Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Celesta - kosmetolog.

ZABIEGI LASEROWE - pytania

Polecane posty

witam, wla艣nie zamierzam sie podda膰 zabiegom fotoodm艂adzania mam 49 lat i du偶o do naprawienia na swojej twarzy , zdecydowa艂am sie na optymaln膮 seri臋 , no i tu pytanie - z ilu zabieg贸w powinna sie sk艂ada膰 . Informacje uzyskane od zak艂ad贸w kosmetycznych oferuj膮cych te us艂ugi s膮 ba bardzo r贸zne od 3-5 zabieg贸w a偶 do stwierdzenia , 偶e naprawd臋 widoczne efekty osi膮ga sie dopiero po serii 10-15 zabieg贸w w odst臋pach 2- 4 tygodniowych. Chcia艂abym osi膮gn膮膰 spektakularny efekt , z drugiej strony nie chcia艂abym sobie zrobi膰 krzywdy przedawkowaniem 艣wiat艂a. A w艂a艣nie jakie s膮 konsekwencje serii sk艂adaj膮cej sie z zbyt wielu zabieg贸w? gdyby kt贸ra艣 z Pan podzieli艂a sie ze mn膮 wiedz膮 by艂abym wdzi臋czna .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 偶eby艣 tylko po tym
fotoodm艂adzaniu nie wyglada艂a gorzej! A te mezoterapie to w wi臋kszo艣ci utlrad藕wi臋ki, a nie mezoterapie! Radz臋 uwaza膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maga123=ma艂atara
+= reklama kszta艂tosfery

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maga123
Moja wypowied偶 nie jest reklam膮 Kszta艂tosfery. My艣l臋 , 偶e zbiegi Elos wykonuj膮 r贸wnie偶 inne salony. Chcia艂am raczej przekaza膰 jakich efekt贸w mo偶emy oczekiwa膰 i w jakim czasie. Napewno efekty nie s膮 natychmiastowe i chociaz firmy obiecuj膮, 偶e ju偶 po pierwszym zabiegu jest znacz膮ca poprawa stanu sk贸ry, to ja tego nie zauwa偶y艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂atara
Nie bardzo rozumiem osoby, kt贸re wchodz膮 na jakie艣 forum i bawi膮 si臋 w negowaniu wszystkiego i wszystkich. Ja rozumiem, ze kobiety maj膮 napi臋cie przedmiesi膮czkowe ale niekt贸rzy tu chyba jaka艣 mega menopauza. je偶eli robimy sobie jakie艣 zabiegi to robimy to dla siebie dla w艂asnej przyjemno艣ci i komfortu a je艣li kto艣 ma problem z tym, 偶e nie chce abo ma inne pogl膮dy to s膮 k膮ciki np "poszyde艂kujmy" i tam na pewno znajd膮 odpowiednie pomys艂y na siebie. W zg jest kilka fajnych kosmetyczek. Mog臋 poleci膰 jedn膮- ale to mo偶e na priv bo zaraz mnie tu zjedz膮 zwolenniczki natury;) i reklam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masafi 77
nr gg 12914979 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cholera jak te gabinety
nas pr贸buj膮 oszukiwa膰, a偶 szok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gohhha6
Je艣li szukacie profesjonalnych gabinet贸w, kt贸re wykonuj膮 zabiegi z laserami to polecam stronk臋, gdzie mo偶ecie znale藕膰 adresy takich salon贸w w waszej okolicy. http://www.bhclub.pl/Zabiegi-i-uslugi/Uroda/Lasery Maj膮 tam wszystko, od depilacji laserowej do fotoodm艂adzania. Do tego mo偶na dosta膰 naprawd臋 spor膮 zni偶k臋 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niech zyje reklama
:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rvda
dlaczego tam ma艂o wspomina si臋 tu o technologii iPULS? trafi艂am na promocje na tym sprzecia i chcialabym sprawdzic co to jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TO NIE PROMOCJA
A OBNIZKA CEN, BO TO G脫WNO WARTE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malagji
Pani Celesto mam zamiar kupic lampe ze swiatlem LED czy poleca Pani taka lampe do uzytku domowego Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malagji
chodzi mi o odmladzanie twarzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Moniaa 98
myslisz, ze kosmetyczki poleca ci co艣 do uzytku domowego? To dla nich nie interes. Tutaj si臋 o to nie pytaj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malagji
Z tego co zauwazylam to Pani Celesta daje zetelne rady

Udost臋pnij ten post

Witam. Poddaje sie serii zabieg贸w epilacji okolic bikini i zaczynam powatpiewac w ich skuteczno艣膰. Chcia艂abym zeby pani wyt艂umaczy艂a mi gdzie lezy problem. Sprawa wyglada tak: P贸艂 roku temu podda艂am sie trzem zabiegom laserowym w odstepach 4-ro tygodniowych.zabieg wygladal nastepujaco: najpierw znieczulenie, po godzinie pani nak艂ada艂a mi zel na okolice poddawane zabiegowi,na to laser zabieg trwal okolo pol godz.Kilkanascie dni po zabiegu, w czasie odrastania, w艂osy same wypada艂y, ale przed kolejnym zabiegiem nieco przerzedzone odrasta艂y tak samo grube, znowu sie goli艂am i na kolejny zabieg -to samo. Wydawalo sie ze po ma艂u w艂osy sie os艂abiaja jednak po 3 miesiacach odros艂y zupe艂nie a nawet mam ich wiecej, poniewaz pani ktora robila zabieg pozwolila sobie ogolic mnie na wewnetrznej stronie uda, twierdzac ze i tam widzi w艂oski ktorych ja nie zgolilam - nie poczekala na moja zgode a po moim protescie, powiedziala ze potraktuje mi to miejsce laserem to juz nie beda sie pojawia艂y, teraz posiadam owlosienie tam gdzie go wczesniej nie mialam. jestem wsciek艂a i czuje sie ofiara gabinetu.Niestety zapisalam sie na kolejny zabieg 艂udzac sie ze naprawia to co zepsuli(uda) i uwolni膮 mnie od wloskow w okolicy bikini.kolejne zabiegi po przerwie wyglada艂y inaczej juz bez zelu (zreszta nie wiem czy mial ch艂odzic czy moze lepiej przewodzic) i nawet wloski mi same nie wypada艂y-poprostu odros艂y jak po zwyk艂ym goleniu, nie wiem czy urzadzanie zmienili czy moze cos sie zepsu艂o? Z tego co wiem maja urzadzenie ipl i fotona. Zastanawiam sie czy za pierwszym razem zabiegi byly na jednym a kolejne -te po przerwie na drugim urzadzaniu robione. Mam tez pytanie ile zabiegow musze jeszcze wykonac zeby miec jakiekolwiek efekt i kt贸re z urzadzen jest lepsze, mia艂am nadzieja ze po 4 zabiegach bede miala ten temat z g艂owy.chcialam zaznaczyc ze przed zabiegami nie uzywalm wosku, depilatora jedynie golilam okolice maszynka do golenia. Nie wiem czego domagac sie od gabinetu - certyfikatu jakosci sprzetu czy moze pokazywac palcem pani wykonujacej zabieg "prosze jeszcze tu pani ominela " albo kazac zwiekszyc moc lasera -no wlasnie- jaka moc powinna byc uzyta przy takim zabiegu zeby by艂 skuteczny.Prosze o pomoc bo umowilam sie na kolejny zbieg i zaczynam zastanawiam sie nad zlozeniem reklamacji.Nie dam sie tak bez konca naciagac.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nitek83
Mam do sprzedania 3 kupony na depilacj臋 IPL+RF lub fotoodm艂adzania, ka偶dy w cenie 49zl, w salonie w Krakowie. Wi臋c jest to okazja do wykonania serii zabieg贸w w cenie nie przekraczaj膮cej 150zl. Ja niestety nie mog臋 z nich skorzysta膰 :( Moj mail: anita_ja@autograf.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abadziababenc
mania00, nie jestem kosmetologiem ale dzi臋ki poradzie na tym forum zrezygnowalam z tzw. fotoepilacji w zwyklym salonie z jakim艣 laserem ipl nieznanej firmy(sprz臋t kosztuje od 8000 do 30 rys.), mialam tam robione 2 zabiegi ale zacz臋艂am w臋szy膰 i dowiedzialam si臋, 偶e prawdziw膮 czyli skuteczn臋 depilacj臋 laserow膮 robi si臋 na sprz臋cie synerona( sprz臋t kosztuje ze 300 tys.) jest to du偶o dro偶sze ale tylko pozornie, na tym sprz臋cie wystarcz膮 4-8 zabiegow co 5-7 tyg.i wlosy nie odrastaj膮 a na tych ipl trzeba co najmniej 10 i po roku, p贸ltora wlosy odrastaj膮. ja jestem na razie po 2 zabiegu na syneronie, wlosy mniej rosn膮 ale dopiero po 4 powiem co艣 wi臋cej. jak najbardzie skladaj reklamacj臋 i dowiedz si臋 co to za sprz臋t

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przecie偶 im nie zalezy
na tym by klientka by艂a zadowolona, oni chc膮 doi膰 kas臋 i tyle :-(...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasia katowice
Jestem po 4 zabiegach laserem w Prestige Spa Katowice i... praktycznie ile w艂os贸w by艂o wcze艣niej - tyle jest nadal.. Zabieg kr贸tki - max 20minut, wykonany pospiesznie.. Ca艂e szczescie, 偶e korzystam z kuponu kupionego na gruponie, bo nawet z tak duza zni偶k膮 to totalna strata pieniedzy! Kompletny brak efekt贸w :/ Zdecydowanie nie polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ta niby zni偶ka
to nie 偶adna zni偶ka, tylko zwyk艂a cena. No ale jakby napisa膰, 偶e normalnie zabieg np. kosztuje np. 1000 z艂 to nikt by tego nie kupi艂. Najlepiej wi臋cej napisa膰, 偶e normalna cena to 10 000 z艂 i na ten czas zmieni膰 nawet jego cen臋 na stronie www, a wciska膰 ludziom 偶e te 1000 z艂 to obni偶ka o 90%. Zobaczcie ile wtedy ludzi kupuje taki zabieg i od razu p艂aci. Nie raz oblicza艂a i to by艂o po np 50 000 z艂, kt贸re od razy leza艂y na koncie gabinetu i procentowa艂y. Nie ma to jak mie膰 g艂owe do interes贸w. Przede wszystkim patrzcie i pytajcie o nazwy urz膮dze艅, laser贸w itp, a potem to sami sprawdzajcie, bo s膮 gabinety oszukuj膮ce lub te, kt贸re nie chc膮 ujawni膰 nazw. Im dro偶szy aparat to wi臋ksza szansa to udany zabieg, ale i tu nie jest to wcale oczywiste. Gabinety i tak oszcz臋dzaj膮 na wszystkim : na ilo艣ci przejazd贸w, na g艂owicach, na wymianach, na sile i mocy a potem p艂aczemy, bokasy nie ma a dalej mamy w艂osy na nogach czy blizny na twarzy, eh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ta niby zni偶ka
no i uwaga na to, 偶eby nie by艂o to urz膮dzenie na wszystko, czyli jak co艣 dzia艂a wg producenta na w艂oski, blizny, zmarszczki, przebarwienia to nie dzia艂a na nic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o nie znowu nie dzia艂a
Celesto! czy odst臋py 3 tygodniowe pomi臋dzy zabiegami ELOS, nie s膮 zbyt kr贸tkie, takie mia艂am, zastanawiam si臋 czy m贸j kolagen mia艂 wystarczaj膮co czasu by sie odbudowa膰? 19 dnia po ostatnim ELOSie mia艂am eMatrix, zatanawiam si臋 czy nie jestem zbyt szybka, tak bardzo zale偶y mi na poprawie, 偶e zaczynam si臋 obawia膰, 偶e wszystko p贸dzie w odwrotnym kierunku, 偶e kolejny zabieg niszczy efekty poprzedniego. Operator maszyny uspokaja艂 mnie,偶e wszystko jest ok. no i moje ostatnie pytanie: czy zabieg amatrix na twarz nale偶y wykonywa膰 punkt przy punkcie, co je艣li operator maszyny zostawia miejsca nie tkni臋te ko艅c贸wk膮, jest to b艂臋dem? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anka00000
r贸wnie偶 polecam triniti (Syneron ELOS) poprawia, wyr贸wnuje koloryt sk贸ry, poprawia jej j臋drnio艣膰, napi臋cie oraz wyg艂adza delikatne zmarszczki. Ja korzysta艂am z tego dobrodziejstwa i jestem szczerze zadowolona :) polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jednak dzia艂a
tak elos to super sprawa tylko trzeba mu da膰 szans臋, wymaga cierpliwo艣ci bo dzia艂a w d艂u偶szej perspektywie czasowej, dlatego te偶 zmieni艂am nick:) bo JEDNAK DZIA艁A

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tylkozdrowie
zapraszam na www.tylkozdrowie.hpu.pl zarejestrujcie sie i stworzcie odpowiednia grupe wsparcia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jak kto艣 chce to podam
gabinet gdzie robi膮 ten Elos.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A-N-U-S-I-A
Witam Celesto! Ja mam tylko jedno pytanko! Gdzie mog臋 ci臋 znale藕膰, gdzie jest Tw贸j zak艂ad?

Udost臋pnij ten post