Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwek_1974

Kocham swoja Żone ...

Polecane posty

Gość czytam i czytam i
i widzę tylko, nie chcę,nie mogę,nie w moim styl, ja tak nie umiem,nie potrafię.To o co ci właściwie chodzi facet?!

Gość jestem dziewczyną24
o masz... :O

Sylwek_1974 Nie umiem i nie chce tak po trupach , albo oko za oko zab za zab wiem ze czasy sa jakie sa a ludzie tacy a nie inni mam na co dzie do czynienia z takimi (chociazby zona) czyt znaczy ze ja tez mam taki byc i dlatego ze nie jeste - jestem mieczakiem - dlatego ze mam wartosci idealy pragnienie milosci?? czy chce tak wiele? Zyjesz złudzeniami. Twoje pragnienia to utopia. a baba jest twarda i bezwzględna. To ona ma jaja. Niestety. Moze kiedyś to zrozumiesz - dla własnego dobra. Ale Polacy podobno muszą dostac w dupę, zeby nauczyć się na błędach. Życzę Ci jak najlepiej, ale naprawde powinienes coś zrobić z życiem. Kobiety muszą wiedzieć kto rządzi i nie można pozwolić im wchodzić sobie na głowę. Muszą czuć się nie do końca pewnie. W brew pozorom wtedy bardziej szanują facetów, albo przynajmniej są spokojniejsze.

Gość jacek.placek
czytam i czytam i i widzę tylko, nie chcę,nie mogę,nie w moim styl, ja tak nie umiem,nie potrafię.To o co ci właściwie chodzi facet?! i zapomniałaś/łeś dodać że czytam i nie rozumiem co czytam :/

Gość Sylwek_1974
hmmm z mojej strony to jest ta najprawdziwsza milosc poniewaz kocham kogos kto byc moze juz nie kocha .. nie szanuje... jednak kiedys kochal a to zostalo w pamieci ...chcialbym by wrocily te piekne chwile...poza tym nie jestem mieczakiem - w codziennym zyciu jestem silnym psychicznie facetem ... jednak z ta kobieta nie daje sobie rady

Gość sciema sciema sciema
on /a sam/a zer soba gada buhahaha

jak z bajki o dwoch takich:D kurwa nie wytrzymam, zasmarkam sie ze smiechu.

fujkaa ....pomawiacz.... A naiwny dzieciak? Szkoda gadać... Wszystko kręcisz wokół własnej d**y i poczucia własnej wartości. Jesteś żałosna, odpisuję Ci ostatni raz. Szkoda mi mojego czasu na kogoś takiego :O

o tak:D:D::D

Gość hej hej ONA
ja mam ciagle jeszcze nadzieje, ze sie u mnie zmieni.. Milosc jest piekna... tylko kiedy jest odwzajemniona.. :( Mysle ze moj maz jeszcze przejrzy na oczy i wydorosleje.. Znudzi mu sie ta praca.. Noo... chyba ze kochanke sobie znajdzie :| Twoja zona albo kogos poznala, albo jest zmeczona/zdenerwowana po tej pracy i musi sie powyzywac troche na kims..

Gość Sylwek_1974
mnie do zycia napedza blisckosc drugiej osoby - wspolne zaangazowanie - mile slowo czuly gest - teraz w chorobie jestem sam nikt nie pyta o to jak sie czuje i jest mi z tym zle

Gość michellll
nie wiem jak można kochać taką babę...wróć do kraju i zacznij wszystko od nowa.Po co Ci ktoś,kto ma Cię gdzieś.Ona Cię nie szanuje,ale Ty szanuj siebie!

sylwek a oprocz schizy co ci jest:)

Fujka, jednak jeszcze raz Ci odpiszę. Jesteś typowym przykładem kobiety z jaka nie powinien sie spotykać facet. Zarozumiała wulgarna gówniara, której się wydaje, że pozjadała wszystkie rozumy, a nie zaznałaś jeszcze zycia. jkbys w realu tak sie do mnie szmato odezwała, to bym cie tak zmieszał z błotem, ze zapadłabyś się pod ziemię. Wracaj do swojej wiochy i zajmij sie garami śmieciu :O Komus takiemu jak ty mam ochotę przypierdolić i nie miałbym w stosunku do Ciebie żadnych skrupułów.

Gość jacek.placek
hej hej ona, ale on cie nie poniża bo zarabia no nie ? nie wjeżdża ci na ambicje prawda ? To co piszesz to fakt, pogoń za kasą jest chora, pracocholizm to choroba, za PRL było lepiej, spokojniej, nie było przepychu i konsumpcjonizmu który doprowadza teraz do rozpadów związków, niezdrowo się zrobiło i koniec kropka

Gość Sylwek_1974
ale ile czekac na te zmiany ? czy jestesmy juz do konca zycia skazani na takie traktowanie przez najblizsze osoby ? Czy powiedziec STOP mam cie w du**ie i poprostu zaczac budowac zycie z kims innym gdzie indziej .... te decyzje nie sa takie proste gdy sie kocha ,gdy ma sie dzieci...

....pomawiacz.... Tak, masz racje - najlepiej każdą kobiete z góry traktować jak szmate i trzymać ją na smyczy i nie wykazywać żadnych uczuć. Współczuje kobiecie, z którą jesteś albo z którą się zwiążesz.

fujkaa ....pomawiacz.... Tak, masz racje - najlepiej każdą kobiete z góry traktować jak szmate i trzymać ją na smyczy i nie wykazywać żadnych uczuć. Współczuje kobiecie, z którą jesteś albo z którą się zwiążesz. Tylko, że kobieta z która sypiam od 6 lat lata za mną jak pies i zrobi dla mnie wszystko. Ja mam dobre kontakty z kobietami, martw się o siebie.

Gość autor jest frajerem i leszczem
na co chorujesz?

Gość Sylwek_1974
czoraz czesciej dochodze do wniosku ze to moze faktycznie ma byc tak jak zona chce ze powinienem hakowac 24/24 pojawiac sie w domu raz na miesiac albo jeszcze zadziej - raz w tygodniu posylac czek - tylko w takim razie po co mi rodzina? skoro nie moge sie nia nacieszyc i nie jestem szczesliwy

....pomawiacz.... I co masz satysfakcje, że robi dla Ciebie wszystko? Jak możesz wogóle powiedzieć, że lata za Tobą jak pies?!?!?!?! O losie.... Naprawdę jej współczuje.

Gość hej hej ONA
Nie... nie poniza mnie... chociaz w powaznej klotni czasami potrafi mnie zranic slowem.. Ja probowalam powiedziec stop.. Spakowalam sie kiedy nie widzial .. rzucilam przez okno torbe i poszlam... Oczywiscie mnei znalazl.. Przepraszal, mowil ze sie zmieni. dalam mu szanse... no i caly czas jak widac mu daje... :| Zal mi tak puscic w niepamiec ten piekny czas co byl.. Nie wiem... moze mam chora nadzieje..

Gość Sylwek_1974
kochani - mam propozycje od innych kobiet niezadko - pracuje wsrod samych kobiet przewaznie ...umiem oprzec sie jednak - mi chodzi o to co mam o ta jedyna kobiete i o to malzenstwo ...

Gość misiapysiarysia
do ....pomawiacz.... lata za Tobą jak pies? jak czytam takie teksty to się po prostu we mnie gotuje!

Gość Sylwek_1974
rany zadane slowem najberdziej bola zwlaszcza jesli sa zadane przez najblizsza osoba - trudno to potem z pamieci wymazac - ciezko sie goja takie rany zadane bezposrednio w serduszko ..

Gość jak tak mówisz na codzien to
nie dziw ze zonka juz na ciebie patrzec nie moze :O rany zadane bezposrednio w serduszko .. :O

Gość hej hej ONA
ja znalazlam pomysl zeby doznawac radosci... Za 2 tygodnie jade po szczeniaka :) Wtedy ja jemu tez nie bede poswiecala czasu.. zobaczymy..

Gość nadal pierdolicie
panie hipolicie:O