Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Hłe hle hłe :Oty się śmiej a ja uruchomilam już kilka razy reklmy dzięki tej mszce :O o zesz w czape ,ale ciężko 😭 No i jeszcze internet mam pierwsza klasa:D simdata chodzi na razie :Dprędkość zawrotna:Owkurwiam się powli:Ojutro idę zeby mi wprowadzili hasło i wio pzez przestworza intertu:D

No moglabym tak zrobić tylko jak chlopaki moe będą graly na kompie przecież ja im go zostawiam na gry:D Po mału się nauczę :)już troszkę lepiej ,trzeba tylko się wczuc :classic_cool::D

Witam o poranku :D Hoł hoł hoł ,ale dzisiaj wszyscy zapracowani:) A u mnie jest śliczne słoneczko :) tak fajnie ,troszkę chłodno ,troszkę ciepło :D Kurde dałam ciała wczoraj :( wiecie co ?:( kupiłam chłopakom ksiązki do szkoły ostatnio przez neta a wczoraj wyszła nasza gazeta lokalna i tyle ludzi chce sprzedać książki ki do 4 klasy ,kurcze cały komplet za 50 dyszek :O tylko bym ćwiczenia dokupiła :O jeszcze jedna z nich to moja znajoma ,kurde ,ale sie wkurzyłam :O jej chłopak ma ksiązki takie zadbane :O fack :O niby jestem do przodu a jednak w plecy :O za rok odkupię od niej komplet i po sprawie ,mam nauczkę :O Chce ktoś dobrą herbatkę?:)

podkradłam z innego topicu trochę rumu do herbaty :D reflektujesz na to ?:D

To co, tak kulturalnie pijemy ,czy raczej popijamy? :D No okej :D ale ostatni raz :D

Ryjku ja nie pijam płynów wysokooktanowych :) Łyżeczka starczy na tydzień.

Phill to może zakraplaczem ci wkropię ten rum ?:D Misska a piffko byś chciała ?:D A ja wczoraj jak ta pijaczka wypiłam caaałą puszkę piffa cytrynowego :D

Ryjku tak się certoliłaś że Misska nas przyłapała i teraz wypije cały rum :(

Ech kurcze wypiła pewnie wszytko bo znaku nie daje :D Następnym razem po tajniaku sobie chlupniemy :D wiesz ,że niby yerba mate sączymy ;):D

Pssst :Dpewnie nas nie słyszała ani nie widziała :D psssst cicho :D Kurcze nie wiem ,może w weekend gdzieś wyskoczymy z michem i dzieciaczkami :) myślałam może że do Wilczyna ,troszkę się popluskać ,połazić po lesie :) o właśnie michu tam była w jednostce wojskowej ,ciekawe czy jeszcze jest :) o ciekawe czy mają rowery wodne ,jak ja dawno nie pływałam na rowerach wodnych ,hm...chyba ostatni raz za malucha z babcią jak byłam w Boszkowie na wakacjach :D kurcze pamiętam jak mi babcia kupiła taaaką wielką lalkę bobasa na odpuście :D Ech...wspomnienia :)

O cholera !!!!:D Phill, ona podsłuchiwała :D A to diablica jedna ,wszytko nam wydoi :D

alez ja wcale nie podsluchiwalam! :( to Wy tak glosno szepczecie :o a ja bylam na rowerku wodnym w zeszly weekend :) jakby co to wpadajcie do mnie :D tylko, ze ja jeziorka nie mam :( no i aquaparku tez jeszcze ni ma :( ale zimne piwko jest :classic_cool: ja w sobote na panienski ide, sie bedzie imprezowac :classic_cool: a w niedziele kaca bede leczyc pewnie :o

Ej kurde !nie za dobrze ci :O weź mnie ze sobą na panieński :( plisss Nawet jestem gotowa podzielić sie tym rumem :D

Oooooo!!!! wpadłam :D Szukam po necie takiego jednego dezydorantu co michu kiedyś stosował i za chiny ludowe nie mogę znaleźć ,czyżby wycofali ze sprzedaży ?:( no taki boski był ,nogi mi miękły przy nim :D Moze nazwę zmienili ?:O kurde no nie wiem ,ale zeby nic na necie nie było o tym to dziwne :O

Ryjek ja nie widze przeszkod - pakuj sie i przyjezdzaj do mnie w sobote :D pojdziemy razem, prezent juz kupilam, jak przywieziesz rum to sie nie musisz dokladac :classic_cool: :D Phill masz ochote wystapic jako striptizer? :classic_cool:

Oho chyba nie ma ochoty :D bo ucichł :D Te ja mogę wpaść tyle ,że za mną taki mały sznur dzieci :D pasuje ?:D