katiaa85 1 Napisano Październik 9, 2011 5 duzych sloiczkow czego koncentratu? bo chyba nie doczytalam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katiaa85 1 Napisano Październik 9, 2011 doczytalam juz ech zmeczona jestem i nie kumata dzisiaj :P lece spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia88 0 Napisano Październik 9, 2011 On wyszedł taki w miarę gęsty, ale dobrze odstaje od ścianek buteleczki :) ja robiłam ten sosik z myślą o kebabach, ale mój M stwierdził, że będzie też bardzo dobry do kanapek zamiast ketchupu :) a dzisiaj np jedliśmy do obiadu - ziemniaki, kotlet z piersi kurczaka polany tym sosikiem i surówka z białej kapusty i marchewki :) i fajny był smak, taki oryginalny i lekko pikantny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia88 0 Napisano Październik 9, 2011 :) to kolorowych snów życzę i oczywiście dalszego braku @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia88 0 Napisano Październik 9, 2011 ta waga w nawiasie, to jednego słoiczka oczywiście ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katiaa85 1 Napisano Październik 9, 2011 justysia to ja tak zajadam moje ogorki po meksykansku pyszne sa na kanapkach i do obiadku np ziemniaczki miesko i ogorki mniam :) Moj nie lubi tych ogorkow bo za ostre a ja je uwielbbiam w przyszlym roku napewno znowu je zrobie :) OK to dobranoc jutro naskrobie cos ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katiaa85 1 Napisano Październik 9, 2011 justysia domyslilam sie tej wagi hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justysia88 0 Napisano Październik 9, 2011 a te ogórki, to są takie z papryką ostrą? Bo jak tak, to też je mamy :) teściowa robiła :) u nas nazywają je krokodylki :) mniam :) i pomyśleć, że jeszcze kilka lat temu ni lubiłam pikantnych rzeczy :P hihi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Październik 10, 2011 Dzień dobry, Witam po weekendzie i zabieram się za czytanie:) Teraz było tak, że leżałam plackiem i nie bardzo się ruszałam, spadek formy. Dzsiaij do tego plucha za oknem i nie bardzo nawet jak iść na spacer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lovekrove 0 Napisano Październik 10, 2011 A ja byłam u teściówki - znowu opuściłam lejce i wypasałam się niesamowicie :((. Czekam na meldunki pozostałych dziewczynek - jak u Was weekend? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Październik 10, 2011 Katia, mam nadzieję, że reszta psiaków się uratuje. Iwett gratuluję:) Justysia, Araguaia, Katii trzymam kciuki, oby nie przyszła do Was @, i październik będzie szczęśliwym miesiącem:) Lovekrove ja w weekend zajadałam pierogi ruskie które zrobił M:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Październik 10, 2011 czesc Słonka:) dzis jest szaro-buro i do kitu ... niby sie ubralam , pościeliłam łóżko, ale i tak sie wpakowałam z kocem...brat juz nie spi, wiec pewnie zaraz pójdzie trochę rozpalić w piecu, ja nie umiem :) muszę dziś wreszcie napisac pracę na zaliczenie , rozmawialam z opiekunem podyplomowki-co sie uda to zaliczę, co nie to wiosną Araguaia spory chłopaczek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Październik 10, 2011 tak piszecie o tych pysznościach....a mi wczoraj tesciowie przywizli kurki marynowane...pychotka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Październik 10, 2011 Asia, kurki to ja lubię zbierać:) Zawsze z wielką radością jak coś dojrzę w lesie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Październik 10, 2011 :) Gosia, rozumiem tę radość ze znalezienia kurki...zwłaszcza,że w Twoich lasach to nawet ja je widzę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Październik 10, 2011 duzo jest kurek za kolonią Brzeźnicą , jadąc od Twojej strony, po lewej stronie, w tych piachach koło wyrzutni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Październik 10, 2011 M się zawsze ze mnie śmieje, bo do lasu chodzę z patykiem i zamiast nożem, patyczkiem zawsze odgarniam zielone a pod spodem jest grzybek:) Taki mój patent:) Po czym po znaleziskach patyk pozostaje w lesie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Październik 10, 2011 ja patykiem macham przed sobą-pająki, pajęczyny ...ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Październik 10, 2011 O pająkach wolę nie rozmawiać, zawsze piszczę jak je widzę, a w domu to jak zobaczę i dam radę unicestwić to ok, a jak nie to czekam na M i wtedy zostaje pająk wyniesiony:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Październik 10, 2011 u tesciow przychodza do domu z ogrodu taaaakie duze czarne i siedza w wannie lub naszym pokoju w szczelinach drzwi...kiedys leze w łozku, mój wchodzi do pokoju, cos do mnie mówi, odwrócił sie do segmentu i szuka czegos, prosi mnie bym wstała i pomogła mu cos znaleźć...wstałam, on sie schylił po kapcia i trach-siedzialo bydle nade mna - fuj! a tesciowa bierze do reki i wyrzuca przez okno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Październik 10, 2011 Do ręki bym się nie zmusiła żeby wziąć, a wczoraj u rodziców w ogrodzie skakała żaba w ogrodzie szkoda, że ona nie wciąga tych wszystkich pająków tylko muchy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Październik 10, 2011 żaby są fajne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Październik 10, 2011 Jak byłam mała to straszyłam żabami bo trzymałam je w ręku i chcesz zobaczyć co mam? a tu taka żaba, najlepsze były takie żółtawe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Październik 10, 2011 mi bez róznicy :) stare ropuchy z truskawek tez sa ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Październik 10, 2011 Rpucha też podobno grasuje w ogrodzie, ale jej nie widziałam. Powoli to one będą się szykować spać. Pada i lipa, bo chciałam trochę wyjść na miasto, uzupełnić zapasy po weekendzie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Październik 10, 2011 a dzis miałas plan na bułeczki ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Październik 10, 2011 To na szczęscie upichcone, i już zjedzone w cześci:) Jeszcze na trochę starczą. A właśnie co na obiad?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Październik 10, 2011 pozostałasc z wczoraj- kurak z ziemniakami i sałatka z zielonych pomidorów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala_gosienka 0 Napisano Październik 10, 2011 Już wymyśliłam, będzie surówka z marchewki i jabłka + jogurt. Plus Kawałek mięska trzeba tylo rozmrozić:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Asia1893 0 Napisano Październik 10, 2011 dobra! pora zabrac sie za jakas robote :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach