Monia671 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Witam kochane Proszę, proszę, jak tak dalej pójdzie, to już niedługo kilka brzuszków naraz sie pokaże:-):-):-), z całego serca Wam tego życzę! A ja ,jak tylko zawiozłam małą, wzięłam sie za sprzątanko, dzis mamy księdza. Czuję się potwornie osłabiona, cały czas zamęczam sie głupimi i pewnie niepotrzebnymi myślami, głównie o finansach, z którymi u nas krucho:-( Muszę Wam powiedzieć, że od wczoraj mąż jak anioł koło mnie chodzi... Ale mnie to w ogóle nie rusza, tzn rozmawiamy normalnie, ale i tak czuje do niego żal... Patinko i Efqa- podziwiam Was jeśli chodzi o seks. Ja potrzebowałam 5 miesięcy żeby się jakoś przemóc, taki miałam wstręt. Powiem szczerze, że teraz też tak mam, a to już 6,5 miesiąca! Ale lekarz zabronił, z resztą wcale za tym nie tęsknię i jak sobie pomyslę, że przed zajściem tak każdego dnia próbowaliśmy, to wierzyć mi się nie chce:-) Mała kobietko- witamy w naszym gronie! Tutaj na pewno uzyskasz cenne wskazówki i wsparcie psychiczne:-) Dziewczynki- róbcie testy i ogłaszajcie dobre nowiny!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Patinko- a co do wyglądu, to daj spokój- nie możesz od razu wyglądac jak modelka, zwłaszcza jeśli niedawno rodziłaś!!! ja przy Róży przytyłam 25 kg! A po pół roku byłam zgrabniejsza niż przed ciążą( z resztą widziałaś zdjęcia). Teraz też nie jestem miss piękności, nadrobiłam kilogramów, włosy marne, blada jak gó***( a taką mam ciemną cerę) do tego jakieś plamy na twarzy, cienie pod oczami, bez makijażu wyglądam jak śmierć! Tak więc głowa do góry! I tak wszystkie jesteśmy laski nie??? He he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Nikolka termometr pod pachę na 10 minut i podawaj nam tu temperaturę!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Nie martw się Monia masz rację kilogramki się zgubi, ja w ciąży miałam tylko brzuszek a teraz ważę dokładnie tyle ile przed ciążą czyli 68 kg. i Mam ogromną nadzieje że zgubię jeszcze parę kilo i będę szczuplejsza niż przed ciążą. :) A mężowi dobrze tak niech teraz poskacze trochę nad tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Efqa- no to Ty już masz \"z głowy\" brzuszek :-) Zobaczysz, za parę miesięcy schudniesz jeszce bardziej, chcesz,czy nie, ale moim zdaniem wyglądasz ok! Skończyłam sprzątać i wreszcie się położyła, ale milutko.......:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Styczeń 20, 2009 witam a ja tyje strasznie :(:(::(:(:( nie moge sie patrzec na siebie ale nie ma samozaparcia zeby wziac sie za siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Styczeń 20, 2009 No właśnie z tą temperaturą jest tak, że dzisiaj jak mierzyłąm to miałam36,4 później 36,8. Właściwie to mam termometr elektroniczny (brrr) i on po minucie pika. No ale teraz przetrzymałąm go trochę i mam 37 (może to być jednak przez to, że jakieś 10 min temu wypiłam gorącą herbatkę i ciało się trochę rozgrzało. Najchętniej to zrobiłabym sobie już teraz test ale to chyba nie ma większego sensu. Myślisz EfQa, że parlodel mógł tak szybko pomóc????? ale się boję rozczarowania :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Hej Kobietki Pracy mam sporo, ale co tam... oczywiscie do Was zagladam. ;) Mala kobietko mam nadzieje, ze dzis patrzysz na swiat przez rozowe okulary :) A moja tempka spadla. Wczoraj mialam 36.9 a dzis 36.6. Chyba wiec ciagle jestem przed owulacja. Tylko dlaczego wczoraj byl ten skok? Sama nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Pani Misowa, EfQa, Monia - ile przytylyscie w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Dobra ja uciekam zaraz do dentysty Buziaki dziewczynki do później papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Styczeń 20, 2009 EfQa myślisz, że to możliwe żeby parlodel wpłyną na opóźnienie @ Dobra tam co ma być to będzie. Jutro się okarze. Najwyżej będzie to kolejny nieudany cykl starań... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Pani Misiowa- ja nie widzę, żebys tyła- nie przesadzaj!!! Lilowa- w pierwszej ciązy 25 kg, czy coś koło tego, ale czułam się świetnie i podobno świetnie wyglądałam, nie to co teraz! A teraz mam 6 kg na plusie, a na poczatku ciąży schudłam 6 kg z powodu wymiotów. Nikolka- rób test- co ma być, to będzie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Styczeń 20, 2009 lilowa _______ ja przytylam w ciąży 7 kilo, zaraz po porodzie wrocilam do dawnej wagi z czasem jak nadal karmilam piersia waga sie utrzymywala a teraz widze po spodniach ze jest coraz gorzej i ten brzuch :) nie mam żadnego rozstępu ale zostala oponka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Pani Misiowa- :) trzymalas dietke przez cala ciaze, ze tak malutko? Jesli nie jestes zadowolona z brzuszka, to moze jakies cwiczonka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Pani Misiowa :) Bardzo malutko przytylas. Trzymalas dietke? A teraz skoro nie jestes zadowolona z brzuszka, moze jakies cwiczonka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Pokazywal mi sie blad, a teraz sie zdublowalo. Ech.. sorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Styczeń 20, 2009 nikolka - ja to bym już się szykowała do testu;) mam nawet jeden schowany- w razie czego żebym nie musiała sie zastanawia gdzie i kiedy go kupic- czeka na swój moment. a co do tempki, to ja mierze zwykłym rtęciowym termometrem i wydaje mi sie że on jest dużo dokładniejszy- jak mierzyłam kiedy elektronicznym to co chwile pokazywał inna temperature. madzik - a Ty też szykuj test;) bo jestes nastepna!! no i misiaczki też!! właśnie ogladam tabeleczkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Masz rację Ewelka co do termometru. Też jestem za rtęciowym no ale mam tylko elektroniczny. Co do testu to jeśli dzisiaj nie dostanę @ to jutro pewnie zrobię. Chociaż wydaje mi się, że zaczynam mieć przedokresowe bóle więc nie wiąrzę zbyt wielkich nadziei z testem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 20, 2009 czesc dziewczyny dobrze ze tu taki ruch panuje :):):) az milo [popatrzec:):0 liliowa masz racje na poczatku siedzialam i patzylam na wkladke caly czas i biegalam do lazienki nawet jak siku mi sie nie chcialo grunt to sobie z tym radzic ja tez trzymam mocno kciuki za ciebie mala kobitka uda sie napewno efcia probowala 2.5 roku a teraz ma mala sliczna coreczke:):) zagladaj do nas bedzie na razniej i wkacu znuknie tabelka staraczek:):) efcia ja tez czekam na te 2 kreseczki:):):) a co do tatusia to dba o swoja corcie teraz to jego oczko w glowie:):):0 nikolka znam ten bol ja na maturze probnej tylko myslalam o @ a teraz to juz calkiem nie moge sie skupic:):):) ale cos mi sie wydaje ze zlapalas brzuszek smerfci trzymam kciuki przydaly by sie dobre wiesci bo juz dawno nie slyszalam ;JESTEM W CIAZY; od ktorejs dziewczyny patinko aby patrzec jak dzidzia wyssie z ciebie wszystko i bedziesz znow laska chociaz dla mnie i w ciazy byla z ciebie niezla dupa:):):) monia dobrze ze juz chociaz z mezem jest dobrze a finanse nie martw sie zawsze sie znajda bedzie dobrze glowa do gory:):0 pani misiowa bo my baby tak mamy aby niech kg nam przytyje to juz panika ja sie nie przejmuje ciasta dzien w dzien ida w ruch o kazdej porze dnia i zobacz jak wygladam :):) nie skupiaj sie na wadze a sama odejdzie:):):) ewelka widze ze test juz czeka na te 2 kreseczki no czekam na dobre wiesci:):) BU$$KA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Nikolka ten termometr pika po minucie ale podaje złą temperaturę, musisz go potrzymać pod pachą co najmniej 5 minut i dopiero włączyć pomiar. Ewelka ma rację rtęciowy jest mniej zawodny. Ale ten elektroniczny tez może byc tylko właśnie go długo trzeba trzymać. A bóle okresowe to ja miałam straszne a @ już nie przyszła więc .... :) Wychodzi na to że masz podwyższona temperaturę. zmierz sobie jeszcze raz porządnie jeżeli ci wyjdzie 37,1 to możesz testować :) mógł juz parlodel zadziałać, kto wie. Mi sie @ nie opóźniała po nim. Lilowa ja przytyłam około 13 kg ale już je stracilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Madzik i Monia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikolka25 0 Napisano Styczeń 20, 2009 DZięki dziewczynki w podtrzymywaniu nadziei. Jutro rano się okarze. Miałam kupić zwykły termometr ale zapomniałam. No nic aby do jutra :) i albo radość albo kolejne staranka :) Madzik Ty też podejrzewam, że złapiesz brzuszek. W końcu opijanie nie może pójść na marne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Jeszcze chwila i lece do domu. Nikola trzymam kciuki! mocno!! Jejku, ja to w ciazy pewnie bede niezle sloniatko. Uwielbiam slodycze. Kiedys one mnie zgubia!