Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

riplej42

ŻYCIE PO ROZWODZIE - REAKTYWACJA

Polecane posty

Cześć kochani... tak sobie czasem myślę, żeby tu gdzie obecnie mieszkam rzucić wszystko w cholerę i wyjechać gdzie mnie oczy poniosą.. eh.. fajnie by było. Zaczełabym wszystko od nowa, nowy dom, nowi sąsiedzi, nowa praca.. tylko tęskniłabym troszkę za rodzinką, braćmi. Pprzemo a Ty niesądzisz, że czas z lasek przezucić się na kobiety hehe ;) No opamiętaj się facet. Wczoraj na tvn ogladałam program Majewskiego i na końcu w tym kabarecie jak szydzili z tej sprawy Polańskiego, eh.. no nieciekawie to wygląda ale taka jest poniekąd kwintesencja życia, albo ktoś nas rąbie w tyłek albo my kogoś. Wybaczcie mi tę ironię i może nietakt w porównaniu ale... Pzdr dla Was

Viorika.. pomysl masz ciekawy,to co przeprowadzasz sie do POZNANIA.? :D bede mial mila sasiadke:P ;) hihi.... czy laska czy kobieta mnie to obojetne, nie jestem wybredny:D

Pprzemo hehe... Poznań hmmm.. jakoś tak nie przemawia do mnie, pyry te sprawy hihi, ale Kraków jakoś tak milej mi się kojarzy albo Wroclove :) Ale dziękuję za zaproszenie. Taka zmiana otoczenia dobrze robi, odmładza, wprowadza fajny twórczy zamęt. A tak tu człowiek siedzi na starych smieciach, wącha te swoje smrodki.. No nic, trza wziąć sieza robotę a nie ściemniać... jak co dnia hehe pzdr

Teraz zauważyłam zmianę w opisie, no no fajne to to, takie wymowne. Trzymaj się Pprzemo

witajcie :) viorika ja tez chcialam wyjesc sie z mojego miasteczka ale no niestety albo i stety nic z tego nie wyszlo, tylko wiesz ja to taki typ co boi sie ryzykowac;) ale ty to chyba bardziej odwazna dziewczyna jestes?;)

viorika zmienilem opis zebyscie sie nie dopytywaly:P fakt mnie tez sie podoba ;) co do wyjazdu to fakt przeprowadzcie sie do wroclawia ^^:D ok to ktora z was pierwsza?:P hmm widze ze wam sie poprawia humorek bo juz nie piszecie o klopotach hmm a moze ich nie ma.? stella i kasia zyjecie.? czy kosmici was porwalli:P

Gość Udanego dnia dla pocieszenia
samego słonca 🖐️ Końcówko :)

Gość Ciepłego dnia życzę
pan PPrzemo do kąta :D:D piąta w nocy to cisza nocna :P 👄 dla Wszystkich

nienawidzę takiej pogody... nienawidzę zimna, śniegu i wiatru... wczoraj prawie z płaczem wrócilam do domu, tak zmarzłam... mam jakie problemy ze zdrowiem mimo, że badania okresowe wyszły mi idealnie. Nie mogę jeść, a jeśli juz zjem, to zaraz wymiotuję. T. drze na mnie dziob, że nie jem, a ja po prostu nie mogę. Jem tyle, ile potrzebuję... zmeczenie chyba daje o sobie znać... miłego dnia wszystkim

na zimne dni polecam cappucino lub gorącą czekoladę z cynamonem..doskonale rozgrzewa i poprawia nastrój:)

to tez poprawia nastroj;) hihi........ a dla kobiet goracego faceta :P twoja propozycja kasiu to dorazna pomoc na zimowe dni/wieczorki;) ale tymczasowo sprobuje bo zimno :( milego dnia wszystkim :) i przypominam o czapeczkach i cieplym ubraniu ;)

najlepiej taką zrzędzącą i marudzącą...która doprowadza do szału ..podnosi ciśnienie i odrazu jest gorąco hehe:)

ta czekolaga to chyba dobry pomysł... jadę dzisiaj do T. na babskie popołudnie farbowania włosów z jego mamą i siostrą, to takie cos chyba pykniemy :) Wczoraj okropnie przemokłam; wrócilam do domu prawie z placzem, tak bardzo byłam przemarznięta... Dzisiaj juz kozaki, kurtka zimowa, ale czapki nie założę :P milego popołudnia

koncowko to dobry pomysl tylko pospiesz sie przed odwiedzinami u T :P Kasia widze ze tobie to dzis wesolo i zarty ci sie trzymaja;) hehe nie skorzystam wole gorace kobietki:) ...przypominam co niektorym paniom o nie myciu wlosow przed pojsciem do pracy :D no chyba ze L4 potrzeba:P hihi.... oglaszam stan kleski zywiolowej: agnieszke ,viorike i stelle zasypalo;) a pisac na forum spod sniegu nie da sie:P

koncowko chyba nie tylko ty nielubisz takiej pogody ja tez :( a jeszcze jak o 5 rano do pracy sie zmyka ojoj ciezko ciezko ja chce juz wiosny!