Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żywy_trup

po co w ogóle coś robić w Polsce?

Polecane posty

Gość żywy_trup

Siedzę sobie i myślę obecnie - po co w ogóle w Polsce żyć uczciwie, wysilać się. Straciłam już nadzieję na COKOLWIEK uczciwego w tym kraju. Czy wy jesteście normalni wszyscy? Mając 25 lat zostałam w życiu sama. SAMA. To jest coś strasznego zostać w tym wieku bez wszystkiego - a rób se co chcesz. Po studiach. Wzięłam się do pracy, na której tak sobie się znałam, no ale co miałam robić. Wzięłam się do nauki, żeby nie zmarnować 5 lat. Szukałam miejsca dla siebie, przenosiłam się. Po 8 latach wszystko w tym samym punkcie - miałam se na tyłek siąść bo nic nie było po znajomości i w ogóle najlepiej samobójstwo popełnić bo mieszkania do dziś nie mam. I nie nazbieram na nie w obecnej sytuacji. Wszystko rozwalone, wokół mnie jedno wielkie tornado w życiu. ZNOWU. No kurwa mać, że tak napiszę czy w tym kraju mieszkają same dekle? Zyją, pracują? Swiry zapite , złodzieje? Czy tu nie ma nikogo normalnego? Ani rodziny, ani pracy normalnej, ani mieszkania, 2 procesy przegrane - no co pojeby tu żyją. Nie wiem - nie rozumiem tego. Wszystkiego zawiszczą - nawet tego e-maila na pewno. Czemu mi się to przytrafia? Nie rozumiem tego. Mam 33 lata. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. 8 lat zmarnowanych bo nie wyjechałam. No zero sensu tu wszędzie. Jak tu żyć można? :(

Gość żywy_trup
Proszę mi tu coś napisać. Czemu ja nie mam pracy obecnie, czemu ja kredytu wziąć? Czemu ja mam teraz za przeproszeniem ZNOWU(??) szukać jakiegoś chuja, któremu wszystko rodzice załatwili i sra w majtki 8 rok jak jakimś cudem studia skończył i co? i mam się przed nim nie wiem... mam klękać czy co? Nie wiem- dupę mu lizać? I na to był czas w życiu, ale kurwa mać nie mam 15 lat. Czy ci ludzie ocipieli tu wszyscy? To całe społeczeństwo? jakiś deb z zagranicy każe mi czytać książki jakiegoś Pająka "Polska w bagnie". Kuźwa mać - może tak miałam zacząć 8 lat temu? Nie wiem!!!

Gość Kraolinka 1989
w sumie to huj wie o co ci chodzi

Gość żywy_trup
Nie wiem - no faktycznie było to bagno i 8 lat temu, ale jak można do czegos takiego dopuścić, że 1 człowiek ... ach ... nie wiem co w ogóle tu napisać teraz. Jak to możliwe, że jakiś chuj jak 8 lat temu ze mnie śmiał tak do dziś. JAK JA WAS WSZYSTKICH NIENAWIDZE WY BEZMYSLNE GLUPKI I ZLODZIEJE!!! :(

Gość żywy_trup
Czuję, że 1 człowiek może jednak być dowodem na to, że CHUJA JEBANEGO TO WSZYSTKO WARTE - w istocie bo bez CHUJA ANI DO BRAMY W TYM CIULSTWIE POLSKIM.

Gość Aniołek bez skrzydeł
Nie wiem jak, ja straciłam wszystko dużo wcześniej i nie potrafię normalnie życ. Ani rodziców, ani rodzeństwa ( jeden zwyrodniały brat, który wymeldował mnie z mieszkania ) dobrze że chociaż sa przyjaciele, ale oni nie kupią mi mieszkania. Zarabiam 2100 zł na rękę, za to muszę wynajmowac lokum, utrzymac sie i jeszcze odlozyc na mieszkanie, na ktore wystarczy moze jak skoncze 100 lat Mam 25 lat i nie widzę takiej przyszłości

Gość żywy_trup
Idz się lecz psychicznie ...ty czarne coś tam... nie wiem. Jakaś wariatka. Zgłoś się do psychiatryka póki czas. Boże co za ludzie daremni wszędzie - jakieś same półłgłówy bezmyślne - skąd oni się biorą? Głupie pytanie :(

Gość Człowiecze próchna
Ludzie są zepsuci, kiedyś im przyjdzie za to wszystko zapłacić.

Gość żywy_trup
A idż w diabły. I nie wracaj. Do piekła idz nawet jak dla mnie. Dziś zastanawiam się jak ja mogłam być taka durna 6 lat temu i tu wrócić. Chodzę po domu, myślę i płakać mi się chce jak mogłam być taką idiotką. Po co ja miałam to mieszkanie wtedy. Doktorat robiłam. Chodzę i płaczę jakie świnie nienormalne na tej uczelni. To wszystko to moje piekło. Jeden taki był w w piekle i powiedział, że to klatka. Ja mam to samo :(. Tu gdzie jestem to klatka, piekło, to mnie wciąga, nic mi tu nie wychodzi, odkąd tu wróciłam jedna wielka kpina. Czuję się jakby mi ktoś nasrał na twarz. Nie wiem. Gdzie tu jest jakaś sprawiedliwość? No gdzie? państwo chujów i kurew. :(

Gość żywy_trup
Polska to państwo chuków i kurew. I pijaków. Zapamiętajcie to sobie wszyscy. Kto się z kim pieprzy ten tu żyje. A ksiądz z zakonnicą. Omal nie wylądowałam za kratami. Przeraża mnie to :( Nienawidzę Polski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Dyskvdsn
Jesteś anglistką?

