Gość karaluk_27 Napisano Sierpień 31, 2009 a ja czekam na @ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elus1982 0 Napisano Sierpień 31, 2009 karaluk może nie będzie?? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karaluk Napisano Sierpień 31, 2009 bedzie bedzie napewno tylko nie wiem kiedy bo mam abrdzo niereguralne cykle bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aska123online Napisano Sierpień 31, 2009 Zobaczcie sobie na stronce http://starania-ciaza-dziecko.blogspot.com/ Tam jest napisane co pomaga zajść w ciążę, castaganus też jest opisany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elus1982 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 i jak tam? co tu taka cisza??? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karaluk Napisano Wrzesień 2, 2009 cisza cisza i masakra hehe a u mnie 23 dc jak narazie nie ma @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elus1982 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 karaluk 3mam kciuki z całych sił.. ja dziś dopiiero 5dc :D ale zaczynam się starać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karaluk Napisano Wrzesień 3, 2009 dzieki dzis 24 dc i narazie jeszcze nie ma @, i dobrze sie sie staraj najlpeiej do 20 dc/ 21 dc dla pewnosci , czasem owulacja sie przesowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karaluk Napisano Wrzesień 3, 2009 boje sie ze zada chwila bede miala @, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elus1982 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Co Was dziewczyny? No karaluk myśl pozytywnie :D Dziś piąteczek, wieczorkiem panieński, ajaj zaczyna się super weekend :) pozdrowienia i do napisania w poniedziałek :) buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karaluk Napisano Wrzesień 4, 2009 u mnie 25 dc nadal nie ma @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karaluk Napisano Wrzesień 6, 2009 dziewczyny jestem w ciazy, jutro beta dla potwierdzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość megulinka Napisano Wrzesień 6, 2009 brawo i gratulacje widzisz na wszystko przychodzi czas a tak sie denerwowalas gratuluje bobaska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elus1982 0 Napisano Wrzesień 6, 2009 KARALUKKKKK SUPERRRRRRRR!!!!!! robiłaś test?ile się starałaś? brałaś tylko ziółka??? daj znać po becie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karalul Napisano Wrzesień 6, 2009 ziola ojca sroki magnez + B6 ksas foliowy z mezem staralam sie od 04.01.2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elus1982 0 Napisano Wrzesień 7, 2009 karaluk daj znac jak po becie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elus1982 0 Napisano Wrzesień 8, 2009 Karaluk no pisz :D zdaj realacje.. jak p becie? jaki wynik?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elus1982 0 Napisano Wrzesień 9, 2009 ojjjjjj forum umarło :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karaluk Napisano Wrzesień 9, 2009 sory, ciagle mam mdlosci nawet w nocy beta z 30 dc- 756.9 mIU/ml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość megulinka Napisano Wrzesień 9, 2009 KARALUK czyli ciaza potwierdzona BRAWO BRAWO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MEGULINKA Napisano Wrzesień 9, 2009 A NA MDŁOŚCI SŁYSZALAM ZE DOBRZE JEST POZYC SKURKE OD CHLEBA PODOBNO POMAGA POWODZENIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elus1982 0 Napisano Wrzesień 10, 2009 no wystarczyło na Was pokrzyczeć i widać zmiany :D :D :D Karaluk ślicznie, ja jak mam mdłości, bo mam je na tle nerwowym to biore cukierka. poważnie pomaga. Madziu a co u Ciebie?? Jak tam staranka?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karaluk Napisano Wrzesień 10, 2009 ciaza potwierdzona, mdlosci trwaja caly dzien i cala noc, w ogole nie mam apetytu, masakra , wszyccy mowia ze to blizniaki, na moje mdlosci nic nie pomaga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MEGULINKA Napisano Wrzesień 10, 2009 WITAM ELUS I WSZYSTKICH U MNIE NA SPOKOJNIE PO MALU DO PRZODU...OSTATNIO SIE NIE ODZYWALAM BO MIALAM SPORO ROBOTY W DOMU A MIANOWICIE MEBLE PRFZESTAWIALAM HAHAHA.....PO CZYM MOJE STARANIA O DZIDZIUSIA MOCNO UCIERPIALU BO SOBIE KREGOSLUP NADWYREZYLAM I CALE PLECY MNIE TAK BOLALY ZE O NICZYM NIE BYLO MOWY ALE DZIS JUZ OK PRAWIE WIEC..................POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ediii Napisano Wrzesień 15, 2009 ale tu cicho nic się nie dzieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elus1982 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 no bo nikt nie piszę :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość betkaaaa Napisano Wrzesień 16, 2009 Cześc dziewczyny.Jestem tu nowa.Mam do was pytanie zażywam castagnus od ponad miesiaca jestem w 42 dc i nadal nie mam okresu, w ciąży nie jesten 2 testy negatywne :-( czy któraś z was tak miała???????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość megulinka Napisano Wrzesień 16, 2009 tak dla mnie w pierwszym cyklu opuznil @ w nastempnym cyklu doszly koszmarne bole piersi prawie caly cykl i odstawilam .ten lek tak wiele namieszal w cyklu ze nie szlo zauwazyc nawet owulacji proponuje rzebys odstawila bo predko przy nim w ciaze nie zajdziesz bo rozumiem ze starasz asie o malenstwo //////////////odstaw go bo jesli pierwszy miesiac dzialania jest niezbyt pozytywny to podejzewam ze bedzie tak jak u mnie i wielu innych castagnus to dziadostwo co robi duzo zamieszania w organizmie pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość megulinka Napisano Wrzesień 16, 2009 poczytaj wczesniejsze wypowiedzi na temat cast moje i elus ona takrze brala cast i odstawila a powud byl taki jak u ciebie pozdrowionka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość betkaaaa Napisano Wrzesień 16, 2009 Wielkie dzieki za odpowiedz, a Ty odstawiłaś?Tak własnie staramy sie odzidzi no i kurcze nie wiem co zorbic. Tak wielu dziewczyna pomógł i miałam taka cicha nadzieje ze mi tez pomoze, a tu chyba nici z tego :-( :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach