Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Bardzo dobrze Ryjku skojarzyłaś:) Zdjęcia były robione nad jeziorkiem. Taka mała kałuża koło TG. Trudno uwierzyć ale w około tego kwiatka poniewiera się kilkanaście tysięcy ludzi :)

O:D to taki cudek mały:D U mnie śnieg padał dziś trzy razy :D ale już się uspokoiło :D teraz się rozjaśnia i ciepło zaczyna się robić :D a w sobotę i niedziele mam mieć wiosnę :D huraaaa:D uwielbiam wiosnę :D tralala jest super :D

A ja mam pączusie :D właśnie usmażyłam sobie :D A najbardziej się dzisiaj cieszę z tego ,że mój MICHOooooooo przyjeżdża :D hurrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D

Witajcie :) Phil dzięki za fotki - eeeech kiedy nadejdzie lato? piękna wierzbóweczka :) ech och ach :O A tu szaro, zimno i mokro. Czuję skrajne zmęczenie i szczerze marzę o 10-tygodniowym urlopie...

Cześć Ekuś :D coś ty taka rozbita ostatnio :) i dlaczego aż 10 tygodniowy urlop ci potrzebny :D po trzech zatęsknisz za pracą :D U mnie za oknem też nie widać wiosny ,ale za to w sercu jest :D Smutasy jedne :D tak się skarżycie na pogodę :D a my właśnie mamy najlepsze pory roku :D bo są wszystkie cztery :D tralala:D uśmiechamy się :D

Aaaa Ryjku, jeszcze mi trochę zajmie nim się pozbieram. Życie daje w kość ale z tym sobie jakoś radzę zazwyczaj i nawet z Lubym naprostowaliśmy różne sprawy, które nam ostatnio nabruździły :) ale ja przechodzę taką głupią terapię, znaczy głupią może nie ale upierdliwą i mam skutek uboczny w postaci kompletnego rozbicia - i fizycznie, i psychicznie. W zasadzie najchętniej bym spała całą dobę :O Nic to, podobno to wszystko oznacza że idzie ku lepszemu i to normalna reakcja. Powinnam się cieszyć :P no więc staram się tylko czasem za bardzo mi to daje w kość... ...toteż upraszam o wybaczenie że mój poziom optymizmu jest gdzieś poniżej zera :) myślę, że prędzej czy później wrócę do formy :) Ale co do 4 pór roku - nie dam się nawrócić i nie uwierzę, że zima jest fajna. Owszem, jest ładna - na obrazku :P

Dzieeendoberek:):):) Ohohoooooo ile mam czytania ale nie mam na to czasu kurcze ale byc moze w niedziele odrobie lekcje i nadrobie wszystko:):):) Kurcze dzis wszystko mnie boli;/ Tzn.rece...nogi..plecy...wczoraj poszlam ze swoim R do znajomego a On ma dwojke dzieci to kto sie nimi zajmowal? Rzecz jasna kochana ciocia i od noszenia ich itp.dzis ledwo co ruszam sie hehe...czyzby zakwasy?:P Pozdrawiam i milego wieczoru zycze:P Ps.ten program ryjku co mi polecilas ashampooo foto to tylko na 10 dni byl dobry i tearz niedziala i wywalilam:P

ahaaa jutro piatek 13stego:D Oby byl bardzo szczesliwym dniem:D no i pogodnym bo dzis u mnie raz deszcz padal raz snieg i nawet sloneczko wyszlo miedzy czasem...pozdrawiam wariaty :D 🌼

Nie przepraszaj :) bo nie ma za co :) tak się pytam bo widzę ,ze smutas jesteś troszkę :) ale jak masz ochotę się posmutać tu to ja cię z miłą chęcią posłucham :D i możesz sobie popłakać w mój rękaw :D kiedy tylko byś chciała :D proszę mi tylko nie obsmarkiwać go :D bo nie lubię :D Z tym śniegiem ,nie jest tak strasznie :D jak prawdziwa zima jest i dużo śniegu to jak się tak nalatasz po nim ,nalepisz z kilka bałwanów to jest ciepło :D a nawet gorąco :D

Angel też zauważyłam że jutro piątek 13 ale miesiąc temu było tak samo i było ok :P to tak ku pokrzepieniu serc chciałam zauważyć ;)

Hej Angel 🖐️jak to na 10 dni:O ja mam do dziś :O już od pół roku:O może trzeba go zarejestrować ??:D a ostatnio to znalazł Gimp-a:D tez można się pobawić :D

Smutas ale wesoły :P Spoko, przejdzie mi. Chwilowo mam takie huśtawki nastrojów, ze sama tego nie ogarniam. No ale....liczę na to, że naprawdę CHWILOWO.

