Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

jak mają rację to postawią mi śniadanie i kolację :D:D:D:D:D:D:D:D Polusia muszę Was postraszyć :P a tak na prawdę wklejam bo znowu nam się gdzieś zapodzieje i trzeba będzie ją szukać :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Mary ja poproszę kawkę z mleczkiem :D:D acha mam dla Was propozycję tzn dla Dorki Grażki i Polusi jeśli będę w ciąży to zostawiacie telewizory a jak nie będę to je przez okno ok :P:P:P:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Dorka - kciuki zaciśnięte!!!!! Mocno wierzę, że teraz się nam uda :):):) Sylwinka, ja w wiadomościach nie słyszałam, bo telewizji nie oglądam, ale mi tak coś ptaszki ćwierkały o Tobie.... A ptaszków nie wyrzucę przecież przez okno :P

Sylwinka, ale ja to dzis w radiu slyszalam! No nie moge sie celego sprzetu z domu pozbyc :D

Sylwinka, ale ja to dzis w radiu slyszalam! No nie moge sie celego sprzetu z domu pozbyc :D

Powiedzcie proszę, czy też po owulacji macie kłucie w jajnikach i ból piersi? Bo mi to spokoju nie daje.... Ehhh to chyba nadal po hormonach... Wiecie, w listopadzie to tak od 17dc tak samo miałam, a potem test z moczu wyszedł pozytywny i chyba się zaczynam nakręcać...

a to Ty umiesz rozmawiać z ptaszkami :D:D Dorka a co tam jak nie będzie radia i telewizji to przyjedziemy z Grażka zatańczymy i zaśpiewamy Ci :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kruszyna mnie zupelnie nic nigdy raczej nie kuje i nie boli. Jedno co to zaoserwowalam to w owu strasznie mnie sutki swedzialy. Ale jak to wiedomo kazda jest inna! Sylwinka a jak tam te twoje nocne mdlosci? Juz fasolka daje ci popalic?

Kruszyna mnie kłuło w jajnikach. No, ale tak jak Dorka pisze - każda jest inna. Sylwinka a macie gotowy program na ten cel? :P:P:P:P

ja w owu to też raczej nie mam żadnych dolegliwości jedynie jajnik mnie boli ,a 2 miesiące temu po staranku tak się nakręciłam, że dosłownie miałam pełny zestaw dolegliwości kobiety przy ciężarnej tz mdłości ból piersi ból kręgosłupa senność itd.. dosłownie wszystko mąż stwierdził że napewno jestem przy nadziei miał racje tylko do tej nadzieii bo ona pozostała ,a reszta odeszła razem z @

Hello :) Sylwinka to ja widze ze sie meczylas jak i ja w nocy, tez mialam mdlosci cala noc, u mnie o objaw ciazy, a u Ciebie :) :) :) hihi oby ten sam.... Dorka, skoro test pokazal wczoraj usmiechnieta buzke to wychodzi owulacja dnia nastepnego, bo test nie pokazuje owulacji a podwyzszenie LH ktore potrzebne jest by jajeczko dojrzalo i na to po podwyzszeniu sie hormonu potrzebuje do 30h. Wiec ja bym jeszcze dzis nie odpuszczala. Chociaz super przytulanka mieliscie przed owulka, a one sa bardziej skutecne czasem niz w sama, bo plemnik potrzebuje duzo czasu by znalezc jajeczko :) Kruszynka oby to owulka byla w weekend, bo sie ladnie postaraliscie :)

dziewczyny doradzcie, jeżeli mam cykl 30 dniowy to najlepiej kiedy zacząc testy owu od jakiego dc bo dzisiaj mam 12 dc

no to w takim razie musze jeszcze dzis sily zebrac, ale juz nie wiem czy dam rade :( Umieram w pracy, strasznie mnie mdli, nawet sniadania nie moge zjesc :( a musze zjesc 250 kalorii aby zazyc moja pigule... Oj biedne wy dziewczynki ze tak spac w nocy nie mozecie, ale szczerze tez juz bym tak chciala :):) Sylwinka, na 10000000000000000% jestes zaciazowana! Juz jestem na sama mysl podekscytowana, jak napiszesz ze dwie krechy byly :):)

ja nie wiem czy ja sama wytrzymam :) ale kiedyś zrobiłam a na drugi dzień dostałam @ i nie chce się nakręcać wolę poczekać ale jedno wiem że Wy jako pierwsze się dowiecie :)

Sylwinka, madra decyzja, zawsze dobrze te min 3 dni odczekac, bo potem wiekszy stres, jak sie pjawia 2 kreski czy jednak @ nie przyjdzie......... Dorka jak sie zle czujesz to sie nie zmuszaj do przytulanek, swojego ciala tez trzeba sluchac.

Czuje sie paskudnie, ale nie chce stracic szansy :( no zobacze jak bedzie wieczorkiem. Wczoraj sie smialam z ukochanym ze juz zachowuje sie jak ciezarna, pol dnia nad kibelkiem i nic nie chcialam jesc poza mandarynkami :) pochlonelam kilo w 30 min! A ogolnie to nigdy ich nie jadam - mam je raczej w celach dekoracyjnych :D

Asia - masz zupełną rację, ciało też daje nam różne \"znaki\". Ja wczoraj odpuściłam już, bo czułam się fatalnie, ale M zrozumiał :) Co do testu Sylwinki... Ja też się nie mogę doczekać jak nam tą wiadomość radosną przekaże, ale lepiej poczekać. Sama przeżyłam ogromne rozczarowanie przez zbyt wczesne testowanie i nikomu tego nie życzę. Dlatego - Sylwinka - cierpliwości życzę i jestem z Toba :):):)

Wielka int rodzinka, poradzicie co robic, bo glowa mi peka, mdli jak nie wiem, i zastanawiam sie czy moge wziac jakies proszki? W sumie sama nie wiem czy sie udalo, czy nie, wiec chyba raczej nie powinnam?

Gdzie sie wszystkie podzialy? HAAAAAAALLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Ja właśnie wróciłam - byłam na spacerku z psem :) Trochę tlenu dobrze mi zrobi :p A co do głowy - moja lekarka powiedziała,że ewentualnie paracetamol. Nic mocniejszego nie wolno

Ale masz fajowo! Tez bym chetnie sobie na spacerek poszla, moze by mi przeszlo :)

Dziewczyny nowa stronka sie zbliza! pewnie zaraz Sylwinka ja ukradnie, jak zawsze :D

człowieka nie ma parę godzin i stronkę mi zabierają jak tak można :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Dorka od czego Cię głowa boli co :(