aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 4, 2009 o jedna bo o mnie raczej nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 4, 2009 nie mam takiego szczescia;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooncia Napisano Luty 4, 2009 oj przestan :) trzeba pozytywnie myslec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 5, 2009 witam:-( ide zaraz zrobic tescik zobaczymy co wyjdzie raczej negatyw znając życie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 5, 2009 wiecie co wyszły dwie kreseczki:-) ;-) :-) :-) huuuuuurrrrraaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w końcu:-) :-) :-) :-) :-) ;-) :-) :-) tylko ta druga ciutke słabsza ale też mocna:-) :-) :-) :-) będę miała dzidzie jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż się cała trzęse ze szczęścia:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 5, 2009 ale dzisiaj będę miała szczęśliwy dzień:-) to teraz do lekarza na potwierdzenie tylko kiedy??????? po 15 się odezwe jak wróce z pracy pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooncia Napisano Luty 5, 2009 Asienka moje gratulacje :) widzisz mowilam Ci ze masz dzidzie :) mozesz tez isc na bete i zobaczysz mniej wiecej w ktorym tygodniu jestes. Najlepiej do ginekologa isc w 7 8 tygodniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonka20 Napisano Luty 5, 2009 Jejku denerwuje mnie to czekanie na @....:( juz sie nie moge doczekac...ciekawe czy sie udalo....ale watpie... ja zawsze musze miec pecha:( pozdrawiam Was serdecznie...Wierze, ze chociaz Wam sie uda:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonka20 Napisano Luty 5, 2009 i gratuluje Ci Asienka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Luty 5, 2009 Witam Plamienie ustało, więc @ się skończyła. To chyba była jednak @ i plamienie się przedłuzało przez duphaston. Nie bede mama ;-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonka20 Napisano Luty 5, 2009 Malwinka, wiem, ze to przykre ale wierze, ze niedluo Ci sie uda;), ja tez sie boje teraz tego okresu, powinnam dostac za tydzien...i pewnie dostane...miesiac temu tez sie cieszylam, bo wyszedl mi test pozytyw( druga kreseczka byla ledwie widoczna) i okres sponizl mi sie dwa dni, bylam taka szczesliwa....a tu przyszla @...i szczescie sie skonczylo...i pewnie teraz bedzie to samo....ech..:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mooncia Napisano Luty 5, 2009 bylam dzisiaj na USG i jest wszystko dobrze :) zarodek sie rozwija :) ma teraz2,7 cm :) i nie jestem w 7 tygodniu tak jak lekarka mi powiedziala tylko w 6 bo zobaczyla po rozwoju pechezyka :) tak sie martwilam ale nie potrzebnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonka20 Napisano Luty 5, 2009 Gratuluje Moncia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 5, 2009 wiedziałam moncia nze bedzie wszystko dobrze mocno trzymałam kciuki:-) lepiej sie nie nakręcać a napewno wyjdzie bobas:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonka20 Napisano Luty 5, 2009 Tylko szkoda,z e na moj temat nikt nic nie napisal...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 5, 2009 lonka uda ci sie zobaczysz ja tez mialam takie podejscie jak ty i radze ci nie myslec tak o ciąży zyj normalnie przyjdzie to przyjdzie nie to nie:-) bedzie dobrze trzymam ciuki za wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonka20 Napisano Luty 5, 2009 Asienka mam od wczoraj wlasciwie od przedwczoraj temp 37 i 4 co to moze oznacza?? wiem nie napalam sie bo moz ebyc jak ostatnio, ze bede w ciazy, a itak dostane okresu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 5, 2009 pytaj sie o to dziewczyn one sa bardziej doswiadczone, ja nic na ten temat nie wiem. przykrpo mi ale ja tobie nie pomogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonka20 Napisano Luty 5, 2009 Dziekuje Ci za odpowiedz:) Dziewczynki, ktora wie co to moze oznaczac?? strasznie sie niepokoje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonka20 Napisano Luty 5, 2009 jestescie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Luty 5, 2009 Lonka przed @ temp. jest podwyższona w dniu @ spada lub utrzymuje się dalej;) czego ci życzę:) Gratuluję nowej szczęśliwej mamusi:) mooncia twoja dzidzia jest taka duża?? ja byłam na usg w 9 tygodniu czyli 7 od zapłodnienia to płód mierzył 1,5 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eveggg Napisano Luty 5, 2009 Asienka wspominalas ze na piersiach tez zauważylas takie żyłki i krostki... a co to byly za krostki? jesli mozesz napisac? serdecznie Ci gratuluje dzidziusia:) własnie przeczytalam.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonka20 Napisano Luty 5, 2009 Dziekuje Karola za odpowiedz...ciekawe co z tego bedzie narazie jest 3 dzien 37 i 4;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 5, 2009 miałam krostki na brodawkach nie miały żadnego koloru tylko było ich strasznie troszke.:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aaaaaaaaadddsaADDFGGFRTRTGG 0 Napisano Luty 5, 2009 na razie to test płytkowy może sie pomylił?????? różnie bywa:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malwina21 0 Napisano Luty 5, 2009 Lonka masz wysokę tempkę ;-) Moja najwyższa to 37,1 ;-) 3mam kciuki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lonka20 Napisano Luty 6, 2009 Malwinka, ale miesiac temu tez tak mialam i test tez mi wyszedl pozytyw...dwa dni nawet(jak nidy) spoznil mi sie okres...bylam zalamana....zadaje sobie tylko pytanie czemu tak... ne wiem moze zrobic sobie jakies badania...ale wiem, ze gin powie mi, ze to natura i wogole.. i narazie nic mi nie zleci...tylko zebym starala sie dalej..ale uwazam, ze jakby bylo ok to juz bym miala spora fasolke...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia333 0 Napisano Luty 6, 2009 Lonka Przecież to dopiero 2 cykl to czym ty się martwisz. Jeszcze sporo czasu masz aby się zacząć martwić. Zakładam że za twoim nickiem jest podany twój wiek więc tym bardziej nie masz podstaw do obaw. Spójrz na Asienke 478 ona zaszła w 11 cyklu i to ona mogłaby się zacząć martwić ale na pewno nie ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość demolka1988 Napisano Luty 6, 2009 Lonka ja mam wrażenie że ty się za bardzo nakręcasz a to nie pomaga tylko ma skutek odwrotny. Kiedy masz dostać @?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Luty 6, 2009 poprzedni wpis jest mój tylko nie mogłam się zalogować:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach