Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

ehhh pisalam jaka herbatke poprosze i nie dostalam :( ja mam ochote na grzanca albo herbatke rumowa :) na rozgrzewke, bo chorobsko mnie bierze :o RYJEK wiesz ja nie jestem zmuszona poki co, aby gotowac, wiec tym bardziej kuchnie omijam z daleka. mieszkam z mama, a do tego moj facet w kuchni jest mistrzem i uwielbia gotowac, wiec to on nam gotuje :D jedyne co lubie robic to roznego rodzaju salatki :) a potem uwielbiam je zjadac :P

To "gwiazdo" to do mnie?:P Witajcie cieplutko:) aaa jakis dziwny dzien, moze to cisnienie? ....albo to wina kawy bo od paru dni nie pilam,dzis wypilam i ciagle mi sie ziewa:/Tak czasami dziala na mnie coffe:/ ryjekkk zamowilas kubraczek w necie?:):):) philozoph troszke Cie tu nie bylo i 2000 wpisu nie zaliczyles:P:P:P

Witay malenka panno problemiku 🌼 Mam pyszna ,goraca zupe:)Moge poczestowac...od razu Was rozgrzeje:) Ja chyba sobie piwko "walne" bo mam jedno, moze mnie pobudzi:]

ryjekkk oby Ci przyslali taki jak zamowisz....roznie to bywa z tymi zamowieniami w necie:/ Philozoph focha na Ciebie s3epil?Nie mozliwe:P No to wpis 3000 ja zaklepuje:D

ryjku, jaka śliczna ta sarenka:D rozczulające :D tak przy okazji jak czytam Twoje wpisy to się zastanawiam jak Ty wyglądasz:D czy to jaka jesteś szalona widać od razu czy ukrywasz to :D

Czekoladko witaj 🌼 ryjekkk - juz widzialam fotke i wiesz co......moj R ma identycznego psa...sooooczke znaczy sie!!! Serio:D Tylko jego soooka ma wieksze uszka,jak nietoperz hehehe:D Super piesek:]

witam wszystkich, witam cieplutko, radośnie i pachnąco :D buziaki :*:*:*:*:*:*:*:*:* Ryjku, mena twojego nie widziałam, zresztą swojego też:D mróz taki, że jak nie muszę to się nie ruszam:D a na takie pieski śliczne, cudne to ja zawsze mówię sarenki:D moja sąsiadka ma yorka, w sensie taką szczotkę, co sobie śmiga teraz w kubraczku z brytyjską flagą, ale nie wiem czemu, bo właściciele w sumie są Niemcami:D za to szczotka uwielbia wszystkich lizać, szczególnie jak ktoś ma make upa zrobionego:D a i żeby nie było to ja was wszystkich cały czas uważnie czytam, ale jak jestem zajęta to jakoś tak siedzę cicho.. a teraz powinnam się uczyć, więc wynajduję sobie milion różnych zajęć, żeby tylko odwlec chwilę wzięcia książki do ręki :D swoją drogą książki lubię, ale nie podręczniki.... aktualnie męczę stosunki międzynarodowe.... wciągająca akcja, zaskakująca intryga... chcecie zgadywać kto jest mordercą?:D:D niestety żart no i nie zgadliście:D:D

Ryjku-uroczy ten dziki brytan;) Philosophie - masz sprawę? więc zapraszam na gg, nr 1 5 0 3 9 2 9. Poza tym miłego dnia wszystkim:)

A jak ja wpisałem swoje imię i nazwisko do wyszukiwarki na NK to okazało się że jest nas 4 w Polsce z czego dwóch w jednym mieście:)

Ja tez na NK wspisalam swoje imie i nazw.i troszke jest osob o moim imieniu i nazw.w Polsce:):):):)

ryjekkk nowidzisz:) ...u mnie na odwrot, moje nazwisko jest znane a nie wiedzialam tego wczesniej....jednak NK do czegos sie przydaje hehehe.....weszlam na ta stronke precel.pl ale to jest jakis bloooog

RYJEK jak najbardziej jest cukier kandyzowany :) jest to brazowy cukier o nieregularnych ksztaltach przypominajacy bursztyn, doskonaly jako dodatek do herbatki :) a moje imie i nazwisko to bardzo popularne jest :P i wszedzie go pelno :P