Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 stary nerwus

Moja nerwica.....cd..

Polecane posty

Kochana wanesso ja od samego poczatku zle sie na tym leku czu艂am wiec do tego lekarka do艂ozy艂a Tranxene i co jakis czas zwieksza艂a dawki anafranilu ale nigdy nie by艂o dobrze tylko mnie to uzalezni艂o i to bardzo silnie chodzi艂am jak nacpana ciagle senna nie interesowa艂y mk ie dzieci nic tylko lek mnie ogarnia艂 i to takimi falami jeden po drugim ba艂am sie wszystkiego juz wczesniej o tym pisa艂am dlatego jak juz przysz艂y mysli zeby pope艂nic samob贸jstwo obudzi艂am sie dotar艂o do mnie co sie dzieje do czego leki mnie doprowadzaja .......tak jak tu dziewczyny pisza sa jakies problemy z dziecinstwa ale nie moge ich znale偶c nawet psycholozka sie dziwi co tak w dziecinstwie mna wstrzasne艂o ze tak g艂eboko zepchne艂am to w podswiadomo艣c i u mnie w艂asnie to sie chyba ciagle odzywa .......... Wanesso ja od 8 lat jak urodzi艂am synka nie biore zadnych psychotrop贸w ale sa dni ze naprawde nie moge ze soba wytrzymac i na ten czas poprosi艂am lekarza o jakis uspakajacz zaproponowa艂 mi SEDAM mam go ci膮gle przy sobie pare razy wzi臋艂am i bardzo dobrze sie po nim czu艂am ale nie chce naduzywac bo to nie za艂atwi moich problem贸w a wprost przeciwnie zn贸w uzalezni .........

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
wanesso nie sugeruj sie mna ja po prostu napisa艂am o sobie a kazdy cz艂owiek jest inny i ty mozesz akurat inaczej reagowac ale naprawde leki nie rozwi膮偶a tych naszych uczuc zepchnietych do podswiadomoi艣ci ......ja by艂am na lekach juz nie pamietam ale 6lat i na 偶adnym leku nie czu艂am sie dobrze wprost przeciwnie leki zrobi艂y z mego zycia piek艂o wszystkie dolegliwo艣ci by艂y nawet sie potegowa艂y a ja nie mia艂am si艂y z nimi walczyc bo by艂am obojetna , przymulona , senna a w koncu zupe艂nie zrezygnowana z zycia jak juz kiedys tez pisa艂am zajmuje sie w wolnym czasi drapaniem jajek takie wielkanocne kraszanki robie je drapi膮c zafaebowane jajko skalpelem hirurgicznym ........i w艂asnie wtedy nie mog艂am tego skalpela wzi膮艣c do r臋ki bo ci膮gle kusi艂o mnie 偶eby podci膮膰 sobie zy艂y ......nie chce juz tego wspominac ale naprawde przesz艂am wtedy piek艂o .........

Udost臋pnij ten post

Bianko moze w koncu uda Ci sie dojsc do tego z kad sie wziely twoje leki,mam nadzieje ze i mnie pomoze ta terapia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 for bianka pozdrawiam
bianko mysle ze kazdy z nerwic膮 ma taki punkt w ciele nad ktorym ma fio艂a, wiecznie o tym mysli czy jest ok itp, ty masz z sercem te mysli na okr膮g艂o, a inna osoba ma np z nog膮 ze jej dr臋twieje i ze zaraz moze stracic czucie, bedzie amputacja, wozek inwalidzki itp, kolejna osoba bedzie mia艂a bzika na punkcie zo艂膮dka ze zaraz zwymiotuje cokolwiek zj臋, inna zn贸w ze od wszytskiego ma biegunke, boi sie wyjsc z domu bo co bedzie jak dopadnie ona po drodze, jeszcze inna jest przewra偶liwiona na punkcie oddychania i wydaje jej sie ze 藕le oddycha i ze zaraz zabraknie powietrza ...no i trzeba nauczyc sie olewac sygna艂y swojego cia艂a, bo to w wiekszosci przypadkow skoro badania s膮 dobre to nerwica:)!!!! 偶ycze wam powodzonka, ja tez cierpie na to gowno i ja akurat mam bzika na punkcie swojego zo艂膮dka:/ ale mam nadzieje ze kiedys damy rade!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

dlatego codziennie powinny znalezc sie tu i pozytywne wpisy aby kazda z nas codzinnie po kilka razy wiedzia艂a ze nie jest sama i zeby sie nawzajem pociesza膰 :)

Udost臋pnij ten post

a no i jeszcze chcia艂am wam napisac ze tez zgadzam sie z opini膮 ze lekarstwa nie wylecza nas na dluzsza mete, lepszy jest psycholog. polecam wam melisa abyscie wmawia艂y sobie kazdego dnia ze ona wam pomaga uspokaja, bo pewnie na wiele z was ona nie dzia艂a, ale mysle ze warto j膮 pi膰 i wmawiam sobie 偶e dzia艂a!!!!:)

Udost臋pnij ten post

szeptolesia zgadzam sie z Tob膮 Ja mam remont w domu, troche mam podminowan膮 atmosfere w domu, w zwi膮zku z tym znow dodatkowy stres:/ Troche pomagam przy tym remoncie wiec jako艣 zajmuj臋 sobie my艣li, nawet ostatnio nie mam si艂 na czytanie przed snem, tak偶e przez te swedz膮ce oczy, ju偶 probowa艂am 4 kropelek i nic!!!! ale w przysz艂ym tyg mam okuliste wiec mam nadzieje ze mi w koncu cos dobrego przepisze. a zdrowko co u ciebie?

Udost臋pnij ten post

bianko zreszta i czy to byly natretne mysli czy nie to i tak wychodzi na to ze lek wcale na ciebie nie zadzialal a nerwica sie poglebiala i doszly mysli samobojcze,przechodze przez to od stycznia juz bo 1 lek byl trafiony,czulam sie po nim super,jak bym nigdy nie chorowala przez 15 miesiecy stosowania go,a po terapii grupowej i odstawienia tego leku wszystko wrocilo z duzo wieksza sila niz wczesniej,chocia偶 lekarz zapewnial mnie ze jak odstawie to bedzie ok,jakos mi sie ciagnie ten czas do tej terapii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukamm
Witam! Szukam psychoterapii w Katowicach ewentualnie w bliskiej okolicy ( boj臋 si臋 wychodzi膰 dalej poza miejsce zamieszkania:( ) Czy kto艣 mo偶e mi poleci膰 adres lub konkretnego psychologa ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kierujesz mnie
do seksuologa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzie s膮 z艂osliwi

Udost臋pnij ten post

poczytaj dokladnie sa tam wypisane Porady psychiatryczne i psychologiczne obejmuj膮 diagnoz臋 i leczenie nastepuj膮cych dolegliwo艣ci: 1. Zaburzenia nerwicowe. 2. Zaburzenia depresyjne. 3. Zaburzenia od偶ywiania. 4. Zaburzenia zachowania dzieci /terapia psychologiczna/.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludzie s膮 z艂osliwi
ale dlaczego polecasz psychiatr臋 specjalizuj膮cego si臋 w zaburzeniach seksualnych? Poza tym dzieci te偶 mog膮 by膰 pacjentami, na przyk艂ad po molestowaniu itp.ZLY ADRES sorry!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do wanessa
jesli jestes ze 艢l膮ska napisz, gdzie si臋 leczysz i czy z funduszu czy prywatnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wanesa stch贸rzy艂a

Udost臋pnij ten post

widze ,ze ktos prob贸je swojej z艂osliwosci i chce sie ni膮 dowartosciowac . m膮drzejszy nie bedziesz, to ci moge zagwarantowac!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to do ciebie wanasa
!!! :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nervousgirl
witam wszystkich jestem tu nowa, mam 30 lat, moje problemy zacz臋艂y si臋 w wieku 22 mniej wi臋cej, wtedy przesta艂am sobie radzi膰, wtedy zacz臋艂am u艣wiadamia膰 sobie, 偶e mam problemy; wcze艣niej wydawa艂o mi si臋, 偶e jestem szcz臋艣liwa i w艂a艣ciwie tak by艂o, panowa艂am nad swoim 偶yciem potem zacz膮艂 si臋 koszmar, kt贸ry trwa do dzi艣 nie radz臋 sobie z niczym, z 偶yciem, nadmiernie przejmuj臋 si臋 wszystkim, zrzucam win臋 na siebie, nawet za sytuacje, na kt贸re nie mam wp艂ywu; jestem w zwi膮zku, z facetem, kt贸ry mnie ogranicza, jest despot膮 podobnym do mojego ojca; nie mam pracy ani pieni臋dzy i przez to niskie mniemanie o sobie; m贸j stan psychiczny nie pozwala mi na szukanie jej, unikam ludzi, wstydz臋 si臋 tego, jak jest, wstydz臋 si臋 tego, 偶e sobie nie radz臋; nie wierz臋 w to, 偶e mog艂abym znale藕膰 prac臋 (偶e mog艂abym zrobi膰 dobre wra偶enie na pracodawcy) oraz, 偶e mog艂abym takow膮 prac臋 utrzyma膰; w ka偶dej poprzedniej pracy by艂am nieszcz臋艣liwa, nie pasowa艂 mi jej rodzaj oraz ludzie, z kt贸rymi pracowa艂am, mam problemy z dogadywaniem si臋 z nimi czuj臋 si臋 fatalnie, nie mam do kogo si臋 zwr贸ci膰, zreszt膮 w moim stanie przebywanie ze mn膮 by艂oby do艂uj膮ce dla ka偶dego, dlatego nie bardzo nawet chc臋, nie wiem po co tutaj pisz臋; jest to kolejne miejsce, w kt贸rym pisz臋 o swoim problemie; wiem 偶e jest to bezcelowe lub daje tylko chwilow膮 ulg臋, tak chcia艂am si臋 wygada膰....

Udost臋pnij ten post

DO -ludzie s膮 z艂osliwi-do dzieci sa osobne przychodnie :P a tu nikt nie pisal ze szuka przychodni dla dziecka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za grupow膮 dzi臋ki
ju偶 przesz艂am, bez efekt贸w.

Udost臋pnij ten post

z tego co powiedziala do mnie terapeutka to najpierw musi byc indywidualna terapia ,zeby sobie pouk艂adac co nieco i zeby najci臋zsze emocje opad艂y , wtedy mozna dopiero zaczac grupow膮 terapie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za grupow膮 dzi臋ki
tylko KTO poleci dobr膮 indywidualn膮 w Katosach??? Nie wychodz臋 z domu juz nie wyrabiam :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zal臋kniona30
wspo艂czuje ci , ja tez nie wychodze sama bo z kims to ide smia艂o :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 za grupow膮 dzi臋ki
a skad jestes???

Udost臋pnij ten post

No to ja sie tez dzis do was do艂膮cze , bo tez juz nie wyrabiam .....wszystko sie wali i to ca艂ym murem ....pisa艂am wam o holterze wynik dopiero przed wizyta 7 pazdziernika zrobi艂am we wtorek terczyce badania wynik jutro ale w miedzy czsie namacam sobie guzek w lewej piersi od razu m膮z zawi贸z艂 mnie na USG bo tez sie przestraszy艂 i nie bede wam pisac ca艂ego rozpoznania tylko powiem kr贸tko 偶e w lewej piersi mam jedenascie guzk贸w a w prawej dwa , sa to niby tylko torbielki ale ???????????dziewczyny zaczynam psychicznie siadac .......

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