Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dwudziestoparolatka

20stoparolatki

Polecane posty

reewelka🌻 u mnie też bialutko a z lexa nie korzystasz

Ofim🌼nie wiem co to jest. A encyklopedii itp u siebie nie mam-wszystko u mamy zostało, więc posiłkuję się tylko internetem jak piszę referaty, albo książkami jak mam.

ita 🌻 psa możesz i trymować i strzyc... poprostu przy trymowaniu usuną mu martwy włos i oprócz tego podetną Ci resztę. Dzisiaj pani wet mówiła, że najlepiej strzyc dopiero po zimie, zeby miało go co chronic przed zimnem. Pytalam tez o jedzenie. poleciła karme z najwyzszej polki typu Royal, bo tak do 9 m-ca pies sie rozwija i nie mozna oszczedzac na karmie. Potem mozna podawac obojetnie jaka. Mozna mieszac z ryzem, ale nie z kurczakiem, bo zbyt duza ilosc bialka moze spowodowac alergie. Nie dawac westom domowego jedzenia i przede wszystkim nie karmic tym co my jemy.

Madziczek miało być oczywiście🌼bardzo Ci dziękuję. nie przytomna jestem:)

Pasiata, pytasz, co stoi za, jak to określiłaś, moim ładnym pisaniem najchętniej odpowiedziałbym, że jestem poetą, wydaję swoje wiersze i mam grono fanek No ale niestety tak nie jest, poza tym piszę mało (a na kafe w ogóle bardzo mało) Ale cóż, trzeba skupiać się na konkretach a nie z poezją na ustach bujać w obłokach

reewelka🌻z tego co pamiętam dla studentów była bezpłatna rejestracja romantyk🌻 ale cóż nam pozostaje jeśli i bujanie w obłokach się skończy?

Rewelka🌼 a nic takiego, po prostu tak czuję się wśród, że tak powiem poematów...;)

czarnej🌼chodziło chyba o komentarz ziewania do tego co romantyk napisał. faktycznie to się już nudne staje,zwłaszcza jak ktoś ciągle o tym samym pisze.

Czarna🌼co do tego to się zgadzam:) Ja jestem dziś mało kumata, więc proszę mi wybaczyć;) Normalnie jestem z siebie dumna, bo referat zrobiłam i za drugi chciałam się wziąć, ale nie mam skąd materiałów wziąć:) Może nawet za projekt się wezmę jak dobrze pójdzie:)

Dobra, ja już nie będę pisał o poematach, gwiazdach i w ogóle a kwiatki można przesyłać? Bo ja właśnie mało przesyłam, no to teraz nie wiem, o czym będę pisał

o to teraz już w ogóle sobie namieszałam w życiu, w głowie i we wszystkim... spotkałam się dziś z M. nie poznaje tego człowieka. nie znam go po prostu. bardzo nim wstrząsneło to rozstanie /w negatynym znaczeniu/

romantyk🌻 możesz ale ty tak na poważnie tylko poezja i trzymanie się za ręce?

Ofim🌼jakie trzymanie się za ręce? Przecież mówił, że nie ma z kim...kto by wytrzymał słuchania tylko o poezji?! No przepraszam, ale mi to, aż słabo od tego jest. Strzyga🌼jak w negatywnym to chyba wystarczy go olać i oddzielić grubą krechą....zamknąć, zakończyć.

reewelka🌻 no bo to mi się tak z tą poezją kojarzymy :] Ja powiem szczerze też bym nie mogła słuchać poezji 24 h na dobę ale ja to taki typ

Ofim🌼ale ja też jestem takim ludziem, że nie mogłabym słuchać non stop poezji...ani patrzeć sobie w oczy...

ka bym z D. tez nie wytrzymała, jakby mi zaczal wiersze recytować:P własnie cenie go za twarde stapanie po ziemi:)

Dobry wieczór! :-) A u mnie sylwester przesympatyczny:D:D:D:D:D Nogi wciąż delikatnie dają znać o sobie:-D onfim🌻 nieładnie ze strony męża... ita🌻 A powiedz mi często tak sprowadzasz męża na ziemię? ;-) Chyba gorący ten Wasz związek:-D Romantyk🌻 U Ciebie jest zbyt duże stężenie romantyzmu. I to jeszcze w kierunku do obcych kobiet. Ale ja jestem umysł ścisły, może dlatego nie wiem o czym Ty do mnie rozmawiasz:D Pozdrawiam. :-D

madziczek 🌻 chciałam sobie z M. wszystko obgadac na spokojnie, we dwójkę, a nie przy ludziach. A on najpierw na zmianę na mnie psy wieszał, mówił, że jeszcze możemy byc razem, żartował, że w końcu nie wiedziałam, co jest prawdą, a co nie, a potem przy samochodzie zaczął mnie całowac... a jeszcze po drodze proponował szybki numerek...

Ja generalnie bardziej gustuję w "nie grzecznych chłopcach", bo przy romantycznym mężczyźnie nie wytrzymałabym....niestety ten typ mnie w ogóle nie pociąga.

reewelka🌻he he mika🌻 romantyzm najwidoczniej jest przereklamowany i nikt już na to chyba nie zwraca uwagi w dzisiejszych czasach na coś takiego soma🌻 no to zabawa na całego była strzyga🌻 no coż chłopak wie że czas to pieniądz

onfim🌼 może nie tyle, że jest przereklamowany ale ileż można? Jakby się codziennie jadło kolację przy świecach to i to przestało by być romantyczne. Wszystko jest ok jak są zachowane jakieś proporcje, a nie ciągle o jednym tylko. Przecież życie to nie tylko sama poezja ale też bieda na świecie, wojny, terroryzm itd. Nie można ciągle wszystkiego do jednego sprowadzać, do wierszy, poematów i patrzenia w gwiazdy. Romantyk🌼 a czy Ty potrafisz coś praktycznego zrobić w domu? Np. żarówkę wymienić lub kontakt naprawić? Na samochodach znasz się trochę? strzyga🌼 no to zachowanie M, niewiele się różniło od Sz. Dziwne typy. I tak jak reewelka napisała najlepiej to oddzielić grubą krechą, zapomnieć i mieć gdzieś. reewelka🌼 ale na bad boysów też trzeba uważać.