Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiamat86

Dziecko- moje marzenie

Polecane posty

Hej dziewczynki! widze ze tu nadal pusto?strajkujecie czy co? Karola faktycznie swietny ten kalendarzyk,juz go sobie do ulubionych dodalam:) nie wiem jak wy ale my z moim osobiscie polujemy na dziewczynke,jeszcze kilka dni i bierzemy sie ostro do roboty,trzymajcie kciuki,ja za was tez bede trzymac.Gratuluje Jolanto i dzieki ze o nas pamietasz,pozdrawiam wszystkie staraczki:)

Kurde dziewczyny nie wiem jak to jest z ta tempka,powinnam miec 36 z ogonkiem bo to dopiero moj 7dc a mam 37.3,dla pewnosci zmierzylam jeszcze pod pacha zeby sprawdzic czy nie mam tempki od jakiegos przeziebienia czy cos,ale jest 36.8,wiem ze moze sie zmienic o kilka kreseczek ale az tyle?jakis pokrecony mam w tym miesiacu ten cykl czy co?kurde teraz mam stracha ze jak mi sie tak poprzestawia to znow beda nici ze staranek:(

Gość Kamila1985
Cześć dziewczyny! Dziękuję za tak miłe przyjęcie! Dziś byłam na badaniach na prolaktynę. O 15 będę miała wynik, zobaczymy, co wyjdzie. Aż się boję... Dla pewności zrobiłam też morfologie. Teraz siedzę jak na igłach i myślę o wynikach. Ja się wykończę!!! Pozdrawiam wszystkich.

Gość Kamila1985
Gratulacje dla Jolanty. Życzę Ci wszystkiego, co najlepsze, i aby Twoja dzidzia jak najlepiej rosła:) Buziaczki:)

Czesc Kamilko! nie stresuj sie tak,mysle ze wszystko bedzie oki:),moze ty kumasz cos z tej tempki?

Gość z nadzieja
witajcie!!!mam takie pytanko a wiec chodzi o to ze teraz przyjumuje drugie ostanie opakowanie tabletek anty yasminnellee bralam je jedynie na uregulowanie cyklu po pierwszym opakowniu dostalam normalnie okres, treaz biore drugie opakowanie i niestety w pierwszym tyg zapomnilam wogole pod rzad dwoch tabletem po tyg spoznilam sie tez z dwoma tabletkami o 12 godz, kochalam sie bez zabezpieczenia, strasznie boli mnie brzucho i piersi sa nabrzmiale i większe...czy to wina tabletek??jakie jest prawdopodobienstwo bycia w ciazy??prosze o odp

Z nadzieja,w pierwszym tyg raczej nie ma szans na zajscie w ciaze,ale w drugim to juz jest troche inaczej,niby to zalezy od tabletek ale jesli sie zapomnialo wziasc to kaza dla pewnosci uzywac jeszcze dodatkowego zabezpieczenia,takze nie wiem ale chyba mozliwe jest zajscie w ciaze,ja bym dla pewnosci zrobila test pozdrawiam

Gość Kamila1985
stefcia, nie mam pojęcia co z tą temperaturką. Nigdy nie korzystałam z tej metody, więc nie chcę niepotrzebnie wprowadzić Cię w jakiś błąd.

Dzieki Kamilko,kurde wczesniej tez mierzylam chociaz nie od poczatku cyklu ale przed owulka zawsze mialam ponizej 37,no to mam nowego stresa:(,Kamilko wpisz sie do tabelki,a tak przy okazji to stosujesz jakies wspomagacze?bo jak tak to tez mozesz w tej drugiej rubryce wpisac

Gość Kamila1985
Wpisałam się już do tabelki dwa dni temu a wspomagaczy nie stosuję. Zacznę jednak jeszcze w tym tygodniu folik, ale to jak zacznę to wpiszę. ok? Nie martw się, bo to pewnie stres jest odpowiedzialny za tą temperaturę. Ja na przykład zawsze miałam regularne cykle, a od kiedy staramy się o dzidzię mam bardzo nieregularne, a to sprawka stresu i ciągłym myśleniem czy @ przyjdzie, czy też nie:)

Gość Kamila1985
STARAJĄCE SIĘ Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka .................. 25 ................ 2 ...................17.11.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................ 1.5roku ........... 26.11.2008 Kamila1985.............23..................8 m-cy..............26.11.2008 POMAGAMY SOBIE... Nick ................. ONA .................................... ON ........... Tiamat86 ......... folik+len+NPR ................................. wit.C . stefcia31 ......... folik+len+NPR ......................... Salfazin ....... glonka ...... folik+wit.C+testy owulacyjne ......... Salfazin + wit. E

Tylko sek w tym ze ja mam dosc regularne cykle,dlatego mnie ta tempka tak zastanawia,teraz juz sie tak nie denerwuje jak na poczatku i nie mysle na okraglo o dzidzi

Gość z nadzieja
na test jeszcze zawczesnie, zapomnila w pierwszym i w drugim ty, jak wyliczylam kochalnm sie w 15 dzien i on we mnei doszedl musze poczekac 1,5 tyg na okres jescze, ale myslicie ze szanse sa??

czesc dziewczyny! Do tabelki dopisze sie wieczorkiem jak bede w domku :) a mam jeszcze do was jedno pytanko a wlasciwie 2 jezeli sie orientujecie. Jakie badania powinnam sobie zrobic (bede miala tylko 2 tygodnie) oraz jakie badania i u jakiego lekarza powinien wykonac moj partner? Pozdrawiam wszystkie starajace sie :)

Gosiek ja jeszcze nie robilam zadnych specjalistycznych badan tylko ogolne z krwi i moczu narazie,z tych na drugi dzien masz wyniki ale jakbys chciala jakies dodatkowe robic to nie wiem czy w 2 tyg sie wyrobicie,wydaje mi sie ze to znacznie dluzej trwa ale nie chce cie w blad wprowadzac ,poprostu jak przyjedziesz to zapytaj lekarza

Z nadzieja,mysle ze sa i zycze ci zeby sie udalo ale nie wiem jak duze,ja juz 6 miesiac bez zadnego zabezpieczenia jade ale jak narazie to nic z tego nie wychodzi,ale jak poczekam to moze sie w koncu doczekam

Gość z nadzieja
na temat staran tez cos wiem na ten temat ze to nie takie łatwe, wczesniej kochalismy sie bez zabezpieczenia lae moj chlopak nie dochodzil we mnie, od sierpnia normalnie sie stramy i nicjeszcze wyszło z tymi tabletkami to wogole....juz mi zostalo 7 tabletek mam nadziej ze si euda...oby

Z nadzieja,a moze akurat trafiliscie?kurcze ale mialabys szczescie,ale nie bierz juz tych co ci zostaly,cuda sie zdarzaja:)tylko niestety nie mnie:(

Witajcie Dziewczynki👄 ja czekam do weekendu- może tym razem się uda- zobaczymy Z nadzieją- ja niestety nie znam się na tabletkach tak więc nie jestem w stanie Ci pomóc:(

STARAJĄCE SIĘ Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka .................. 25 ................ 2 ...................17.11.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................ 1.5roku ........... 26.11.2008 Kamila1985.............23..................8 m-cy..............26.11.2008 Gosiek1.................21..................14m-cy..............25.11.2008 No tak jak obiecalam wpisalam sie do tabelki :) A wspomagac to narzie sie nie wspomagam, ale zaczynam o tym myslec. Tylko nie wiem co by bylo najlepsze dla mnie i dla mojego partnera. Trzymam za was wszystkie mocno kciuki. Napewno nam sie wszystkim w koncu uda :) Mam tylko nadzieje,ze jak bede teraz u gina w Polsce to mi cos powie a nie bedzi mi kazal czekac 2 lata bo zwariuje. Myslicie, ze mocno negatywny wplyw moze miec nadwaga mojego partnera? Ja z koleji jestem bardzo chudziutka :)

czesc Kobitki:) nie odzywalam sie wczoraj bo poklocilam sie z M i poszlam juz przed 7 spac. teraz mamy ciche dni i zapladnianie zawieszone. zreszta w niedziele/poniedzialek ma przyjsc @ wiec juz chyba nie ma sensu, chociaz chcialam wytrwac caly cykl i przyjmowac zolnierzyki;) no ale w tej chwili nie moge nawet na niego patrzec!! nie wiem skad mam ta pewnosc, ale w tym miesiacu nici z dzidziusia:( w sobote zrobie sobie test i bede juz wiedziala na 100% dola mam na maxa w tym tyg😭

STARAJĄCE SIĘ 🌻 Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka ................. 25 ................. 2 ...................17.11.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................. 1.5roku .......... 26.11.2008 Kamila1985 ........... 23..................8 ................... 26.11.2008 Gosiek1 ............... 21................. 14 .................. 25.11.2008 POMAGAMY SOBIE... 🌻 Nick ................. ONA .................................... ON ........... Tiamat86 ......... folik+len+NPR ......................... wit.C .......... stefcia31 ......... folik+len+NPR ......................... Salfazin ....... glonka ...... folik+wit.C+testy owulacyjne ......... Salfazin + wit. E

czesc Gosiu:) jak staracie sie o dzidziusia to na pewno powinnas brac kwas foliowy, jest niezbedny w pierwszych tyg zycia dziecka. nie wiem czy nadwaga ma znaczenie, u kobiety moze miec, ale u faceta to nie wiem... a jak pojdziesz do lekarza to powiedz ze staracie sie juz ponad 1,5 roku, to ci nie kaze czekac tych pare miesiecy, zeby 2 lata minely. skad bedzie wiedzial jaka jest prawda:)

No chyba wlasnie nasciemniam lekarzowi,ze juz minely 2 lata i bedzie musial cos z tym zrobic. Tylko mam nadzieje,ze zdaze cokolwiek pozalatwiac w ciagu 2 tygodni. No i bede musiala jeszcze znalezc dobrego lekarza w moim miescie ehhh....

ja też naściemniam lekarzowi jak mi nie będzie wychodzić:) bo taka prawda jak się im nie naściemnia to się nie wezmą do roboty- szkoda słów, jeszcze troszkę poczekam, bo dopiero zaczynam ale pójdę a co!!!:D

Co do marudnych facetów to ja też mam ostatnio wojnę- ech szkoda gadać, ci faceci!!!!