kalpek 0 Napisano Marzec 27, 2009 Ja tez witam :) Zaraz do pracy zmykam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Marzec 27, 2009 miłego dnia kalpeczku... poklikasz w pracy z nami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Marzec 27, 2009 i sama jestem :-( czekam!!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 27, 2009 Dzien doberek moje slicznosci :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 27, 2009 ja pije wlasnie czarna kawusie bez cukru i bez mleka bo mi nie wolno buu ale dobra wiadomosc zamiast 3 porcji ktore musze wypijac codziennie wypilam wczoraj 2,5 i nie mialam juz ochoty na wiecej choc nie mozna tak robic bo w tych 3 porcjach sa zawarte witaminy ktore organizm codziennie potrzebuje :) OLivka siedzi w lezaczku mleczko czeka az zawola Mama daj :D Laura jeszcze spi ale za 45 minut biesiada sie skonczy :) dzis jade samochodem do szkoly niestety bo po szkole jade po dietke czyli zupki i koktajle ale wezme same zupki jakos na slodkie mnie nie ciagnie. Wczoraj 10 razy skoczylam na skakance na twarzy jak burak czerwona bylam a serce z 1000 chyba na minute walilo ehmm gdzie ta kondycja ale malymi kroczkami za to laura lezala na moich lydkach a ja robilam brzuszki :D tez dalam rade tylko 10 jade dzis kupic ten talerz wibrujacy stane bede ogldac seriale a mnie wymasuje we wszsytkich miejscach ale wam przynudzam co :p NO i :D http://www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=1417&cat=nb Prosimy o glosik dziekujemy :) ide zaglosowac na Slicznotke pani misiowej Dziewczyny dziekuje za trzymanie kciukasow mobilizujecie mnie bardzo :D Monia a twoja wypowiedz szczegolnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Marzec 27, 2009 HURRA JESTEŚCIE!!! pati głos oddany... wrzuć linka na królewnę panimisiowej, proszę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 27, 2009 http://www.bebiko.com.pl/# /galeria/e431d7f0c8e1a256d7cde20820632d3f wykasowalam spacje tak jak wczoraj i wyskoczylo mi zdjecie coreczki Pani misowej a dzis pokazuje sie strona glowna a znalezienie jej w galeri wiaze sie z cudem :( Pani misiowa wyslij link jeszcze raz albo na mojego gadulaca wtedy sobie zapisze i nie bedzie problemu bym codziennie kliknela :) 401177 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 27, 2009 graminis dziekuje kurcze madzik gdziue jestes?? tak czesto bywalas a teraz cie wogole praktycznie nie ma :( kalpek milego dnia w pracy lilowa ty tez zapracowana bidulka tez tak pracowalam po 18 godz dziennie sie zdazalo. Myszka super ze jestes czasem napisz tylko ''HEJ zyje i mam sie dobrze ''i wtedy bedziemy spokojne :) Sara jak by powiedzial ze gruba jestem dostalby w leb :p hehe nie wygaduje ale zartuje sobie ze mnie jak karmilam piersia to wolal codziennie na mnie MUUU Krowka daje mleczko MUUUU a wczoraj o faldka ci znikla i sie smial do rozpuku ma poczucie humoru ten moj chlop uciekam do Olivki alarm sie wlaczyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Marzec 27, 2009 no to leć do ślicznotki... panimisiowa czekamy na panią i bebikowego linka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Marzec 27, 2009 madzik pewnie się uczy... ale napisz madziulku co u was :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Marzec 27, 2009 Na początek zmieniam tabelkę STARAJĄCE SIĘ Nick....................... Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Asik85.......................23..................2...... ............12.03.209 iwa18 /uk..................26..................10......... ..............pass niusiusia....................27..................13... . ............????????????? Myszka24/USA............25..................23.. . . .. .........27.03.2009 nikolka25...................25..................24.... .............21.03.2009 dorota822..................26..................28. .. .............13,03,2009 misiaczki....................23.................44... ..............22.04.08 Sylwia29.....................29.................38... ..............????????????? Rusaczek....................34.................46....... ..........30.03.2009 Sara76.......................32.................57.... .............23.03.2009 kalpek........................22.................29 ...................???????????? EwelkaO /Kraków.........27...................6.................27. 