Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

anna dokladnie Cie rozumiem z tym testem! Ja tez staram sie zawsze jak najpozniej robic.... Nic sie nie zamartwiaj, ja nie mam zadnych objawow, calkowicie nic, tylko od czasu do czasu mnie cos kluje... czasami mi sie wydaje ze sie udalo a czasami ze nie... ale sie nie zalamie jak nie i bede dalej probowac :D:D:D W koncu same proby sa cudne, tylko czekanie po jest meczace i stresujace... Anna trzymam mocno! A gdzie reszta sie podziewa?

Wiesz co Dorka jeszcze po tym lekach to wogule juz głupieje , mi sie przytuło troche , co mi sie nie podoba :/ Od dwoch dni mam piersi wrazliwsze, ale to tez moze być dawka hormonow przeciez i badz tu człowieku mądry :)

reszta chyba leniuchuje :) albo sie przytula ;) mialam rozmowe z mężem na temat mojej sytuacji w pracy i stwierdzilismy ze jesli nie dogadam sie z moja nowa przełozona , jedzą to nie bede sie szarpac i odejde. Za duzo juz nerwow straciłam przez ta prace aby robic sobie kolejne problemy. Wszystkie rzeczy ktore mi sie poprzestawiały w organizmie były przez stres w pracy , wiec wiecej ze mnie nie beda miec osła ofiarnego , ktory wszytsko za nich robi. Ale zobaczymy jak sie sytuacja ułoży :) ale fajnie ze mąż stoi za mna :)

Wiem doskonale! Ja po lekach schudlam, z czego zupelnie sie nie ciesze :( piersi mnie bola zaraz po owu do konca, tak jakby byly posiniaczone :( ale to chyba przez duhpaston.... no i czasami mam hustwaki nastrojow, a to mi sie nigdy nie zdarzalo... ale co tam, nie bede sie tym za bardzo przejmowac.dlatego nie podniecam sie kazdym zakluciem, powiekszonymi piersiami, bo to moga byc tylko leki :( anna idziesz w sr do gina, wiec super, bo jak sie nie udalo, to nie bedziesz tracic czasu.... Ja mam nadzieje ze nam wszystkim sie udalo w tym cylku :D:D:D Ale byloby fajowo!

Tak Dorka stwierdziałam ze jesli sie nie udało to co ?mam stanąć i walic głowa w sciane ? to mi napewno tym bardziej nie pomoze :) wiec choc bede miec doła lekarz powie od razu to dalej a ja nie bede tracic czasu, poniewaz sama wiesz ze leki bierze sie na poczatku cyklu :) Dorka zapomniałam ty mieszkasz w Angli czy Szkocji? bo ja sie wybieram do Szkocji do Edynburga pod koniec czerwca :)

🖐️:D:D:D Polusia byłaś najśliczniejszą panna młodą :) Tosia samosia witaj :) Dorcia i Anna proszę mi tu cierpliwie czekać z testem i zobaczymy ale ja mam nadzieję że będą dwie kreseczki :)

Sylwinka dzien dobry! Ja cierpliwie czekam i nawet niezle mi to idzie :D:D:D Ja mieszkam w londynie, ale ukochany szkot :) uwielbiam szkocje, takie relaksujace miejsce! anna ja tez od razu bede szla do gina 2dc i zaczne brac clo... ale u nas dzis zimno :(

ja byłam w szkocji pare lat temu ale koło Dunde , pieknie jest i sie w niej zakochałam :) teraz bede miała okazje Edynburg zwiedzic :) ja tez czekam cierpliwie z testowaniem. A do gina umowiłam sie wczesniej bo tydz przed trzeba sie zapisaywac bo potem to mozna sobie pomarzyc

Koniecznie w Edynburgu idz na goraca czekolade na glowonym deptaku! Marzenie! no i widok na jeden z najpiekniejszych zamkow! Pieknie! a gdzie kruszyna sie podziewa? SURI i Mery dawno cos do nas nie pisaly.... no nie wspominam o neti i novida! Wszystkie sie tu pokazywac prosze w pn rano!

Oj mamy zamiar zwiedzic duzo rzeczy :) moj mąż ciagle pyta co tam mozna dobrego zjesc , co jest kojarzone ze szkocką kuchnią ? moze być cos doradziła ?

