Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

no jest przecudny! Zaglasakalabym malucha na smierc! No przyznam sie ze troszke Ci zazdroszcze....

Durnowata Kruszyna :D:D:D:D No kochana, ty tez niezle sie tam prezentujesz :D:D:D

Asia - no kurcze nie dotarło do mnie zaproszenie od Ciebie :( A napewno do tej kruszyny co trzeba poszło? :D:D:D:D

Durnowata!!!!!!!!!!!! Dorcia dobre :D:D:D:D:D:D:D Moja droga Dorotko, ja po prostu szczera jestem :P:P:P:P

Dziewczyna daje anons matrymonialny: "Poznam pana, który nie będzie mnie bil, nie odejdzie ode mnie i który będzie dobry w łóżku". Po kilku dniach słyszy straszne walenie do drzwi. Zaglądając przez "Judasza"nikogo nie widzi. Otwiera wiec drzwi, a tam leży na wycieraczce pan, który nie ma nóg ani rak. Mówi: - To ja jestem tym mężczyzna, który w stu procentach odpowiada Pani wymaganiom. Nie będę Pani bil, ponieważ nie mam rak. Od Pani nie odejdę, ponieważ nie mam nóg. - No ale jak tam jeśli chodzi o seks? - A pani myśli, że czym to ja waliłem do drzwi?

Dorka a ja sobie przypomniałam że Ty kiedyś mówiłaś że dodasz na nk nowe zdjęcia i cooooo? i cooo? :( Już nie wspomne, że Sylwinek miała dodać zdjęcia z Mikołaja :(:(

Kruszyna do dobrej Kruszyny wslalam :) Usunelam i wyslalam raz jeszcze, moze teraz bedzie good...

Sylwinka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A może jakaś kiełbasa mu z kieszeni wystawała i waliła w drzwi :P:P:P:P Zmykam dziewczynki, będę jutro może, jak się wyrobię - na wesele trza się wyszykować :P W najgorszym razie do poniedziałku :)

no kiedys musze sie zabrac... Ja mam zdjecia na facebook... Moze uda mi sie w ten weekend cos wrzucic :) Jak wroce z wakacji to zalacze nowe zdjatka :D:D:D:D

Kruszyna ale masz super, piekne wlosy...... A psiak ma taki maly nosek, ze tylko calowac i calowac.... Dorka fajne masz zdjecia na facebook, na nk przerzuc kilka, bo warte obejrzenia :)

no postaram sie :) ale nie obiecuje... Ja nie jestem najlepsza w utrzymywaniu tych stron na czasie :D:D

Grażka właśnie miałam na płycie nagrane te zdjęcia ale jak zwykle Madzia mi ją zapodziała i muszę poszukać

Sylwinka a ja wtedy spałam :P To mój N. był na moim koncie, bo czekam na wiadomość :P Sylwinka napisz mi, która to Kruszyna, bo ja też chcę psiaczka obejrzeć :D Ja wracam na razie do nauki, bo słabo mi to idzie :( NIe czuję się najlepiej dzisiaj - jakaś taka osłabiona i rozbita :( A moje humorki ostatnio to w ogóle :P:P:P Chyba nikt ze mną nie wytrzyma nie długo :P:P:P

ale szalejecie na nszej klasie :D a ja tam nie mam konta :( obiadek mi sie wlasnie gotuje,ale zapachy mmm :)

() / *** rybka i ziemniaczki prosze :p ,tylko ten ogonek od rybki cos mi nie wyszedl ;)