Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisilyyyy

czemu teraz faceci ida na latwizne i wybieraja latwe dziewczyny?

Polecane posty

Gość adelajda...
:) ja tez kiedys trafilam na faceta ktory probowal mnie poderwac nie udawalo mu sie w koncu zaczal mowic ze jest bogaty ma dom kase itd a ja mu na to ze ja tez mam wlasna i na co mi jego:D wkurzaja mnie takie typki na mnie to dziala jak chusta na byka

Gość blabla lubisz jak facet dobrze
zarabia widzę :D

"Kwiatek, dwie silne osobowosci, inteligentni ludzie zawsze sie dogadaja" bla bla no tu bym polemizowal... niestety na dłuższą metę aby związek przetrwał jedno musi narzucac ton, drugie byc bardziej z tyłu

Gość ja nie lubie bogatych
adelajda...niestety tez mam doswiadczenia z takimi palantami. moj maz nie byl bogaty jak go poznalam, a wrecz przeciwnie. za to jesst b. inteligentny, skonczyl dobre studia i teraz zarabia nie powiem ze duzo ale wystarczajaco zeby nas utrzymac(ja oczywiscie tez pracuje bo nigdy nie chcialam byc czyjas utrzymanka)

Gość bla bla ble
nie o to chodzi.wazne zeby umial sobie poradzic, i umial pieniadze zarobic a to nie jest chyba zle podejscie.nie jestem materialistka, potrafie sama pod tym wzgledem o siebie zadbac.rozne rzeczy w zyciu sie zdarzaja, mozna np. stracic dobra prace.i wtedy facet z glowa na karku wyjdzie z tego.a po co mi taki co siadzie i bedzie biadolil.

i nie zamienilabym go na zadnego innego faceta - bez wzgledu na to ile by mial pieniedzy!!!!

Gość adelajda...
i wlasnie o to chodzi ale wiekszosc tego nie rozumie oprocz nas:D hihih ok ja zmykam 🖐️ ps. zazdroszcze meza:) szczesciara

Gość dobra dobra przyznajmy sie ze
lubimy jak facet ma pieniadze, kto by sie chciał męczyc z facetem na zasiłku albo takim co zarabia 1100 zł albo takim ktory jest ciagle w długach bo mu kolejne interesy nie wychodzą :O

Gość bla bla ble
jesli im bedzie na sobie zalezalo i beda sie kochac to raz jedno ustapi raz drugie i sie dogadaja.czy widziales zeby facet zostawil kobiete ktora kocha tylko dlatego ze ma swoje zdanie? zawsze mozna dojsc do porozumienia nie uwazasz? madra kobieta "pozornie" ustapi zeby facet myslal ze ma racje a i tak sama swoje zrobi, w sensie ze wyjdzie na jej

Gość bla bla ble
co do kasy, facet nie musi byc bogaty, jeszcze raz powtarzam.musi byc zaradny, moze tak wylumacze o co chodzi. zgadzam sie z adlelajda, widze ze mysli podobnie

zaradny to np taki co zarabia 1500 zl na panstwowej pewnej posadce?

Gość ofe rma
"ofermo - bo ta moralna postawa to szczyt hipokryzji... i taka postawe promuje wlasnie kk i cała ta moralna otoczka jemu towarzysząca..." co ty już naprawdę chłopie gadasz. to przecież moralność stworzyła kk a nie odwrotnie. gdyby kk czy jakakolwiek instytucja głosiła zasady sprzeczne z poglądami większości to była by tylko niewiele znaczącą sektą skupiającą ledwie paru członków. już nie mówiąc o tym, że twoje twierdzenie że "ta moralna postawa to hipokryzja" nie jest tautologią i trzeba by je udowodnić a nie tylko wygłosić.