Tradycyjne szkockie danie to haggis, ale nie radze, bo paskudne! no moze warto sprobowac tak dla zabawy :) a poza tym to jedzenie jest jak w Anglii :) A kiedy jedziecie? Bedziecie tam podczas festiwalu?

jedziemy 23 czerwiec na tydz :) wiec festiwal z tego co wiem nas ominie no ale coż, moj mąż juz mi zapowiedział ze delfinarium pierwsze musi obejzec :)

Cześć dziewczynki :) Przede wszystkim Polusia - wyglądaliście oboje cudnie! Śliczną miałaś sukienkę :) Dużo szczęścia Wam życzę :) Tosia - witaj wśród nas :) W kupie raźniej :) Dorcia, Anna ściskam za Was kciuki z całych sił :D Macie rację że leki, zwłaszcza duphaston wywołują wiele odczuć które można pomylić z ciążą. Sama brałam go jakiś czas więc doskonale rozumiem. Ale niedługo zatestujecie i będzie wszystko jasne. Oczywiście trzymam kciuki za II kreski dla każdej z Was. A u mnie była cudowna niedziela :D Pojechaliśmy na spływ Dunajcem, pogoda jak marzenie była. Potem zwiedziliśmy zamek Czorsztyn-Niedzica i do domu dotarliśmy o 20-tej. Padłam od razu do łóżka a dziś jeszcze wstałam zmęczona, ale za to szczęśliwa :D Tyle pięknych zdjęć zrobiliśmy, jak widokówki są :) Uwielbiam góry! Może jesienią jeszcze wybierzemy się na spływ, wtedy będzie kolorowo wśród drzew :) Sylwinka 🌼 Grażka ❤️

Kruszyna to przecudny weekend mialas! oj na taki splyw tez bym sie wybrala! Uwilelbiam polskie gory! Super ze pogoda byla piekna! To buzka troche opalona??? u nas caly weekend padalo :( ale ten weekend to dlugi weekend i mam nadzieje ze choc troche slonka bedzie!

Dorcia w sobotę padało cały dzień i zastanawialiśmy się czy w ogóle gdzieś jechać w niedzielę :) Na szczęście pogoda była jak na zamówienie :)

Dorka, ty tez bierzesz Duphaston? od kiedy do kiedy? tzn. od ktorego dnia cyklu do ktorego? czy nie przerywasz?

Tosia biore. Wczesniej bralam od 16dc do 25dc po jednej tabl. W tym cylku mam inaczej, zaczelam brac zaraz po owu, 2x1tabl, i biore az do @, a jak nie przyjdzie to pewnie przez 3 pierwsze miesiace, aby zmniejszyc szanse poronienia. to jedyne lekarstwo, ktore lubie :) jakos bezpiecznie sie z nim czuje :D:D:D A ty jak bierzesz?

Obejrze w domku :D:D:D Kruszyna a co teraz porabiasz jak masz wolne?

ja mam brac jedno cale opakowanie i czekac na @ albo gdy beda dwie kreski isc po kolejne opakowanie... dziwnie mam... krotko mowiac mam brac jedno opakowanie 20 tabletek przez 10 dni. czyli ty w dniu @ masz przerwac kuracje?

no czyli masz 2x1 przez 10 dni, ja wczesniej tez bralam przez 10 dni ale po jednej tabl. Tak, jak przyjdzie @ to przerywam i znow zaczynam po owu....

A gdzie ty lecisz sylwinka, jak ciebie tu prawie w ogole nie bylo :(

Kruszyna super ten lemurek :D chciałabym takiego :) Aniu tak mocno trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie :)

Podzwonilam po laboratoriach w sprawie badania nasienia. w mojej klinice kosztuje to 100 zł. A znalazlam laboratorium kolo mojego domu gdzie robią to za 20 zł. super... potrzebne sa 3-5 dni wstrzemiezliwosci, pojemniczej na mocz, i dwa razy w tygodniu mozna dowozic nasienie. wyniki w tym samym dniu. w innych trzeba sie osobiscie umawiac zeby czekal ktos kto od razu przebada... a tu zawsze ktos jest.. super..

Tosia chyba nie masz co za bardzo sie martwic nasieniem, bo raz zadzialalo, no i na pewno znow zadziala :))) Ja nawet nie wiem ile tu kosztuje... Super ze znalazlas taka tania klinike i wyniki sa tak szybko, mniej nerwow! Grazka a co tam u Ciebie??

anna koniecznie musisz dac nam znac! Znow bedzie nerwowka rano :) i wyczekiwanie na wiadomosci!