Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Jednak powrocilam.....na chwilke ale jednak:D Gwiazdeczka - bedzie dobrze, zarowno u Ciebie jak i u mnie...damy rade:)Kto nie da rady jak nie my co nie kobietki?:D Edunia Witam ! Mozna poprosic o krotkie opisy Co ? gdzie ?i jak ? tzn.??:P

Właśnie Aniolku, jestesmy silne i damy rade :) Przeciez warto czekać na ukochanego ;).. Gdzie poczujemy się lepiej niż w jego ramionach :).. Pomysl ze za jakiś czas bedziemy zasypiać i budzić sie przy nich :):):) Czesc Edytko :) Nie wiem co mam o sobie powiedzieć... Jestem szczesliwą kobietą:]

Hey :D A imie ?: P To moze ja zaczne : jestescie z waszymi na odleglosc? :D

Eduniu - chyba każdy opowiedział już swoją historię, wystarczy przeczytać nieco wcześniejsze posty:)

Ja się będę zbierał:) Udało się \"ferdka\" pogonić to mogę spokojnie iść spać:) Dobranoc Paniom

Gość Lulu198777
a moj bedzie w czartek:D cant w8:D

Gość Lulu198777
ja za moim tez,wlasnie go o tym powiadomilam ssmem,a on zadzownil i powiedzial ,ze tez bardzo teskni:) ahhh,ile ja bym dala zeby dzisiaj z nim zasnac w lozeczku:(

\"Setki mil a każdy dzień zbliża nas o krok, już powitań pełna sień\" (Krewni i znajomi królika)

Dziendoberek Nowy tydzien, nowe mozliwosci stoją otworem przed Nami:D ryjekkkk -- 🌼 hehe wczoraj to ja dopiero poszlam na dobranocke:] Garcinia -- witam kolejna teskniona :) Lulu198777 -- 🌼 He he no to supoero,jeszcze 3 dni i ......bedzie sie dzialo:D *Spadłam z Nieba- gwiazdka* -- 🌼 Napisałaś \" Powiedział , że mnie Kocha jak ja to lubie.. \" a kto tego nie lubi?:):):) Ja to slowo KOCHAM CIE slysze codziennie po pare razy..czy to dobrze czy nie....nie wiem, mnie sie podoba:D Oby sie \"nie przejadlo\":P ----------------------------------------------- philozoph -- 🌼 \"Setki mil a każdy dzień zbliża nas o krok, już powitań pełna sień\" (Krewni i znajomi królika) Dobre:D ----------------------------------------------- Edunia Hey A imie ?: P To moze ja zaczne : jestescie z waszymi na odleglosc? Że co?:/ Milego dnia:D

ryjekkk - witam 🌼:) Wiesz,ja juz zamowilam swojemu facetowi w Avonie perfumke i dezodorant anty:) A co do tego dokupie to jeszcze pomysle...tlyko co kupic:/On lubi militaria to pewnie cos z takich rzeczy.Ja przewaznie duze robie mu prezenty bo to uwielbiam:)Zreszta......najwiekszym prezentem ja bede jak wroci, tylko musze wybrac sie do sklepu z bielizna ale na to mam jeszcze czas hehehehe. Poza tym musze jeszcze przyjaciolkom kupic, wiem,ze jednej na bank kupie bo jest w Polsce,nie wiem jak z reszta bo sa rozproszone za granica;/ ryjekkk --- Zrob mega-wypasiony tort dla cory:D

ryjekkk- no tak,ja tez czekam na jakies zestawy jak bedzie katalog zimowy:) Wtedy beda promocje ale i tearzntrafila mi sie nie zla okazja wiec mu zamowilam...ProControl:) No i sobie pare tam pierdolek za nie wielka kwote hehe:):):) Nie wiedzialam,ze masz trojke dzieci, no pieknie :D

ryjekkk- oj,jak Ci fajnie, trojeczka:):):) Wiesz co.....moj facet chce od dawna dziecko,ja jesze nie gotoa jestem na dziecko.......mowil,ze \"robil,staral sie\" ale do dzis nic;/ Az sie boje isc do lekarza....albo fart albo....ech........az nie chcfe myslec;/ Bede pozniej badz jutro.....jak by co to buzka 😘 🌼 😘

Gość Lulu198777
hej dziewczynki, jak tam ,co tam?:) A no właśnie też sie nad tym prezentem zastanawiam.Chociaz niestety na śweita nie bedziemy razem:( Ale na sylwestra tak:) I sie zastanawiam czy prezent dac mu w polowie grudnia,bo wtedy sie widizmy czy lepiej dopiero na sylwka. Ja tez myslalam o jakims perfumie tylko ze on ma 3 swoje ulubione i niewiem czy jest sens kupowac kolejny.Myslalam zeby mu wydziergac sweterekz reniferme tak dla jaj,hehe,tzn oprcz normalnego prezentu,ale nie umiem dziergac niestey:D:D

Gość gosietta
a bardzo chętnie. właśnie sobie zaparzyłam

Dziendoberek:) Ja juz pije kawke:) Co do sweterka to dobry pomysl,jka tez bym chciala mu cos wydziergac ale zapomnialam jak na drutach robi sie:/;/ Moja jedna polowa prezenu juz jest w drodze a druga......pewnie portwel mu kupie bo swoj ma stary jak swiat i co jeszcze, to pomysle:D

:) no tak...trudno dziecku wytlumaczyc....dzieci inaczej spostrzegaja swiat.....pewnie dlatego,ze maja wlasny,swoj swiat:) Philozoph dobrze napisal hehehe:D

Oj ryjku widzę konkurencję mi robisz;) Ja właśnie nastawiłem dobroci, skwierczą i bulgotają na ogniu:)