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Styczeń 20, 2009 nikolka moze razem zlapiemy brzuszek smerfci i podzielimy sie nim:):):) lilowa ja tez uwielbiam slodycze chyba sie uzaleznilam od nich a w 1 ciazy nawet patzrec na nie nie moglam chociaz na poczatku jadlam ale i tak w 5 miesiacu nikt nie mogl uwierzyc ze ja w ciazy jestem:):) wiec wiesz czasami odrzuca to nie masz czym sie na zapas martwic buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Styczeń 20, 2009 Madzik, Nikolka- lapcie, lapcie i przekazujcie dalej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Styczeń 20, 2009 hej dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Styczeń 20, 2009 zmieniam tabelkę STARAJĄCE SIĘ Nick....................... Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ iwa18 /uk..................26..................10......... ..............pass niusiusia....................27..................13... . ............??.12.08 Myszka24/USA............25..................21.. . . .. .........30.01.09 nikolka25...................25..................22.... .............20.01.09 dorota822..................26..................23. .. .............??.12.08 misiaczki....................23.................41... ..............24.01.08 Sylwia29.....................29.................38... ..............??.12.08 Rusaczek....................34.................43....... ..........07.01.09 Sara76.......................32.................54.... .............07.01.09 kalpek........................22................26 .....................? madzik.......................20..................5.... . .............24.01.09 EwelkaO /Kraków.........27...................4...................29. 01.09 akinom24....................24...................1...... ............??.12.08 felicity78....................30...................3.... .............22.12.2008 lilowa..........................27..................3... ..............05.02.2009 ZACIĄŻONE Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu olawd.....................28...............39........ .. ...............23.01.09 kkinia30.................31................36........... ..............06.02.09 Monia671Kraków......27................25......... .................01.05.09 alutek29.................29.................17......... ...............25-06-09 graminis..................25.................9.......... ...............11-07-09 jolanta2..................27.................14........ ................17-07-09 yourmind...................20...............6........... ..............16.08.09 Kamila1985.................23..............8............ ..............??.07.09 DZIECIACZKI URODZONE Nick....................Płeć.................Imię....... .........Data urodzin Fiolek..................córeczka...........Maja .....................02.05.07 Pani Misiowa..........córka...............Patrycja......... .......21.12.07 Obca...................synek...............Kubuś........ ............01.07.08 Kakusia 22............synek...............Kacper.................. 19.07.08 EwQa..................córeczka...........Emilka......... . .......30.10.08 becia_gask...........synek..............Kacper.......... .........13.11.08 Patinka26.............córeczka..........Olivia Hatice............19.11.08 Smerfetka29........syn i syn........Gabryś ,Nikodem.........31.12.2008 asiunia27............synek................Filip......... ............2.01.2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Styczeń 20, 2009 madzik i lilowa- nie bądźcie takie!! - cały brzuszek smerfetki chcecie zgarnac!! a ja?? ;)... no ale takie prawo;) wy jestescie pierwsze w kolejce ja dopiero za pare dni;) a pozatym to zaraz będą (albo juz sa a my nie wiemy) kolejne brzuszki do łapania - Olawd i kkinia zrzucają je na dniach;) więc może wtedy sie załapie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Styczeń 20, 2009 jolanta napisz co u Ciebie??!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Styczeń 20, 2009 hej mam taką sprawe u tesciowej zostawiam moją Marynkę i jest tam szwgierki synek on ma 3 lata a moja 2 lata ale on ciągle krzyczy to moje zabawki nie możesz zostaw i płacze wyje cały czas już mnie szlak trafia jak to widze a jak on płacze to tak mu mydlą oczy Boże pomocy własnie pokłóciłam sie z mężem bo on nie widzi problemu ja mu powiedziałam że nie pozwolę aby tak było pomózcie w ostatecznosci poprosze moją mamę żeby przyjechała na 4 miesiące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach