Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyneczka16

Która sukienka na wesele siostry??

Polecane posty

Gość SHINEeee
Hahaha:)))Czuje ze gdzies cos uslyszalas ale nie wiesz kto co i wogole dlaczego:)Nauczylas sie kilku zdan i co dalej? Nie oceniaj innych swoja miara:)Kompleksow nie mam bo niby dlaczego mialabym miec takowe?Akceptuje siebie i dobrze mi z tym ale nie rozumiem ludzi Twojego pokroju...Musisz byc bardzo nieszczesliwa :(((Ale myslami jestem z Toba...Bo jak nie ja to kto?:))

Gość SHINEeee
I co najwyzej kolezanko po moich postach mozesz cos wywnioskowac bo widacv to piekna panorame Warszawy z Placu Kultury:))))

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
To mnie jest ciebie szkoda, ponieważ nie możesz sobie pozwolic na takie sukienki jak autorka :( Nie kazdy musi byc piekny :(

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
Po twoich moge wywnioskowac tyle ile ty po moich zazdrosna zdziro :)

Gość SHINEeee
"leczysz swoje komplesky kosztem autorki topicu" zarzucilas to nie tylko \mnie.....czyli kto tu leczy i kogo komplesky?Poweiedz co Cie trapi chetnie pomoge:)Nawet jesli masz nadwage:)Przeciez to nic nie zmienia prawda?Liczy sie to co Ty myslisz o sobie:)Naprawde nie krzywdz siebie kobieto nie warto;))

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
Chyba masz za mało sexu, no ale coz sie dziwic, nawet jak masz faceta to kazdy juz woli wypic piwo czy wyjsc z kolegami na impreze niz posuwac tlusciocha :)

Gość SHINEeee
Jezu co Ty z ta zazdorscia?Czyzby sie tu ktos denerwowal?;)))Zdziro?No ok rozumiem ze tak mowi do Ciebie Mama ale ja nie uzywam tego typu slow wiec mow wyrazniej a raczej pisz:)I dlaczego mam byc zazdrosna?O co pytam?:))

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
Obiecaj muze zgasisz swiatlo i mu dobrze obciagniesz to moze cie przeleci :) ale watpie :)

Gość SHINEeee
Hm......ok piszesz z wlasnego doswiadczenia ok zdarza sie ale dlaczego nie porozmawiasz ze swoim facetem tylko obrazasz napotkanych forumowiczow?Nie masz odwagi mu tego powiedziec?To napisz list:))

Gość SHINEeee
Gasisz swiatlo w sytuacjach intymnych czyli kolejny dowd na to ze jestes chodzacym kompleksem:(((

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
Dobra przepraszam:(((Tak naprawde jestem gruba i samotna i nie wiem jak sobe z tym poradzic:((((

Gość SHINEeee
Eh....radze wizyte u specjalisty bo zle z Toba kobieto:(((Zycze powdzenia

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
Ja naprawde chcialabym moc ubrac sie w ktoras z tych kiecek:((Milam faceta ale wlasnie wolal z kolegami pic piwo mnie olewal...Nie chcial sie ze mna kochac a jak tak to przy zgaszonym swietle i mowil do mnie Doda:(((Zyc sie odechiewa:((

O Boże... Ja jestem bardzo szczupła i zgrabna, ale także uważam, że sukienki podane przez autorke są koszmarne!!!

Gość wydaje mi się
, że tu nie chodzi o sukienkę dla dziewczyny grubej bądź też chudej tylko o sukienkę dla dziewczyny która idzie na ślub siostry, więc powinna być to sukienka przede wszystkim elegancka i zklasą a te które autorka zaproponowała przypominają mi sukienki z bazarów i pasują na jakąś wiejską dyskotekę. No ale to tylko moja opiia. Ja sama niedawno brałam ślub i moja siostra wyglądała przepięknie. Mimo że jest zgrabną i piękną dziewczyną nie wyskoczyła z goła pupą ale założyła długą elegancką i delikatną suknię.

Gość kjhnvlkdhfvdfvf
Ale ja jestem gruba!!!!Waze 120 kg a mam wzrostu 156cm!!Czyli kula nie moge nic kupic na siebie- mamam szyje mi jakies wory i mowi "moze ciasteczko kochanienka zjesz?" jak ja ma zyc a tu mi jakas Shinee wyskakuje i mnie denerwuje i przez nia zzjd\adlam wlasnie 20 raczkow!!!:((((

Gość tak taaakkk
do kociczka... swietne te sukienki.. a ta 1 najladniejsza.. bez ramiaczek.. rozszerzana... swietna.. urocza i wyglada sie w niej bardzo sexy ;]

Gość SHINEeee
Chcialabym was wszystkich poprosic o wyrozumialosc, jestem grubym oblesnym, ruchanym w dupe lachociagiem, patrzacym na ludzi przez pryzmat swojej marnej, nedznej, malo ciekawej, pseudoistoty. Mam problemy, na tle emocjonalnym, staram się leczyć swoje kompleksy poprzez wyuzdany, bezpruderyjny sex z przypadkowo poznanymi zulami na PKP. Mam mało interesujące, nudne, nieprzecietnie chujowe zycie, a zyje tylko dlatego, zeby tacy pojebani podatnicy jak wy utrzymywali mnie, ze swoich podatkow. Chcialabym wszystkich bardzo przeprosic, ze sie urodzilam, i zanieczyszczam powietrze swoim smierdzacym oddechem. Obiecuje ze to juz sie wiecej nie powtorzy, a teraz w drodze pokuty ide dac dupy Mieciowi spod Zabki w zamian za kajzerke.

Gość Pudzio Słodki 28
SHINEeee- Ty szubrawa nedzna kurwo z pakamery na szczotki,Ty wyjebana w dupe przez stado bezdomnych zuli głupia sciero,nie masz nie bedziesz miec i tez nigdy nie mialas bladego pojecia na temat mody i tego co jest aktualnie w kanonach a co tez nie twoje wypowiedzi sa malo inteligentne cechujesz sie małą znajomoscia podstawowych aspektów dotyczacych doibrego smaku,a pojecie "trendy" jest dla ciebie całkowicie obce powinnas zatrudnic sie na bazarze w budzie z beretami i tam doradzac klientkom towar bo jednynie o takim wyczuciu smaku mozna w twoim szubrawym przypadku mowic.. jestes polaczeniem muła afrykanskiego z wylochana kurwą.. idz w wolnej chwili poszukac alfonsa.. jestes całkowicie antyglamour,nie trendy buziaczki