Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Go艣膰 Joanna Joanna
STRES STOP ---> no widzisz Tobie zrobili tomografi臋 a mi nie chc膮 :O :O :O twierdz膮, 偶e to niekonieczne a przecie偶 a偶 tak g艂owa nie mo偶e bole膰 bo ja w 偶yciu takiego bolu g艂owy nie mia艂am jak teraz :O :O 馃槶 馃槶 .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 marysia40
Witajcie dziewczyny!!! Mam nadzieje ze moge do was dolaczyc na nowym topie? Odzywam sie rzadko bo wlasciwie przez czly czas musialabym tylko narzekac. Nie ma dnia aby mi cos nie doskwieralo.Czasami mam naprawde dosc(jak wiekszosc z was).Radze sobie bo musze , niekiedy resztkami sil, ale co zrobic.

Udost臋pnij ten post

m贸j wiek-22. s艂uchajcie, ja wpadam w lekk膮 panik臋. wr贸ci艂am do domu, jestem sama, a g艂owa dalej przy gwa艂towniejszych ruchach pulsuje bolesnie w jednym miejscu i czuj臋 rozpalenie z tej strony. jutro jad臋 do domu ale do jutra chyba skonam;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oliwinka
czee艣膰. matko, nawet nie czytam post贸w bo tak mnie dawno nie by艂o, 偶e nie wiem gdzie skonczy艂am. dobrze, ze wskoczy艂am na forum w momencie kiedy si臋 przeprowadzili艣cie na nowy;) zd膮zy艂am;) mam dzisiaj jakies k艂ucia serca i duszno艣ci. dziwnie si臋 czuj臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stary nerwus
kierowniczka13-podaj wiek ,nazwe choroby,miejscowosc

Udost臋pnij ten post

Andziusia........24............nerwica natr臋ctw..............Berlin Pelasia 78........29............gorafobia........................War szawa Hexa..............29............nerwica l臋kowa.................Gorz贸w Punca24..........24............nerwica natr臋ctw..............Sosnowiec Basiaijuz.........46............nerwica l臋kowa- by艂a...........艁贸d藕 Liduszka.........37............ner. l臋kowa.agorafobia........Jaworzno Pipek.............44.............nerwica l臋kowa..................Warszawa Netka30..........32............nerwica l臋kowa.depresja .....W艂oc艂awek MamaJulki........30............nerwica l臋kowa,depresja..... ma艂opolska Dana39...........40.............nerwica l臋kowa..................Kujawy Efka43............43.............n.l臋kowa , agorafobia..........Gda艅sk Iiyama(Tunia)...50...deprecha z napadami l臋ku panicznego....艁贸d藕 Rrenka037.......39.....nerwica l臋kowa z deprech膮...........Warszawa Marijke...........23......nerwica l臋kowo-depresyjna.........Warszawa Anio艂ek21........21..............nerwica lekowa................. Poznan Ammarylis .......46 ......nerwica lekowa z agorafobi膮.... Ostr贸w Wlkp Olabasia.........52...............nerwica l臋kowa..............Warszawa Zgredek.........31......................depresja........ . ..............Konin Tamara...........35...................agorafobia........ ..............艢l膮sk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorz贸w Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr................Dziwn贸w Male艅stwo........29................agorafobia........... ......Warszawa Marska...........42............nerwica l臋kowa....................Kujawy Jagoda...........45...................nerwica l臋kowa...........Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... .............艁贸d藕 Ada7777.......36........n.l臋kowa, agorafobia,hipochondria..Zach.Pom. Angel61......... 27...............nerwica natr臋ctw i l臋ki....Warszawa Magdziapek.......25...........n.l臋kowa.......... .................艢l膮sk Kasia100...........43...........n.l臋kowa.......... .............Pozna艅 Nadzia26...........27............n l臋kowa............................艣lask Asix90...............17......n. l臋kowa (n. serca)...................Toru艅 nusia 35.............35.......n.l臋kowa i inne.........................Krak贸w Bianka...............39.........n.l臋kowa, hipoch................okol.Gliwic Sloneczko.mw......24.......nerwica l臋kowahipohondria.....Wroc艂aw DUSIKA ..............34 nerwica depresja i inne................WROC艁AW GUNIA24......24.......nerwica lekowa i hipochondria.............TCZEW diabel-na-obcasach.....23.......n.l臋kowa .................. Bia艂a Podlaska goofer1982.... 25.......n.k臋kowo-depresyjna..............Cz臋stochowa Jaco20 ........20...........n.lekowo-depresyjna..................Wr oclaw Amiga_Gdynia......21..............n.l臋kowo-depresyjna ........Gda艅sk mazanek...........35..............nerwica l臋kowa...............krak贸w kitti77..............30............nerwica l臋kowa,........艣wi臋tokrz bzium.........24.........n. lekowa, n. jelit, hipochondria!......wroc艂aw Afobamka........30.......nerwica l臋kowa.................podkarpacie Ania ..............36.......nerwica l臋kowa.................Tychy Agais..............29.......nerwica l臋kowa.................Keflavik kokardka 25.......26......n lekowo - depresyjna ............ Slask xanaxik............35.......nerwica lekowa............lubuskie madziarka27......28......nerwica l臋kowa,agorafobia(Obecnie czuj臋 si臋 dobrze po leczeniu farmakologicznym)gg141124... 艣l膮skie

