Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

mkatarzynka

focus rf czy nnm??

Polecane posty

Go艣膰 OTC
"..pani to pan.." czyli nie jestem kobiet膮 :) Pyta Pani czego mo偶na oczekiwa膰 po zabiegu RF. Na podstawie naszej praktyki mog臋 powiedzie膰, 偶e ogromna wi臋kszo艣膰 Pa艅 jest zadowolona : http://www.trojmiasto.pl/OTC-Online-o19575.html#wyniki Skuteczno艣膰 potwierdzaj膮 te偶 badania na ponad 5000 pacjentek w USA (u do艂u strony) : http://schudnij.net.pl/?q=node/36 Nale偶y jednak pami臋ta膰, 偶e RF jest metod膮 wykorzystuj膮c膮 naturalne zjawisko regeneracji sk贸ry pod wp艂ywem podwy偶szonej temperatury. Dlatego efekt jest bardzo mocno uwarunkowany "wiekiem sk贸ry" i jej stanem. Im sk贸ra jest starsza tym mo偶liwo艣膰 autoregeneracji kolagenu jest mniejsza. Mocno upraszczaj膮c RF daje dwa efekty 1. Obkurczenie kolagenu (powoduje wzrost napi臋cia a w efekcie wyg艂adzenie) 2. stymulacj臋 produkcji nowego kolagenu. O ile efekt pierwszy zale偶y od wieku w mniejszym stopniu, o tyle drugi jest 艣ci艣le zwi膮zany z mo偶liwo艣ci膮 regeneracji a zatem z wiekiem. Dok艂adne okre艣lenie przewidywanego efektu jest zatem niemo偶liwe. "Biologiczny wiek skory" klientki mo偶e znacznie odbiega膰 od wieku kalendarzowego. Nale偶y pami臋ta膰, 偶e RF to nie lifting chirurgiczny i nie nale偶y oczekiwa膰 "wyprasowania" sk贸ry i jej bardzo silnego naci膮gni臋cia. Jest to proces "fizjologiczny", potrzebuje troch臋 czasu i przebiega stopniowo. Samo obkurczenie (wzrost napi臋cia) mo偶na zauwa偶y膰 szubko, uj臋drnienie i wype艂nienie nieco p贸藕niej. Ale jeszcze raz podkre艣l臋 偶e to nie jest lifting chirurgiczny wi臋c nie naci膮gnie sk贸ry tak jak w/w lifting. Spo艣r贸d zabieg贸w nieinwazyjnych, RF (w r贸偶nych mutacjach) jest obecnie jednym z najpopularniejszych i najskuteczniejszych zabieg贸w odm艂adzaj膮cych. Mo偶na spotka膰 te偶 zabiegi opieraj膮ce si臋 na podobnej zasadzie (podgrzania sk贸ry) wykorzystuj膮ce inne technologie, jak np podczerwie艅 czy ultrad藕wi臋ki, ale metody te co do zasady dzia艂aj膮 podobnie. Je艣li chodzi o inne mo偶liwo艣ci (bez lub ma艂o-inwazyjnej) likwidacji zmarszczek to metod o r贸偶nej skuteczno艣ci jest sporo, od wype艂niaczy, botoksu przez z艂ote nici po JetM. Nie opisz臋 Pani w/w bo nie miejsce na to. (informacji w internecie jest pod dostatkiem) O ile w Pani mie艣cie jest fokus ... je偶eli gabinet wykonuj膮cy zabieg RF fokusem ma do艣wiadczenie i jest przeszkolony, my艣l臋 偶e jak najbardziej mo偶e si臋 Pani spodziewa膰 efektu. Radzi艂bym poszuka膰 klientek, kt贸re skorzysta艂y z ich us艂ug i zasi臋gn膮膰 opinii ... to b臋dzie najbardziej miarodajne. B臋dzie Pani te偶 mog艂a oceni膰 czy efekt mo偶e by膰 na miar臋 Pani oczekiwa艅. Je艣li znajdzie Pani w okolicy inne maszyny RF .. doradza艂bym te偶 poszuka膰 opinii i sprawdzi膰. Prawid艂owo wykonane zabiegi RF, powinny by膰 skuteczne bez wzgl臋du na maszyn臋 jak膮 s膮 wykonywane. ALE BARDZO DU呕O ZALE呕Y OD DO艢WIADCZENIA I WIEDZY OPERATORA. Pozdr

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 42ewa
do O C T przepraszam za Pani jeszcze pytanko niestety chyba nie ob臋dzie si臋 samym fokusem musz臋 uzupe艂ni膰 bruzd臋 wype艂niaczem po jakim czasie najkorzystniej zrobi膰 wype艂niacz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC
Nie stosujemy wype艂niaczy, wi臋c nie odpowiem Pani miarodajnie. Prosz臋 zapyta膰 w gabinecie, kt贸ry robi wype艂nienia. Na logik臋, na pewno nie powinno si臋 robi膰 przed, ale po ...??. Najlepiej by艂oby odczeka膰 np 30-60 dni po ostatnim zabiegu bo wtedy ostatecznie stabilizuje si臋 efekt RFa. Ale prosz臋 zapyta膰 w gabinecie !!! Ja nie mam niestety dok艂adniej wiedzy na ten temat i nie chc臋 Pani wprowadzi膰 w b艂膮d. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LawaNails
Je偶eli chodzi o wype艂niacze- najpierw focus, potem po przerwie ok miesi膮ca mo偶e pani zastosowa膰 wype艂niacz, je偶eli dalej b臋dzie taka potrzeba. Medycyn臋 estetyczn膮 jak najbardziej mo偶na 艂膮czy膰 z zabiegami na focusie rf+. Tylko zawsze po serii zabieg贸w na RF. Nasza promocja maszyn膮 focus rf+ trwa do kwietnia, godzina pracy maszyny 350z艂. W pakiecie 10zabieg贸w 3000zl. www.lawanails.pl Warszawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LawaNails
Wsp贸艂pracujemy z lekarzem od Medycyny Estetycznej wi臋c zawsze mamy spraw臋 u艂atwion膮 czy co艣 mo偶na a czego nie mo偶na robi膰. Je偶eli ma Pani zaprzyja藕niony salon z zabiegami na focusie rf+ to najlepiej si臋 ich spyta膰 co oni radz膮. Na konsultacji lekarz mo偶e doradzi膰 rodzaj wype艂niacza. Mam nadziej臋, 偶e pomog艂am. LawaNails

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 42ewa
dzi臋kuje za odpowiedz no i oczywi艣cie mam wi臋cej pyta艅 jestem po 4 zabiegu fokus i ??????? tak naprawd臋 nie widz臋 r贸偶nicy no mo偶e lwia zmarszczka jest mniej widoczna. troch臋 mnie to smuci. prosz臋 o opini臋 czy efekt na pewno b臋dzie czy zdarzaj膮 si臋 przypadki 偶e niestety niema .

Udost臋pnij ten post

Uzyska艂am informacje od 2 lekarzy w dw贸ch roznych klinikach, 偶e zastosowanie wype艂niacza, nie przeszkadza w zastosoaniu fal RF. Jedna z klinik to Sankowskiego. Szkoda, 偶e lekarze nie s膮 zgodni nawet w tej jednej kwesti: czy wype艂niacz przed czy po falach. Przegladajac oferty warszawskich klinik wida膰 te偶 roznorodno艣膰 urzadzen wykorzystujacych fale (rozne nazwy, rozne ceny).I jak tu si臋 odnale偶膰 i wybrac dobry zabieg? Czy podpisywalyscie jakies umowy przed zabiegiem? czy zbieracie rachunki? Mysle, 偶e brak efektow i wyrzucanie pieniedzy to nieuczciwosc. Jestem z Warszawy, mam 34 lata i chce poprawic twarz.

Udost臋pnij ten post

Jeszcze co do wype艂niaczy. Stosowa艂am dotychczas dwa. Oba si臋 sprawdzi艂y, z tym, 偶e jeden trzyma艂 si臋 p贸艂 roku, a drugi p贸艂tora. Kosztowa艂a mnie ta przyjemno艣膰 por贸wnywaln膮 kwot臋. Mam wra偶enie, 偶e lekarze wstrzykuj膮 to co maj膮 akurat na skladzie. Kliniki, kt贸re odwiedzi艂am nie mia艂y restylanu. A dla mnie by艂 najlepszy.

Udost臋pnij ten post

Jeszcze jedna kwestia. CENY: FOCUS RF:350-500 z艂 zabieg, radiage 2500 zabieg, Thermage: 6-7000 zabieg. Inne urz膮dzenia, o kt贸ych brak informacji na forach 1000 z艂 za zabieg. Wi臋c o co tu chodzi??? Czy nie jest tak, 偶e jako艣膰 i skuteczno艣膰 kosztuje? W czym tkwi zagadka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC
Nie jestem z wykszta艂cenia kosmetologiem (bardziej politechnika :) ) zatem podchodz臋 do tematu RF raczej od strony fizyki. Z RF mamy ju偶 niemal 3 letnie do艣wiadczenie, zatem co艣 mog臋 powiedzie膰 :) W膮tpliwo艣膰 odno艣nie wype艂niacza (np. kwasu hialuronowego) polega na jego reakcji na silne ogrzanie. Nie zam bada艅 wp艂ywu chwilowego przegrzania tej substancji do temp. np 50 i wi臋cej st C. Nie wiem czy nie zmienia swoich w艂a艣ciwo艣ci wi膮zania wody itp. Nie wiem te偶 czy np. nie rozk艂ada si臋 pod wp艂ywem temperatury na inne pochodne. Zatem "logicznie" aby zachowa膰 neutralno艣膰 RF w stosunku do wype艂niacza, wystarczy wstrzyma膰 si臋 z zabiegiem wype艂nienia na np. 30 dni, bo wiemy wtedy na 100% 偶e efekt RF ustabilizuje si臋 w zakresie reakcji kolagenu i zastosowanie wype艂niacza z pewno艣ci膮 nie b臋dzie kolidowa艂o z procesem uaktywnionym przez RF i vice versa. Odno艣nie skuteczno艣ci RF .. jak to zwykle bywa tyle opinii ile ludzi :) Z czysto fizycznego i fizjologicznego punktu widzenia .. to musi dzia艂a膰 :) ALE :) jak to zwykle bywa sk贸ra nie jest r贸wna sk贸rze i efekt nie jest r贸wny efektowi. Niestety mimo i偶 samo zjawisko diatermii obj臋to艣ciowej, kt贸re stanowi podstaw臋 dzia艂ania zabiegu jest znane i opisane, to konkretne efekty w konkretnych przypadkach mog膮 si臋 znacznie r贸偶ni膰. Urz膮dzenie jakie zastosujemy nie ma tu praktycznie znaczenia, istotna jest temperatura, g艂臋boko艣膰 penetracji fal膮 i czas. O ile te czynniki b臋d膮 optymalne dla danego typu sk贸ry, osi膮gniemy efekt szybciej, je艣li "nie trafimy" z w/w parametrami, b臋dziemy potrzebowali wi臋cej zabieg贸w. Badania jakimi ja dysponuj臋, wskazuj膮 偶e dla osi膮gni臋cia wi臋kszej skuteczno艣ci i wyd艂u偶enia w czasie efektu, lepiej jest wykonywa膰 zabiegi ni偶szymi temperaturami ale wielokrotnie,ni偶 mocnym "uderzeniem" raz. Rozumiem Pani konfuzj臋 odno艣nie maszyn, zabieg贸w i cen :) RF to rynek jak ka偶dy inny. :) tak jak z samochodami czy np. kuchenkami (przepraszam za strywializowanie). Ka偶dy producent b臋dzie si臋 chwali艂 偶e jego produkt jest jedyny i wyj膮tkowy. Ka偶dy produkt a co za tym idzie cena zabiegu b臋dzie si臋 r贸偶ni膰. Suma summarum to tylko marketing. Jeszcze nie tak dawno "s艂ynny" fokus by艂 oferowany w cenie 1200/ zabieg , teraz widz臋 ceny 300 i nawet taniej :) Nie sugerowa艂bym si臋 cen膮 zabiegu. Moim zdaniem istotne s膮 : 1. Opinie klient贸w o zabiegu w danym salonie 2. Upewnienie si臋, 偶e sprz臋t jest bezpieczny (certyfikaty CE, FDA, sprawdzenie sk膮d pochodzi maszyna , z Chinami by艂bym ostro偶ny) 3. Zebranie opinii o kompetencji i do艣wiadczeniu salonu w wykonywaniu zabiegu 4. Przekonanie si臋 osobiste co i jak na miejscu (w salonie) My na przyk艂ad zawsze zapewniamy naszym potencjalnym klientkom bezp艂atny zabieg pr贸bny. Niby nic (bo jeden zabieg na cz臋艣ci twarzy czy cia艂a nie da natychmiastowego bardzo wyra藕nego efektu) ale za to mo偶emy bardzo dok艂adnie zapozna膰 klientk臋 z mo偶liwo艣ciami, samym zabiegiem, odczuciem zabiegu, mo偶emy doradzi膰 optymalny program zabiegowy i przedstawi膰 nasze referencje. Na koniec dodam, 偶e obecna praktyka coraz bardziej powszechna w USA i Europie to raczej kompleksowe programy zabieg贸w, 艂膮cz膮ce r贸偶ne technologie i r贸偶ne preparaty. Wzajemne uzupe艂nianie technologii i preparat贸w daje najlepsze efekty. Zapraszam na nasz膮 stron臋 gdzie znajdzie Pani troch臋 wi臋cej informacji http://www.schudnij.net.pl Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OTC
do 42ewa odno艣nie "lwiej" proponuj臋 sprawdzi膰 technologi臋 Jet-M (rzeczywiste usuwanie zmarszczek) : http://schudnij.net.pl/?q=node/99 Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LawaNails
Co do zmarszczek- mam klientk臋 kt贸rej lwia zmarszczka jest tak g艂臋boka, 偶e nie ma takie mo偶liwo艣ci by focus pom贸g艂- za d艂ugo sk贸ra by艂a zaniedbana by rezultaty by艂y zaskakuj膮ce (w wypadku jw) Mimo wszystko klientka zdecydowa艂a si臋 na seri臋 10-ciu zabieg贸w na focusie. Dopiero po sko艅czonej serii b臋d臋 w stanie odpowiedzie膰 na to pytanie. Zmarszczki zmarszczkom nie r贸wne. To zale偶y czy m贸wimy o cienkich nitkach czy o zmarszczce wyczuwalnej pod palcem.. Na pewno w czasie zabiegu na niej najwi臋cej si臋 skupiamy- bo to ona dra偶ni klientk臋. To, 偶e ja uwa偶am, 偶e klientce trzeba po艣wi臋ci膰 wi臋cej czasu na okolice oczu a ona uwa偶a, 偶e dra偶ni j膮 bruzda wargowo-nosowa-wtedy skupiam si臋 na tym. W przeciwnym razie klientka mo偶e wyj艣膰 z pi臋kn膮 okolic膮 oczu ale nie b臋dzie zadowolona z efektu poniewa偶 jej problem nie zosta艂 wyeliminowany. DLATEGO DROGIE PANIE M脫WCIE NA CO nale偶y zwr贸ci膰 uwag臋 i po艣wi臋ci膰 wi臋cej czasu. LawaNails

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do LawaNails
co si臋 dzieje ze stron膮 Pa艅stwa? Nie otwiera si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LawaNails
Mamy aktualnizacj臋 strony, jutro powinno wszystko dzia艂a膰 bez zarzutu. Pozdrawiam LawaNails

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do LavaNails
Dzi臋kuj臋 za odpowied藕. Korzystaj膮c z okazji chcia艂abym zapyta膰 czy focus b臋dzie skuteczny dla osoby 46 letniej i ile minimum zabieg贸w na twarz zaleci艂aby Pani w tej sytuacji? I jeszcze jedno pytanie, czy to zabieg bezpieczny i czy nie powoduje jakich艣 powik艂a艅 teraz b膮d藕 np. za jaki艣 czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Panie OTC
Czy orientuje si臋 Pan mo偶e, czy jest w Warszawie miejsce, gdzie stosuje si臋 takie samo urz膮dzenie RF jaku Pa艅stwa ( chodzi mi o LavaTron)? Prosz臋 o namiar, bo jako艣 nie mam zaufania do focusa, a do Gdyni za daleko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorota1672
Jestem po pierwszym zabiegu focus w salonie Koszalin NEFREDETTE.Powiem 偶e efekt贸w u mnie nie ma ,przyznam 偶e mia艂am ma艂膮 nadzieje poniewa偶 panie pisa艂 ze jest to mo偶liwe.Poma艂u trace entuzjazm, jutro nast臋pny mo偶e po drugim cho膰 troch臋 sk贸ra zareaguje.Pani w gabinecie bardzo przyjemna, twierdzi 偶e jest szkoleniowcem focusa i 偶e od wielu czynnikow zale偶y powodzenie.Jak nic nie ruszy po trzecim zabiegu to znaczy 偶e jest to PIC NA WODE,bo cho膰 mam 36 lat to nie najgorzej si臋 trzymam,wysypiam si臋 ,cwicze,nie pale,nie pije alkocholu,dobrze si臋 odrzywiam wi臋c my艣l臋 偶e s膮 to sprzyjaj膮ce czynniki,co mog艂o by przeszkodzi膰 ?,Aha i nie mia艂am 偶adnych inwazyjnych zabieg贸w.Choc sporo czasu ju偶 mine艂o od Pani pytania to jednak pozwole sobie napisa膰 jakie mam odczcia po kolejnej wizycie w gabinecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pani Doroto1672
mo偶e po jednym zabiegu to zbyt wcze艣nie na jakie艣 efekty, a mo偶e rzeczywi艣cie nabijaj膮 w butelk臋 ? Ja sama chcia艂abym spr贸bowa膰, ale zdania sa tak r贸偶ne, 偶e nie mog臋 si臋 zdecydowa膰. Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martynaaa
Witam Panie. Pol roku temu korzystalam z zabiegow na focusie. Zrobilam serie 5. Efekt byl bardzo delikatny, czulam sie troche zawiedziona. Kazali czekac,az kolagen sie odbuduje. Ale teraz jak ogladam zdjecia, widze ze moja skora wyglada wiele lepiej, niz sprzed pol roku! O wiele lepiej. Kontur twarzy i poliki. Czolko napiete. Takze cos musi w tym byc. Dajmy skorze troche czasu na zrekonstruowanie sie. Nie ma nic odrazu. Nawet do operacji koncowa opuchlizna schodzi do pol roku. Wierzcie! To dziala!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DO MARTYNA
a wyslessz mi swoje zdjecia przed i po? Ciekawa jestem efektu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapraszamy
Serdecznie zapraszamy na Forum www.feelbeauty.eu/forum o operacjach plastycznych. 900 dok艂adnie opisanych temat贸w .7000 post贸w. Nie piszemy o bzdurach tylko o konkretnych rzeczach. Kiedy艣 Ty szuka艂e艣 informacji teraz Ty pom贸偶 innym i opisz swoj膮 histori臋 i podziel si臋 swoim do艣wiadczeniem. Denerwowa艂e艣 si臋 nie mog膮c w g膮szczu rozm贸w dotrze膰 do interesuj膮cej Ci臋 wiedzy...teraz na www.feelbeauty.eu/forum masz wszystko w przejrzy艣cie u艂o偶onych tematach. Chesz porozmawia膰 o wszystkim i niczym? Znajdziesz dzia艂 dla siebie!

Udost臋pnij ten post

Dla wszystkich Pa艅 zainteresowanych zabiegami FOCUS RF+ w Gdyni, podaj臋 nr tel. pod kt贸rym mo偶na si臋 umawia膰 na zabiegi: 0-512 176 236. Ceny bardzo konkurencyjne!! Panie z dyplomami uko艅czenia szkolenia w Royal Vital Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorota1672
Dzi臋kuj臋 drogie Panie za wsparcie.Dzisiaj mia艂am drugi zabieg focusem i nadal nic :(.Pani kosmetyczka stwierdzi艂a 偶e troszeczk臋 mam g臋艣ciejsz膮 sk贸re ale siostra moja widz膮c mnie bezpo艣rednio po zabiegu skwitowa艂a smiej膮c si臋 偶e zmarszczki pod oczami to mam gorsze.Mia艂am bardzo wysuszon膮 twarz mo偶e to by艂o przyczyn膮.Jednak nie zrezygnuje ,zdecydowa艂am si臋 na 5 i uzbroj臋 si臋 w cierpliwo艣膰 bo pono膰 efekty maj膮 byc najlepsze po 4 miesi膮cach.Najbardziej to ubolewam nad dwiema zmarszczkami wygl膮daj膮cymi jak blizny ,na policzku 艣pi臋 na lewym boku i to z latami przynios艂o sw贸j skutek.Na poprawe tego to ju偶 nawet nie licz臋 ,oby owal twarzy troszk臋 si臋 polepszy艂 .Za takie pieni膮dze powinny by膰 lepsze efekty ni偶 po maseczce z masa偶em u kosmetyczki prawda? haha,co s膮dzicie o tym drogie Panie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 42ewa
jestem po 5zabiegu ale tez nie napisz臋 nic na pocieszenie efekt贸w zero nawet pory mi si臋 nie zmniejszy艂y po mikrodermabrazji mia艂am lepsze efekty . a pieni膮dze o niebo mniejsze. staram si臋 wierzy膰 w to 偶e za par臋 miesi臋cy b臋dzie efekt

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LawaNails
'..Dzi臋kuj臋 za odpowied藕. Korzystaj膮c z okazji chcia艂abym zapyta膰 czy focus b臋dzie skuteczny dla osoby 46 letniej i ile minimum zabieg贸w na twarz zaleci艂aby Pani w tej sytuacji? I jeszcze jedno pytanie, czy to zabieg bezpieczny i czy nie powoduje jakich艣 powik艂a艅 teraz b膮d藕 np. za jaki艣 czas. ..' Strasznie du偶o czytam o braku efekt贸w u Pa艅 w wieku 35-40 lat- a mo偶e po prostu nie ma co poprawia膰? Mo偶e nie focus na twarz tylko na same kontury (np. oczy, zmarszczki lwie) by si臋 przyda艂? Odpowiadam na Pani pytanie: Jak najbardziej, seria 10 zabieg贸w. 呕adnych powik艂a艅 nie ma po focusie to jego bardzo du偶a zaleta- jest bardzo bezpieczny, Przeciwskazania s膮 typowe: ci膮偶a, nowotwory, rozrusznik serca, no i 艣wie偶o wykonane wype艂niacze. Kiedy艣 klientka zatai艂a prawd臋, ale i tak nie da艂o si臋 oszuka膰 bo w czasie operowania g艂owic膮 wyczuwane by艂y wypuk艂o艣ci po tydzie艅 temu zastosowanym botoksie. Pozdrawiam, LawaNails

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do aniajk67
podajesz adres wp.pl i kom贸rk臋 - raczej ma艂o wiarygodne i profesjonalne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gagattek
nie polecam salonu Amaya na Dzielnej. Oszustwo z focusem i zabiegami. Robia promocje, ale zamiast 60min pracy focusa jest 40min!!!! Mi skr贸ci艂y ca艂y pakiet zabieg贸w m贸wi膮c, 偶e to promocja. Da艂am si臋 nabra膰. Gdzie indziej w tej cenie mo偶na zrobic pe艂ny zabieg!!! Nie dajcie si臋 oszuka膰, bo skracanie zabiegu 20min robi r贸偶nice! widzia艂am, 偶e 60min robi膮 w lados, w akademii urody i labelle w b艂oniu. Chyba te偶 w la perli i royalvital.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gagattek
nei polecam salonu Amaya na Dzielnej. Oszustwo z focusem i zabiegami. Robia promocje, ale zamiast 60min pracy focusa jest 40min!!!! Mi skr贸ci艂y ca艂y pakiet zabieg贸w m贸wi膮c, 偶e to promocja. Da艂am si臋 nabra膰. Gdzie indziej w tej cenie mo偶na zrobic pe艂ny zabieg!!! Nie dajcie si臋 oszuka膰, bo skracanie zabiegu 20min robi r贸偶nice! widzia艂am, 偶e 60min robi膮 w lados, w akademii urody i labelle w b艂oniu. Chyba te偶 w la perli i royalvital.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gorgonzola13
Mia艂am to samo co gagattek. By艂am w KLinice Amaya te偶 i spotka艂o mnie to samo. Pani a robi艂a zabiegi skrupulatnie i bardzo mi艂e to by艂o. po paru zacz臋艂a skraca膰 mi zabiegi, my艣l膮c, 偶e si臋 nie zorientuje:)))) przecie偶 umiemy liczy膰:) jak si臋 le偶y i skraca si臋 zabieg o 20min to ewidentnie sie to odczuwa !!!!!!!!!!! odwraca艂a ekran focusa przed zabiegiem. my艣la艂a, 偶e si臋 nie skapne, 偶e co艣 kombinuje. jeszcze zagadywa艂a... Nie dajcie si臋, bo w ten spos贸b na mnei zarobi艂a Klinika kaske a ja przez to nie mam nawet jednego pe艂nego pakietu zrobionego na cia艂o:(((((

Udost臋pnij ten post