Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

O nie :O moje kwiatki są na wagę złota :O nie wolno im robić krzywdy :O oj ty kobieto nie dobra :O takie mi pomysły posuwać :O poskarżę się mamie zobaczysz :O :D Dobranoc philozophie :D 🖐️ Kurde od rana jestem, sama i mi się nudzi juz :O kurde teskni mi się za michem :( kurde no :( dupa dupa dupa :O

O nie :O moje kwiatki są na wagę złota :O nie wolno im robić krzywdy :O oj ty kobieto nie dobra :O takie mi pomysły posuwać :O poskarżę się mamie zobaczysz :O :D Dobranoc philozophie :D 🖐️ Kurde od rana jestem, sama i mi się nudzi juz :O kurde teskni mi się za michem :( kurde no :( dupa dupa dupa :O

No ryjku toż czasem jak się kwiatkowi co nieco przytnie to mu wychodzi na zdrowie :) no przecież rozmawiasz z fachowcem od zielonego :) Zmykam też, dobranoc!

Matko jedyna :O wysyłać post od pół godziny :O tego jeszcze w mojej karierze nie było :O znaczy najwyższy czas do wyrka wskoczyć :D Dobrej nocki śpioszki ,maluszki ,.bąbelki :D 🖐️ Tralala:D 🌼

Witajcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D Przybiegam z kawą inką z mlekiem i mam bułeczkę z nutellą :D ktoś chce? :D Piękny dzionek się zapowiada :D tralala:D +10 mam na termometrze :D i słoneczko zaglądające :Dtralala:D http://www.photos.a-vsp.com/fotodb/54_yellow_crocus.jpg :D

A nie mówiłam :O po co wam to zakupowe szaleństwo :O teraz musicie ciężko pracować :O A ja dzisiaj wydłubałam z szafy buty :D co w tamtym roku kupiłam :D i są jak nowe :D nic dziwnego bo tylko raz w nich byłam :D babskie buciorki:D A tak w ogóle to strzelam fochem :O tak mnie zostawic samej sobie z Kafe😭 a ja wam takie piękne wiosenne kwiatki wkleiłam z rana 😭 a wy :O nic :O jak grochem o ścianę :O wystawiam wam jęzor :P

A kto się złości:) ja nic nie wiem :D Może ty coś skrobniesz :D O właśnie jak tam żonka :) zdrowa ,szczęśliwa ,zapracowana :)

Dzień dobry :) ja byłam na kafe...duchem ;) także Ryjku skończ się pieklić ;) Kurczę dziś mieliśmy śnieżycę..fuuuj...tak się już cieszyłam, że śnieg się stopił i słychać śpiew ptaków a tu klops :O niech ta zima już idzie precz!!!

Cześć Ekusia :D u mnie wczoraj było słonko ,potem deszcz ,następnie grad z deszczem i tak w kółko :D dzisiaj juz spokojnie choć lekki mrozik czuć w powietrzu :O brrr:D Ekusia ja mam do ciebie pytanko :D jak ja bym temu mojemu kwiatuszkowi odcięła te korzonki troszkę :D Ale jak? Na ukos je ściąć :D Czy prosto jak siekierą? :D

Eeeee no tak poważnie to za bardzo nie odcinaj :P bo sobie bonsai wyhodujesz :) troszkę możesz przyciąć takie końcowe drobne korzenie i hmmm ja tam jak coś to tnę prosto ale pamiętaj - nie drastycznie! Ech przytyło mi się. No cholender :O

Jak bonsai ,przecież mi chodzi o korzenie a nie gałązki :D A z tymi korzeniami to ja nie wiem już :O no bo jak się bierze szczepkę to się ścina prosto przy tym zgrubieniu ,żeby potem mogła gałązka sobie rosnąc :O ale korzenie to może z kosa :O kurde nie wiem a szkoda mi go rozwalić :( może lepiej zostawię tak jak jest :D Ekusia co ty za głupoty znów piszesz że przytyłaś :O naczytacie się pism a potem takie pomysły wam z odchudzaniem przychodzą :O gorzej jak nastolatki :O

Ryjku, słonko. Ja się nie odchudzam :P łatwo to wywnioskować z faktu, że przytyłam. Mam wprawdzie dietę ale taką zleconą przez lekarza i wcale nie odchudzającą tylko leczniczą ;) jak widać służy mi... a grubasów nie lubię, ot co. Bonsai jak się hoduje to korzenie też się przycina, to ogranicza wzrost drzewka. Przynajmniej z fikusami tak jest :) ale ja żartowałam z tym bonsai, a korzenie te ostatnie, cienkie, można przyciąć i szczerze nigdy się nie zastanawiałam czy prosto czy skosem? jak coś to po prostu tnę, zresztą one są tak małe że trudno tam znaleźć jakiś skos. Tylko delikatnie, żebyś nie ciachnęła przy samym pniu i nie poraniła tych najgrubszych korzeni. A jak się obawiasz to lepiej po prostu wróć do tej większej doniczki ;)

Ryjku dziękuję Małżowinka zdrowa jak rybka:) Zapracowana nadal, ale udało mi się przekonać ją do kilku rozwiązań i już nie jest taka zmęczona:)

Kurczaczki :D właśnie o to chodzi ,ze mi te duże korzenie tak się rozbestwiły ,że przez nie nie mogę wsadzić tego drzewka :D czyli lepiej nie grzebać:D Ekuś ty się nie naśmiewaj z grubasków bo niektórym nie jest do śmiechu a żadnej kobiecie nie zaszkodzi mieć troszkę ciałka:O oczywiście troszkę :D Phill no to fajowo ,ale cosik się zrelaksowała :) byliście gdzieś czy tylko praca chata i szkoła :O ja ci mówię ,ty ją weź gdzieś wywieź na weekend z dala od roboty i lapka jej zabierz :D to się wtedy nazywa relaks :D

Ja się wcale nie naśmiewam. Ja się po prostu wystrzegam nadmiernej ilości tego \"ciałka\". Nie chcę, nie lubie i już. A te duże korzenie to jak duże? Kurde ja bym zaryzykowała i cięła no chyba że to ten główny korzeń ale zawsze trzeba się liczyć że może się w to wdać jakiś grzybek czy coś. Ale... do odważnych świat należy Ryjku ;)

Żartowałam :D ja tez bym siebie zbyt otyłej nie widziała :O ale troche masy by mi się przydało :D Hm.. te korzonki to na grubość od 0,5 cm -1cm to może lepiej nie :O szkoda go choroba jeszcze zmasakruję kwiatka :(zostawie go niech sobie dalej rośnie :D i tak mam go od malusiej gałązki wychowanego :D a taki duży łobuz teraz jest :D tylko mnie wkurza jak sobie zimą listki zrzuci :O wygląda wtedy jak wyschnięty krzak :D

Dobry🖐️ w ten jakże pięknie śnieżny dzień:D Mam jogurt ,bułkę słodką i jabłko słodkie :D a do tego zielona herbatkę z kwiatkiem opuncji:classic_cool: jak ktoś chce to się ładnie podzielę :D

Witam Panie. Ryjku po pierwsze wysypia się. Wstaje pół godziny późnej i to daje skutek. Po drugie troszkę ograniczyliśmy kawę na rzecz mniej agresywnych pobudzaczy. Mała regeneracja fizyczna w postaci ćwiczeń. Z wyjazdem to jest kłopot bo pracuje w łykendy. Ale pracuję nad tym:)

No to dobrze ,że chociaż na to poszła :) ale jakiś wypad kiedyś zaplanuj na pewno będzie miała kiedyś wolne :) a wtedy wio do auta i sio :D Wiecie tara z tak mi przyszło do głowy :D słyszałam rano w radiu ,ze na Wrocławskiej polibudzie dostali jakąś dotację z unii na badania na odtrąceniem czy też wyszukaniem enzymu jakiegoś w organizmie który odpowiada za raka :) jeśli to to odnajdą i przebadają to znajdzie się lek na raka w każdej postaci :) pięknie by było :) wierze ,że chłopakom się uda :) oby ! Na taką wiadomość czeka zapewne wiele osób chorych :) Nie słyszałam dokładnie o co chodzi ,i właśnie szukam po necie :D kurde ale by super było :D tralala zajebiście :D takie mamy mądre głowy w naszym kraju :)

Phill :D wiesz co :D ja takie kwiatki to zrywałam jak byłam mała i chodziłam z dziadkiem na ryby nad rzekę koło lasu i tam była taka wielka łąka :D oj co ja się tych kwiatuszków nazbierałam a takie drobniutkie są :D i robiłam z nich takie malutkie wianuszki dla dziadka :D musiał je nosić jak łowił ryby :D ale fajnie tak mi sie przypomniało :D