Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiamat86

Dziecko- moje marzenie

Polecane posty

Normalnie po scianach do lazienki szlam bo myslalam ze po drodze odjade,a mialam do niej tylko kilka krokow,ale nie kazda ciaza jest taka sama no i kazda kobieta inaczej ja przechodzi

Ja sie tak ciazowo czuje bardzo czesto na jakis czas przed @ i nie mam pojecia od czego skoro nie wychodzi

Gość Kamila1985
Mój mąż mówi, że jak będę ciągle myślala, że jestem w ciąży to mogę być naprawdę- za sprawą ciąży urojonej. Czasem mam wrażenie, że tak właśnie jest, że tylko mi się wydaje, że źle się czuję.

Mysle ze u ciebie to za wczesnie na jakiekolwiek objawy,ja je mialam do piero po spodziewanej @,ale tez czesto na jakis czas przed @ czuje sie zupelnie tak jakbym byla w ciazy ale jak na razie lipa,nie mysl o tym na zapas,poczekaj czy ta @ przyjdzie

No to jest mozliwe,moja kolezanka tak bardzo chciala miec dziecko ze nawet pokarm miala a ciazy nie bylo,ale po pol roku prob udalo jej sie i teraz ma slicznego 4 miesiecznego synka z buzka jak laleczka:)

Gość Kamila1985
Aha, więc to pewnie przez owulacje tak się czuję.

Ma racje ale jak tu nie myslec skoro z miesiaca na miesiac sie nie udaje:(,chetnie bym choc przez chwile o tym nie myslala ale sie nie udaje

Mozliwe ale ja po owulacji tez sie tak czuje i przez to co miesiac mam nadzieje ze sie tym razem w koncu udalo a tu zonk,moze w tym miesiacu mi sie poszczesci?

Gość Kamila1985
Mam nadzieję że Wam się uda. Życzę Ci tego:0 Muszę lecieć. Zajrzę tu potem. Trzymam kciuki, bo owulka Ci się zbliża, więc mam nadzieję, że tym razem Wam się uda:)

nie dziekuje zeby nie zapeszyc,ja tez do miasta lece,ale pozniej jeszcze postaram sie wpasc buzka

Gość Kamila1985
Wiem ,że trochę już przesadzam, ale sprawdziłam na kilku stronach w internecie i tam piszą,że obniżona ilość krwinek czerwonych może być spowodowana ciążą. Choć to tylko być może, to jest szansa:)

Gość Kamila1985
Wprawdzie testu nie robiłam już kilka miesięcy, ale to dlatego, że nic się nie działo. Chyba zdecyduję się pójść po test, najwyżej, jeśli wynik będzie negatywny, powtórzę test gdy @ będzie się spóźniać:)

Gość Kamila1985
I chyba nic z tego. Poleciałam do apteki (mieszkam po drugiej stronie ulicy) i kupiłam test. Niby jest słaba kreseczka taka bladziutka jak się przyjrzeć, ale pewnie mi się wydaje, bo bardzo chciałam zobaczyć tą drugą kreseczkę:(:(

Kurcze Kamilko to chyba sie udalo! druga kreseczka jest blada bo za wczesnie zrobilas test,powtorz go za kilka dni,testy jak sie myla to podobno tylko w druga strone czyli moga pokazac brak ciazy mimo tego ze jest,zycze powodzenia:)

Gość Kamila1985
Oby tak było. Nie cieszę się jeszcze, bo pewności nie mam. Poczekam na @ i będzie wiadomo:)

Gość Kamila1985
Nie dziękuje żeby nie zapeszyć. :)

hej hej:) u mnie nic nowego:( brak fasolki, za to poczatki @ - bez komentarza... odechcialo mi sie staran... zaczne brac olejek z wiesiolka i moze dzieki temu bede wiedziala kiedy mam owulacje bo te testy owulacyjne sa do D.

STARAJĄCE SIĘ 🌻 Nick................... Wiek ........... Ilość cykli ..... Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka ................. 25 ................. 2 ...................17.11.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................. 1.5roku .......... 26.11.2008 Kamila1985 ........... 23.................. 8 .................. 26.11.2008 Gosiek1 ............... 21................. 14 ................. 25.11.2008 dorocia11985 ........ 23 ................. 1 .................. 03.12.2008 POMAGAMY SOBIE... 🌻 Nick ................. ONA .................................... ON ............ Tiamat86 ......... folik+len+NPR ......................... wit.C ........... stefcia31 ......... folik+len+NPR ......................... Salfazin ........ glonka ............. folik+wit.C+olejek z wiesiolka ..... Salfazin+wit.E dorocia11985 .... folik .................................... Salfazin ........ alkka26 ............ folik+capivit A+E .................... Salfazin ........

Jeśli się okaże że nie jestem to do końca roku robimy sobie przerwę. Musimy odpocząć od tego stresu. Czuję się zmęczona tymi staraniami:)

Witaj glonka! skad wiesz ze to poczatek @?moze jednak nie?wcale tak nie mysl,jak tym razem sie nie udalo to w nastepnym miesiacu na pewno sie uda:)pisalas ze jestescie ze swoim na wojennej stopie,nadal tak jest czy cos sie poprawilo?gdybym ja myslala tak negatywnie ze mam dosyc staranek to bym w depresje wpadla,a moze gdyby mi sie tak przestawilo myslenie to predzej by sie udalo?

znalazlam wlasnie len w tabletkach, to jest to samo co len luzem? jakos nie wyobrazam sobie wypic takie dziwne glutowate cos

Kurcze Kamila ladnie ci w czarnym hi hi,skoro uwazasz ze to pomoze?ja nie robie przerwy bo mam coraz mniej czasu

Tak, wiem stefciu. Ja mam 23 lata (skończę w grudniu) i takie obsesyjne wręcz myslenie o dziecku po prostu źle na mnie wpływa. Myślę, że do końca roku damy sobie spokój a potem zaczniemy się znów starać:)

mam takie glupie nastawienie bo w domu nadal cisza grobowa... i wszystkiego mi sie odechciewa!! na wkladce zobaczylam dzis pomaranczowy sluz wiec na pewno bede miala @. mial byc sobota/niedziela wiec sie zgadza:( olejek z wiesiolka najlepiej lykac od pierwszego dnia @ az do owulacji, wiec dzis juz zaczne wieczorem. napisze do kolezanki zeby mi len kupila i przyslala i bede to swinstwo pila, i jak jutro bedzie mi sie chcialo i oczywiscie nie zapomne to kupie termometr i sprobuje mierzyc temp. jestem ciekawa czy ja wogole mam jakas owulacje...

Glonka nie wiem czy tak samo dziala,bo w necie wyczytalam zeby go pic,moze znajdziesz cos o nim w tabletkach,chociaz jak to to samo to chyba dzialanie ma identyczne

jak bede brala ten olejek z wiesiolka, pila len i soki marchewkowe - podobno maja duzy wplyw na sluz(kupilam juz sokowirowke) to odplyne:)

o tym lnie jest tylko napisane ze chroni jakos zoladek, poprawia jego sluz czy cos takiego, nie jest napisane nic o poprawianiu sluzu owulacyjnego, i nie jest napisane czy lepiej tabletka czy napoj. zaczne wiec od tabletek:)