Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Syla trzymam kciuki aby atak byl zwyciezki i za dwa tyg byly dwie kreseczki! Ja w ten weekend tez atakuje, no i mam nadzieje ze bedzie owu, bo jak na razie nie mam zadnych sluzow i test owu pokazuje ze nie mam jeszcze owu, ale mam nadzieje ze jutro bedzie :) Tak jak Syla postaram sie nie skupic na tym, ale sama nie wiem czy mi sie uda... No to juz jestesmy 3 z owu w weekend :) od razu razniej :):):)

Ty tak Sylwinka obiecujesz, i niespostrzezenie podkradasz pierwsze strony... Juz ja sie na Tobie poznalam :) z tymi stronami to nie mozna tak do konca Tobie wierzyc ;) Wlasnie wcinam banana, kto chce? Dobry, taki jeszcze twardy, bo ja nie lubie takich miekkich, dojrzalych :)

Dorka zawsze banan powinien być twardy a nie miękki :D:D:D:D:D:D:D:D:D no to w weekend będzie się działo :D:D:D:D

Ja zawsze mam tylko twarde banany! one na sam widok mojej buzi twardnieja :):):) A ty co robisz?

nie powiem bo się zgorszycie :P:D:D:D:D:D:D ale nie ma jak to dojrzały twardy banan :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D rosnący w rękach :P:P:P:D:D:D:D:D:D:D:D

Zgadzam sie z przedmowca Kruszynka :) Mam nadzieje ze mi ta durna glowa zaraz przejdzie, bo takie plany mialam na wieczor :( nie chce tak jak wczoraj, tak sie zle czulam ze w mgnieniu oka zasnelam :( A ty Kruszyna mozesz jeszcze chodzic? Az w londynie bylo was wczoraj slychac :)

Hehe, bo ja głośna jestem :P Łóżko skrzypi że szok, trzeba je wymienić :):):) Chodzić mogę, bo jak napisałam wcześniej rozruszałam zakwasy to teraz mogę codziennie :P

Dorka, na ból głowy najlepsze jest porządne przytulanie :) Poziom endorfin wzrasta i ból głowy przechodzi przynajmniej na czas "trwania" przytulania :P U mnie to działa i jak tylko mówię że mnie głowa boli, to M zabiera się za "leczenie" :P:P:P

to lepiej wymień te łóżko bo jeszcze się rozsypie bo takich figlach :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jak Grażka wróci i to wszystko przeczyta to pomyśli że my to jakieś niewyżyte seksualnie :P

Sylwinka, to Ty jesteś wyżyta??????? Nie wierzę :P:P:P:P:P:P Ja tam nie cyganię w tym temacie - ja zawsze jestem niewyżyta :P:P:P

Grazka, to pewnie jeszcze swoje dorzuci :) No tak cos przez cala noc skrzypialo, no i sie zastanawialam, a to Twoje lozko kruszyna :) Ja z bolem glowy to nie za bardzo lubie zaczynac, ale wiem ze po zawsze przechodzi :)

Sylwinka, już niedługo będziemy mieszkać osobno, będziemy sami w mieszkaniu i mam plan przetestować wszystkie mozliwe miejsca do figlowania.... Łóżko myślę pójdzie na dalszy plan, przecież będzie wanna, prysznic, schody, podłoga... BA! Nawet parapety przetestuję :P:P:P:P:P

Dorka - nie chciałam Cię budzić :):):) Ale musisz mieć cienkie ściany :P:P:P:P Albo dobrze podsłuchiwałaś :P:P:P:P

no podsluchiwalam :) Ja tez chcialam wszystko testowac jak sie wprowadzilismy do mieszkania, ale jednak lozko jest najlepsze, bo najwiecej miejsca :) a ja lubie szybkie zmianki :) Kruszyna, to ja nie wiem jak ty przezyjesz jak sie wyprowadzicie! Chyba Cie rozerwie :):):)

Kruszyna tylko jak będziesz siedzieć na parapecie to okna nie otwieraj :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Dorka -dobre! :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Sylwinka - w zimie mam tyłek za okno wystawiać? Nieeeee, co najwyżej to chwycę się tego okna, gorzej jak mnie M wypchnie hehehehehehe :):):):)

Kruszyna nie okna się trzymaj tylko banana :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Sylwinka jak moglas! No ale niech ci bedzie, ale to juz po raz ostatni! Kruszyna tylko nie pomyl klamki z bananem :):):) no i nie urwij banana jak przez przypadek wylecisz przez to okno! Oj juz wspolczuje sasiadom :):):):):):):):):):):):):):):)

sąsiadom to się na pewno spodobają takie krzyki tylko żeby nie pomyśleli że się tam bijecie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D