Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 no to pieknieeee
co tu sie porobilo! basia -super ,ze juz jestes zdrowa i nie boisz sie nerwicy.zazdroszcze .jednak uwazam ,ze ogolne (nie szczegolowe:P)informacje na temat sposobu leczenia(wyleczenia!!!) naleza sie wszystkim i mysle ,ze to by bylo ok.po co gg?opisac powrot do zdrowaia i tyle!ja obiecuje ,ze to zrobie na ogolnym forum jak mi sie uda! bianka-swietnie,ze lulek ci pomaga ale ty tez wszystko zostawiasz dla siebie.nie chodzi o to zebys streszczala prywatne sprawy tylko powiedziala jakim tropem idziecie. zachowujecie przy tym swoja intymnosc ale dzielicie sie tym czym mozna .po to jest to forum. ok.jezeli nie chcecie sie tym dzielic to NIE PISZCIE ZE COS WAM POMAGA NIE MOWIAC WSZYSTKIM CO TO!to tak jak dac dziecku cukierka i go zabrac:( nie wyobrazam sobie nie oglosic wam wszystkim co mi pomoglo jezeli tak sie stanie. wiem ,ze basia podala gg a bianka nr tel.to moze sie przydac ja ktoras za bardzo zacznie pytac ale pomyslcie ,ze to co tu zostanie napisane moze w przyszlosci pomoc jakiemus nerwusowi ktorego my juz nie poznamy. przestanmy pisac o doopie maryni .piszmy o konkretach.tu na forum a nie prywatnie. spelnicie dobry uczynek:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Niestety kazdy pisze ,ze tu i tamto pomoglo ale nie potrafi powiedziec co to jest , a ja chyba wiem to sa po prostu s艂owa otuchy typu \"dasz rade , wszystko bedzie okey\" wyjdziesz z tego\" nie denerwuj sie , wykrzycz sie , wyrzuc z siebie z艂e emocje , rozwal swoj pok贸j ze zlosci , bedziesz zdrowsza\"\"\"\"\"\' itp. nawet nie wiecie co potrafia zdzialac s艂owa drugiej osoby , kt贸ra twierdzi ze wysz艂a z zaburzen l臋kowych!!! a przeciez z tego nie da sie wyjsc tylko da sie to oswoic! naiwni jak ton膮cy , ktorzy chwytaja sie brzytwy!! a druga wazna sprawa to taka,偶e skuteczno艣膰 techniki psychoterapeutycznej zale偶y od cech osobowo艣ci pacjenta. Trzeba odpowiednio dobrac technik臋 zar贸wno do problemu, z kt贸rym boryka si臋 pacjent, jak r贸wnie偶 do jego indywidualnych cech. A wiadomo kazdy z nas na forum reprezentuje rozny poziom intelektualny , sa tu ludzie po studiach , jak i po zawod贸wkach- wiec kazdy na co innego reaguje i m贸wi ze go uzdrowilo. Ze mna bylo w ten spsobo ,ze ja uwolnilam sie od problemu wyjezdzajac daleko od domu i to mnie rzeczywiscie uzdrowilo po prostu zaczelam normalnie funkcjonowac bez stresu! Teraz wrocilam tam zaledwie na kilka dni tylko i problem wrocil choc z nowu jestem daleko od domu juz na stale , ale gdzies tam w psyche zostala wypalona dziura, kt贸ra pomalu sie zasklepia, ...:/ ale przez to jestem bardzo poddatna nawet na male problemiki ktorym daje urosnac w swojej wyobrazni do mega rozmiar贸w. Jestem na takim etapie gdzie ucze sie techiniki postepowania z negatywna my艣l膮 . Zawsze pozwala艂am swojej wyobrazni zeby ta negatywna mysl zrobila spustoszenie w moim organizmie, przez to wykanczalam siebie. Teraz mowie sobie o niee nie, to mnie nie dotyczy spadaj \"glupia\" .To chore, ale zdrowy czlowiek ma ten mechanizm obronny na te negatywne my艣li , a ja musze z tym walczyc. Wiem , bo kiedys sama mialam ten mechanizm i nic nie musialam sobie wmawia膰! Ale jak sie tego naucze , bede zyla normalnie. Nadal szukam dobrego psychologa , a nie kogos kto bedzie klepa艂 teorie z ksiazek, bo tych mam ogrom w domu i to nie byle jakie....mam ksiazki z psychiatrii, mam 3 tomy psychologii jana strelau ,adlera,freuda,kepinskiego ksiazki dla student贸w medycyny z psychiatrii i wiele innch.... i co z tego .... obczytana jestem , niby wiem co i jak a czlowiek sie zadrecza bzdetami, ale nie jest tak jak bylo na poczatku , czuje sie silniejsza ... czlowiek moze liczyc tylko sam na siebie , poniewaz w dziesjszych czasach nawet psycholog czy psychiatra ma wlasne problemy co moze sie przedlozyc na pacjenta. Dlatego lepiej wyposazyc swoj umysl w wiedze niz isc zielonym w swiat....

Udost臋pnij ten post

do no to pieknieeee ja ju偶 to pisa艂am kilka miesi臋cy temu na forum w zesz艂ym roku to ja prosi艂am o pomoc i efka, kierowniczka, afomabka,ekstrarakoczy i madziarka i bardzo pomog艂y. Teraz na tym forum nie ma ju偶 takich post贸w jak wcze艣niej... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2554135&start=38550 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2554135&start=43710

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to pieknieeee
basiu-przeczytalam co wkleilas. powiedz tylko co konkretnie zmienilo cie i pozbawilo nerwicy i l臋ku? wystarczyla ci pomocna forum?bo tak to zrozumialam teraz.;):P musialas nad soba pracowac i to niezle wiec jak tego dokonalas!!!???

Udost臋pnij ten post

dziewczyny z forum u艣wiadomi艂y mi, ze nie mo偶na brac i odstawia膰 tabletek. Najbardziej pom贸g艂 mi psycholog i kursy samorozwoju, gdzie uczy艂am si臋 okazywac emocje, pokochac wewn臋trzne dziecko, wybacza膰 i takie tam inne. Pomog艂y mi krople bacha i pomoc ludzi z centrum terapi bacha, ale o tym juz pisa艂am. ale przede wszystkim wszystko zalezy od nas samych, Trzeba si臋 zawzi膮膰:) czego wam zycze;)

Udost臋pnij ten post

pomoc psychologa jest super przynajmniej moim zdaniem, jaki艣 czas po zako艅czonej terapi, zfdenerwowa艂a mnie bardzo jakas tam sytuacja, wtedy wykr臋ci艂am numer do pani psycholog, a ju偶wie o mnie wszystko, wi臋c nie musze traci膰 czasu na wyjasnianie o co mi kaman. Po takim jednorazowym spotkaniu wszystko wr贸ci艂o do normy. Ona mnie nauczy艂a radzi膰 sobie z emocjami, stresem.

Udost臋pnij ten post

aga-81 po ka偶dej negatywnej mysli powiedz sobie w my艣lach lub na g艂os: skreslam, skreslam, kasuj臋:) To tak jakby艣 kasowa艂a t臋 my艣l ze swojej g艂owy:)

Udost臋pnij ten post

basia wczoraj mi sie tak wlasnie udalo , ale to kropla w morzu czulam juz jak kladlam sie spac jak zaczynam miec napiecie w r臋ku i powiedzialam sobie nawet nie wiem jak to sie stalo , blokuje to- mam dosc , nie dopuszczam tego i przeszlo ,a ja zasne艂am :)) jakis odlot !!

Udost臋pnij ten post

ale Ci si臋 uda艂o!:) to jest sukces. ja kiedy艣 z r臋k膮 walczy艂am ca艂膮 noc i mi nie wychodzi艂o:)))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to pieknieeee
basia-no i o to mi chodzilo:) przynajmniej wiadomo a jakim kierunku szlas:) teraz bianka -powiedz czego dowiedzialas sie z rozmow z lulkiem.tak jak basia napisz -w skrocie:) wszystkie szukamy dobrego kierunku wiec trzeba sie dzielic ile wlezie;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justah
Najwazniejsze jest na forum wsparcie jak r贸wnie偶 to zeby konkretnie pisac jaj sie wyleczy艂y艣my albo jak sie leczymy! jesli chodzi o mnie to: - chodze na teapie -chodze na zajecia z ruchu i tanca ktore prowadzi moja psycholog -pije codziennie mieszank臋 13 zi贸艂 teraz mysle o ekstraktach kwiatowych Bacha, chyba w przyszlym tygodniu wybiore sie na konsultacje:) basiu a tobie poogly te olejki Bahca?? widzialas roznice?

Udost臋pnij ten post

wiecie to by tu sie jeszcze przydalo na forum , widoczne pierwsze cyfry IP, PRZYNAJMNIE BYSMY WIEDZIALY ze nikt sie nie podszywa ....np. na moim regionalnym forum tak jest ze widac IP, ale nie cale....