Udost臋pnij ten post

hej kochane moje najdrozsze, bylyscie ze mna w trudnych chwilach i za to Wam dziekuje. Jestescie wiecej warte niz cale zloto tego Swiata. Dzikuje Bogu ze dal mozliwosc zeby ludzie z podobnymi problemami mogli sie wspierac wlasnie w ten sposob.Pozdrawiam GG 141124, nic sie nie zmienilo, jestem otwarta na rozmowy:) wiellllki buziol dla forumowicz贸w

Udost臋pnij ten post

"Zyjmy tak jakby jutra mia艂o nie byc"dok艂adnia , to rowniez moje ulubione has艂o, pi臋kna piosenka....polecam (Tede spiewa)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justah
To ja tez sie wpisuje na koniec listy, dopisalam tez kilka innych os贸b, aha kierowniczko nnie ma cie na liscie, red bulki tez nie i innych! wpisujcie sie dziewcz臋ta:) Andziusia........24............nerwica natr臋ctw..............Berlin Pelasia 78........29............gorafobia........................War szawa Hexa..............29............nerwica l臋kowa.................Gorz贸w Punca24..........24............nerwica natr臋ctw..............Sosnowiec Basiaijuz.........46............nerwica l臋kowa- by艂a...........艁贸d藕 Liduszka.........37............ner. l臋kowa.agorafobia........Jaworzno Pipek.............44.............nerwica l臋kowa..................Warszawa Netka30..........32............nerwica l臋kowa.depresja .....W艂oc艂awek MamaJulki........30............nerwica l臋kowa,depresja..... ma艂opolska Dana39...........40.............nerwica l臋kowa..................Kujawy Efka43............43.............n.l臋kowa , agorafobia..........Gda艅sk Iiyama(Tunia)...50...deprecha z napadami l臋ku panicznego....艁贸d藕 Rrenka037.......39.....nerwica l臋kowa z deprech膮...........Warszawa Marijke...........23......nerwica l臋kowo-depresyjna.........Warszawa Anio艂ek21........21..............nerwica lekowa................. Poznan Ammarylis .......46 ......nerwica lekowa z agorafobi膮.... Ostr贸w Wlkp Olabasia.........52...............nerwica l臋kowa..............Warszawa Zgredek.........31......................depresja........ . ..............Konin Tamara...........35...................agorafobia........ ..............艢l膮sk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorz贸w Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr................Dziwn贸w Male艅stwo........29................agorafobia........... ......Warszawa Marska...........42............nerwica l臋kowa....................Kujawy Jagoda...........45...................nerwica l臋kowa...........Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... .............艁贸d藕 Ada7777.......36........n.l臋kowa, agorafobia,hipochondria..Zach.Pom. Angel61......... 27...............nerwica natr臋ctw i l臋ki....Warszawa Magdziapek.......25...........n.l臋kowa.......... .................艢l膮sk Kasia100...........43...........n.l臋kowa.......... .............Pozna艅 Nadzia26...........27............n l臋kowa............................艣lask Asix90...............17......n. l臋kowa (n. serca)...................Toru艅 nusia 35.............35.......n.l臋kowa i inne.........................Krak贸w Bianka...............39.........n.l臋kowa, hipoch................okol.Gliwic Sloneczko.mw......24.......nerwica l臋kowahipohondria.....Wroc艂aw DUSIKA ..............34 nerwica depresja i inne................WROC艁AW GUNIA24......24.......nerwica lekowa i hipochondria.............TCZEW diabel-na-obcasach.....23.......n.l臋kowa .................. Bia艂a Podlaska goofer1982.... 25.......n.k臋kowo-depresyjna..............Cz臋stochowa Jaco20 ........20...........n.lekowo-depresyjna..................Wr oclaw Amiga_Gdynia......21..............n.l臋kowo-depresyjna ........Gda艅sk mazanek...........35..............nerwica l臋kowa...............krak贸w kitti77..............30............nerwica l臋kowa,........艣wi臋tokrz bzium.........24.........n. lekowa, n. jelit, hipochondria!......wroc艂aw Afobamka........30.......nerwica l臋kowa.................podkarpacie Ania ..............36.......nerwica l臋kowa.................Tychy Agais..............29.......nerwica l臋kowa.................Keflavik kokardka 25.......26......n lekowo - depresyjna ............ Slask xanaxik............35.......nerwica lekowa............lubuskie nikt2...............40.......nerwica l臋kowa,napady paniki ...Warszawa aga-81.........27.......nerwica l臋kowa, napady paniki.okol..Szczecin ana72.......36.............nerwica l臋kowa...............Katowice zdr贸wko………22…………….nerwica l臋kowa………………….Wroc艂aw stres-stop..........24..........nerwica l臋kowa................kujawy madziarka27......28......nerwica l臋kowa,agorafobia(Obecnie czuj臋 si臋 dobrze po leczeniu farmakologicznym)gg141124... 艣l膮skie justah…………27………n.l臋kowa, chyba depresja….........lubuskie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aktualizacja
Andziusia........24............nerwica natr臋ctw..............Berlin Pelasia 78........29............gorafobia........................War szawa Hexa..............29............nerwica l臋kowa.................Gorz贸w Punca24..........24............nerwica natr臋ctw..............Sosnowiec Basiaijuz.........46............nerwica l臋kowa- by艂a...........艁贸d藕 Liduszka.........37............ner. l臋kowa.agorafobia........Jaworzno Pipek.............44.............nerwica l臋kowa..................Warszawa Netka30..........32............nerwica l臋kowa.depresja .....W艂oc艂awek MamaJulki........30............nerwica l臋kowa,depresja..... ma艂opolska Dana39...........40.............nerwica l臋kowa..................Kujawy Efka43............43.............n.l臋kowa , agorafobia..........Gda艅sk Iiyama(Tunia)...50...deprecha z napadami l臋ku panicznego....艁贸d藕 Rrenka037.......39.....nerwica l臋kowa z deprech膮...........Warszawa Marijke...........23......nerwica l臋kowo-depresyjna.........Warszawa Anio艂ek21........21..............nerwica lekowa................. Poznan Ammarylis .......46 ......nerwica lekowa z agorafobi膮.... Ostr贸w Wlkp Olabasia.........52...............nerwica l臋kowa..............Warszawa Zgredek.........31......................depresja........ . ..............Konin Tamara...........35...................agorafobia........ ..............艢l膮sk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorz贸w Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr................Dziwn贸w Male艅stwo........29................agorafobia........... ......Warszawa Marska...........42............nerwica l臋kowa....................Kujawy Jagoda...........45...................nerwica l臋kowa...........Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... .............艁贸d藕 Ada7777.......36........n.l臋kowa, agorafobia,hipochondria..Zach.Pom. Angel61......... 27...............nerwica natr臋ctw i l臋ki....Warszawa Magdziapek.......25...........n.l臋kowa.......... .................艢l膮sk Kasia100...........43...........n.l臋kowa.......... .............Pozna艅 Nadzia26...........27............n l臋kowa............................艣lask Asix90...............17......n. l臋kowa (n. serca)...................Toru艅 nusia 35.............35.......n.l臋kowa i inne.........................Krak贸w Bianka...............39.........n.l臋kowa, hipoch................okol.Gliwic Sloneczko.mw......24.......nerwica l臋kowahipohondria.....Wroc艂aw DUSIKA ..............34 nerwica depresja i inne................WROC艁AW GUNIA24......24.......nerwica lekowa i hipochondria.............TCZEW diabel-na-obcasach.....23.......n.l臋kowa .................. Bia艂a Podlaska goofer1982.... 25.......n.k臋kowo-depresyjna..............Cz臋stochowa Jaco20 ........20...........n.lekowo-depresyjna..................Wr oclaw Amiga_Gdynia......21..............n.l臋kowo-depresyjna ........Gda艅sk mazanek...........35..............nerwica l臋kowa...............krak贸w kitti77..............30............nerwica l臋kowa,........艣wi臋tokrz bzium.........24.........n. lekowa, n. jelit, hipochondria!......wroc艂aw Afobamka........30.......nerwica l臋kowa.................podkarpacie Ania ..............36.......nerwica l臋kowa.................Tychy Agais..............29.......nerwica l臋kowa.................Keflavik kokardka 25.......26......n lekowo - depresyjna ............ Slask xanaxik............35.......nerwica lekowa............lubuskie nikt2...............40.......nerwica l臋kowa,napady paniki ...Warszawa aga-81.........27.......nerwica l臋kowa, napady paniki.okol..Szczecin ana72.......36.............nerwica l臋kowa...............Katowice madziarka27 ...28......nerw.l臋kowa,agorafobia.....sl膮skie gg141124 czuje sie dobrze po leczeniu farmakologicznym. stres-stop......24.....nerwica lekowa.....kujawy zdrowko......22......nerwica l臋kowa......wroclaw

