Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragonard

Kobitki ze starego topiku o wojakach-zapraszam!

Polecane posty

Ja również GRATULUJE:-) Fajnie, że ślub bierzecie jak Mały już jest na świecie, śliczne są takie ślubne zdjęcia z maluchami:-) Mi też się suknia podoba, a dekolt na prosto też by ładnie wyglądał.A masz szelki, czy suknia trzymać się będzie tylko na biuście?:-) A Michaś śliczny, zdjęcia super. Taką słodką ma buzinke:-)

Kinguś ja tez czekam na zdjęcia:) Martuś suknia mi sie bardzo podoba....ale najważniejsze jak ty sie w niej czujesz:) Michaś słodziutki.....jej jak ja juz bym chciała żeby nasz mały rorabiaka był juz z nami:)taki mały złośnik z niego chyba rosnie:Postatnoi jego ulubionym zajęciem jest kopanie mamy po pęcherzu.....a lubi bawić sie w chowanego....kopie kopie...a jak przykładam ręke do brzucha to przestaje....biore rękę a on znowu kopie....michał przykłada rękę....a on przestaje...taki mały złośnik z niego:) Dziewczyny jak ja by, chciała pojechac w te miejsca co wy....ach...:)pozazdrscic.... ja za granica byłam az raz....dawno temu na koloni w wiedniu i budapeszcie....i ogólnie to nic z tej wypray nie pamiętam:)tylko tyle ze tam byłam:P

Martuś mieć taką małą istotkę w brzuszku, to musi być wspaniałe uczucie:-D Moje to też były ostatnie wczasy, teraz mamy co innego w planach i już nie będzie pieniędzy na jakiekolwiek wczasy.

Aniu nawet to kopanie po pęcherzu jest fajne:)ale to zobaczysz ze swoim bobaskiem kiedys:)

No mam nadzieję, że kiedyś się tego doczekam:-) no chyba, że wyskoczy jakiś psikus, ale mam nadzieję, że nie. Przez najbliższe 5,6 lat na pewno dziecka nie planujemy.

hej dzieki dziewczynki :* sukienek przymierzylam jak na razie 3, ta byla ostatnia i tylko w tej mam foto. strasznie ciasna byla ale mysle ze w ciagu dwoch miechow jakby co schudlabym jeszcze, w sumie to mam do zrzucenia 8 kg. ale tezmi sie dekolt w niej nie podoba w serduszko blee sprzedawczyni mowila ze moznaby bylo cos z tym zrobic, ta kiecka jakby co w ostatecznosci... jest ladna ale nie zachwycam sie nia. co do slubnych zdjec z maluchem to nie bedziemy tak robic. kazdy bedzie mial swoje Miko z chrztu a my ze slubu. a urodzila zona mojego brata :) uciekam mamie farbe zmyc i sie wykapac... nie lubie o tej porze sie kapac bo maly juz spi od godziny i w kazdej chwili moze sie obudzic :O a od kilku nocy praktycznie nie spie...

Halo co tu taki cicho?? I jak Marta,wybrałaś jakąś suknie już? Pochwal sie!! :)

zagladam co jakis czas ale widze ze nikogo nie ma wiec nic nie pisze. jeszcze nic nie wybralam bo nie bylo okazji aby sie wybrac na miasto. w nast tyugodniu bedzie A mial prawdopodobnie caly tydzien wolny wiec wtedy zwerbuje swiadkowa i albo gdzies pojedziemy albo pojdziemy na miasto. a kiedy zdjecia nam podeslesz?? obiecalas!!!

Uwaga,coś tam Wam właśnie posyłam.Sprawdzcie poczty Kochane :) Mam nadzieje że adresy dobre :)

Kinguś super zdjęcia:-) naprawdę ślicznie wyglądałaś, sukienka też mi się bardzo podoba i jak ładnie miałaś włoski obcięte:-)a męża pogratulować tylko:-) Gdzie mieliście imprezę? Strasznie mi się to otoczenie podoba takie góralskie naprawdę bomba:-) też by mi się marzyło wesele w taki miejscu i tak dużo zieleni fajniutko:-D

hej fotki swietne, slicznie wygladalas :) nie wiedzialam ze J ma takie bujne loczki ;)

Dziekuje :D Mieliśmy przyjecie niedaleko naszego miasta,moge Ci napisać na maila gdzie,piękne miejsce! Tez sie śmiejemy że jak bedzie dziewuszka i odziedziczy po J włosy to bedzie niezła laseczka ;) hehe A z fryzury i wogóle z farbowania byłam bardzo zadowolona. To był porządny fryzjer,dałam też nie mało ale sie opłacało. Jak znów bedziemy w Pl to musze sie znów przejść obciać i zafarbować. A sukienka,moze taka mało ślubna ale założe ją jeszcze nie raz to wiem,bo jest praktyczna :) Ciesze się ze podobają sie Wam fotki :)

Kinguś możesz posłać to sobie szczegółowe zdjęcia zobacze w necie:-) To dobrze, że kupiłaś sobie kiece, którą można wykorzystać, bo jak się kupi jakąś balową to potem nie ma ją gdzie wykorzystać.

Kinguś fotki slicznie:) Slicznie wyglądaliscie:) a co do sukienki to masz racje....kupisz balową wydasz kasę a potem wisi w szafie i do niczego sie nie nadaje:) a ta co miałas mi tez sie bardzo podoba:)i te loczki twojego męża:)słodkie:) ej dziewczyny a tak pozatym to co tam u was słychac??bo ja tu zaglądam ale zazwyczaj cisza:(

dziekuje :) przymierzałam wtedy chyba z 20 sukienek ale zadna nie leżała dobrze,tu coś odstawało a tam znów było za ciasne... a jak założyłam ta to od razu widziałam że to jest to :) jest naprawde wspaniała,hiszpańska. Kosztowała nie mało ale jestem w niej zakochana! :) Jakoś nigdy nie miałam parcia na białą ślubną suknie więc żal mi nie jest ani troszke ;) a co słychać? a po staremu... siedze i czekam na męża aż z pracy wróci.

hello a ja znalazlam wymarzona suknie, tylko cena mnie odstarsza bo gdyby byla szyta na miare na mnie i chcialabym ja tylko wypozyczyc to musialabym zaplacic 1800zl :( drogo ale tak sobie mysle, ze skoro rezygnuje z wesela to dlaczego w tym jedynym dniu mam sobie zalowac? przeciec to pamiatka na cale zycie, zawsze wszystkiego zalowalam i dalej zaluje ale chyba pojade zamowic ta suknie. podaje stronke ostatnia suknia Łucja :) http://suknieestera.pl/suknie-slubne-rzeszow-estera.php

Hey! No w sumie masz racje :) jeśli zawsze marzyłaś o takiej suknie to nie żałuj sobie bo w końcu ślub bierze sie raz w życiu!! :)jeśli to Twoje marzenie to musi sie spełnić!!! :*:* Ogólnie suknia piękna,bardzo podoba mi sie krój i wogóle ale...żeby ten materiał nie był taki błyszczący :( no chyba że Tobie sie podoba,w końcu wybór należy do Ciebie! :) Ja uważam że gdyby materiał był bardziej matowy to była by idealna. Mówisz 1800zł? No w sumie dużo ale z drugiej strony...raz w życiu można zaszaleć ;) Całuski!!!!!!!!!!!!!!!

Witam dziewczyny! Marta racja czego masz żałować, taki dzień ma się raz w życiu, więc nie warto na nim oszczędzać:-) panna młoda musi czuć się naprawdę dobrze. Mi suknia się bardzo podoba,materiał też mi się podoba, bo ja jestem taka sroka i wszystko co się świeci mi się podoba:-D Pozdrawiam:*

Witam:) Martus mi sukienka sie strasznie podoba:)naprawdę sliczna.... a co do ceny...jesli nie robisz wesela....to faktycznie nei ma co żalować...musisz w tym dniu czuć sie wyjątkowo!!!!:) ale twoja decyzja:) u was też takie straszne upały??bo u mnie jest okropnie gorąco...mam dość!!!dobijaja mnie te upaly... a tak pozatym to leci jakos....dzidzia szaleje....choc martwi mnie że brzuch nie za duzy jak na 6 miesiąc...a kontrola za 2 tygodnie:/ach... i strasznie mi sie nudzi...michał w pracy cały dzień...a ja siedze i nie mam co robic na spacer nie pojdę bo za gorąco....ach ale ze mnie maruda:P:P:P:P

Martus nie martw sie brzuszkiem malym, jeszcze moze ci go "wysadzic" ze hoho. ja do 6 miesiaca tez nie mialam prawie brzuszka, a zdawalam prawko to praktycznie nie bylo widac na poczatku grudnia a widzialyscie moje zdjecia z sylwestra jaki juz wtedy brzusio byl biggg :D masz po prostu mocne miesnie brzucha a to ze brzusio maly nie oznacza ze dzidzius tez malenki. Aniu ja jak ja przymierzalam to nawet nie zwrocilam uwagi na to ze ona taka blyszczaca. na zdjeciu sie troche inaczej prezentuje niz na zywo :) w sobote jade ja zamowic :)

Martuś u mnie jako tako upałów nie ma, a dziś cały dzień jest zachmurzone. Ja tam na brzuszkach się nie znam;-)ale ciesze się, że czujesz się dobrze:-) Martuś ja też bym na Twoim miejscu ją zamówiła, bo bardzo mi się podoba:-) jak będziesz ja przymierzać to możesz posłać zdjęcie ?

Marta,fajnie że sie zdecydowałaś w końcu na suknie :) koniecznie podeślij fotki :) A jak planujecie ślub? po ślubie jakies przyjecie? dobranoc! :*

w niedziele planujemy chrzciny bi po chrzcinach tylko obiad. zadnego wesela nic, jedynie do restauracji wieczorkiem ze swiadkami pojdziemy. jak sie uda to wkleje zdjecie.

Gość Euforia23
Cześć dziewczyny :) Kinguś, dopiero odebrałam pocztę... Zdjęcia cudne :) Cudnie razem wyglądacie i życzę Wam żebyście zawsze byli tacy szczęśliwi :* Martuś (wesolutka) gratuluję...ślubu :) Niestety nie miałam okazji przeczytać tego wszystkiego co tu pisałyście ale któregoś dnia nadrobię zaległości. Wiecie, dwa tygodnie temu -po 5 latach- zdecydowałam się pójść na dyskotekę i tam poznałam fantastycznego chłopaka...:)) Przeżyłam z nim fajniusie 2 tygodnie, teraz kontakt się urwał ale nabrałam sił i jestem pełna nadzieji że i mi się w końcu życie ułoży:) Kinguś nie gniewaj się że tak rzadko piszę... :*:*:*:*:* Pozdrawiam Was serdecznie! Martasku buziaki dla Ciebie i tego słodziaka co w Tobie siedzi :)) No i oczywiście uściski dla Ani :))

Pauluś :* :* :* Cieszę się że w ogóle sie odzywasz! :) Napisz mi co słychać i jak tam sprawy bo ciągle o Tobie myśle! To fajnie że podładowałas akumulatory! Tego Ci trzeba było! A ten chłopak to z wakacji czy z Wawy? ok,spadam,jade z kumpelą do fryzjera :)

aha,jeśli korzystacie z facebook to na maila prosze podesłać linka czy coś i Was pozapraszam do znajomych. Na nk juz nie siedze,teraz sie w facebooka wkręciłam ;)

Gość marokanski sklep
Zachecamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Niepowtarzalne elementy wystroju wnetrz i ogrodów .... A juz od dzisiaj 10 % rabatu przy zakupie marokanskich donic ... www.marokostyle.com

dopiero wrocilam do domu musialam odwiesc a do pracy... mamy nowa klawiature ktora nie dziala szift w niej nie chodzi, ale powoli kupie nowa bo ta z odzysku jest jakas niemiecka jestem padnieta...