Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Są jeszcze takie emoty :D ;);P:classic_cool:💤:D Idę sobie zrobic kawusię czarną :D włoski sobie wysuszę bom ładnie umyła i juz nie swędzą :D ale będę ładna :D

albo kurcze nie suszę :D żeby było romantycznie wiatr mi je przewieje i pieknie wysuszy:classic_cool::D

Cziki cziki cziki ta :D kwiaty we włosach potargał wiatr ....lalalalala :D cziki cziki ta :D

To mrucz,kocie :D miauuu :D Lipa tak pięknie pachnie ,że aż szkoda było do domu wracać :)ale trudno burza nadciąga :D nie będę ryzykowała uderzenia piorunem :D

misska nad twoją głową coś ostatnio czarne chmury zawisły :O ja ci mówię idź do szamana niech urok zdejmie będzie dobrze i słonce zaświeci :D A u mnie grzmi ,burczy i co tam jeszcze chce:D troszke popadało i powietrze takie lżejsze :) Czytałam ,że w Milecu była trąba powietrzna :O huhuhu pięknie kurczaczki :O

heloł :) u mnie jest po burzy i przed burzą i juuż nie wiadomo co... dzisiaj tak waliło, że co uderzenie to światła nie było przez parę sekund... kompa trzeba było wyłączyć... masakra... to już początek tego końca świata czy co? podobno tak ma wyglądać. szczerze mówiąc nie miałabym nic przeciwko, ale może dają mi jeszcze studia skonczyć? chociaż licencjat? znajomy ksiądz mówi, że w niebie też patrza na wykształcenie :D Miska, nie dołuj się, w życiu po każdej burzy wychodzi słońce, a nie tak jak za oknem jedna za drugą :) do wszystkiego można się przyzwyczaić i odnaleźć wiele plusów, ale to dopiero po jakimś czasie :)

Kochani jestescie :) podnosicie mnie na dachu 😘 dzieki Wam mniej sie doluje :) qrde ale ja to pecha mam, co deszcz to ja musze zmoknac :o a pada prawie codziennie 😭 ale dzisiaj to juz byla masakra :D tak lalo, ze czyscilysmy sobie stopy i buty z kumpela w kaluzach :D :o ublocona i mokra dotarlam do domu :classic_cool: w sumie przydalyby sie kalosze, takie ladne, kolorowe, w kwiatki :classic_cool:

Taaak słonce na dachu to my sie kiedyś umówimy i poopalamy się:D Tak nie na temat ,jak zawsze z resztą :D ale wiecie co ?:D lubię sobie wciągnąć kromala z zielonym ogóraskiem :D bo : 1)ogórasek ma fajny świeży smak :D 2) bo z łupin które z niego obrałam mogę sobie zrobić okład na pyszczek :D ulga dla cery :D Taak nie ma to jak świeży szklarniowy ogóreczek :D

Czekolada do ciebie to zimą pojedziemy :D sanki weźmiemy i wio z górki na pazurki :D Na opalanie zapraszam do siebie ja mam plaski dach ze świetlikiem :D zrobimy w nim dziurę i będziemy walić kamykami po sąsiadach :D na dachu zrobimy remont satelit :D poprzestawiamy talerze :D

Mam jeszcze te rurki co rankiem chrupałam :classic_cool: mmmm ...jak fajnie sie kruszy :D

z Czekolady dachu to bedziemy zjezdzac sobie zima na nartach :classic_cool: bedziemy mialy skocznie :classic_cool: u Ciebie Ryjek satelit trzeba sie pozbyc koniecznie co by nam cienia nie robily :classic_cool: a wogole to dawaj rurke :o glodna jestem :o nic do pokruszenia w domu nie ma 😭

Przecie pisałam ,że z rana :D Wiecie co ? Kurde mam taki głupi nawyk :O jak mam ciacha takie większe ,albo podłużne to zawsze je łamię na pół ,żeby mi w miseczce więcej miejsca zajmowały :D wiecie ,że niby jak ja dużo ciastek mam ,hohohohoh:Dale jak goście są to tak nie robię ,nie żebym chytra była czy coś :D miałam chyba z pięć rurek i tak je połamałam i było ich dziesięć :D to dopiero wyżerka była :D

A te rurki to z czego są ? hę ? :O przecie że ze ciasta ,kobieto :O Coś mnie spanie bierze :O

Dooooooooobry wieczor:):):) ryjkkku hehe jak ja jem np.paluszki slone to tez je lamie :P:P:P Jakis glupi nawyk...jhak bym zebow nie miala ehehehehehe missss dobrze czekoladka napisala \"\"Miska, nie dołuj się, w życiu po każdej burzy wychodzi słońce\"\" i u mnie w koncu sloneczko wyszlo z poza czarnych chmur,ktore od pewnego czasu wisialy nade mna......w sobote jade do Holandii z moim R tam gdzie kiedys bylismy!!! W koncu cos sie ruszylo:) Ech..az sie boje,ze zapesze piszac o tym hehe ale juz jest wszystko na 100%:):):):) Jutro zakupy itp...w sumie mamy tlyko 4 dni:P:P:P Chcialam tlyko Wam to napisac:P Chyba nie bede spala cala noc:) Emocje musza mi opasc:)

Oki doki...ja juz spadam do wyra bo jest po 22 a jutro trzeba troche spraw pozalatwiac.......milej nocki zycze i tym bardziej snow:D PS.Mozecie juz tesknic ehehe;)