Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Oczywiscie ze sie poswiece w celach naukowych :) Z moimi koszulkami cos czuje ze bedzie nam wesolo! Agi to masz fajnie ze wam padl system, ja uwielbiam jak cos tutaj pada :) zawsze jest wesolo! Kruszyna Ty masz super sugestie z tematem pracy - tworcza z ciebie dziewuszka :)

Albo temat: "Zachowanie się banana w dni płodne kobiety oraz kąt odchylenia podchas wzwodu z uwzględnieniem chcicy właściciela banana" :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

zagapilam sie ze strona;/ system pada, ale potem sa zaleglosci;d do dupy wiec;] koniec miesiaca to rzeznia istna u nas:(

Kruszyna Ty jesteś udana :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Aga przynajmniej czas szybciej zleci, jak duzo pracy :) Kruszyna ten kat nachylenia to chyba dosc oczywisty :D:D:D Mi sie ten wczesniejszy temat bardziej podobal, wiekszy nacisk na historie a nie matematyke, bo z tym katem to duzo liczenia :D:D:D:D

Na pewno na to tez mozemy stworzyc jakis wzor matematyczny :)

Aaaaa tam za dużo matematyki :P Po prostu trzeba tylko wizualnie sprawdzić czy banan we wzwodzie dotyka już brzucha właściciela czy trzeba mu skórkę pomasować :P:P:P:P

NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30................12.03.09...............W-WA....... .29........1 anna999..............10.03...................Lublin ........26.........0 milka czekolada.....07.02.09..............Sieradz........26....... . magda//.............13.03.09...............Kraków....... .23........0 agi26...........................................Londyn.. ......26 ........0 Kruszyna2008................................Bielsko..... . ..23.........0 Dorka.................15.03...................Londyn.... ...28.........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ żabka24...............17...........10.07.2009........... 24...........??? GaGa_..................19...........19.07.2009.......... . 29..........??? Kasia.T21.............18............27.07.2009.......... .26...........??? lolcia26................15............02.08.2009........ ...26...........??? Polusia86..............16............08.08.2009......... ..22...........??? aska.osa...............12...........06/09/09............ ..26...........??? Sylwinka 25...........11............18.09.2009............25......... ..??? MERY27.................6............12.10.2009.. ..........27...........??? Grażka23...............7............14.10.2009.......... ..24..........??? S.U.R.I...................6............22.10.2009....... .....30..........???

Dzieki wyzszej tem jajek - nagrzanych poprzez tarcie, kat sie zdecydowanie zmniejsza :D:D:D

NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. SYLA30................12.03.09...............W-WA....... .29........1 anna999..............10.03...................Lublin ........26.........0 milka czekolada.....07.02.09..............Sieradz........26....... . magda//.............13.03.09...............Kraków....... .23........0 agi26...........................................Londyn.. ......26 ........0 Kruszyna2008................................Bielsko..... . ..23.........0 Dorka.................15.03...................Londyn.... ...28.........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ żabka24...............17...........10.07.2009........... 24...........??? GaGa_..................19...........19.07.2009.......... . 29..........??? Kasia.T21.............18............27.07.2009.......... .26...........??? lolcia26................15............02.08.2009........ ...26...........??? Polusia86..............17............08.08.2009......... ..22...........??? aska.osa...............12...........06/09/09............ ..26...........??? Sylwinka 25...........11............18.09.2009............25......... ..??? MERY27.................6............12.10.2009.. ..........27...........??? Grażka23...............7............14.10.2009.......... ..24..........??? S.U.R.I...................6............22.10.2009....... .....30..........???

no to wy obadajcie jak to jest z ta teoria, a ja sie dzis wieczorkiem chyba zajme praktyka :)

A ja zmykam już, bo muszę jeszcze do pracy podjechać po PITa, a potem na uczelnie. Sylwinka i Kruszyna - wy zbadajcie tą teorię, a jak wrócę to sprawdzę wnioski ;)

Polusia ja sie zajme praktyka i sie zgadamu czy teoria z praktyka wspolgra...

Kruszyna wlasnie weszlam na ta stronke ktora przeslalas i troszke mozna sie podlamac :( Ile tam dziewczyn z PCO, ktore sie staraly miesiacami biorac leki i nic... Troche sie teraz przestraszylam, bo jakos zalozylam ze dzieki lekom sie uda i przestalam sie przejmowac wszystkim... A te ziolka to calkiem skaplikowane miksturki :D:D:D

Dorcia zobacz na mnie ja jestem przykładem też mam pco i widzisz mam Madzie więc proszę mi się tu nie załamywać tylko brać do działania bo Kruszyna musi kąt nachylenia sprawdzić :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Sylwinka nie wiedzialam ze Ty tez masz pco... Ja jestem pelna nadziei, bo widzialam ze mialam piekna owu i byl pecherzyk, wiec sie uda! Tak mnie tylko przestraszylo to torszke. Ja wiem ze nie jestem jakims bezandziejnym przypadkiem, moja gin by mi powiedziala, a ona jest bardzo optymistyczna!

Dorcia - na forum bociana w większości chyba są bardzo trudne przypadki. Mnie ta stronka podbudowała bardzo :):):) Skoro masz owu z lekami to jest dobrze!!!! :):):) Kupiłam właśnie wszystkie zioła, wieczorem już 1-sza porcja dla mnie i M :)

Dorcia ja właśnie też mam pco tylko u mnie obyło się bez lekarstw aż mój lekarz był w szoku że zaszłam w ciążę bo myślał że bez lekarstw się nie obejdzie więc kochane dziewczyny uda się Wam zobaczycie :)

Dzieki Sylwinka, moja gin dala mi od razu leki bo stwierdzila ze nie ma ca czkeac :) No i ja sie z nia zgadzam. Nie chcialam probowac miesiacami i dopiero pozniej brac leki. Jakos sie nie przejmuje az tak strasznie bo wiem ze one dzialaja a jak nie peka mi pecherzyk to da mi zastrzyk no i peknie :) Kruszyna, super ze masz ziolka, teraz bedziesz jak prawdziwa czarownica je parzyla! Agi a ty co taka zajeta, system sie naprawil ? Kochane u nas w Londku dzis wiosna! Cudnie! slonko swieci, 14 stopni! Ide sie szybko przejsc nad rzeke!

Dorcia - u Ciebie jest trochę inaczej niż u mnie :) A mój ostatni cykl dał mi nadzieję, wszystko było jak trzeba i @ pojawiła się sama, faza lutealna długa - z tego wniosek że z progesteronem nie mam problemów i owulka pewnie była sama :) Gdyby było inaczej to pewnie poszłabym do gina i przepisałby co trzeba. A tak, to jeszcze spokojnie poczekam na rozwój wydarzeń :) Poza tym clo można brać tylko 6 miesięcy, także spróbujemy jeszcze bez :) Nic nas nie goni póki co, moja mama gorąco za nas trzyma kciuki i też mi zioła najpierw doradzała :)

Kruszyna, super ze u Ciebie wszystko naturalnie wyszlo, no u mnie progesteron nie byl calkowicie w normie :(