Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivett0

STARANIA Jesien -Zima 2008- DZIDZIUS LATO2009 kto zaczyna???

Polecane posty

Cześć dziewczynki, ja dziś jestem po nieprzespanej nocce, mała mi dziś wstała o 2, no ale ten typ tak ma:) 3 lata a ja jeszcze nie odzwyczaiłam się od nonych wstawań:)

ninam:) to pewnie troche zakrecona jestes:) fajnie miec corcie na pewno:) hihi,ale tak wstawac uuuu ja kocham spac! ale na pewno nei bede marudzic, jesli bedzie trzeba, jakis rosolek trzeba ugotowac :)

a nie wiem sama ninam, jakos tak czuje, co prawda do 3.11 jeszcze ponad tydzien ale ja kompletnie nei czuje nic:)

wiesz, pierwsze miesiące są naprawdę ciężkie, bo całe nasze życie się zmienia - no i mała nam dała w kość, ale teraz to jest super sama radość i nie zamieniłabym tego na żadne skarby świata:) ivett, a to że nie masz żadnych objawów o niczym nie świadczy, ja też nie miałam normalnie żadnych, dopierpo po kilku dniach od zrobienia testu ( a robiłam dzień po spodziewanej @) zaczeły mnie boleć piersi. Więc nie dołuj mi się tu!!!! Ja trzymam kciuki mocno za ciebie!!!!

ninam dzieki:) nie wiem chyba sie az tak nie doluje, ale nienawidze czekac:P choc ogolnei jestem cierpliwa :D wiesz co ale dziwne jst to, bo wydaje mi sie, ze znam swoj organzim na wylot, to czesto daje wiele mylnych znakow i objawow. Chcialam sprawdzic sluz, a tu nic, sucho kompletnie, to ja nie wiem co jest :D

HEJ DZIEWCZYNY....moja mala tez dzis w nocy sie obudzila chyba poprzytulac sie chciala zaraz potem usnela....a terz sie grzecznie bawi....mysle tez zeby tylko w listopadzie @nie przyszla ...fajnie by bylo jak zuzia by miala rodzenstwo....

a ja Ci mówię, nie sugieruj się niczym i nie dopatruj się, żadnych objawów u siebie bo poźniej jeszcze większe rozczarowanie ( tfu, tfu, Tobie tego nie życzę). Ja byłam też teraz przekonana, że jednak zaskoczyłam, bo piersi mi urosły i bolały jak diabli, o jajnikach już nie wspomnę, chociaż normalnie nic mnie nie boli na @ ani piersi ani jajniki. To chyba nasz organizm nas troszkę oszukuje bo za bardzo chcemy. Później się śmieliśmy z mężem, że chyba byłam w urojonej bo i on zauważył, że piersi mi urosły:)

wlasnie najlepiej nie wyszukiwac objawow..ja w pierwszej ciazy czulam sie tak rewelacyjnie ze gdyby nie fakt ze okres mi sie spoznia nie zauwazylabym,,,,,

milka, no ja z moją małą to mam przejścia bo ona ma takie okresy, że kilka miesięcy śpi dobrze, a później dwa tygodnie noc w noc wstaje,a my rano do pracy to sobie wyobraź, wstaję o 2 , a jak o 7,30 wychodzę do pracy to ona dopiero zasypia - wykończyć się można:) Ale i tak chcę drugie dziecko:)

moja kiedyś wstała o 5 rano i chciała ze mną iść do piekarni kupiła sobie chrupki zjadła i spać już nie poszła ninam a Twoja mała chodzi do przedszkola

nie moja mała nie chodzi do przedszkola, bo mój mąż nie chce żeby chodziła, ale w następnym roku już pójdzie. A twoja mała spi jeszce w dzień???

no tak no tak:) co ma byc to bedzie:) pojde teraz na zakupki obiadowe:) mam tesco po nosem, mozna w nik kupic testy owulacyjne i ciazowe, leza sobie na polkach pomiedzy witaminami:) nie wiem jak jest w Polsce z tym. Kupie kilka angielskich gazet o ciazy:) i bede sie relaksowac cala niedziele:)

moja na 3 latka i ona to nigdy dobrze nie spała, mam nadzieję, że drugie będzie inne:) - tak mówią przynajmnie, że tak jest:) A u Ciebie 8 miesięcy jeszcze maleńka, ale fajny okres, ja bardzo miło wspominam czas kiedy amelka miała 7 - 8 miesięcy, była cały czas roześmiana wyszystkich zaczepiała, do tej pory tak jest tylko, że teraz to pyskata jest do tego:)

dziwczynki, narazie uciekam bo mała domaga się uwagi:) wpadnę później:)

smieje sie ze moja jest taka spokojna bo w ciazy dlugo pracowalam a pracuje jako kierowca busa poi targach obwoznych i w dlugie trasy jezdzilam a wiadomo jakie sa polskie drogi

Hej dziewczyny :) Musze się Wam wyżalić. Jest mi smutno, w piątek dowiedziałam się że moja siostra jest w ciąży. Cieszę się jej szczęściem, ale jest mi przykro, że to nie ja. W sobotę miała ślub, a w czwartek zrobiła test i 2 krechy - ta to ma szczęście jedne jedyne kizi mizi w cyklu i trafione :) A u mnie jak zwykle pod górkę, odkąd odstawiłam rok temu tabsy cykle nieregularne, faza lutealna krótka, brak wyraźnego skoku temperatury, do tego w sierpniu miałam torbiel na janiku i byłam w szpitalu. Dziś boli mnie ten sam jajnik i zastanawiam się czy mi się ta torbiel nie odnowiła, porostu cud miód malina. Zaprzestałam mierzenia temp, żeby się nie nakręcać, ale jak widać wcale mi to nie wychodzi. No to sobie ponarzekałam :(

Gość magdafikus
Czesc.Dopiszcie mnie do tabelki: okres był 5.10. cykl starań 1, zdunska Wola, 31 lat, 1 dziecko.Pozdrawiam!

Gość hej kobitki pomozcie
ja od 3 dni mam taka dziwna przypadlosc... ze zdarza mi sie w ciagu dnia taki etap ze co 10 minut biegam siusiu, potem przechodzi i tak w kolko.. pewnie nerki albo pecherz sobie przeziebilam... ale teraz nie wiem jak sie leczyc.. pomozcie... wszelkie leki sa zabronione we wczesnej ciazy a ja nei wiem czy nie zaciazylam bo test dopiero za tydzien.. :( a nie chce ryzykowac...

Gość magdafikus
dzieki dopisałyscie mnie a tamto przed chwila co napisałam to pomyliłam sie, sorry.Okres skonczył sie 10.10 i mam 32 lata.

Gość daninja
witam dziewczyny, wpadam na chwilke przed praca uffffff w niedziele!!!??? krysia - ja ten wiesiolek bralam do dnia owulacji i tylko w tym cyklu w ktorym zaciazylam - tak naprawde to nie widzialam tego sluzu wogole!!!!! co prawda nie sprawdzalam gleboko w srodku moze gdzies tam sie wyprodukowal....no w kazdym razie zewnetrzenie nigdy takiego u siebie nie widzialam - a probowalam bardzo bardzo sie dopatrzec! a testy owulacyjne to ja robilam te z usmieszkiem, wiec nie widzialam jakie sa te kreski :(((((( ten ktory robilam ostatnim razem wyszedl pozytywnie w 12dc a cykle mam 28 dniowe. dziewczyny , czy ktoras z Was mieszka w londynie??? moze znacie zaufanego gino bo chcialabym zrobic usg potwierdzajace ciaze????? pozdrwiam Was wszystkie i sie nie poddawajcie,bo ja juz bylam zrezydnowana a tu - masz ci los:))))))))))

Gość magdafikus
co do twojego sikania co chwile to ja mam to samo ale juz dostałam antybiotyk bo po furaginoe nie przeszło.Musisz dużo pic najlepiej żurawinową herbatkę, bierz witaminę C z Furaginą brzuch smaruj czymś rozgrzewajacym,ciepło sie ubieraj i powinno przejsc.Ja czesto sikam duzo, mam problem z pecherzem. Lekarz powiedział mi ze to moze byc po stosunku.Trzeba od razu po stosunku isc oddac mocz.

Gość daninja
kobitki pomozcie - sprawdz sobie urosal albo urosept - ziolowe na pecherz (apteka bez recepty)poniewaz jak kiedys takie problemy mialam i nie chcialam sie truc antybiotykami, ale sprawdz prosze na opakowaniu jak to w przypadku kobiet w ciazy bo niestety nie mam pojecia. pozdrawiam

Gość magdafikus
Ja za bardzo chcę zajsc w ciazę.Jak widze dziewczyny z brzuchem duzym to żal mi ze ja nie jestem juz w ciazy.Zobaczymy mam nadzieje że sie niedługo uda.Jestem osobą nerwowa stres tez robi swoje.Z 1 dzieckiem to od razu zaszłam, ale nie planowalismy wpadlisy ale po ślubie.I najbardziej jest kochane. Teraz mówię, że tez nie planujemy, bo nic z tego nie wyjdzie.Moze też bedzie wpadka.

Gość hej kobitki pomozcie
furaginum nie chce brac bo jest bardzo szkodliwy w ciazy w ! trymestrze. dzis bylam w aptece to i uroseptu nie mozna :( chyba ta herbatke zurawinowa sobie kupie... a to pewnie po tych stosunkach :) bo nie chodze teraz od razu do toalety tylko 30 minut z nogami w gorze... takie poswiecenie :)

Nick........|Data @..|Test..|CyklStarań.|Miasto.....|Wiek..|Dziecko STARACZKI: ivett26...........07.10..........?........1......Londyn. .. ..... ..26 Sylwinka25.......09.10..........?........1......Jarocin. .... ..... 25 A.N.N.A...........10.11..........?........6......Barline k... .......30 ninam..............15. 11.................2.......Ostrołęka. .......31.....1 milka czekolada.........14.10.....4,,,,,,,,,,sieradz.............. .......26 grudniowa........ ?........?.........1.........Irlandia...............26.....1 GaGa .............09.10.....04.11......2....Birmingham........... 29.....1 AguniaAgusia.....06.10.........?........2.........Opole. ...........26 Koteczek...........?.................?.......?.........? .....................25..1 magdafikus......10.10..........?........1............?.. ..............32.......1 Novida............25.10.........(-).......1.........Dubl in...........30.......0 _neti_............02.10..........?.........2........Lubl in.............25.......0 magdafikus.....05.10.........?.........1.....Zduńska Wola.....31.......1 ZACIążONE: TC. .......... TERMIN PORODU ........ WIEK .. .... PłEC loona_84.......??? 30.06.2009 ???.........24...........??? daninja..........04.07.09..................32........... ???