ze to nie jest wina tabletek, poprostu zbyt bardzo chcemy być w ciązy. ;-) Ja wcześniej stosowałam zabezpieczenia (prezerwatywy) a po slubie zero zabezpieczeń i jak do tej pory nic... I na nas przyjdzie pora i bedziemy cieszyc się brzuszkami ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUDIA86 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Mam taką nadzieje :D Biore castagnus,wiesiołek i folik. A Wy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Ja biore Folik i jak mi się przypomni to wiesiołek. Ja dodatkowo biore duphaston, który przepisał mi gin aby podregulowac cykle i zeby wydłuzyc faze lutealna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUDIA86 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Gdzie są wszystkie dziewczyny ? :) Jestem nowa więc może napiszę trochę o sobie. Mam 22 lata. Jestem z Rudy Śląskiej. Mam narzeczonego ( jeszcze nie mamy ślubu),jesteśmy razem 5 lat i mieszkamy razem. Uwielbiam gotować :D I uwielbiam dzieci. Mam nadzieje że wkrótce bede miala swoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Styczeń 30, 2009 WItam Cię :) To jesteśmy w tym samym wieku. Jestem ze Śląska. Za ponad miesiąc stuknie mi 22 lata. Ogólnie też lubie dzieci, jak narazie swoich niemam. Siostra męża będzie na dniach rodzić i już się nie mogę doczekać ;-) Będzie dzidziuś w rodzinie, to może to spowoduje, że nie będę się zbytnio skupiać nad tym, aby zajść w ciążę i będziemy mieli niespodzianke w postaci fasolki ;-) Gorzej jak sytuacja nabierze innego wymiaru, że bede chciała jeszcze bardziej ;-( Mam męża, którego czasem lubie denerwowac hihi ;-) Studjuję sobie pedagogikę, w czerwcu konczę swą edukację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUDIA86 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Malwina A co spowodowało że tak wcześnie wyszłaś za mąż? Też bym chciała ale nie mam na razie pieniędzy na ślub. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Chcieliśmy poprostu sformalizować swój związek i z miłości ;-). Przez 2 lata mieszkaliśmy razem bez slubu. Ślub planowaliśmy przez rok i przez rok na niego oszczedzaliśmy i po mału kupowaliśmy drobne rzeczy. Fakt ślub jest dużym wydatkiem jednak myśleliśmy, że wyjdzie nas on o wiele więcej. Wzieliśmy też pożyczkę w firmie męża, gdzie się ją zwraca bez odsetek. Wydatki zmniejszyły się bo połowa gości odmówila przybycia. Slub to niesamowite przezycie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUDIA86 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Wierze że jest to niesamowite przeżycie :) Tez pragnę już być żonką :) Ale wszystko przyjdzie z czasem. Gdzie sie podziewają wszystkie dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Styczeń 30, 2009 No właśnie dziewczyny gdzie jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natulek 0 Napisano Styczeń 30, 2009 ja jestem :) siedzę sobie z mężulkiem przed tv :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUDIA86 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Dzisiaj o 22.20 na tvn leci fajny film \"Zagłada\". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natulek 0 Napisano Styczeń 30, 2009 o tej porze bede juz lulac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rapujacepierogi 0 Napisano Styczeń 30, 2009 hej dziewczynki my tez staralismy sie o dzidziusia i to dlugo bo 4 miesiace i gdy dalismy sobie spokuj, zobaczylamdwie kreseczki:) od 8 miesiecy jestem szczesliwa mama:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUDIA86 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Tez bym chciala po 4 miesiacach zajsc w ciaze. Uwazam ze 4 miesiace to nie tak duzo. Ja juz rok sie staram i nic :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rapujacepierogi 0 Napisano Styczeń 30, 2009 to moze idz do lekarza i zrob sobie badania? moze cos jest w Twoim organizmie cos sie dzieje? trzymam kciuki aby wkoncu pojawili sie dwie kreseczki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KLAUDIA86 0 Napisano Styczeń 30, 2009 Gratuluję Ci bardzo bardzo dzidziusia :) Pojde do lekarza i zrobię badania. Zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Styczeń 30, 2009 A powiedzcie mi dziewczyny, czy na płodnośc faceta wpływa przebyta i zoperowana przepuklina pachwinowa jak był niemowlęciem? Szukam w necie, ale nic konkretnego nie znalazłam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rapujacepierogi 0 Napisano Styczeń 30, 2009 dziekuje bardzo:)))) tak to moze byc przyczyna:( wsumie musicie sie dowiedziec od lekarza, ale to moze byc wlasnie problemem lepiej zrobic badania i sie upewnic:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Styczeń 30, 2009 cześć:) zgłaszam się i ja:) witam nowe koleżanki:) my też staraliśmy się od razu po ślubie wyszły 4 cykle;) i udało się a Teraz czekam na maluszka, ale jeszcze długa droga przede mną bo do 28.08 na ten dzień mam termin, ale i tak jeszcze kawał czasu. Dziewczyny nie boicie się porodu??? bo ja strraasznie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach