Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 ana72
no c贸偶....nerwica l臋kowa dopad艂a mnie nawet nie wiedzia艂am kiedy... musia艂am i艣膰 na zwolnienie...a po za tym stan chronicznego zm臋czenia, to mnie po prostu wyka艅cza

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Andziusia........24............nerwica natr臋ctw..............Berlin Pelasia 78........29............gorafobia........................War szawa Hexa..............29............nerwica l臋kowa.................Gorz贸w Punca24..........24............nerwica natr臋ctw..............Sosnowiec Basiaijuz.........46............nerwica l臋kowa- by艂a...........艁贸d藕 Liduszka.........37............ner. l臋kowa.agorafobia........Jaworzno Pipek.............44.............nerwica l臋kowa..................Warszawa Netka30..........32............nerwica l臋kowa.depresja .....W艂oc艂awek MamaJulki........30............nerwica l臋kowa,depresja..... ma艂opolska Dana39...........40.............nerwica l臋kowa..................Kujawy Efka43............43.............n.l臋kowa , agorafobia..........Gda艅sk Iiyama(Tunia)...50...deprecha z napadami l臋ku panicznego....艁贸d藕 Rrenka037.......39.....nerwica l臋kowa z deprech膮...........Warszawa Marijke...........23......nerwica l臋kowo-depresyjna.........Warszawa Anio艂ek21........21..............nerwica lekowa................. Poznan Ammarylis .......46 ......nerwica lekowa z agorafobi膮.... Ostr贸w Wlkp Olabasia.........52...............nerwica l臋kowa..............Warszawa Zgredek.........31......................depresja........ . ..............Konin Tamara...........35...................agorafobia........ ..............艢l膮sk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorz贸w Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr................Dziwn贸w Male艅stwo........29................agorafobia........... ......Warszawa Marska...........42............nerwica l臋kowa....................Kujawy Jagoda...........45...................nerwica l臋kowa...........Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... .............艁贸d藕 Ada7777.......36........n.l臋kowa, agorafobia,hipochondria..Zach.Pom. Angel61......... 27...............nerwica natr臋ctw i l臋ki....Warszawa Magdziapek.......25...........n.l臋kowa.......... .................艢l膮sk Kasia100...........43...........n.l臋kowa.......... .............Pozna艅 Nadzia26...........27............n l臋kowa............................艣lask Asix90...............17......n. l臋kowa (n. serca)...................Toru艅 nusia 35.............35.......n.l臋kowa i inne.........................Krak贸w Bianka...............39.........n.l臋kowa, hipoch................okol.Gliwic Sloneczko.mw......24.......nerwica l臋kowahipohondria.....Wroc艂aw DUSIKA ..............34 nerwica depresja i inne................WROC艁AW GUNIA24......24.......nerwica lekowa i hipochondria.............TCZEW diabel-na-obcasach.....23.......n.l臋kowa .................. Bia艂a Podlaska goofer1982.... 25.......n.k臋kowo-depresyjna..............Cz臋stochowa Jaco20 ........20...........n.lekowo-depresyjna..................Wr oclaw Amiga_Gdynia......21..............n.l臋kowo-depresyjna ........Gda艅sk mazanek...........35..............nerwica l臋kowa...............krak贸w kitti77..............30............nerwica l臋kowa,........艣wi臋tokrz bzium.........24.........n. lekowa, n. jelit, hipochondria!......wroc艂aw Afobamka........30.......nerwica l臋kowa.................podkarpacie Ania ..............36.......nerwica l臋kowa.................Tychy Agais..............29.......nerwica l臋kowa.................Keflavik kokardka 25.......26......n lekowo - depresyjna ............ Slask xanaxik............35.......nerwica lekowa............lubuskie nikt2...............40.......nerwica l臋kowa,napady paniki ...Warszawa aga-81.........27.......nerwica l臋kowa, napady paniki.okol..Szczecin ksiuni...........32......nerwica l臋kowa, hipochondria......Mazowieckie

Udost臋pnij ten post

J naprzyk艂ad ch臋tnie pomog臋, ja ju偶 nie mam tych problem贸w i nie b 臋d臋 mie膰:) jeszcze w zesz艂ym roku pisa艂am, codziennie i panicznie:) mog臋 poda膰 gg jakby kto艣 chcia艂 pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

hej kochani. dzisiaj od rana dziwnie boli mnie g艂owa. tak jak tego nie znosz臋. po jednej stronie, na g贸rze ,t臋po ,pulsujaco jednocze艣nie. poza tym rumieniec. no i wy艂膮czenia 艣wiadomo艣ci. ja staram sobie czasem przypomina膰 koj膮ce s艂owa neurolog ale boj臋 si臋 tego b贸lu..;( ps. dopisuj臋 si臋 do listy

Udost臋pnij ten post

Zdr贸wko - S艂o艅ce - wyluzuj si臋 to na bank nerwica....nie my艣l o tych dolegliwo艣ciach, wyjd藕 gdzie艣 przejd藕 si臋 jak masz dobr膮 pogod臋. Przypomnij sobie jak dobrze si臋 czu艂a艣 jak nie mia艂a艣 czasu my艣le膰 o nerwicy to jest najlepszy dow贸d na to 偶e to pod艣wiadomo艣膰 p艂ata Ci te figle ! Trzymaj si臋 ciep艂o!

Udost臋pnij ten post

Ksiuni Masz racj臋. nied艂ugo wychodz臋 do szko艂y, do dzieci. ale do艣膰 mam ju偶 chyba samotno艣ci. skonczy艂am praktyki i mam wi臋cej czasu i wi臋cej l臋k贸w. i b贸li.;( znowu chyba niekorzystne dni nadchodz膮 dla mnie.. jeszcze wczoraj dowiedzia艂am si臋 o wypadku 艣miertelnym mojego dalekiego kolegi i jako艣 l臋k mnie ogarn膮艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ana72
Basiu, jesli mo偶esz pom贸c to ja ch臋tnie...ten stan trzyma mnie ju偶 2 miesiace i nie widz臋 ko艅ca...ale Ty napisa艂a艣, 偶e masz to za sob膮...MO偶na zatem???? prosz臋 o GG i pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ana72
Andziusia........24............nerwica natr臋ctw..............Berlin Pelasia 78........29............gorafobia........................War szawa Hexa..............29............nerwica l臋kowa.................Gorz贸w Punca24..........24............nerwica natr臋ctw..............Sosnowiec Basiaijuz.........46............nerwica l臋kowa- by艂a...........艁贸d藕 Liduszka.........37............ner. l臋kowa.agorafobia........Jaworzno Pipek.............44.............nerwica l臋kowa..................Warszawa Netka30..........32............nerwica l臋kowa.depresja .....W艂oc艂awek MamaJulki........30............nerwica l臋kowa,depresja..... ma艂opolska Dana39...........40.............nerwica l臋kowa..................Kujawy Efka43............43.............n.l臋kowa , agorafobia..........Gda艅sk Iiyama(Tunia)...50...deprecha z napadami l臋ku panicznego....艁贸d藕 Rrenka037.......39.....nerwica l臋kowa z deprech膮...........Warszawa Marijke...........23......nerwica l臋kowo-depresyjna.........Warszawa Anio艂ek21........21..............nerwica lekowa................. Poznan Ammarylis .......46 ......nerwica lekowa z agorafobi膮.... Ostr贸w Wlkp Olabasia.........52...............nerwica l臋kowa..............Warszawa Zgredek.........31......................depresja........ . ..............Konin Tamara...........35...................agorafobia........ ..............艢l膮sk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorz贸w Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr................Dziwn贸w Male艅stwo........29................agorafobia........... ......Warszawa Marska...........42............nerwica l臋kowa....................Kujawy Jagoda...........45...................nerwica l臋kowa...........Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... .............艁贸d藕 Ada7777.......36........n.l臋kowa, agorafobia,hipochondria..Zach.Pom. Angel61......... 27...............nerwica natr臋ctw i l臋ki....Warszawa Magdziapek.......25...........n.l臋kowa.......... .................艢l膮sk Kasia100...........43...........n.l臋kowa.......... .............Pozna艅 Nadzia26...........27............n l臋kowa............................艣lask Asix90...............17......n. l臋kowa (n. serca)...................Toru艅 nusia 35.............35.......n.l臋kowa i inne.........................Krak贸w Bianka...............39.........n.l臋kowa, hipoch................okol.Gliwic Sloneczko.mw......24.......nerwica l臋kowahipohondria.....Wroc艂aw DUSIKA ..............34 nerwica depresja i inne................WROC艁AW GUNIA24......24.......nerwica lekowa i hipochondria.............TCZEW diabel-na-obcasach.....23.......n.l臋kowa .................. Bia艂a Podlaska goofer1982.... 25.......n.k臋kowo-depresyjna..............Cz臋stochowa Jaco20 ........20...........n.lekowo-depresyjna..................Wr oclaw Amiga_Gdynia......21..............n.l臋kowo-depresyjna ........Gda艅sk mazanek...........35..............nerwica l臋kowa...............krak贸w kitti77..............30............nerwica l臋kowa,........艣wi臋tokrz bzium.........24.........n. lekowa, n. jelit, hipochondria!......wroc艂aw Afobamka........30.......nerwica l臋kowa.................podkarpacie Ania ..............36.......nerwica l臋kowa.................Tychy Agais..............29.......nerwica l臋kowa.................Keflavik kokardka 25.......26......n lekowo - depresyjna ............ Slask xanaxik............35.......nerwica lekowa............lubuskie nikt2...............40.......nerwica l臋kowa,napady paniki ...Warszawa aga-81.........27.......nerwica l臋kowa, napady paniki.okol..Szczecin ana72.......36.............nerwica l臋kowa...............Katowice

Udost臋pnij ten post

to mnie i zdrowko przy okazji tam kiedys dopiszcie:) stres-stop..........24..........nerwica l臋kowa................kujawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stary nerwus
zdrowko podaj swoj wiek:)

Udost臋pnij ten post

u mnie ciemno na dworze , chyba zaraz bedzie nie藕le la艂o ! mia艂am dzis opopo艂udniu ma艂y atak l臋kowy , ale przesz艂o mi ....ola艂am go ... :) nie wiem moze to od tej pogody , bo mnie dzis wszystko boli :/

Udost臋pnij ten post

pisal艂am na tamtym topiku siedzia艂am yu godzine wysy艂a艂am ale nie posz艂o tragedia juz mnie to wkurza艂o teraz wraca艂am z zakup贸w i dosta艂am smsa od aga-81 wiec napisze to co chcia艂am napisac dziewczyny lulek naprawde istnieje zadzwoni艂 wczoraj do mnie na kom贸rke d艂ugo rozmawialismy potem poda艂am mu numer domowy a on swoje namiary na Nasza Klasa i powiem wam ze ciesze sie ze tego cz艂owieka spotka艂am dziewczyny my nawet nie mamy po艂owy tych dolegliwosci kt贸re on mia艂 i co najwazniejsze wyszed艂 z tego jest to bardzo mi艂y serdeczny i szczery cz艂owiek ......licze na niego a on podja艂 sie mi pom贸c .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bianka uwazaj moze to jakis zboczeniec!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

tak jak psycholog rozmowa i wskaz贸wki jak w pewnych sytuacjach si臋 zachowa膰 jak reagowa膰 w krytycznych sytuacjach

Udost臋pnij ten post

tak jak psycholog rozmowa i wskaz贸wki jak w pewnych sytuacjach si臋 zachowa膰 jak reagowa膰 w krytycznych sytuacjach

Udost臋pnij ten post

to nie jest zaden zboczeniec za duzo w zyciu przeszed艂 on jjest tak samo bardzo wrazliwy jak my znowu pare razy mi sie wys艂a艂o

Udost臋pnij ten post

bianka_120 - badz ostrozna, nie znasz tego czlowieka, jezeli mowil CI prawde to ok,przynajmniej sie nie rozczarujesz, uwazam jednak,ze troche ostroznosci nie zaszkodzi, zwlaszcza na forum

Udost臋pnij ten post

trzeba uwa偶ac na ludzi z internetu ... ja Cie powiadomilam bo patrze nie ma Cie a na starym topie wysylalas kilka razy posta i nic .....

Udost臋pnij ten post

red bulko dzieki za ostrzezenie ale mysle 偶e wszystko b臋dzie ok musze czekac az lulek wstanie bo jak u nas jest dzie艅 to u niego noc mieszka w USA

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