03.2009 felicity78....................30...................3.... ...............??????????? lilowa..........................27..................5... ..............29.03.2009 silnaaa.......................31...................3.... .............03.04.2009 mała kobitka...............30..................18................ .18.02.2009 miodziki...................33/25...............15....... ..........27.03.2009 pomocy7890..............21...................5......... ..........06.03.2009 Aura_34....................34..................38....... ...........10.02.2009 ZACIĄŻONE Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu Monia671Kraków......28................35......... .................01.05.09 alutek29.................29.................27......... ...............25-06-09 graminis..................25.................23......... ..............09-07-09 jolanta2..................27.................24........ ................17-07-09 yourmind...................20...............6........... ..............16.08.09 Kamila1985.................23..............8............ ..............??.07.09 akinom24...................24..............11.......... ..............30.08.09 izulkaa......................30..............8.......... ................05.09.09 madzik255.................21..............8............. ......ok 01.11.2009 DZIECIACZKI URODZONE Nick....................Płeć.................Imię....... .........Data urodzin Fiolek..................córeczka...........Maja .....................02.05.07 izulkaa..................córka..............Zuzanna..... ...........28.06.07 Pani Misiowa..........córka...............Patrycja......... .......21.12.07 Obca...................synek...............Kubuś........ ............01.07.08 Kakusia 22............synek...............Kacper.................. 19.07.08 EwQa..................córeczka...........Emilka......... . .......30.10.08 becia_gask...........synek..............Kacper.......... .........13.11.08 Patinka26.............córeczka..........Olivia Hatice............19.11.08 Smerfetka29........syn i syn........Gabryś ,Nikodem.........31.12.2008 asiunia27............synek................Filip......... ............2.01.2009 Olawd................synek..........Tymoteusz.......... ........30.01.2009 kkinia30..............synek..............Daniel......... ..........10.02.2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Marzec 27, 2009 alutek witaj :-) to początek masz już za sobą ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Marzec 27, 2009 Witam z rana Saro brzuszek wygłaskany od cioci Patinko głosik oddany, a ja za ciebie trzymam kciuki żebyś wytrwała w swoim postanowieniu. Ja nie mam takiej silnej woli, po ciąży tez będę musiała trochę zrzucić. Jeszcze kilka kilo i 100 na wadze mi trzaśnie. Ale muszę mniej jeść bo wiem że po ciązy trudno zgubić zbędne kilogramy. Tak więc jestem z tobą. Jolanta to fajnie że chłopak, juz kolejny. Jak byłam u ginesa siedziało 7 babek i każda z chłopakiem. Starsi ludzie mówią że jak dużo chłopaków sie rodzi to że wojna będzie , nie chce mi sie ich słuchać, głupoty gadają. Ja się śmieję że seksmisja im nie grozi. kobitki będą miały większy wybór he he ;-) graminis a ty dalej pracujesz czy juz na zwolnieniu? Wczoraj pojechałam wkońcu z mężem zamówić kanapę do pokoju, bo trzeba wymienić tą co kupiłam 4 lata temu, masakra to był niewypał, nie miałam kasy więc kupiłam jakąś taniochę i są efekty trzeba ją wyrzucić. Oczywiście nie jestem do końca zadowolona bo miała byc bordowa a będzie brązowa, bo nie było takiego materiału jak chciałam, ale to nic jak cos mi nie bedzie pasowało to zakryję narzutą he he. I zamówiłam te firanki makarony, zobaczymy jak to będzie wyglądało. Jutro pojedziemy na trochę do rodziców. Mąż obiecał swojej mamie że poprawi drzwi po majstrach bo schrzanili i nie chcą przyjechać na reklamację, a ona bidna płacze że jej nikt nie pomaga. a ja przy okazji pojadę do mamy bo martwi się o mnie że doktorka przepisała mi tą insulinę muszę ją trochę uspokoić bo wydzwania ciągle czy się dobrze czuję. w sumie to niedaleko bo 60 km, ale nie lubię tych podrózy w tą i spowrotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Marzec 27, 2009 daj znać alutek jak te makarony :-) też mi się strasznie podobają ... i trzymam kciuki za cierpliwość do teściowej... kto wymyślił taką instytucję jak teściowa? ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Marzec 27, 2009 Wiesz moja teściowa w sumie nie jest taka zła bo sie nie wtrąca, nawet czasami pyta czy mąz dba o mnie a jka powiem że coś przeskrobał to stoi za mną. Mieszka sama i widocznie ostatnio musiała się mężowy wyżalić że nikt jej nie pomaga i nie może na nikogo liczyć, to efekt braku chłopa w domu. Zam ówiła te drzwi zpłaciła kupe kasy a teraz majstry ja olali i telefonów nie odbierają. partacze. a że mąz się zna na takich rzeczach to stwierdził że jej pomoże, bo zawsze jak tam pojedziemy to pomaga moim rodzicom, albo tacie samochód pomaga naprawić i takie tam. Czasami to myslę że źle się znać na wielu rzeczach bo wszyscy wtedy oczekują od ciebie że pomożesz, a on nie ma czasu odpocząć. Dobrze że niedziele sa dla nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Marzec 27, 2009 troskliwa żonka z ciebie a z niego dobry synuś :-) moja teściowa też jest spoko ale jej największym atutem jest to, że mieszka 400km od nas ;-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Marzec 27, 2009 A ty graminis w pracy czy juz jesteś na zwolnieniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Marzec 27, 2009 w pracy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Marzec 27, 2009 ojej :-( i znów nikogo nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Marzec 27, 2009 graminis moja tesciowa ma jeszcze wieksza zalete- 1776 km :) Dzien dobry Laseczki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Marzec 27, 2009 Ja czasmi zaglądam ,ale na TVN mówią o odchudzaniu i indeksie glikemicznym co dotyczy mojej cukrzycy więc wyszukam w necie że to dobrze stosować, jak ma się cukrzycę w ciązy pokrywa sie to z tym co mówił mi dietetyczka. a kiedy idziesz na zwolnienie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Marzec 27, 2009 lilowa... taka teściowa to prawdziwy skarb ;-P myślę, że do końca kwietnia popracuję, ostatnio nie jest źle!!! zobaczę jak będzie dalej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Marzec 27, 2009 A ja mam jakies takie dziwne przeczucie, ze mam fasolke :) Niby nie mam zadnych charakterystycznych objawow, a czuje sie jakby juz nie sama :) Mialyscie cos takiego? Czy ja moze w leb dostaje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alutek29 0 Napisano Marzec 27, 2009 lilowa to moze zrób teścik, ale nie nakręcaj się bowiem że może byc ci potem ciężko , ja to strasznie przeżywałam każde rozczarowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Marzec 27, 2009 lilowa... byłoby cudnie... więc wcale nie trzymam kciuków ;-P ale chciałabym usłyszeć, że już jesteś fasolki pewna!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Marzec 27, 2009 Graminis a tak serio to poza tymi kilometrami, to ma jeszcze kilka innych zalet ;) Dogadujemy sie calkiem dobrze. Jestesmy do siebie dosc podobne. Dwa lwy. Maz sie smieje, ze poczatkowo sprawdzalysmy teren i przeciwnika, a teraz obie lubimy pokazac swoje zdanie i nie damy sobie w kasze dmuchac ;) ale ogolnie wszystko z kulturka. Nie mam absolutnie nic przeciwko niej. Ale ciesze sie, ze kazda ma swoje krolestwo i nie musimy mieszkac razem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Marzec 27, 2009 Na tescik chyba jeszcze ciut za wczesnie. Dzis moj 26 dc. W ostatnim cyklu w 25 dniu mialam plamienie a w 26 @ rozkrecila sie na maxa. Ale wczesniej mialam cykle 27-28 dni. Chyba wiec powinnam czekac co? Tempka 37.20 :) A kciuki prosze trzymac, mimo wszystko! :) Moze to tylko ja lekko wariuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
graminis 0 Napisano Marzec 27, 2009 no to nie zapeszamy i cii... [serce} my też się z teściówką dogadujemy ale mimo to nie wyobrażam sobie wspólnego mieszkania... kochamy się na odległość... w innym układzie pewnie nie było by tak słodko!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilowa 0 Napisano Marzec 27, 2009 Patinka :) glos oddany! Ostatnio poruszylysmy temat diet. A powiedzcie szczerze jak to jest z tym tyciem w ciazy.. czy mamy jakis wplyw na to przybieranie kg w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EfQa 0 Napisano Marzec 27, 2009 Lilowa błagam cie zrób to dla mnie i zmierz sobie temperaturę pod pacha i podaj wynik :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach