Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

super dziewczyny:) chcialabym miec corke chyba pierwsza:) ale neizle czasmi daja popalic jak widze;D ciekawe co u Dorki w brzuchu rosnie:)

Agi to po @ poluj na dziewczynkę :D Magda chociaż daje popalić ale jest kochana i mi pomaga przypilnuje Dominikę i jak robiłam pączki to wsypała mi cukier waniliowy i mąkę a tak dumna była i mówi do mnie już jestem duża dziewczynka :D:D:D Dominika też jest kochana dziewczyna boję się tylko jak ona podrośnie to moje dziewczyny pobojowisko mi urządzą w domu :P:P:P

Dorka!!! GRATULACJE!!! Dla Ciebie i ukochanego :) jak bardzo sie ciesze! uważajcie teraz na siebie :) Buźka👄 Sylwinka dzieki za smsa akurat byłam w poczekalni i czekałam na wizytę do chirurga ;) Suri bedzie dobrze! Trzymaj się kochana i nie denerwuj. Magda a może idz do lekarza ogólnego po L4, powiedz że zależy Ci żeby w pracy się nie dowiedzieli bo mogą np Cię zwolnic jak sie dowidzą, że się starasz o dziecko. Wydaje mi się, że powinien Ci wystawić. Trzymam kciuki! Oczywiście mało umiem przeczytac przez tą cholerną reklame!!!!! Kruszyna mój też marudzi, nie wiem o co. Kolek nie zazdroszcze, u nas juz minely. Agi no to teraz szalej z mężem :) a jak budowa domu? My rano pojechaliśmy do przychodni na pobranie krwi, wstalismy specjalnie wczesniej, żeby byc za pierwszych a tu wychodzi pielęgniarka, ze nie ma laborantki i że dziecku ona krwi nie pobierze. Mamy przyjść za tydzien, no myslałam, że wyjde z siebie. O 10 pojechalismy do chirurga i wodanieczek jest ale bardzo mały i do kontroli mamy przyjechac za pół roku. To tyle, ide uspac Igora bo marudzi.

Agi ja jeszcze brałam olej z wiesiołka :) Grażka to dobrze, że malutki wodniaczek, myślę że za pół roku okaże się, że się wchłonął :) A z pobieraniem krwi to niefajnie jest, ale chyba łatwiej takiemu maluszkowi pobrać niż kilkulatkowi? Jak byliśmy ostantnio to bez problemu pielęgniarka pobrała i to tak szybciutko, że Aleksik nie zdążył zamarudzić nawet ;) Sylwinka ja tak planuję zabrać się za drugiego maluszka jak Aleksik skończy 2 latka :) Tak w sam raz będą 3 lata różnicy - tak jak ja mam z siostrą - 3 lata po mnie w czerwcu się urodziła :) A my dzisiaj próbujemy rosołek z indyka, chyba z bobovity - po 6 miesiącu i takie maleńkie kawałeczki jarzynek są :P Ale się mały zdziwił :P

nie bede mieszala wiesiolka i castagnusa, wiesiolek strasznie rozlegulowal mi cykl! takze dziekuje, sluz mam ok, nie narzekalam nigdy:) Budowa na etapie zamknietym ale surowym, wszytsko bedziemy aczynac od nowa wiosna;) bo teraz nic sie nie da zrobic....za 15 min bede miec przerwe i w koncu cos zjem:D

Polusia :) To super, że juz dajesz małemu takie obiadki :) My wprowadzilismy kaszke a za tydzien juz tez obiadki od 4 miesiąca. Igorowi kaszka bardzo smakuje, buźke otwiera cudnie :) Jedynie przy ostatnich łyzkach jest marudzenie :) I zawsze po kaszce jest kupa :):):) dzisiaj wykupiłam chyba pół reala tych obiadków i deserków :) musze zrobic miejsce na to w kuchni ;) Dorka ale dzięki Tobie mam szczęśliwy dzien :) czekalam na tą widomość bardzo bardzo :) Teraz jeszcze Magda, Agi i Novida :) tez Wam się uda kochane! Milka czekolada na kiedy masz termin? odpisz jak nas czytasz.

Dorka masz termin na październik? ja w tamtym roku dowiedziałam się 4 lutego, że jestem w ciązy :)

Agi ja brałam wiesiołek bo po tabletkach anty ze śluzem było tak sobie. Grażka my próbowaliśmy z kaszkami ale nie bardzo Aleksik chce je jeść. Także co jakiś czas próujemy czy może jednak zje. Ale zupki i deserki ładnie wcina. No i lubi misiowy jogurcik :) Także dajemy radę :) A powiem Ci, że moja mama co chwilę kupuje jakieś słoiczki i czekają u nich w spiżarce na Aleksa :P

ja mam urodziny w pazdzierniku:) moglabym rodzic wiec w pazdzierniku:)

dorka - no wlasnie to Twoje malenstwo bedzie tak jak Dawidek i Igorek z pazdziernika :)ale fajnie :) ja testowalam 9.2 agi,magda - wam tez sie uda tak jak Dorce :D

Ale dzisiaj tu wesoło :) Dorcia wróciła z wakacji i z powrotem zawitała Agi i od razu tyle stronek ;)

hej po przerwie:) no jest wesolo:) cos sie dzieje, jest jakas dyskusja:D hahaha. i to o czym:P moze z nadejsciem wiosny wszytsko sie jakos ulozy:) Najbardziej zycze Magdzie:) bo oni naprawde bez wzgledu na wszystko bardzo pragna dziecka:) a Dorce zazdroszcze ale pozytywnie:) i jest przykladem, ze dlugo warto czekac i nei plakac:)

smiesznie bedzie jak juz bede w ciazy wlasnie nam kupuja nowe garnitury z Marksa i spencera za 100 funtow marynarka i spodnie plus sukienka, spodniczka, 3 koszule.....co bedzie jak wydadza na mnie 250 funtow hahaha a ja jak beka:D rozmiar 14:D

bnie wiem, zastanawiam sie na ile moj rozmiar 10 wtedy wytrzyma moze do pierwszego meisiaca:D

No ja mierzyłam moją spódnicę z pracy w drugim miesiącu i była ciasna :D

Polusia wracam z Naszej Klasy i ogladalam zdjecia Twojego przystojnego synka:D naprawde sliczny chlopak;) podobny do Ciebie rowniez:)

Dziękuję :) Podobno chłopcy są do mamy podobni ;) A jak oglądam moje fotki jak byłam w jego wieku to normalnie jak 2 krople wody :) A łobuziaczek odsypia poranne zabawy :p I pobudkę o 6 rano ;)

Aga to różnie bywa, ja np do 5 miesiąca chodziłam w moich spodniach wszystkich :) Później dopiero sie rozrosłam ;) no i słuchaj koleżanko, mój syn mówi: A-giii :D hihih teraz sie kapłam, że ty masz taki nick ;)

Polusia jak Aleksander ślicznie siedzi :) Normalnie cudo nie dziecko ;) śliczny jest!

Igorek woła ciocię z kafe :P Grażka ja w swoje spodnie się też mieściłam :P A spódnicę dostałam wtedy nową, mniejszą bo przed samą ciążą schudłam 5 kg i stara była mała :P A mi brzuszek od początku tak do przodu rósł ;) A Igorek też pięknie już siedzi :) Ale nam się dzieciaczki udały ;)

Grazka czuje sie normalnie wyrozniona:D:) Wasz synek tez jest milusi:) tez widzialam kilka zdjec:) fajnie, ze rosna zdrowo:) Asi synek tez jest slodziak:) podobny do taty raczej moim zdaniem:) na razie wole nie myslec ile przytyje skoro nawet nei jestem w ciazy:D wiem natomiast, ze jak jzu bede w ciazy bede schizowa przyszla matka, bede przezywac ciaze jak mrowka okupacje, ale niestety jestem panikara:D

no sliczne dzieci:) widze tylko te z naszej klasy i Asi na FB:) nie wiem jak wyglada coreczka Kruszyny bo nei mam jej juz na nK

czytalam na forum o catagnusie ze strasznie przedluza cykle...ze nei dziala na wszystkich cudownie....duzo dziewczyn wrecz go przeklelo:D nei wiem zobacze sama, musze sprobowac:)

a ja dzis w poruwnaniu do wczorajszego dnia gdzie mogłabym wszystkim szyby umyc w oknach , mam dzis lenia , ciezko mi i mam bole przepowiadajace. Na dodatek przed chwila dzwonił mąż ze musi jeszcze 2,5 h jeździc za brata bo szwagierce w 35 tc "wydaje sie ze wody odeszły" i pojechali do szpitala. Tyle wiem i czekamy na rozwoj wydarzen. Dziś juz bym chciała urodzic, bo dzis poczułam ciezar taki :)

Agi wiadomo - na każdego inaczej działa. Anna ja tak miałam jakieś 2-3 dni przed ;) Tylko bym leżała i nic nie robiła ;P

Polusia nadieje mi dajesz :) ale to roznie bywa , bo niektore maja przypływ energii, a ja ten przypływ mialam wczoraj. Oj czy to nie moze byc poprostu ustalone konkretny dzien i tyle :)