Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

crazy_bogie

ZAKŁADAM STAŁY APARAT ORTODONTYCZNY - CZ 2- KONTYNUACJA

Polecane posty

xplosion - Hihihi ale to ująłeś :) Domyślam się dlaczego bedziesz tutaj cześciej zagladać :P

ale przysłodziliście... hehe :P Setsi to może powiedz dlaczego będę tu zaglądał :)

niegrzeczna jestem trochę... Witam nowych członków naszego aparatkowego gangu i a zarazem tego forum :) Dobrze,że jest nowy wątek,bo już na tamtym nie chciało mi się pisać,ciągle jakieś problemy były... mój profil na NK jeśli ktoś ma potrzebę ;) http://nasza-klasa.pl/profile/850386 pozdrawiam :)

xplosion - yyy...no bo...jak to napisać...hmm... .... bo sympatyczne osóbki tutaj zaglądają i można się wiele dowiedzieć na temat "sprzętu prostującego" :D Wybrnęłam :D Pinka dzięki za zaproszenie :) crazy_bogie - Wpisz w wyszukiwarce, tak będzie najlepiej :) Odrazu mnie znajdziesz:)

*wAdzia oblookalam zdjecia i widze, ze same laski, jak tak ogladam Wasze profile :D wiec aparat chyba faktycznie nei ujmuje niczego:P

no to setsi wybrnęła :P Generalnie to widze same atrakcyjne Panie na tym forum ...:)

Twoj profil tylko utwierdzil mnie w przekonani, ze sami ladni ludzie tu siedza;) a pisza, ze ludzie z kafe przegrali zycie ;D :classic_cool:

Również jestem pod dużym wrażeniem :) wAdzia twoje buźke już dawno widziałam, ale muszę przyznać że masz niesamowite oczy :) >Morał z tego taki, że aparat urody nie ujmuje, a wręcz dodaje :) Szkoda, że jest mało Panów na tym forum :D

mysle, ze Panow jest wiecej, ale wola czytac niz pisac, chyba, ze potrzebuja konkretnej rady ;) w koncu wciaz jest wiecej kobiet z aparatmi niz mezczyzn, ale facetom aprat tez pasuje :)

crazy_bogie - dzięki za miłe słowa :) Ty to jesteś dobra :D zawsze mnie rozbawisz swoja wypowiedzią :):) "ludzie z kafe przegrali zycie " hehehe

ufff to dobrze że waszym zdaniem pasuje.. bo ja się już powoli boję z domu wychodzić do miasta hehe :P

Setsi--> dziękuję :* ale nie prawmy sobie tak komplementów,bo w samozachwyt popadniemy :P a Ty powinnaś się na główkę leczyć a nie na zęby kompleksiaku :)

wAdzia - Wiesz, na głowe już jest za pózno :P hehe Troszke sobie nawzajem posłodziliśmy :D Taka mała odskocznia :P:P:P

xplosion - Ooo może sam ogladasz, że nawet wiesz, że dzisiaj bedzie w TV :P Ja się powoli zbieram do łóżeczka bo mnie wykończyły te rodzinne zjazdy :) Dobrej nocki wszystkim życzę :):):)

ja też ogladalam ;D czyli chyba dobry pomysl byl z tymi zdjecimi, troche poslodzic czasem trzeba;)

moze do jutra jeszcze ktos doda fotki ja tez sie postaram cos wrzucic jesli czas pozwoli ;) a teraz spadam cos jeszcze poogladac zanim zasne. dobranoc 👄

Widzę, że pod nowym adresem forum rozkwita:) I witam nowe osóbki:) xplosion -> jeśli teraz masz taki uśmiech to co dopiero gdy będzie całkiem prosty, po prostu marzenie:) I nie ma co się wstydzić aparatu, on też ma swój urok:) Mój profil na nk (specjalnie dla was odblokowałam) http://nasza-klasa.pl/profile/5286

nono, widzę że wątek faktycznie nabrał tępa, nie nadążam powoli z czytaniem xD. xplosion - jaką Ty masz wadę?! Czytałam, ale już nie pamiętam a patrząc na Twoje ząbki są perfekcyjne, a przynajmniej na takie wyglądają :D. Wszyscy odważnie ruszyli z naszą klasą no to co będę gorsza xP. http://nasza-klasa.pl/profile/2880179 aha. jeszcze tam ktoś pisał że szuka dobrego orto w okolicy Katowic. Ja mogę polecić ortodontę Tarnawskiego z Zabrza, przynajmniej ja do niego chodzę (zaczynam) ale jestem zadowolona. M.in zamiast wyrywania zębów zaproponował mi noszenie hyraxa ;). I teraz widzę że to faktycznie o wiele lepsze rozwiązanie bo przecież lepiej zrobić miejsce niż wyrywać zdrowe zęby!