aaaaaa jeszcze sobie posiedze z Wami:) Jednak dzis przeczytalam co tam naskrobane bylo;) Czekoladko widze,ze masz jakies praktyki w przedszkolu....ja bym nie wytrzymala z duza iloscia dzieci,ktore piszcza non stop;) ryjku widze,ze mieszkanko bedziesz malowala za miesiac:)Mi tez mozesz pomalowac ale jeden pokoj ...moj hehe:)Nooo tlyko na 10 dni mialam ten program i fakt,trzebna sie pozniej zarejestrowac czy cos tam ale po ang.pisze a moj ang.po kilku latach nie uzywania go troszke pogorszyl sie:O No tak zima jest fajna jak lezy snieg ale teraz jest blizej niz dalej do wiosny i sypie i pozniej topnieje i chlapa jest....buuu:P Niop. miesiac temu tez piatek byl 13sty:P

Gość po drugiej stronie oceanu
od zeszłego piątku dołączyłam do Was... Chłopak wyjechał do Kanady na pół roku i wogóle sobie z tym nie daje rady... tylko płakać sie chce...:(

Przesilenie wiosenne, tia :P szkoda tylko że wiosny ni chu chu ;) Idę się wymoczyć w pachnącej kąpieli. Pa!

ekaterini moze w ciazy jestes?;);) Kurcze wokol mnie same dzieci rodza sie ...gdzie nie spojrze to albo kolezanka jest w ciazy albo obraczkuje sie:P Swiat powariowal ehehehe

po drugiej stronie oceanu - witay:D Nie lam sie,przelam sie:P Tak na powaznie to moze cos wiecej napiszesz? Slychaj...mamy XXI w. i istnieja telefony,internet wiec dacie rade:P Macie przed soba probe

Angel :D klikasz tylko OK.albo Yes :D i na pewno będzie dobrze :D Mogę ci pokój pomalować :D jaki kolor pani sobie życzy ?:D Cześć 🖐️ nowa koleżanko :) nie płacz mała :D to jest początek dopiero :) jak poczujesz prawdziwą tęsknotę wtedy jest ciężko :) ale możesz nam się pożalić wtedy i może będzie lżej :) jedne co mogę ci na pocieszenie napisać to to ,ze zrobi się ciepło ,dłużej będziesz na dworze czas inaczej minie ,bo zawsze coś więcej będzie można zrobić w wiosenny dzień :)

"***Tylko ten, kto kocha czekać nie przestanie*** ekaterini;) Milej kapieli:D ryjkkku tearz mam blekitny kolor ale chciala bym zielony...taka zywa zielen:D

Gość po drugiej stronie oceanu
Coś wiecej... Wyjechał aby pomóc mamie ponieważ jest chora...rzadko sie odzywa i może dlatego jest mi cięzko i czasem czuję złość że zawsze wszystko jest ważniejsze niż ja...ojciec, babci itd...:( zostałam sama :(

oceanie......dlugo jestescie ze soba?:) Z tego co widze to chyba 1wsze Wasze takie rozstanie na odleglosc....Ja wiele razy rozstawalam sie ze swoim facetem bo wyjezdzal do pracy na emigracje wiec jak by to piszac......przyzwyczailam sie do Jego wyjazdow ale nie pisze,ze jest mi z tym latwo:P

...na mnie juz czas.Lece do wyrka bo jak nie pojde teraz to zaraz padne na klawiature:P Udanego wieczorku zycze i slodkich snow...erotic hehe:D

Mykam .Miłej nocki wam życzę :) Zaraz moje słonko przyjedzie :D tralala :D Papa 🖐️ mordeczki :D

Pozdrowienia ze śnieżnej krainy :D Sypnęło śnieżkiem w nocy ,że hej :D a miało być wiosennie :D zaiste wiosna w pełnej krasie :D Stawiam dobrą herbatkę (_)?(_)?(_)?(_)?(_)?bo widzę ,że tu dziś nikt jeszcze się dobrze nie obudziła :D może zapach tej pysznej herbatki was tu przyciągnie :D com on 🖐️ :D

Dzieeeeeeeeeeeeeendoberek 🌼 ryjku dzieki za tea hoot:D U Ciebie sniegiem sypnelo i utrzymal sie? U mnie sloneczko przebija sie przez chmurki i od razu lepiejczlowiekowi na duszy robi sie:) Widze,ze tu tlumy ,ze cyyrk:P Ja sama na chwile tu weszlam bo dzis mam zajety czas

Graba Angel :D no widzisz tłumy bija drzwiami i oknami :D U mnie już po śniegu :D popadało i stopniało :D Właśnie zabieram się za russsskie :D ulubione danie mojego micha :D