Udost臋pnij ten post

justah, pomog艂y mi bardzo. Niepami臋tam jak膮 mia艂am mieszank臋, ale mam gdzie艣 zapisane. Sama sobie dobra艂am a potem napisa艂am mailam do ich specjalist贸w czy jest ok. Jako艣 tak pomagaj膮 zrozumie膰, przestajesz si臋 ba膰 a zaczynasz rozumiec wi臋cej i dzia艂a膰. a w艂asnie terapia i ten taniec to jest podstawa, dobrze, ze tak膮 drog臋 leczenia wybra艂a艣:)

Udost臋pnij ten post

lulek czu艂 sie bardzo dotkniety waszymi krytycznymi wypowiedziami na jego temat pracujemy od pierwszego dnia jak sie skontaktowalismy i jest o niebo lepiej nie wiem co mam wam napisac bo z lulkiem uzgodnilismy 偶e jak ja juz bede zupe艂nie zdrowa to wybierzemy nastepna osobe kt贸rej pomozemy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ana72
My艣la艂am, 偶e chcemy sobie tutaj pom贸c, a nie k艂贸ci膰 si臋 ze sob膮..... Mam nadziej臋, 偶e tak pozostanie. Mamy si臋 wspiera膰....

Udost臋pnij ten post

boje sie pisac bo tak jak inni zostane wysmiana i skrytykowana ale chcia艂a bym byscie wszyscy wr贸cili do zdrowia teraz lulek spi bo u niego noc ale wieczorem porozmawiam z nim i zapytam co wam mam napisac bo to jego terapia nie moja a jak komus cos objecam to obietnicy nie zrywam ale powiem wam ze to dzia艂a na poczatku wydawa艂o mi sie to nie do przeskoczenia ale teraz juz sie przekona艂am ze ide we w艂asciwym kierunku Aga pisa艂am do ciebie smsa ale chyba nie doszed艂 ca艂y bo kasy brak艂o na koncie ......syn wp贸sci艂 mnie na chwilke ale musze zwolnic mu miejsce bo sie uczy bede wieczorem to napisze .... DZIEWCZYNY JEST NADZIEJA I DROGA WYJ艢CIA Z TEGO BAGNA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to pieknieeee
bianka-ok. przczytaj co napisalas. obiecalas obcemu facetowi ,ze nic nie powiesz?????! ustaliliscie ,ze wybierzecie nastepna osobe ,ktorej pomozecie???!! matko !przeciez to nie tajemnica spowiedzi .nie pytam O CZYM ROZMAWIACIE tylko w skrocie np.co wydawalo ci sie niemozliwe do przeskoczenia! co ci sugeruje.cokolwiek. nie chodzi o to JAK TO ZROBIC tylko CO MASZ ROBIC........ jak kazda sobie rzepke skrobie to to forum jest niepotrzebne:(

Udost臋pnij ten post

no to pieknieeee ale Ty jestes anonimowy , wiec jak ktos ma zdradzac swoje tajemnice ??????????? zaczernij sie i przedstaw......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sie wtr膮ce bo podczytuje
a co to sekta jakas? wybierzemy nastepna osobe??????????????

Udost臋pnij ten post

oczywiscie to by艂o do Bianki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no to pieknieeee
aga-jezeli uwazasz ,ze w porzadku jest robienie tajemnicy z metody na wyjscie z tego goowna to padlam:O.wszyscy jestesmy tu anonimowi tak naprawde. ja bym w doopie miala wszystko i nawet jezeli zezwiecie mnie jak psa i pod moim adesem posypie sie grad zlosliwosci jak znajde metode na to dziadostwo albo chociaz poczuje ,ze ide w dobra strone to i tak wpisze to tu drukowanymi i nie bede potrzebowala zgody mamy ,taty,meza,ani........lulka:O aga-a ty obiecalabys obcemu facetowi ,ze nic nie powiesz nam ?ja powiedzialabym ,ze prosba jest nie na miejscu i nie podoba mi sie robienie z tego tajemnicy ,potem -czy ustalilabys z obcym facetem ze wybierzecie jedna z was ktorej potem pomozecie?nie jest to dziwne ?.........................:O czemu tak dr膮ze.bo to forum ma sluzyc TEZ pomoca oprocz mozliwosci wyplakania i wyzalenia.a niestety ...kiedys bylo inaczej. nie pytam kto z kim spi i jakie ma majtki- tylko co mu pomoglo/pomaga.co w tym zlego??? jestem na topiku o nerwicy to pytam i bede pytac bo plakanie mi sie znudzilo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sie wtrace bo podczytuje
sekta takich ga艂gan贸w jak ty.

Udost臋pnij ten post

nie wiem kto to pisal wyzej ale naprawde rozmawianie bianki z lulkiem i potem wybieranie 1 odoby ktorej ma sie pomoc zakrawa na sekciarskie podejscie

Udost臋pnij ten post

pewnie ,ze tu jestesmy anonimowi wszyscy, ale nie do konca sie z tym zgodze :)) a poza tym a kontaktach wirtualnych jestem ostro偶na... ja nie wiem na jakim etapie lulek czy tam b贸g wie kto jest z bianka i o co tam chodzi ... moze to jakas zadyma zeby cos sie dzialo ?? !! nie wnikam !! i dlatego lepiej aby sie to wyjasnilo , albo wcale o tym nie pisa膰 !!

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