Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiamat86

Dziecko- moje marzenie

Polecane posty

stefcia, tak sobie szperam po necie i znalazlam pozycje najbardziej odpowiednia dla tego Twojego tylozgiecia macicy:) : Pozycja kolankowo-łokciowa polecana jest zwłaszcza kobietom z problemem tyłozgięcia macicy oraz mężczyznom ze słabym nasieniem. Pozycja nie ma wielkich walorów erotycznych dla kobiety, ponieważ uniemożliwia jej jakąkolwiek aktywność, ale uznana jest za jedną z bardziej skutecznych dla par pragnących potomstwa. Nasienie zbierając się w opadającej ku dołowi pochwie w okolicach szyjki, ułatwia zajście w ciążę.

koncze to szperanie po necie bo z tego co pisza to musialabym brac milion tabletek, pic dziwne rzeczy, kochac sie w tylko w 2 pozycjach, a po stac na glowie i zaciskac jakies tam miesnie przez 15 min:) jakies szalenstwo...

Hejka! pospalam sobie z 2 godz bo juz wyrobic nie moglam,glonka dzieki za pozycje ale juz zdazylam sobie o tym dzis sporo poczytac,nawet dobrze sie sklada bo lubie tak hi hi,moj od dzis lyka salfazin i o dziwo jakos z tego powodu nie marudzi,poza tym nie musze mu juz nic innego podawac bo w nich jest i wit c i cynk a ze troche mi zostalo tego cynku to ja bede go lykac,bo znalazlam ostatnio w necie ze kobiety tez moga bo to u obojga plci dziala na plodnosc

STARAJĄCE SIĘ Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86 .............. 22.................2 ......................1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 ...................06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata............ glonka .................. 25 ................ 2 ...................17.11.2008 Dianka999 ............ 18 ............... 3 .................... 25.11.2008 POMAGAMY SOBIE... NICK ............. ONA ...................................... ON ............ glonka ...... folik+testy owulacyjne ............ Salfazin + wit. E .... Tiamat86.....folik+len.................................. ..wit.C......... stefcia31.....folik+len...............................Salfazin............

Gość koza23
wiec i ja sie dopisze STARAJĄCE SIĘ Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86 .............. 22.................2 ......................1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 ...................06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata............ glonka .................. 25 ................ 2 ...................17.11.2008 Dianka999 ............ 18 ............... 3 .................... 25.11.2008 koza....................23..................1.5roku.............26.11.2008 POMAGAMY SOBIE... NICK ............. ONA ...................................... ON ............ glonka ...... folik+testy owulacyjne ............ Salfazin + wit. E .... Tiamat86.....folik+len.................................. ..wit.C......... stefcia31.....folik+len...............................Sa lfazin...........

znalazlam pare listkow wit. C wiec dolozylam je mojemu M :) STARAJĄCE SIĘ Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86 .............. 22.................2 ......................1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 ...................06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata............ glonka .................. 25 ................ 2 ...................17.11.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................ 1.5roku ........... 26.11.2008 POMAGAMY SOBIE... 🌻 NICK ............. ONA .................................... ON .............. glonka ...... folik+testy owulacyjne ...... Salfazin + wit. E + wit. C Tiamat86.....folik+len................................. wit.C .............. stefcia31.....folik+len............................... Salfazin .............

przeczytalam jeszcze raz ulotke na tym Salfazinie i rzeczywiscie jest tam juz wit. C i wit. E, ale stwierdzilam, ze nie zaszkodzi jak wezmie oddzielnie:) jak mu sie pokonczy to zostaniemy tylko przy tym Salfazinie:)

Witajcie Dziewczynki ponownie:) Niestety sen na migrenę to za słaby lek:(ale nie poddaję się:)

juz jestem:) ogladalam Mam talent:) my juz dzisiaj jestesmy po przytulaniu, rowne 15 inut tylek byl w gorze:) teraz bede juz pilnowac zeby zawsze tak robic:)

hehe my oglądamy Dirty Dancing ja muszę czekać do owulki jeszcze tydzień;/ ale nie bedę wcześniej bo żołnierzyki się nie odnowią:)

Uf! wlałam w siebie kolejną porcję lnu ;/ smak nawet ma dobry ale ta konsystencja;/

Gość vioka234
dziewczyny a wy zawsze o starankach sie myjecie czy tak do rana zostajecie i np zakladacie podpaske zeby wm niezaciekalo

aha moja rada jeśli pijecie len- w nim jest Żelazo a wyczytałam gdzieś że żelazo jest słabo przyswajalne przez organizm takim wspomagaczem w przyswajaniu jest wit.C tak więc dziewczynki po kleiku pomarańcza:) to samo dotyczy żelaza w tabletkach;)

Witam Cię Vioko, ja czytałam że lepiej pójść spać po starankach bo nawet woda bez mydła może zabić żołnierzyki i chodzi też o to żeby się nie ruszać zbytnio aby nie wypłynęły, hehheh ja wtedy śpię jak kłoda;)

to ile te zolnierzyki potrzebuja czasu zeby byc w pelnej formie? czytala, ze najlepiej co drugi dzien, zeby mieli szanse dojrzec, ale nie rzadziej niz co 14 bo wtedy juz sa przestarzale;)

ja zawsze 'po' ide tylko siku, bo to zapobiega zapaleniu pcherza, ktore ciagle lapie:( ale ani wody ani tym bardziej mydla nie uzywam bo biedaki wszystkie pozabijam...

ja się bacznie im przyglądałam jak zaczynaliśmy z moim tę sferę życia i zauważyłam że nawet jak się miłowaliśmy co trzy dni to było ich mało, taka woda jak by, a im rzadziej tym lepiej- może to zależy od organizmu

hehe ja nawet z pójściem do toalety się męczę :) tylko się wsuwam pod kołderkę i ściskam nogi jak się da heheh:)

ja nigdy nie zwrocilam na to uwagi... wiem tylko ze jak przytulanie bylo codziennie, albo nawet kilka razy dziennie to kolezkow bylo malo

obiecalam sobie ze w tym miesiacu wyluzuje, nie bede o ciazy ciagle myslec ale przez ten topik to nie jest mozliwe:) teraz caly czas siedze na necie i czytam ile zyje plemnik, jaka pozycja najlepsza i takie tam. nie czaje tylko o co chodzi z tym mierzeniem temperatury, ale dopoki nie kupie termometru to nie wnikam:) od poniedzialku do pracy to moze uda mi sie zapomniec o plemnikach jajeczkach i odpowiednich sluzach;)

ja nie mierzę temperaturki bo czytałam że wystarczy pójść spać o godzinę później niż zwykle a pomiar jest fałszywy;)

Dobrze dziewczynki miło się pisze ale pójdę już spać bo mi tam migrena spokoju nie daje:( do jutra i udanych staranek życzę👄

no wlasnie ja tez za bardzo nie wierze w ta metode, codziennie rano o tej samej porze trzeba mierzyc, wszystko ok, jak codziennie rano wstaje do pracy, ale weekendy, swieta? nie mam zamiaru w sobote o 6 rano sie budzic zeby sobie termometr w tylek wsadzac.... moze jak juz bede sie wiecej miesiecy starac i bez efektow, to bede musiala sie do tej metody przekonac:( a Ty Tiamat, jak dajesz rade z NIE mysleniem o dziecku? a moze myslisz ciagle:P

milych snow w takim razie, ja ciagle zapominam, ze miedzy nami jest godzina roznicy:) papa 🌻

Hej dziewczynki! Widze ze mamy nowa staraczke,witaj vioka,co do mycia po stosunku to w zadnym wypadku tego nie robcie bo bedzie po zolnierzykach,nawet do kibelka nie powinno sie potem wstawac,ja niestety wstaje bo strasznie duzo pije ale staram sie odczekac jak najdluzej,nigdy nie od razu bo wszystko splynie z kanalami a przeciez nie o to nam chodzi:)