Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna niedziela

Kto jest w związku na odległość??

Polecane posty

Cześć Piękne :) Ja to zaklinałem żeby burze nie rozniosły wszystkiego w puch. Czy odniosło skutek to trudno powiedzieć, ale myślałem że będzie gorzej. Zwierzaki to jednak ja :) Szkolę menażerię teściowej :)

ale ,że co kurczaki musztry uczysz ?:classic_cool: fantastyczne ochłodzenie :)

Koty. Kubę (psa) wytrenowałem do dowodzenia kotami. I koty czwórkami z tarasu do misek, pojeść, popić i czwórkami na taras. A Kuba pilnuje. I zero srania i sikania po chacie (bo teściowa pozwalała). A jak któryś niezadowolony miauczy to mbargo na wjazd na chatę :)

witam dziewczyny ;D w końcu znalazłam watek o zwiazkach na odległość hehe ;D Ile już w takim zwiazku jesteście ? :>

Ryjek... hę? :classic_cool: :D kurde bylam dzis na silowni, na razie nic mnie nie boli, ale mam nadzieje, ze jutro poczuje ze zyje :D tak sobie zamierzylam ze bede chodzic 2 razy w tygodniu :D na razie bylam raz :o

Bycie dorosłym jest czasami bardzo trudne :(chciałabym wrócić nieraz do czasów dzieciństwa :( Jest dupnie no :(

chce ktoś cukierka musującego ?:( mam dwa jeden malinowy, drugi jabłkowy :(

znalazłam jeszcze trzy jabłkowe :(w lodówce były kurde :( ale skąd się tam wzięły ? Miseczka ,czy twój mężczyzna już przyjechał znad morza ? A właśnie ,przypomniało mi się ! Miseczka ,co myślisz o czerwonych pazurach na nogach a na dłoniach zwykły frencz ?Kurde podoba mi się to ,ale nie wiem czy tak pasuje ?

to dawaj jednego :( nie, nie wrocil jeszcze, ale... od kiedy wyjechal w ogole nie mozemy sie dogadac :( nie wiem czy po powrocie jeszcze cos z tego bedzie :( wszystko sie posypalo :( wiesz ja tak nosze w sumie :D u nog wiecznie czerwone bo tak lubie a u rak kolory rozne :D przewaznie nie pod kolor paznokci u nog :D

no co ty ?:( nie godaj kurde :( to może się pomodlę za was czy cuś ?:(:O No właśnie kurde podoba mi się taki głęboki czerwony kolor lakieru ,ale u rąk to raczej nie pasi mi ,bo co tak do zwyczajnych ciuchów odwalę krwistą czerwień na dłoniach ? A wczoraj to jakie takie rzeczy robiłam durne ,że szkoda gadać :O miałam dzień "mody i urody" w chacie :O walnęłam chyba ze cztery maseczki na pysk :O na co, tego nie wie nikt ,zmarszczki jak były tak są :( potem sesja piłowania pazurów :O najpierw kształt migdała (ehe) coś spieprzyłam zaczęłam obcinać i ten ,tak jakby zrobiły się krótkie :D:O no to opiłowałam na prosto :( na nogach też :( poprzeklinałam na małe paluszki u stóp ,że mają spieprzony kształt paznokcia :O Około 2 godzinne maltretowanie włosów :O o mały włos a spaliłabym je prostownicą :O potem wywaliłam ubrania z szafy i ...kurde nic specjalnego :( Myślałam ,że jakoś mnie to wszystko ,ten dzień dla siebie ,podniesie troszkę na duchu czy coś ,ale nie :( nie dla mnie takie babskie pierdoły :( wolałabym chyba już ścigać się w pływaniu na basenie a potem z wycieńczenia utonąć :( bardziej by mnie to rajcowało chyba :( Boziu jaka ja durna jestem :( gorzej jak baba w czasie okresu :O

ja tam twierdze ze latem wszystkie kolory pazurow dozwolone nawet jak nie do pary :D ja sie tak rozleniwilam ostatnio ze nic mi sie nie chce robic nawet dla siebie :o

a co brzydzisz się? :O Tego lata się przełamałam i ubrałam super krótkie spodenki :Oczuję się jakbym była goła :O ale kurde gorąco jest :( No i przyznam się :O ubrałam sukienkę białą z koronki na ramiączkach :O w końcu !!! :O ale mąż mnie napastował okropnie :O jeszcze by mi dzieciaka kolejnego zrobił :O musiałam schować do szafy głęboko :O

Ryjek no co Ty :o oczywiscie, ze sie nie brzydze :o z Twojego brzuszka zawsze sie poczestuje przeciez wiesz :D Ryjeczku wszystko to do czego sie przyznalas bedzie Ci wybaczone 🖐️ nawet ta biala mini sukienka ledwo okrywajaca Twe jedrne posladki :classic_cool:

Kurde ,ale jestem padnięta ,ale bosko było :) Zrobiliśmy sobie z dzieciakami pięciobój całodniowy czy cuś na ten rodzaj ,znaczy popołudniowy :D Najpierw rajd rowerowy ,potem napadliśmy plac zabaw ,ktory jeszcze nie skończyli remontować ale boiska ,piaskownicę ,karuzelę i super górkę ma :) budowaliśmy miasto z piasku :) kkurde a ile ja się patyków nazbierałam bo musiał być las wokoło zamku :D potem graliśmy w paletki ,takie meczyki :P (kurde jak mnie grabia boli :() potem w siatkę :classic_cool: heh mamusia grała w drużynie szkolnej kiedyś tam to się wprawę ma :classic_cool:potem zrobiliśmy super zjazd na hulajnodze z górki :classic_cool:był lot kukułki ,było łapanie fali itp bajery :) na koniec poszliśmy grać w nogę :) miałam czarno -biało -szary pediciur :classic_cool: dżaponki przy okazji przeszły test wytrzymałości :classic_cool: czyli ogólnie było fajnie :) Opaliłam się na nogach i już nie świecę bladzią :) No i chyba humor mi sie poprawił troszkę bo chyba chyba sobie poradziłam z czymś tam na czym mi zależało :) szkoda tylko ,że micha nie ma :)no cóż A gdzie jest weterynarz Phill ?

aha z tą jędrnością to chyba tak nie do końca :Obardziej kościstością ,ale jakby co to super laska ze mnie ,nie :classic_cool: w necie to można być nawet spidermanem to co ja mogę być i Megan Fox :classic_cool:albo Anżeliną (tylko Brada bym wtedy wydupcyła bo ja tam bardzie brunetów ten tego :classic_cool:):O

o to szuper :) włosami się nie przejmuj :) ja wyglądam jak diabeł ,tak pięknie zmokłam na zupach ,że teraz mam afro na głowie :) nie będziesz sama z tym:D pomyśl ,ze ja wyglądam gorzej a od razu lepiej c się zrobi