Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

mi lekarz przepisał najpierw luteinę dopochwowo a w 6 tyg jak trafiłam do szpitala z krwawieniem to tam podawali mi Duphaston na podtrzymanie i brałam go do 20 tyg

Juz jestem! Mam dzis duzo pracy i latam od spotkania do spotkania.... Pewnie poczekamy do 30-tego i zoabczymy! Juz nie moge sie doczekac! Witam nowa kolezanke! Mam nadzieje ze tym razem sie uda! nie jestem lekarzem, ale nie rozumiem dlaczego nie chca Ci nic dac na podtrzymanie... SURI to miejmy nadzieje ze twoja dziecinka bedzie spokojnie spala w halasie :) Sylwinka ,ty jeszcze coreczki nie urodzilas a juz o trzecim myslisz - szalona!!!

sylwinka - hehe no taki glupi sen mialam,zreszta jeden z wielu :p ale ostatnio nawet bardziej normalne sny mam i gdziez bym smiala was odsylac na emeryture :)ja z racji wieku bardziej sie nadaje ;) hihi

SURI jak czary i przepowiednie sie sprawdza to zostaniesz nasza glowna wrozka! A ja takie sny mam dosc czesto :( i to takie strasznie realne, budze sie ze zlamanym serduszkiem :( i zawsze mowie ukochanemu a on sie smieje i mnie przeprasza za wszystko co zrobil we snie :D:D:D Ja zawsze w tych moich snach mam dylemat czy mam zostac w Londku czy wracac do domu :) Naszczescie to tylko durne sny!!!

zielonka a chodzisz panstwowo czy prywatnie do gina? dorka - no licze na to :p

ciekawe skąd się biorą takie sny :D:D:D:D Dorcia ja zawsze byłam i jestem szalona mój mąż zawsze mówi że udałam się swoim rodzicom :D:D:D:D:D:D:D:D:D

no ja to się na emeryturę już nadaję, nie ma co! wywróżyłam Sylwince chłopczyka a tu córka więc marna ze mnie wróżka :P witam Zielonkę :) oby tym razem było wszystko dobrze :) jak masz juz ciąże potwierdzoną przez lekarza to wpisz się do naszej tabelki i pisz jak najwięcej z nami :) byłam u lekarza i wyniki ok tylko mam brać żelazo 2 razy dziennie :O Posłuchał tetna Igorka i powiedział że mały wiercipięta z niego :) ide cos zjeść :) mamy już narożnik :) jestem mega zadowolona :D

Czesc dziewczyny, dzis zaczelam sie troche wiecej ruszac i oczywiscie musialam do Was zajrzec :) Czuje sie lepiej, tylko niestety nie moge chodzic zbyt dlugo bo skurcze powracaja, no tak ten moj synus chcialby juz z nami byc, ale jeszcze za wczesnie, wiec uwazac musze. Mery wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek, duzo zdrowka! Dorka trzymam kciuki za Ciebie! Sylwinka a moj chlopak to tylko by slodycze jadl i nic wiecej, ale nie jem bo wiem ze to niezdrowo, szczegolnie po 30 tyg ciazy kiedy malenstwo dostaje wszystko co my zjadamy, wiec walcze z nim... ale miesa, czy ogorkow to on nie chce i koniec....taki maly uparciuch :) polusia widze ze Twoj synek podobnie jak moj juz sie nie moze doczekac aby nas zobaczyc :) Odpoczywaj i dbaj o Was. Suri, Grazka, Aga, Novida,Anna, Neti, Magda, Kasia 😘 Witam nowa kolezanke :)

Mery wszystkiego najlepszego kochana, dużo zdrówka, szczęścia, miłości i spełnienia marzeń 🌻❤️👄

Grażka pamiętaj że lekarz powiedział że na 99% ale zawsze ten 1% pozostaje niewiadomej więc wszystko się może zdarzyć :P:P:P:P Asia super że wróciłaś do nas :)

I zmiany w tabelce :) NICK...... .........Termin @...............MIASTO.......WIEK......ILDZ. anna999..............24.06.09..............Lublin .........26.........0 agi26................. 06.07.09............Londyn........26.........0 Dorka.................30.06.09..............Londyn... ....28.........0 TosiaSamosia........20.07.09..............płd Polski.....26..........0 ZACIĄŻONE: NICK.................TC......... TERMINPORODU .....WIEK........PŁEĆ Kasia.T21........35.........23/27.07.2009..........27... ......Wiktor Polusia86.........34........07.08.2009........ ....22..........Aleksander aska.osa..........30........06/09/09.......... ....26...........Tomek Sylwinka25.......28........18.09.2009........ ....25...... dziewczynka MERY27............25.........8/12.10.2009....... ..28....chłopiec 80% Grażka23..........24..........5/14.10.2009........24.. .......Igor S.U.R.I..............23.........22.10.2009............30 ........Dawid

Asia to super ze juz lepiej! A sylwinka to bedzie miala cale przedszkole! Bedziesz miala tyle dzieci az sie chlopczyk urodzi ? :D:D:D Grazka to fajnie ze zadowolona jestes z naroznika! Wygodnie mozecie sobie z synusiem odpoczywac! Polusia zapomnialam napisac ze fajowy wozek!

sylwinka - narazie macie cheerleaderki a teraz musicie sie za pilkarzy wziasc :)

aska - dobrze ze juz lepiej a Tomaszek to slodki chlopak najwyrazniej :) jeszcze 10 tyg i juz po bolu bedziesz miala :)

Tomasz jak tata, tylko slodkie by wcinal, choc ja nie lepsza jestem :) Suri juz sie nie mozemy doczekac, oby szybko zlecialy te 10 tyg. Ostatnio jak mialam takie silne skurcze, wzielam leki i weszlam do wanny z ciepla woda, tak lekarz zalecil, moj maz ze mna siedzial i gadal do Tomusia, i tak zalowalismy ze to jeszcze nie ten czas, bo zamiast stresu bylaby radosc ze juz sie zaczelo :)

O Asia to fajne stresy przechodzisz ale musisz wytrzymać jeszcze troszkę :) Sylwinka a jak nazwiecie swoją córeczkę? dogadałaś się z mężem wczoraj? Dorka o tak mam na czym się teraz wylegiwać przed tv :D:D:D ide spać bo juz nie widze na oczy :)

ja juz tez bym chciala byc w 30 tyg :) a na basen mozesz chodzic?? taki relaks w wodzie fajny pomysl, ja od poniedzialku bede chodzila,bo jakos tal lydki mi dretwieja i przyda sie troche ruchu moj M tez uwielbia slodycze,czasem wyjada jak dziecko i wieksza ilosc slodyczy nie moge nigdy kupic,bo on wszystko zjadlby :)

Asia to mieliscie taki wstep do porodu! Slodko! Szybko zleci wam dziewczyny i zaraz bedziemy wam dopingowac! Juz sie nie moge doczekac!!! Grazka idziesz spac na narozniku :D:D:D Dobranoc! Ja slodycze uwielniam ponad wszystko i mam taka cicha nadzieje ze jak uda mi sie zajsc to mi obrzydna :D:D:D

Suri ja n basen chodze od konca 16tyg, czyli tak jak lekarze pozwalaja, ale teraz kazal mi przystopowac z plywaniem, jedynie co moge to osiedziec w wodzie, no to pisiedziec to ja moge w wannie :) Zobaczysz jak szybko zleci i juz bedzie 30 a potem 40tyd :)

Dorka ja slodycze zawsze uwielbialam, tylko w pierwszym trymestrze nie moglam nawet spojrzec na slodkie bo zaraz zle sie czulam, a teraz gdyby nie silna wola to bym jadla tylko slodycze i nic wiecej, ale nie ma tak dobrze, synus musi jesc zdrowo :)

Asia a na inne jedzonko tez masz ochote??? czy tak na sile jesz? Ja to myslalam ze jak bede w ciazy to sie zapisze na joge dla ciezarnych! Fajnie bo bedzie mozna porozamawiac, wymienic sie doswiadczeniami itp. No i ja bardzo lubie joge! A basen tez uwielbiam, ale juz dawno nie bylam :(

Dorka mam ochotna owoce, ale ze wzgledu na zoladek nie moge jesc zbyt czesto, a inne produkty to jem na sile.... My zaczynamy szkole rodzenia 1 lipca, wiec troche cwiczen tam bede miala, szczegolnie oddechowych, kurcze sama teraz po sobie wiem jakie to wazne, jak te skurcze lapia to kazdy oddech sprawia ogromny bol, wiec technika jest wazna.. Poza tym polecam kazdej dziewczynie szkole rodzenia albo jakies inne nauki oddychania, przy kilkunastu porodach jakie w zyciu mym odebralam, kobiety po takich cwiczeniach rodzilo sprawniej, a co najwazniejsze noworodek byl dobrze natleniony.

Wróciłam z wpisów i jestem ledwo żywa, tak duszno na polu, że nie wiem... No ja już mam trochę krócej, bo 35 tydzień dziś zaczęliśmy... No i jest coraz trudniej. Mnie odechciało się słodyczy jakoś - za to jadłabym tylko lody :P:P:P Tak jak ty Asiu muszę uważać z owocami, bo już 2 razy w czasie ciąży miałam zapalenie żołądka i dwunastnicy :/ Wpadłam na chwilę i zmykam na małą drzemkę...