Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
natalka2384

CASTAGNUS - łatwiej jest zajść w ciążę?

Polecane posty

no ja dziś 12dc.. czekam na onjawy owu.. i starania.. ale już nie nakręcam się.. troche daje luzu..

Gość nowa1983
elus1982 - tak właśnie trzymaj . nic na siłę. Co ma być to będzie - może to głupie co napisałam ale tak jest człowiek się stara i dołuje że nic " a ja wieże że jeżeli mamy zostać matkami to zostaniemy " Ja idę w sobotę na wesele i mam zamiar dobrze się bawić i zapomnieć o tym co się zdarzyło.

nowa pewnie że nie myśl, życie leci dalej, napewno ci się poszczęści, miłej zabawy na weselu :) nie szalej :P :P

Ja również za wszystkie trzymam kciuki...U mnie jak na razie nic nowego dalej nie mam @ po tym castagnusie,zaczekam na @ i chyba raczej odstawie,bo już sama nie wiem o robić!!!!A wracając do pytania od elus to nie robię testu bo nie czuję że jestem w ciąży a 20 idę do lekarza to się wszystko wyjaśni!Pozdrawiam Was dziewuszki :D 3- majcie się:)

Gość nowa1983
Życzę wszystkim udanego i spokojnego oraz owocnego weekend -u

Również życzę!!!!Jak wytrzymuję???Po prostu nie czuję żadnych objaw ciąży, nic a nic a z tego co wiem to moja siostra i moja szwagierka dopiero co urodziły i mówiły że od razu się czuję jak się nie dostanie okresu a ja się czuję tak jak zawsze i wiem że nie jestem!!!Chyba że jakiś cud się stanie jak 20 będę u lekarza:D Bardzo bym chciała:)Buziaki wszystkim... Elus odezwę sie 20,czekaj na wiadomość!

Gość NEVERSAYNEVER
witam ponownie. nie wiadomo co jest przyczyną. mieliśmy robione wszystkie możliwe badania i nic. niby wszystko jest w normie, niby... :(

neversaynever a tego wiesiolka i castagnusa ktoś ci polecil czy na własne ryzyko?? @ masz regularne?

U mnie dobrze ,czekam na jutrzejsza wizytę co powie gin!!!Jutro się odezwę.Pozdrawiam ,miłego wieczoru!!!Pa

Gość nowa1983
Witam w ten brzydki padający dzień .... co słychać ciekawego ????????????/ iza0301 - a może jesteś trzymam mocno kciuki ...... Odezwij się po wizycie

Gość NEVERSAYNEVER
witaj elus1982. wiesiołek i castagnus wyłącznie z własnej inicjatywy, jeśli chodzi o @ to są raczej regularne, choć w ciągu ostatniego roku starań cykl mi się nieco wydłużył. zaliczyłam kilku lekarzy "specjalistów" :( generalnie muszę stwierdzić, że dobrego ginekologa ze święcą szukać. chciałabym wrzucić na luz ale to nie jest takie proste. zresztą pewnie doskonale o tym wiecie. no nic - pozdrawiam ciepło i nie traćmy nadziei :)

Witajcie!!!Niestety NIEEEEEEEEEEEEEEEE....jeszcze nie:-(Kurcze tak myślałam że już,no ale cóż jeszcze nie tak pora!!!!Najważniejsze nie stresować się i nie denerwować żyć lajtowo i przede wszystkim nie myśleć,tyle się dowiedziałam!!!!A @ jak nie miałam tak nie mam dalej 11 dni się spóżnia!!!No nic dziewczyny tylko mogę życzyć sobie i Wam dalszej cierpliwości!3majcie sie ciepło...Pa

A i jeszcze jedno jak za pół roku nie będę dalej w ciąży to będą mi robić badanie HSG (podobno bardzo boli)wiecie coś na ten temat???

izuniu tak mi przykro... który to juz cykl?? ja nie wiem co to te hsg :O ja dziś 16dc.. nie wiem czy owu jest czy nie ma bo z tym sluzem to czarna magie.. popołudniu miałam, wieczorem gęsty i biały :O może jeszcze nie ma wogóleeee... nie wiem.. a ja się wybieram do gin i jakoś dojść nie moge...

Gość nowa1983
iza0301 - bardzo mi przykro z tego powodu że nicccccccccccc Ja też nie wiem co to jest HSG Człowiek ma tyle różnych problemów - wydawało by się co to zajść w ciąże - i ją utrzymać bo coś na ten temat wiem a tu takie problemy Świat jest nie sprawiedliwy

no ja potwierdzam.... ten rok starań to dla mnie jedno z cięższych przeżyć... czasami brakuje mi juz sił i chęci .... a hsg to znalazłam drożność chyba...

Gość NEVERSAYNEVER
Cześć. Jeśli chodzi o HSG to da się przeżyć. Przed samym badaniem dostaje się dość silny środek przeciwbólowy co nieco łagodzi ból. Samo badanie trwa jakieś 10 minut, zwykle jednak trzeba się położyć na jeden dzień w szpitalu. Prawda jest jednak taka, że nie jest to przyjemne badanie :( izo0301 trzymam kciuki żebyś jednak nie musiała go wykonywać. Będzie dobrze, zobaczycie - musimy wierzyć bo to połowa sukcesu!

Gość nowa1983
Oczywiście zgadzam się z dziewczynami - nie zdążysz iść na badanie bo będziesz w ciąży

Dzięki dziewczyny za wszystko,dobrze że jesteście!!!!!Mam nadzieję że nie będę musiała iść na to badanie bo już się boję jak tylko pomyśle! Ciąża-niby takie proste a tak trudne!!!!Nigdy bym się nie spodziewała że tak długo trzeba czekać na upragnione maleństwo! Staramy się już 15 miesięcy:( Dzięki że jesteście,bardzo bym chciała żebyśmy już wszystkie zostały mamami...Pozdrawiam

Gość nowa1983
Zostaniemy wszystkie mamami - na pewno Tylko musimy być cierpliwe i najważniejsze nie dołować się bo to na pewno nie pomoże . Ja po badaniach wrócę do wiesiołka i do dzieła ........

nowa a ja wyrzucam wieśka z mojej diety starankowej :D wydaje mi się że przez niego mój sluz jest ciężki do określenia i do tego wydłuża cykl... - potwierdzone u innych staraczek z innego forum :) i ja mam też tak :( Iza ja 13 miesiąc... wiem co czujesz...

Ja castagnus będę brała dalej przez te 3 miesiące i do tego wiesiołek od 1 dc...Jak się nie uda to kończę po 3 miesiącach i już więcej nie będę nic brać !!!!Będziemy działać z natury!

Gość nowa1983
Ja uważam że każdy powinien stosować wspomagacze takie które mu nie szkodzą skoro zauważyłaś że coś jest nie tak po wiesiołku to go odstaw ..... a są chyba jeszcze zioła ojca Sroki

NEVERSAYNEVER przechodziłaś to badanie?Bo ja słyszałam że po ty badaniu szybko zachodzi się w ciąże!!!A jak u Ciebie???

aaa bo to jest drożność jajowodów tak?? no niby mi też się obiło że się szybko zachodzi... ale to pewnie zależy gdzie tkwi problem.. buziaki i miłego piątkowego dnia :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się