marianna_tatry 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Mi też się bardzo dłuży - chociaż to dopiero 8dc. Czekam z nadzieją na upragnione 2 kreseczki.mam nadzieje, że tym razem się uda. Będziemy z mężem działać. Dzięki Wam mam nadzieję. Dziękuję.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HANKA81 Napisano Sierpień 24, 2011 Marianna, ja się zawsze śmieję, że do owulacji to super, mogę się bzykać codziennie ale po owulacji powinnam zapadać w sen zimowy i budzić się na zrobienie testu ciążowego, ewentualnej @..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda87 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Beti :):):):):):):):):):):):):):):):) M "naprawił" mi kmpa rozebrał na częwsci pierwsze tak, że bałam się ze go nie złozy i drę sie nad nim ze to ostatnio mój jedyny przyjaciel, moje okno na swiat A on do mnie forum bez Ciebie nie padnie Okazała sie ze w jakims wiatraczku czy wentylatorku zgromadził się kurz i go wydmuchło, a jo to zinterpretowałam jako dymek M stwierdził że mam wolniej pisać Asiu rozbawiłaś mnie z tym wspaniałym ginem Nie wiem co myśleć bardzo go lubie, umie mnie uspokioić, ale jak to ja boję się że nie robi wszystkiego jak należy Spędzam u niego 40 minut slchając jak wszystko jest dobrze ale nie wiem nic konkretnie ;( dzisiaj wizyta starch mnie zżera Do tego boli mnie brzuch Mam nadzieję że to z nerwów Jak się leczyłam to chodziłam do innego Każdy jest dobry na inną przypadłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wanda87 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Mam tyle wątpliwości Każdy mówi co innego robić, każdy radzi inne badania, ble ble a ja dalej głupia Powtórze ze niewiedza matki jest bardzo zdrowa dla dziecka U nas okropna burza Dziewczyny starające się jak doskonale opisujecie to co czułam Myslę że im dłuzsze starania tym później większy starch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sophia123 Napisano Sierpień 24, 2011 NICK ....................WIEK......SKĄD..........CYKL STARAŃ.....TERMIN @ ********************************************************* ******** nowamili.....................23......mazowieckie......... ....6. ..........16/10 HANKA81......... ...29......ŚLĄSKIE................ ....45.. ........06/07 alooooo3....................23......małopolskie/Węgry.. ...12.. ..........???? AOK........................ .26.......wielkopolskie........... ..8............07/11 zora85........................26.......kuj-pom........... ..ze 3 lata??? ....10.VIII AsiekAsiekk..............20.............................. ..... ..2.........24-28.09 Doris123....................25.......Śląskie........... ....... .17..........09/02 Ania85pomorskie. ....25......pomorskie....... ......13....... .....18/09 aśka76.......................34.......śląskie........ .ok40.............18-20/10 Kasia-Angel......... ....22.......dolnośląskie..........11 ... ........02/12 malwkami.................24.......śląskie......... ...12 .............. 27/12 betina340..................30.......lodzkie.......... 14 .................1/12 asiek25......................25.......dolnoślaskie...... .... ....8... .....26/12 MalgaK.....................32.......kuj-pom........ok.4 7..............25/12 SunnyG.....................27.....mazowiecki........4.... ...... .........17.01 justysia88..................23.......lubelskie........... 11..... .............10-12.09 katiaa85.....................26.......wielkopolska......3 5 .............. 3/4.09 Wanda23...................24.........wlkp............ok.2 0...... .....??..10.06?? Mgielka15985.......26........lubuskie.........7.......... . ............???? Maluda82................ .29.......Wlkp...............ok. 17 ................25.04?? tosik............. .27.......śląskie............26... .... ...........16.04 paula 26.....................26.....małopolska.......ok36........ ........ .....?? Niu82............ 29......podkarpacie.....9........... .........13.03 Agaagaaga14.............30.....łódzkie.............ok15 ......... ..........8.04 Beata06......................26.....Wklp...............23 ............ ........17.03.11 zuzka_1......................27......łódzkie........... .20......... ...........23.05 mala_gosienka...........25........zachpom.......4........ ...... .......22.06 Sophia123..................24.........slaskie..........9. ......... .........19.09 aguuula25,25..............25........śląskie..........19 ........ ...........ok.05.09 kobieciatko32..... ...32...podkarpackie.... 6.......... .........14.09 Ineska...................33 lubuskie..............4...................24.08 Zaczynam od nowa.........31.zachpom...........10...............01.09. Araguaia ...............32.........dolnośląskie.......3............ ...16.09 UDAŁO SIĘ!!!! MAMUSIAMI BĘDĄ: ********************************************************* *********** NICK..............WIEK.......SKĄD......ILE CYKLI...TER.PORODU ********************************************************* *********** krakowianka....29....małopolskie.....4.. ..........18.06 zostałam mamą justynp..........32..świetokrzyskie...ok20...... ..........15 sierpnia Vilia.........27.......łódzkie.......... .12..................18 sierpień 2011 asia1983..........28.....zachodniopomorskie.....7........ ...12.12.2011 mooniaaaaa123... .34........mazow........IUI..........19..... ... 26/12 Lovekrove ..........29.........warm-maz..............1................ 2/02 Wanda...............24.........wlkp.....................o k20............17/02 klauduska3.........24...........łódzkie.......13....... .........11/02 elus1982 .............28.........Zach-pom.........3 lata.......16.03.2012 MAMUSIAMI JUŻ ZOSTAŁY!!!: ********************************************************* *********** NICK..............WIEK.......SKĄD......ILE CYKLI...DATA URODZENIA ********************************************************* *********** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sophia123 Napisano Sierpień 24, 2011 Beti gratuluje!!!:) Katia trzymam kciki mocno:) no i za inne dziewczyny tez:) A co do ciazy z zaskoczenia ogladam jak przypadkiem trafie ze leci:) U mnie 2 dzien cyklu i procz @ to jakis dodatkowy sluz ktory sie ciagnie jak plodny, wczoraj jak zmienialam tampon to sie za nim ciagnal ten sluz niesamowicie... dziwne to troche... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ala1984 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Lovekrove, Hanka81 >> wiem wiem, marudzę jak zwykle. ale taka już jestem. Ogólnie lubię mieć zaplanowane wszystko itp... Dziś dostałam @... W sumie to jest poprawa, bo tylko jeden dzień plamienia. To już sukces ;-) Ale za to noc była odjazdowa - chyba się strułam orzeszki+śliwki i miałam all inclusive w WC :( Masakra, wzięłam tonę tabsów, ale żołądek jeszcze trochę boli, noi brzuch z okazji @ czyli pełen serwis. Co za koszmarna noc :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Miało być tak pięknie na dworze a się ciemno zrobiło jak po zmroku. Jak ma padać to lepiej teraz bo o 16:00 mam pks. Cos mnie piersi mniej dzis bolą -pewnie se wkręcam. Wanda, trzymam kciuki za Twoją wizytę :) I powtarzam po raz enty że najgorsze za Tobą! Wszystko jest w porządeczku, a M powiedz że forum bez Ciebie było by conajmniej nudne ;) Czasami fajnie jest wiedzieć że nie jest się jedyną tu panikarą i świruską (w pozytywnym znaczeniu) :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HANKA81 Napisano Sierpień 24, 2011 Alu, no widzisz jeden dzień plamienia to już postęp:) Co do nocnych przytulanek z kibelkiem to Ci współczuję, ja wczoraj miałam coprawda zestaw nr 2 ale i tak to było męczące. Nie wiem Zora skąd jesteś ale na Śląsku na pewno będzie dzis padać, przyjechałam na rowerze do pracy a wtedy ZAWSZE przed 17 pada deszcz....... http://enpr.pl/1017 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Sierpień 24, 2011 HANKA, jestem z kujawsko-pomorskiego :) Pewnie sie nie orientujesz gdzie to :P Bydgoszcz/Inowrocław/Toruń -te okolice :) U mnie juz po burzy i się przejasnia ale słońca narazie wciaż brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Wanda pewnie na wizycie już. Ale ma fajnie. Ja będę u gina koło 17:00 i czekanie na swoja kolej mnie wykończy!! Ale mam treme. Kurwa, jak ja się boję!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczynam od nowa Napisano Sierpień 24, 2011 Zorka, bedzie dobrze. Tutaj tyle kobitek za Ciebie kciuki trzyma dzisiaj. Wiec bedzie git... innej opcji nie ma :) Takze nerwy w koncerwy... I daj znac po powrocie koniecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KALA85 Napisano Sierpień 24, 2011 ZORA bo ja przyjadę to Ci spuszczę lanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WARA mi się tu denerwować, jakby miało się coś dziać to by się zadziało już, dlatego napewno jest wszystko dobrze, bedziesz dzis ryczeć ze szczęścia!!zobaczysz:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Sierpień 24, 2011 O cholerka, Kala -po co ja pisałam namiary na siebie ;) Wiem kochane, ale i tak sie nie uspokoje póki nie zobaczę na usg. Odezwe sie jak tylko wrócę. Najpozniej chyba ciut po 20:00 bo nie wiem ile kobiet dziś będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Ojej ale dużo czytania:) Jutro nadrobię lekturę, a dzisiaj byłam odizolowana od komputera, bo montowali szafę w pokoju komputerowym, remont w trakcie:P Dzisiaj coś mnie brzuch pobolewa i idę leżeć, a nospę dopiero M kupi jak będzie wracać z pracy. Pozdrawiam Wszystkie Kobietki z forum:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia88 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Witam wszystkie forumowiczki :) sporo dzisiaj pisałyście :) tak Hanka81, to ja z enpr :) i takie malutkie sprostowanie, co do mnie ;) ja nie piję siemienia lnianego (jak go piłam, to nie zauważyłam żadnej różnicy), tylko olej lniany tłoczony na zimno :) kupuję go w aptece w litrowej butelce i starcza mi na około 2 miesiące, a koszt jest zależny od apteki (u mnie 20-30zł). Smak ma nie za ciekawy, ale za to efekty są super :) białko jajka się ze mnie wylewa w okresie płodnym :) a wcześniej było go tyle, co kot napłakał, nawet po wiesiołku... Zorka, cieszę się że już lepiej się czujesz :) już niecałe 3 godzinki i zobaczysz swoje Maleństwo z bijącym serduszkiem :) wierzę w to i trzymam kciuki :) nie denerwuj się, bo to w niczym nie pomaga, a tylko szkodzi... a co do Twojego jabłuszka, to pewnie zrobiłaś literówkę i zamiast "a" napisałaś "e" i wyszło niecenzuralne słowo :P Wanda, wszystko będzie dobrze :) musi być :) a brzuszek na pewno z nerwów Cię boli :) trzymam kciuki :) mój M też ostatnio mi rozbierał laptopa, bo już dużo kurzu na wiatraczkach się nagromadziło i głośno chodził. A jak zaczął składać, to mu 2 śrubki zostało i znowu musiał rozbierać, żeby te śrubki wkręcić na swoje miejsce :) trzymam kciuki za wszystkie starające się, żeby się w końcu udało, a za kobietki w dwupaku, żeby wszystko było dobrze i Dzidzie zdrowo się rozwijały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczynam od nowa Napisano Sierpień 24, 2011 mam nadzieje ze te Twoje kciuki zadzialaja, Justysia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia88 0 Napisano Sierpień 24, 2011 też mam taką nadzieję :) i oczywiście liczę na odwzajemnienie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczynam od nowa Napisano Sierpień 24, 2011 a pewnie... masz jak w banku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia88 0 Napisano Sierpień 24, 2011 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia88 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Zora pewnie tam teraz wchodzi na badanka i za chwilę usłyszy bijące serduszko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 24, 2011 no czekmy na wiesci . . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Sierpień 24, 2011 NICK ....................WIEK......SKĄD..........CYKL STARAŃ.....TERMIN @ ********************************************************* ******** nowamili.................23......mazowieckie......... ....6. ..........16/10 HANKA81......... ...29......ŚLĄSKIE................ ....45.. ........06/07 alooooo3..............23......małopolskie/Węgry.. ...12.. ..........???? AOK................. .26.......wielkopolskie........... ..8............07/11 AsiekAsiekk..............20........................ ..... ..2.........24-28.09 Doris123................25.......Śląskie........... ....... .17.........09/02 Ania85pomorskie. ....25......pomorskie....... ......13....... .....18/09 aśka76...................34.......śląskie........ .ok40.............18-20/10 Kasia-Angel......... ....22.......dolnośląskie..........11 ... ........02/12 malwkami.................24.......śląskie......... ...12 .............. 27/12 betina340..................30.......lodzkie.......... 14 ...............1/12 asiek25..................25.......dolnoślaskie...... .... ....8... .....26/12 MalgaK.....................32.......kuj-pom........ok.4 7..............25/12 SunnyG..................27.....mazowiecki........4.... ...... .........17.01 justysia88.............23.......lubelskie........... 11..............10-12.09 katiaa85.................26.......wielkopolska......3 5 .............. 3/4.09 Mgielka15985.......26........lubuskie.........7........ . ............???? Maluda82........... .29.......Wlkp...............ok.17 .............25.04?? tosik............. .27.......śląskie............26... .... ...........16.04 paula 26..................26.....małopolska.......ok36............ .....?? Niu82............ 29......podkarpacie.....9........... .......13.03 Agaagaaga14.........30.....łódzkie.............ok15 ......... ..........8.04 Beata06............26.....Wklp...............23 ............ ........17.03.11 zuzka_1...............27......łódzkie........... .20......... ...........23.05 mala_gosienka........25........zachpom.......4........ ...... .......22.06 Sophia123..............24.........slaskie..........9. ......... .........19.09 aguuula25,25......25........śląskie..........19 ........ ...........ok.05.09 kobieciatko32..... ...32...podkarpackie.... 6.......... .........14.09 Ineska...................33 lubuskie..............4...................24.08 Zaczynam od nowa.........31.zachpom...........10...............01.09. Araguaia ...............32.........dolnośląskie.......3............ ...16.09 UDAŁO SIĘ!!!! MAMUSIAMI BĘDĄ: ********************************************************* *********** NICK..............WIEK.......SKĄD......ILE CYKLI...TER.PORODU ********************************************************* *********** krakowianka....29....małopolskie.....4.. ..........18.06 zostałam mamą justynp..........32..świetokrzyskie...ok20...... ..........15 sierpnia Vilia.........27.......łódzkie.......... .12..................18 sierpień 2011 asia1983..........28.....zachodniopomorskie.....7........ ...12.12.2011 mooniaaaaa123... .34........mazow........IUI..........19..... ... 26/12 Lovekrove ..........29.........warm-maz..............1................ 2/02 Wanda...............24.........wlkp..................o k20............17/02 klauduska3.........24...........łódzkie.......13....... .........11/02 elus1982 .............28.........Zach-pom.........3 lata.......16.03.2012 zora85..............26..........kuj-pom............3 lata?......19.04.2012 W końcu na dole tabeli. Huuuuura :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Jest serduszko!! Okruszek ma już 7mm :) Mam się oszczędzać i póki nie wyzdrowieje to na krok z domu. A potem to tylko krótkie spacery w koło domu. Gin powiedział że niezbyt dobrze że choruje teraz ale skoro już mnie dopadło to trudno. Muszę zrobic mnóstwo badań i za 3 tyg wizyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lovekrove 0 Napisano Sierpień 24, 2011 WoooooW - super Zorka !!!!! Gratulacje !!!! Teray do wyrka z grącym mleczkiem imiodem - zrelaksować się i cieszyć szczęsciem !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia88 0 Napisano Sierpień 24, 2011 super Zorka :D wiedziałam, że będzie dobrze :D czułam to w kościach ;) a przepisał Ci coś gin na to przeziębienie? Czy masz leczyć się domowymi sposobami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lovekrove 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Wanda - czekamy co u Ciebie ??????? Ktoś jeszcze dzisiaj miał wizytę - ale nie pamiętam???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zora85 0 Napisano Sierpień 24, 2011 justysia, ogólnie gin jakby miał pretensje że jestem chora. Przepisał mi lek bez recepty, ziołowy. Ale jutro go kupie dopiero. A na odchodne to mi powiedział żebym tym razem tej ciąży nie zmarnowała. Kurde, a tamta to zmarnowałam?! Troche chamsko zabrzmiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lovekrove 0 Napisano Sierpień 24, 2011 No to bezczel. Olej najważniejsze, że jest ok !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Sierpień 24, 2011 :) no to sie cieszymy Zora, ze wszystko jest w jak najlepszym porzadku :) ...ale tamte "pozegnanie" gina to juz było sku...stwo. masz mozliwosc pozegnania go? czy jest na tyle dobry,ze puscisz to w niepamiec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach