stefcia31 0 Napisano Październik 30, 2008 Mysle ze nic z tego bo moj lazi i juz piszczy"dostan wreszcie ten @ bo ci odbija" no to pewnie lipa,choc ja nie widze zeby mi specjalnie odbijalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Mam nadzieje ze nie meczyla sie dlugo w bolach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Stefcia gratuluje stronki:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 30, 2008 ja tez mam taka nadzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia671 0 Napisano Październik 30, 2008 Kochane- ja spadam, bo oczy mi sie kleją, a jutro trzeba do pracy wstać...Buziaki dlas wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaniMisiowa170 0 Napisano Październik 30, 2008 monia _________ pappapppa, slodkich snow ja tez ide do mojego kochanego bo juz czeka na mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Październik 30, 2008 Co mi po nowej stronce jak i tak nie mam tego czego tak bardzo pragne:(,dobra spadam bo znow cos dzis smuce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Monia, PaniMisiowa slodkich snow i dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 30, 2008 czesc wszystkim;) Efqa- GRATULACJE!! Wracaj szybko do sił!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 30, 2008 czy ktos moze mi powiedziec jak sie robi na naszym forum kwiatki, serduszka buźki itp?? bo jakas niekumata jestem w tej dziedzinie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 30, 2008 kurcze....znowu jak ja jestem to wszystkie uciekły!! odstraszam Was czy jak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Październik 30, 2008 EfQa GRATULACJE !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara76 0 Napisano Październik 30, 2008 EfQa no to musieliście się z mężem zdziwić jak się w końcu okazało, że jest córka a nie syn? POZDRAWIAM całą Twoją trzyosobową Rodzinkę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Czy ktoras ma ochote na tiramisu bo zaraz ide kroic i probowac heheh, zapraszam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 30, 2008 ja zgłaszam sie na ochotnika na degustacje tiramisu!! mniam mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 30, 2008 masz jakis dobry przepis na tiramisu to podaj...bo ja mam ich chyba z 10 a jeszcze zadnego nie wypróbowałam bo sie boje ze nie wyjdzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 30, 2008 czesc dziewczyny ja dopero wrocilam od mamy bylam dzis na cmentarzu sprzatnac u malego:(:(:(:9 a potem kisilam kapuche ale stronek mi daliscie ohohoho :):) no ale tego nie moglam przegapic efcia wracaj do nas z fasolka i czekam na fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Ewelka ja tiramisu robilam z pudelka , wiec tez nie mam przepisu ;) Poszlam na latwizne heheh;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 30, 2008 mimo ze z pudelka- prosze o kawalek mam dzis na przemian ataki złości i głodu;) zjem wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Ewelka juz kawalek tiramisu leci w Twoja strone, lap******************************************:) Smacznego!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 30, 2008 olawd brzunio w kosmos :):):) do twarzy ci z nim:):): misiaczki czekamy wracaj szybko bede tesknic i mam nadzieje ze na gwiazdke powiesz mi dobre wiesci sarcia ciebie dzidzia wystawia na probe cierpliwosci napewno nie dlugo sie u ciebie zjawi tylko jeszcze troche chce pomeczyc mamusie:):):) alutek czekam z niecierpliwoscia na dobre wiesci pani misiowa buziaki dla ciebie i malutkiej ksiezniczki dziewczyny trzymam mocno kciuki za was patinka jeszcze jest w domku sklada ewci gratulacje i ja sie dolanczam:):):0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 30, 2008 myszko ja tez chetnie sprobuje zostaw cos dla mnie:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Madzik to i do Ciebie leci tiramisu****************************** ale powiem Wam ze jest pyszne, rozplywa sie w ustach poprostu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 30, 2008 ja wlasnie sie wykapałam, a teraz zajadam wirtualne tiramisu - mniam mniam;) tez musze sobie zrobic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 30, 2008 ponawiam pytanie: czy ktos moze mi powiedziec jak sie robi na naszym forum kwiatki, serduszka buźki itp?? bo jakas niekumata jestem w tej dziedzinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EwelkaO 0 Napisano Październik 30, 2008 a teraz zmykam spac bo jestem potwornie zmeczona ...a jutro znow do pracy brrrrrrrrr dobranoc wszystkim!! niech wam sie przysnia Wasze przyszle fasolki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madzik255 0 Napisano Październik 30, 2008 ewelka [ kwiat ] [kiss ] [zly ] tylko te nawiasy musza byc bez odstepow :):):) a buzke zrobisz naciskajac shift jednoczesnie z : i nawiasami to tak jak w telefonie prawie:):0 myszko pewnie w rzeczywustosci smakuje lepiej niz w wirtualu:):0 dla wszystkich DOBRANOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszka 24 0 Napisano Październik 30, 2008 Dobrej nocki dziewczynki i ciesz sie ze tiramisu smakowalo hehehe:) Ja czekam na mezulka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetka 29 0 Napisano Październik 30, 2008 EfQa ogromne gratulacje córeczki, ale niespodzianka.Jak ta nasza mamusia czuje się po tej cerasce, bo mnie to niedługo tez czeka? Dobranoc wszystkim, odezwe się jutro, bo rano znów do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwa18 0 Napisano Październik 31, 2008 efqa gratulacje a jednak corcia super mialas nosa z tym sprzataniem uwilas gniazdko normalnie lzy wzruszenia leca po policzku super super super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach