Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiamat86

Dziecko- moje marzenie

Polecane posty

no to babeczki ja znikam na całe długie trzy dni a wy się starajcie! będę trzymać kciuki i wyczekiwać efektów. Swoją drogą ciekawe której z nas pierwszej spełni się marzenie:) papa

Gość Kamila1985
Cześć, nie było mnie tu trochę, ale to dlatego, że mąż miał wolne w pracy i zabrał mnie na wieś do babci, abym sobie odpoczęła. W poniedziałek idę do lekarza i pewnie przepisze mi bromergon bo już kiedyś go brałam. Cieszę się z tych wyników, choć trochę niepokoi mnie morfologia-mam za małą objętość krwinek czerwonych. Nie wiem co to znaczy więc trochę się niepokoje:)

Gość Kamila1985
Obiecałam sobie, że nie będę się martwić "na zapas":)

Witaj Kamilko! jak jeste malo krwinek czerwonych to chyba lejja anemia ale nie chce wprowadzac cie w blad,ja wcinam duzo buraczkow do obiadu i moze sok z marchwi pij

Gość Kamila1985
Też słyszałam, że to może być lekka anemia ale skonsultuje to z lekarzem. Jem duzo warzyw i wogóle a anemia to niedobór żelaza a ja jem warzywa bogate w żelazo (jestem dietetyczką z zawodu) i nie mam pojęcia skąd ten wynik:)

Gość Kamila1985
Mam takie pytanie. Przez ostatni tydzień, może półtora tygodnia strasznie bolał mnie brzuch. Dziś jest 20 dc a mam 32 dniowe cykle. No i bolał mnie brzuch a dwa dni tmu tak strasznie bolał mnie jajnik, że mąż chciał na pogotowie mnie zawieść. Te bóle brzucha to był taki ból jakby skurcze a jajniki mnie kuły. Pomyślałam sobie że to może owulka ale to zaczęło się tak mniej więcej na paczątku miesiąca więc to chyba niemożliwe i to żeby trwało tak długo. Jak myślicie?

No Kamilko ja az tak nie znam sie na wynikach,najlepiej bedzie jak pogadasz z lekarzem,ale to chyba nie przeszkadza w zajsciu w ciaze,ja doszlam do wniosku ze razem z moim za duzo sie stresujemy i pewnie przez to nam nie wychodzi,dopiero 6 miesiac zaczniemy sie starac to nie ma paniki ale nie chcialabym za dlugo czekac,a ogloscic rodzince taka nowine na swieta to by byl szczyt marzen:)

Gość Kamila1985
My też bardzo się stresujemy , niedługo 9 miesiąc się zacznie jak się staramy i niecierpliwimy się. Staramy się nie stresować. Nie ma sensu , bo jak powtarza mój mąż-co ma być to będzie:)

Gość Kamila1985
Myślisz, że ten ból brzucha jest spowodowany tym, że się udało? Ja szczerze powiem, że też o tym myślałam, ale wierzyć mi się nie chce że to właśnie to. Poczekam do @ i zobaczymy. To już niedługo:)

Moj tez tak mowi ale im jest latwiej,chyba my sie jednak bardziej od nich stresujemy,w koncu to my bedziemy mialy maluszka w brzuszku i to my bedziemy czuly jego ruchy itp,kurde troszke sie rozmarzylam,co prawda ja juz wiem jak to jest ale chcialabym to poczuc jeszcze raz:)

Też bym chciala....nie jesteśmy jeszcze małżeństwem, ale dużo o tym rozmawialiśmy i oboje zgodnie przyznaliśmy, że chcemy mieć dzidziusia....a więc trzeba brać się do roboty :) Już jakiś czas próbujemy, raz nawet myślałam, że już jestem....a tu klops :( No ale....może się wkrótce uda :)

Gość Kamila1985
Masz już dzidziusia, tak? My staramy się dopiero o pierwsze:) Ja osobiście nie chcę się spieszyć, ale czasem jest mi przykro jak widzę koleżanki w ciąży lub z maluszkiem. Myslę wtedy sobie że też tak bym chciała:)

Gość Kamila1985
Agulątko-na pewno Wam się uda. My zaczęliśmy starania w marcu a małżeństwem jesteśmy od lipca. Ja wiele razy myślałam, że jestem ale awsze była tylko jedna kreseczka i wielki żal, że wszyscy mają maluszka a ja nie, teraz wolę się nie nastawiać na to, że jestem bo nie chcę się rozczarować.:)

Witaj Agulątko w naszym gronie,tobie tez na pewno sie uda,nam wszystkim sie uda:)Kamila ja mam juz 2 nastolatkow,tyle ze teraz jestem z innym partnerem i chcielibysmy miec wspolnego maluszka,nam sie raczej spieszy bo latka leca i szanse nam sie zmniejszaja,tak ze jak przychodzi kolejna @ to zalamka dla mnie jak nie wiem,moj mnie pociesza ze sie uda tylko pytanie kiedy?

Dla mnie najgorsze jest to ze jak ide przez miasto to albo wciaz wozki z dzidziusiami mijam albo kobiety w ciazy i wtedy mi sie przykro robi dlaczego nie jestem jedna z nich

Masz rację Kamilko. Lepiej za dużo o tym nie myśleć, ale jak sobie "pomyślę" ;) że byłyby te dwie kreseczki....o Jezu :) Ale byśmy byli szczęsliwi :) Mój wprost uwielbia dzieci! W domu jest ulubionym wujkiem :) Jak Go dzieci dopadną, to koniec :) No....fajna sprawa :) Ostatnio oglądałam wózki dziecięce...ehhhh :) A najlepsze, jak mi Jego siostra powiedziała- ale bym chciała mieć taką szwagierkę....może byście wpadli, to byłoby już wszystko szybciutko? A tak to ślub itp.... :D Wariatka jedna :) ale powiem szczerze, że w sumie ślub i biała suknie....średnio mnie interesują. Tzn przysięga przed Bogiem- koniecznie. Ale wesele mnie specjalnie nie pociąga.

Gość Kamila1985
Jak uwierzysz że się uda to napewno tak będzie. Więc masz już dwójkę, więc gratuluję i wierzę w to, że tym razem też się uda:)

Wiem stefciu o czym mówisz :) U mnie też mnóstwo koleżanek czy też w rodzinie już ma dawno dzieciaczków, bądź jest w ciąży. Jestem młoda, wiem- ten sam rocznik, co Kamilka, ale...dla mnie nie liczy się kariera- ja typowo stawiam na dom i rodzinę. To mnie spełnia :)

Gość Kamila1985
Wesele itd to kwestia indywidualna. Każdy organizuje to tak jak sam sobie wymarzył i jak sam chce... W końcu Wam się uda i będziecie szczęśliwi. Ja też tak sobie myślę, że fajnie by było zobaczyć dwie kreseczki. Nie wyobrażam sobie jednak tego, nie wiem sama dlaczego.

:) Wydaje mi się Kamilko, że zmieniło by to Twoje, moje, Nasze życie diametralnie ;) Rosłaby w Nas taka mała fasoleczka....a potem cały świat kręciłby się wokół niej :)

Gość Kamila1985
Mnie kariera też nie interesuje. Jedyne, co mnie cieszy to dom i rodzina.Mam czworo rodzeństwa, więc u nas w domu zawsze było pełno ludzi i dzieci. Od dwóch lat nie mieszkam z rodzicami i czegoś mi brtakuje. Chcę mieć dziecko. Kocham dzieci. Są takie słodziutkie i niewinne:)

Gość Kamila1985
Gdy zobaczę dwie kreseczki to będę najszczęśliwszą osobą na świecie, i jestem pewna, że macie tak samo:)

Oj tak....choć czasem potrafią doprowadzić na skraj szaleństwa, ale są jedne w swoim rodzaju :) Naprawdę....sens istnienia. Fajne sprawa, jak po domu biegają takie małe stopki :) Ale oczywiście tylko z ukochanym mężczyzną :) bo to jednak ogólnie ciężka sprawa wychowywanie małego człowieka

Gość Kamila1985
Tak fajna sprawa. Juz nie mogę się doczekać. Jeszcze tylko kilka dni i będę wiedziała czy będzie dzidziuś czy nie. Mam nadzieję, że wynik będzie pozytywny, choć ciężko mi w to uwierzyć:)

Ja tez nigdy o karierze nie myslalam ale jaka kariere mozna zrobic po handlowce?czekam teraz tylko na te 2 kreseczki jak na zbawienie bo czas nam sie kurczy niesamowicie

Oj Stefciu....nie jest tak źle :) Nie wiem, ile masz wiosenek, ale przy dzisiejszej medycynie nie musisz się bać :)

Gość Kamila1985
stefcia-będzie dobrze. nie myśl o uciekającym czasie bo niepotrzebnie się zdołujesz a przy tym się stresujesz i nic nie wychodzi. Rozluźnij się a wszystko się ułoży i uda się Wam:)

Kamilko to ci zazdroszcze ze juz niedlugo bedziesz wiedziala,bo ja dopiero na owulke czekam,zycze ci tych 2 upragninych kreseczek:)agulątko moze do naszej tabelki sie dopiszesz?

Gość Kamila1985
Ja też Ci życzę dwóch upragnionych kreseczek, zobaczysz, że niedługo się pojawią:)