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aktualizacja
madziarka poprawilam bo znikly ci 3 dziewczyny z listy:P witam nowe:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aktualizacja
justah-zobacz o ktorej gdz wklejalysmy liste:)cudny zbieg okolicznosci !!!!.....tyle ,ze na mojej liscie nie ma ciebie:P....dobra ja nie poprawiam bo znow dwie wkleimy;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 justah
Hahaha rzeczywiscie fajnie wyszlo:p wyslalysmy liste o tej samej porze!!:) To jest aktualna lista:) Andziusia........24............nerwica natr臋ctw..............Berlin Pelasia 78........29............gorafobia........................War szawa Hexa..............29............nerwica l臋kowa.................Gorz贸w Punca24..........24............nerwica natr臋ctw..............Sosnowiec Basiaijuz.........46............nerwica l臋kowa- by艂a...........艁贸d藕 Liduszka.........37............ner. l臋kowa.agorafobia........Jaworzno Pipek.............44.............nerwica l臋kowa..................Warszawa Netka30..........32............nerwica l臋kowa.depresja .....W艂oc艂awek MamaJulki........30............nerwica l臋kowa,depresja..... ma艂opolska Dana39...........40.............nerwica l臋kowa..................Kujawy Efka43............43.............n.l臋kowa , agorafobia..........Gda艅sk Iiyama(Tunia)...50...deprecha z napadami l臋ku panicznego....艁贸d藕 Rrenka037.......39.....nerwica l臋kowa z deprech膮...........Warszawa Marijke...........23......nerwica l臋kowo-depresyjna.........Warszawa Anio艂ek21........21..............nerwica lekowa................. Poznan Ammarylis .......46 ......nerwica lekowa z agorafobi膮.... Ostr贸w Wlkp Olabasia.........52...............nerwica l臋kowa..............Warszawa Zgredek.........31......................depresja........ . ..............Konin Tamara...........35...................agorafobia........ ..............艢l膮sk Starababa........59................n.lekowo-depresyjna.. .Gorz贸w Wlk. Zuza..............35.................nerwica, depr................Dziwn贸w Male艅stwo........29................agorafobia........... ......Warszawa Marska...........42............nerwica l臋kowa....................Kujawy Jagoda...........45...................nerwica l臋kowa...........Katowice Marzena.........47..................agorafobia.......... .............艁贸d藕 Ada7777.......36........n.l臋kowa, agorafobia,hipochondria..Zach.Pom. Angel61......... 27...............nerwica natr臋ctw i l臋ki....Warszawa Magdziapek.......25...........n.l臋kowa.......... .................艢l膮sk Kasia100...........43...........n.l臋kowa.......... .............Pozna艅 Nadzia26...........27............n l臋kowa............................艣lask Asix90...............17......n. l臋kowa (n. serca)...................Toru艅 nusia 35.............35.......n.l臋kowa i inne.........................Krak贸w Bianka...............39.........n.l臋kowa, hipoch................okol.Gliwic Sloneczko.mw......24.......nerwica l臋kowahipohondria.....Wroc艂aw DUSIKA ..............34 nerwica depresja i inne................WROC艁AW GUNIA24......24.......nerwica lekowa i hipochondria.............TCZEW diabel-na-obcasach.....23.......n.l臋kowa .................. Bia艂a Podlaska goofer1982.... 25.......n.k臋kowo-depresyjna..............Cz臋stochowa Jaco20 ........20...........n.lekowo-depresyjna..................Wr oclaw Amiga_Gdynia......21..............n.l臋kowo-depresyjna ........Gda艅sk mazanek...........35..............nerwica l臋kowa...............krak贸w kitti77..............30............nerwica l臋kowa,........艣wi臋tokrz bzium.........24.........n. lekowa, n. jelit, hipochondria!......wroc艂aw Afobamka........30.......nerwica l臋kowa.................podkarpacie Ania ..............36.......nerwica l臋kowa.................Tychy Agais..............29.......nerwica l臋kowa.................Keflavik kokardka 25.......26......n lekowo - depresyjna ............ Slask xanaxik............35.......nerwica lekowa............lubuskie nikt2...............40.......nerwica l臋kowa,napady paniki ...Warszawa aga-81.........27.......nerwica l臋kowa, napady paniki.okol..Szczecin ana72.......36.............nerwica l臋kowa...............Katowice madziarka27 ...28......nerw.l臋kowa,agorafobia.....sl膮skie gg141124 czuje sie dobrze po leczeniu farmakologicznym. stres-stop......24.....nerwica lekowa..............kujawy zdrowko......22......nerwica l臋kowa................wroclaw justah.........27......n.l臋kowa,chyba depresja........lubuskie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ana72
witajcie ponownie....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikt2
Witam, ja dzi艣 czuj臋 si臋 fatalnie:( jak pomy艣l臋 ze mi to wkr贸tce nie przejdzie, to nie wiem co zrobi臋, ci膮gle czuj臋 l臋k i do tego jeszcze ostatnio tak膮 dziwn膮 s艂abo艣膰, w 艣rodku ca艂a si臋 trz臋s臋, dzi艣 ledwo odprowadzi艂am dziecko do przedszkola. Wszyscy si臋 mnie pytaj膮 czy si臋 czuj臋 lepiej - m贸wi臋 偶e tak, a ja si臋 czuj臋 tragicznie:( Jest u mnie teraz mama, ale nawet nie my艣l臋 co b臋dzie jak ona pojedzie Czuj臋 si臋 jak bezradne dziecko co mnie strasznie wkurza ale jednocze艣nie nie potrafi臋 sobie z tym poradzi膰. Bior臋 ju偶 3 tydzie艅 seronil i ani pomaga ani szkodzi , bez afobamu nie rusz臋 si臋 z domu:((( jestem za艂amana, z tego chyba nie da si臋 wyleczy膰

Udost臋pnij ten post

ja tez dzis jakos nerwowa sie czuje serce mi wali, mdli mnie i rece sie trzesa:(pogoda sie popsula wczoraj ciepluto az chcialo sie zyc i siedziec na dworzu i wachac "wiosne" a dzis leje jest pochmurno i zimno:(

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny to ja chieronimka:)Nowe forum nowy nick:p;)Na starym pare osob sie na mnie kurzylo to co sie bede szczypac;)Ciesze sie ze znow was\"widze\"a raczej czytam;)U mnie wszystko oki.o dziwo zadnych atakow l臋ku i paniki do tej pory nie bylo(ftu ftu odpukacc);).Bylam wczoraj z moim synkiem na szczepieniach przy badaniu okazalo sie ze mlody bardzo malo przybral na wadze od polowy wrzesnia jedyne pol kg.mimo ze daje mu mleko zageszczane kaszka zupki deserki witaminki itp.Poza tym lekarka wychwycila jakies szmery na sercu dzis znow byl bidoczek kuty mial robiona morfologie.Jutro wyniki i zobaczymy co dalej ale jestem ZALAMANA:( Joanna Joanna ja tez mam takie bole glowy teraz od 2 tyg.codziennie i sa naprawde silne.Nie dali mi skierowania na tomografie bo lekarz stwierdzil ze powodem jest zespol szyjny:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ana72
witajcie ja mam same przykre do艣wiadczenia z lekarzami....to mo偶e bez jednego.., ale wszyscy sprawiaj膮 wra偶enie, ze boj膮 si臋 mojego stanu l臋ku...dziwne. Dzisiaj lekarz rodzinny nie chcia艂 mi wypisa膰 zwolnienia z pracy i stwierdzi艂, 偶e skonsultuje sie z innym lekarzem. Ciekawe, gzdie cz艂owiek pracuj膮cy ma szukac pomocy w takim stanie

Udost臋pnij ten post

ana to przykre co Ci lekarze wygaduja, moze idz do psychologa na pewno wypisze zwolnienie...

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