Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mkatarzynka

focus rf czy nnm??

Polecane posty

Gość Do Olinka733
Ja też jestem z Warszawy. Jeślibym napisała do Ciebie na podany adres to podałabyś mi namiar na ten zabieg? Będę wdzięczna za pomoc, dzięki. :)

Mogę podać na forum bo dziewczyny podają sobie namiary. Nawet prywatne telefony do lekarzy :-). Ja robiłam w Yasumi. ul. Stryjeńskich 10 02-791 Warszawa. (+48) 22 446 90 66 Mozna umówić sie na bezpłatny zabieg pokazowy.

Gość Do Olinka733
Bardzo dziękuję. Może zdobędę się na odwagę i skorzystam. Najbardziej boję się ...braku efektów.:) Jeśli można Cię poprosić, to napisz po wszystkim jak to wyszło.Pozdrawiam.

Idz na zabieg próbny. Zobacyzsy jak wyglada taki zabieg, porozmawiasz. Teraz jest jakas promocja cenowa. Ostatnio bylam na spotkaniu z dugo niewidziana kolezanka i ta powiedziaa e wygladam na wypoczeta i switlista.Ale czy to prawda czy kurtuazyjnz komplement? w przyszlym tyg mam 3 zabieg. zrobiam sobie zdjecia przed wiec sie przyjrze sobie

Gość LawaNails
LIPO ROYAL II W LAWANAILS! Bezinwazyjne usuwanie komórek tłuszczowych. Dzięki nowoczesnym osiągnięciom medycyny estetycznej możesz stracić od 3 do 8 cm w obwodzie już po jednym zabiegu. Lipo Royal Sprzęt wyzwala wysoką częstotliwość ultradźwięków o mocy 40,000Hz poprzez mocne głowice ultradźwiękowe, które szybko wprawiają komórki tłuszczowe w wibracje, powodują powstanie kieszeni próżniowych do i na zewnątrz komórek, silnie wpływają na komórki tłuszczowe, wywołując wewnętrzne szczeliny w błonie komórkowej, co umożliwia rozerwanie błon komórek tłuszczowych, po czym pod wpływem fali sprężystej o mocy 0,5 MHZ zawartość komórki tłuszczowej zostaje doprowadzona do postaci ciekłej i rozłożona z jednoczesnym rozerwaniem błony komórkowej, mocne ruchy uwalniające zaczynają odprowadzenie do procesów metabolicznych, zaś czerwone fotony i skierowane elektrodydrenujące odpowiedzialne są za całkowite odprowadzenie poprzez krążenie wątrobowe. Lipo Royal to: * wyszczuplanie twarzy * zmniejszanie obwodu * likwidacja otyłości * rozbijanie celulitu Zalety: * efekt widoczny już po pierwszym zabiegu * bez bólu * bez narkozy * bez opuchlizny * bez krwawienia * bez efektów ubocznych * bez nawrotów WIĘCEJ NA : www.lawanails.pl

Gość 1WUTE1
do LawaNails witam jestem zainteresowana zabieiem lipo royal. mam 26 lat i bardzo duza nadwage. czy taki zabieg moglby mi pomoc? chcialabym wyszczuplic przede wszystkim uda, posladki i brzuch. widzialam na stronie Pania, ktora jest po serii 5 zabiegow i wyglada fantastycznie. czy ja, jako mlodsza osoba, moglabm uzyskac pdobne efekty po mniejszej ilosci zabiegow? koszta odgrywaja spora role, niestety :(

Gość 1WUTE1
aha, chodzi mi o lipo royal, NIE lipo royal II :)

Gość 1WUTE1
nikt juz tu nie zaglada?? :(

Gość 1WUTE1
haallllooooo :(

Gość opensky
Nie znam nikogo kto wykonuje albo poddawał się zabiegowi lipo royal, jednak od kilku lat pracuje na innych znanych na całym świecie urządzeniach do modelowania sylwetki. Napisała Pani że ma bardzo dużą nadwagę, jeśli naprawdę jest duża, to radziłabym nie zaczynac z nią walki od zabiegów tego typu. Moga one być jedynie uzupełnieniem innych działań skierowanych na utratę wagi. Zabiegi wyszczuplające powinno sie stosowac do redukcji niewielkich, skupionych ilości tkanki tłuszczowej, a więc najczęściej u osób z niedużą nadwagą, lub waga normalną jednak tkanka tłuszczowa nierównomiernie rozłożoną. Zabiegi więc, w Pani przypadku moga dac efekt zbyt mały, lub nawet zaden. Jeśli ma Pani jakieś pytania odnośnie tego jak zacząć terapie, co najpierw i czym wspomagać to chętnie służę pomocą:)

Gość ceny do negocjacji
Gość buntara
ZAPRASZAM na zabiegi Falemi Radiowymi (RF) Redukujące tkankę tłuszczowa, cellulit, uelastyczniający skórę np: na brzuchu po ciązy. Gabinet Brzesko (małopolska) 50 km od Krakowa. Obecnie SUPER PROMOCYJNA Cena 300 zł za 4 zabiegi . (oszczędzasz 500 zł - normalny koszt jednego zabiegu to 200 zł a w salonach w duzych miastach jeszcze drożej .) Zabiegi mozna oczywiscie zamawiac pojedyńczo ale efekt jest najlepiej widoczny po 3 zabiegach. Zapraszam 788 905 224 Derwen7@wp.pl ODCHUDZANIE, CELLULIT, ZABIEG radio frequency, RF, Fale Radiowe Jak działa RF? Urządzenie emituje fale radiowe wytwarzane przez prąd wysokiej częstotliwości. Energia elektryczna zamieniana jest na elektromagnetyczną, która dociera do tkanek, gdzie następuje ich podgrzanie przez wzbudzanie jonów. Fale radiowe wpływają więc na wytwarzanie w tkankach ciepła. Zjawisko to nazywane jest diatermią. Diatermia, czyli głębokie ogrzewanie oznacza, że ciepło wytwarzane jest wewnątrz tkanek, a nie dostarczane z zewnątrz. Fale radiowe stymulują tkanki powierzchowne i głębiej położone, poprawiają ich dotlenienie, odżywienie oraz mikrocyrkulację. Zabiegi Na Twarz, Szyję, Dekolt, Dłonie Zabieg polega na podgrzewaniu włókien kolagenowych co wywołuje ich skurczenie i napinanie, dzięki czemu następuje proces regeneracji. Dochodzi do uporządkowania się ich struktur. Ponadto fale radiowe stymulują fibroblasty do odbudowy i wytwarzania kolagenu i elastyny dając efekt wypełnienia zmarszczek. Zwiększa się gęstość, elastczyność i napięcie skóry oraz poprawia owal twarzy i koloryt cery. W wielu przypadkach już po wykonaniu pierwszego zabiegu zauważalny jest efekt. Skóra w miejscu poddanym działaniu fal radiowych jest bardziej napięta. Efekt dogłębnej poprawy może pojawić po serii zabiegów. Działanie zabiegu : twarz - podsumowanie spłycanie zmarszczek, bruzd, kurzych łapek poprawa napięcia zwiotczałej skóry poprawa napięcia policzków poprawa owalu twarzy redukcja tzw. "chomików" złagodzenie fałdów nosowo-wargowych poprawa kolorytu cery lepsze odżywienie tkanek odprężenie mięśni twarzy łagodniejsze rysy twarzy Zabiegi Na Ciało: Wyszczuplanie, Redukcja Cellulitu, Poprawa Napięcia Skóry Fale radiowe to jedna z najskuteczniejszych energii stosowanych do redukcji cellulitu i tkanki tłuszczowej. Stymulują proces jej spalania prowadząc do zmniejszenia obwodów części ciała. RF oddziałuje zarówno na tkanki powierzchowne jak i dociera do głębokich warstw skóry i komórek tłuszczowych (adipocytów) w których zawarte są trójglicerydy. Pod wpływem temperatury dochodzi do ich rozpuszczenia i rozbicia czyli tzw. lipolizy. Podczas zabiegów pobudzany jest też układ limfatyczny i krwionośny. Zwiększa się metabolizm w tkankach. Ponadto fale radiowe działają odmładzająco, stymulują produkcję kolagenu, uelastyczniają i poprawiają napięcie skóry. Efekty: modelowanie sylwetki - podsumowanie wyszczuplenie i redukcja miejscowej tkanki tłuszczowej redukcja cellulitu redukcja zwiotczeń (brzuch, ramiona, uda, pośladki) polepszenie stanu skóry w miejscu występowania blizn i rozstępów poprawa napięcia skóry ciała

Gość qmqm
dziś znalazłam ofertę w łodzi na fokus rf /www.groupon.pl/ ja kupiłam zobaczę efekty już za tydzień wszyscy chwalą aż ciekawa jestem efektów:)

Gość kornikowa3
JA mam pytanie do tych dziewczyny,które pisały o zabiegach w Elite...ile kosztuje taki zabieg i czy trzeba go powtarzac ?

Gość do qmqm
qmqm z tego co wiem efekty po focus rf nie sa natychmiast, trzeba na nie czekac nawet do 3 miesięcy. Widziałam tą ofertę na grouponie, bardzo atrakcyjna - nie kupiłam bo nie zdążyłam, ale proszę cię napisz o efektach i ogólnie o zbiegu (jak już zrobisz zabieg) bo nawet bez promocji w tym gabinecie cena za taki jest niska.

Gość anka 46
MOJA WYPOWIEDZ z roku 2009 anka 46 Ja robie w Warszawie w Kosmedice, bardzo fajne podejscie do klienta i bardzo dobra cena. Tylko gorzej z terminami duzo kobiet tam robi focusa. Ja osobiscie robie twarz, jestem po 2 zabiegach, zabieg bardz przyjemny i przedewszystkim mam efekty. 5 zabiegów na twarz 3000 zł, 10- 6000 zł. Pozdrawiam Stwierdzam, że po 10 zabiegach na twarz i czterech przypominających efekty są nadal rewelacyjne. Szczerze polecam fokusa i polecam gabinet Kosmedica. Myślę, że do efektów przyczyniło się doświadczenie Pani wykonujące zabieg. Jeszcze raz ogromnie polecam. Anna

Gość tak wiemy...
gabienty kupują tani sprzet za kilka tysięcy na allegro, daja ceny z kosmosu, że niby to takie skuteczne i interes się kreci, a że efektów nie ma, no cóż

Gość qmqm
Dziewczyny jestem dopiero po 3 zabiegu,bo niestety można robić to raz na tydzień.Ale mam wrażenie że moja skóra jest bardziej napięta,a muszę powiedzieć że nóżek to nie mam jak sarenka i podchodzę sceptycznie do tego czy mi te zabiegi pomogą .Niemniej odnoszę wrażenie ,że jednak coś się dzieje:) Zapomniałam na początku wymierzyć obwodu moich ud ale wygląda na to że się chyba troszkę skurczyły:)Teraz jestem już wymierzona (nie wiem dlaczego w gabinecie mnie nie zmierzyły?)

Gość qmqm
Ach zapomniałam dodać ,że napisze czy coś widać i czy inni (czyt. mąż też zauważyli:)) Cena rzeczywiście jest u nich atrakcyjna w porównaniu z innymi gabinetami gdzie ceny są duuuuużo wyższe.

Gość mabel
150 zł zamiast 550 zł za zabieg na twarz lub ciało urządzeniem Mabel w Clarisse Salon and Spa Oferta obejmuje zabieg urządzeniem RF Mabel 6 Radio Frequency na twarz, szyję i dekolt lub na wybraną partię ciała (uda, pośladki, ramiona, brzuch i boczki) Jeszcze tylko 14 godzin - do końca 18 maja 2011 http://tinyurl.com/6amx4yr

Gość qmqm
Umarłemu nie pomoże kadzidło.Tak bym to określiła.Nie liczyłam na cuda ,wybrałam 10zabiegów na uda i powiem szczerze że małą różnicę widzę ,a zaczęłam zabiegi na początku kwietnia skończyłam chyba ze 3 tyg temu .Pani kosmetyczka stwierdziła że po 2 mies będzie widać zobaczymy, ponoć 10 zabiegów to dużo.Odezwę się w sierpniu może będę mile zaskoczona .

Gość średni-men
Zrobiłem sobie pierwszy zabieg. Z tymi efektami to kłopot, bo przecież różnica pomiędzy "wypspaną" a "zaspaną" twarzą jest niejednokrotnie większa niż bo super zabiegach. Fakt, że przyjemny to zbieg. Za tydzień idę na kolejny i zobaczymy. Czy ktoś zna firmę PROFI-MED i może powiedzieć coś na temat URZĄDZEŃ do RF, które oni sprzedają? Gdzie to jest produkowane i jak oceniacie ich jakość?

Gość GRATKAAGA
ja niestety nie polecam zabiegow LIPO ROYAL.jestem szczupla,zalezalo mi na pozbyciu sie nagromadzonego cellulitu i tluszczyku w okolicach ud i brzuszka.dodam,ze waze 55kg przy wzroscie 175cm. LIPO ROYAL to pieniadze wyrzucone w bloto.Chodzac na zabiegi lipo royal musisz zachowac diete i cwiczyc,.Czyli rownie dobrze mozesz cwiczyc i zachowywac diete bez chodzenia na LIPO ROYAL.Suma sumarum nie polecam,efekty mierne,kazdy kto jest leniwy łasi sie na cos takiego wierzac w cuda.No niestety lipo royal bez diety i cwiczen nie dziala,zatem rownie dobrze wystarczy cwiczyc i zachowaca diete,a pieniazki schowac na cos innego.Wychodzi na to samo:) szkoda pieniazkow,mowie wam

Gość zabkusiaa
Jestem po kilkudziesieciu zabiegach lipo royalem,mialam wykupywane karnety aby bylo troszke taniej).EFEKT ZADEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kosmetolog123
Profi-Med sprowadza urządzenia z Chin. Nie spodziewałabym się trwałych efektów po zabiegach na nich. Oczywiście z Chin można przywieźć też dobry sprzęt, ale nie ryzykowałabym testować go na sobie i za swoje pieniądze. Urządzenia typu lasery, RF, CO2 i inne produkowane w Chinach nie przechodzą żadnych konkretnych wartościowych badań iwęc ich bezpieczeństwo zostawia często wiele do zyczenia.

Gość Średni_men
A to naprawdę tak trudna technologia? Chińczycy kopiują rakiegy i samoloty a nieco bardziej skomplikowanej mikrofalówki nie potrafią(bo tym jest mniej więcej RF). Myślę że kosmetolodzy specjalnie deprecjonują ten sprzet, bo faktycznie zabieg powinien kosztowac 100 150 zł a salony na początku brały i 3500.

Gość opensky
to prawda że niektóre gabinety zawyżają ceny, a są to włąśnie osoby pracujące na chińskim sprzęcie. Kupują urządzenie za 5 000zł a później wyceniają zabieg na 500zł, a powinien kosztować 100zł. Do tego efektów nie ma albo są marne. Oryginalne urządzenia kosztują dużo więcej, bo ok. 100 000zł, ale cena wynika stąd, że systemy były badane, mają udowodniona naukowo skuteczność i bezpieczeństwo. Dlatego tez zabieg na takim sprzęcie jest droższy. Nie uważam żeby porównanie urządzeń do zabiegów RF z mikrofalówką było trafne, bo do mikrofali nie wkładamy rąk, ani głowy. Więc ich działanie, nawet jeśli nieprawidłowe, nie ma większego wpływu na nasze zdrowie.