Gość żywy_trup
Nie. Nie jestem anglistką. Jestem nikim. Jestem Jacek Soplica jeśli chodzi o ścisłość. Boże - wszyscy mnie oszukują. mam 33 lata. Czemu mi nikt nie powiedział - "słuchaj nie rób nic bo jak nie zaczęłaś dupą to se daruj". Czuję się oszukana, skrzywdzona. Nigdy tu nie wrócę. Kurwoland.

Gość żywy_trup
spierdalaj stąd czarna kurwo :(

Gość żywy_trup
raz znałam taką pedagog. Ach - na wszystkich najeżdżała a sama była pewnie taką kurwą, że aż szkoda gadać. Bo takie to najbardziej są takie właśnie. Och jak ja jej nie znoszę. NIenawidzę tej wiedźmy! Tych wszystkich degeneratów zapitych polskich :(

Gość żywy_trup
Po co ja tu wróciłam? Wierzę jednak, że Bóg mnie wyprowadzi na prostą. Gdziekolwiek ona jest. Ale to państwo powinno zniknąć z mapy świata. Och - te pijaki tu wszędzie na stołkach :( OBRZYDLIWOSC :(

Gość żywy_trup
Czemu wy tu wszyscy piszecie? powinniście pić w tym czasie, a następnie w samochód i drzewo. To w Polsce normalne!!! Och jak ja was nienawidzę!!! :(

Gość niepotrzebnie sie trudzilam
Widze monolog, takze nie ma co odpowiadac, bo pisze a ty dalej swoje Ja ciebie rozumiem, bo nie znosze skurwysynstwa a tego pelno

Gość Rozumiem Cie
Zywy trupie----a ja Cie rozumiem, naprawde. Moze jeszcze nie jest za pozno by cos zmienic? Moze jednak wyjedz z Polski, masz gdzie? Do kogos znajomego?

Gość żywy_trup
Bardzo chcę już wyjechać i nie wracać tu nigdy. Nienawidzę tego kraju , tych ludzi. najgrosze jest to, że miałam tu tyle problemów, 4 razy zdawałam prawo jazdy (późno je robiłam) i nie mogę wziąć kawałka gówna i walnąć nim w twarz jednemu chujowi i drugiemu. Jak to możliwe? I trzeciemu i czwratemu. Bo jestem sama. No mówię wam tu jak nie jesteś kurwą to nie ma życia. A facet musi być chujem też bo też niczego nie osiągnie. A jakaś logika? Coś? No nic. NO TO NIE. I to od doktoratu poczynając. No ja jużnie mogę. Może ktoś potrafi, ale ja już nie :(

Gość OrnoKor
w sumie łatwiej mi się dogadać z pesymistą niż z optymistą:) Rozumiem cię. Ze mną nie jest aż tak źle ale kto wie jak będzie w przyszłości. Gdybyś jednak była łaskawa opowiedzieć więcej szczegółów? Miałaś chłopaka, z którym nie wyszło? Dobrze rozumiem? Byłaś za granicą ale wróciłaś? Uważasz, że tylko przez seks kobieta może coś załatwić a Ty tak nie chcesz czy uważasz że nie jesteś dość ładna?

Gość wszystko zdechnie wiec po co r
to schowaj sie w ziemi, kazdy z was to zywy trup, zdechniecie wszyscy, kretyni, popracujcie nad soba, zrobcie cos ze soba, bo macie jedno zycie idioci, zdechniecie i nikt o was nie bedzie pamietal

Gość OrnoKor
Wiesz w sumie to czuję się raźniej dzięki tobie. Nic to nie daje ale czuję się raźniej

Gość żywy_trup
Tak. Uważam, że tu się trzeba albo puszczać albo być bezmózgiem bo inaczej za mąż w ogóle nie wyjdziesz, a nawet jak to wszystko do dupy bo musisz lizać dosłownie chuja mężowi bo on ma kasę. Ale tak jest wszędzie. Jednakże w Polsce takie kobiety są masowo produkowane. Nie podoba mi się to. Gdzie? W szkole!!! Naprawdę.Tu po prostu niczego nie ma. Facet niech sobie robi co chce - ja nie jestem facetem. Ale kobieta? A co ja mam robić bez tego dr wręczonego mi przez bandę ciulów i szkolne ciule rózne (co faceci robią w szkole) - no żebry mi zostają albo puszczanie się. przecież to STRASZN E :(. I to tak trzymają - a co zrobi, a co zrobi - jedna, druga kurwa się obroniła, a ja nie. Bo bezmózga nie jestem i taka - O ALLACHU z chujem na dachu. No i tyle mam z tego :(. Ale się wnerwiłam dosłownie tym wszystkim. Ile ja mam lat kuuuuuuuurwa mać? :(

Gość OrnoKor
No i kurcze sobie poszłaś. A ja tu chciałem cię o coś zapytać. Czy np przeszkadzałoby ci, gdybyś zainteresował się tobą facet, który mimo załóżmy Twojego wieku, jeszcze nigdy się nie całował, nie uprawiał seksu i bał by się wyśmiania? Wyśmiałabyś go?

Gość Rozumiem Cie
Czasem kazdy z nas ma dosc wszystkiego, ma sie ochote wyc. Ale pamietaj ze nie mozna pozwolic by taki stan za dllugo nas trwail poniewaz mozna popasc w cos gorszego-depresje..proponuje Ci abys poszukala prac za granica, nawet w internecie, jesli nie masz znajmoych do ktorych moglabys wyjechac. Zobaczysz i dla Ciebie zaswieci slonce. Wierze w to