\"jesli im bedzie na sobie zalezalo i beda sie kochac to raz jedno ustapi raz drugie i sie dogadaja\" ustepuje słabszy zawsze. moze na poczatku jak namiętność i zauroczenie graja duza role to jest inaczej. \"dobra dobra przyznajmy sie ze lubimy jak facet ma pieniadze \" pieniadze szczescia nie daja... ale zycie ułatwiają :D

dobra dobra przyznajmy sie ze zaradny to np taki co zarabia 1500 zl na panstwowej pewnej posadce? 1500 jego+1500 moje=3000. da sie wyzyc. lepsze to niz gdyby wcale nie pracowal

Gość bla bla ble
zaradny to taki ktory zarabiajac nawet te 1500 na panstwowej posadce nie bedzie sie cieszyl ze w ogole ma prace tylko podnosil kwalifikacje zeby miec prace lepsza i wiecej zarabiac.cos ze soba zrobi, albo bedzie sobie dorabial.facet musi byc ambitny a nie brac co popadnie, na budowie mozna zarobic wiecej hi hi

"to przecież moralność stworzyła kk a nie odwrotnie. gdyby kk czy jakakolwiek instytucja głosiła zasady sprzeczne z poglądami większości to była by tylko niewiele znaczącą sektą skupiającą ledwie paru członków" KK powinien tylko dopuscic do małżeństw księży...

\"chcesz powiedzieć że ci udręczeni małżeństwem ludzie jednocześnie potępiali instytucję rozwodu?\" dyktatura mniejszosci - nie znasz tego zjawiska? pewna grupa, stanowiaca realna mniejszosc, ale za to zwarta, zorganizowana i majaca sprecyzowane poglady, narzuca swoje zasady wiekszosci... ktora kompletnie nie jest skonsolidowana... i dlatego w imie wyższych celów, w imie morlanosci katolickiej i tzw opinii spolecznej, ktora tak naprawde stanowila opinie mniejszosci, ludzie eczyli sie ze sobą na siłe... naprawde uwazasz, ze na wsiach ilosc rozwodow w porownaniu z miastem jest znikoma bo lubie bardziej sie kochaja? :D

przykro mi ale za pensje 1500 konca z koncem zwiazac nie mozna, starczy na oplate czynszu i chleb z kielbasą, i jeszcze na wdzoanko z ruskiego rynku raz na kilka miesiecy, małe macie widac potrzeby zyciowe.

Gość bla bla ble
moja pensja i jego pensja - da sie wyzyc, w nienajgorszych warunkach

"to przecież moralność stworzyła kk a nie odwrotnie" owszem, ale zrobiła to 2000 lat temu... morlanosc ewoluowała a kk juz nie :D tzn w stopniu niewystarczajacym

Gość ofe rma
"Oferma jakiś Ty mądry człek" bo czas kiedy inni uprawiali amoralną i lubieżną rozpustę ja spędziłem na kontemplacji :D

Gość bla bla ble
Kwiatek, ok.ale nie odpowiedziales co bys zrobi; zostawisz taka kobiete?

Gość bla bla ble
zrobil mialo byc

"bo czas kiedy inni uprawiali amoralną i lubieżną rozpustę ja spędziłem na kontemplacji " oferma tylko się nie zniżaj do naszego poziomu :P ktoś musi nawracać ten rozgardiasz ;)

Ech tak sobie myślę i wymyśliłam,ze jednak mózg jest najbardziej podniecającą częścią ciała,hmmm inteligencja to wabik na każdą kobietę Oferma i Komik🌼

"czy widziales zeby facet zostawil kobiete ktora kocha tylko dlatego ze ma swoje zdanie? zawsze mozna dojsc do porozumienia nie uwazasz?" jak sie chce to da sie wszystko zrobic ;) wystarczy taka odpowiedź? ;)

komiczne nie jestem zapalona katoliczka ale widze ze po kk i moralnosci ostro jedziesz!!!moze sam najpierw zastanow sie nad swoim postepowaniem bo ludzie ktorzy lubia innych krytykowac i wyzywac od hipokrytow czesto sami nie sa lepsi zeby nie powiedziec ze gorsi!

"już nie mówiąc o tym, że twoje twierdzenie że "ta moralna postawa to hipokryzja" nie jest tautologią i trzeba by je udowodnić a nie tylko wygłosić" ofermo - ilu w tłumie maluczkich znajdziesz rewolucjoniostów? Ilu ma odwage zakrzyknąć, że kól jest nagi? co wiecej - ludzie czesto mysla podobnie jak rewolucjonista, ale z wrodzonego wiekszosci uwielbienia dla stagnacji i bezpieczenstwa starego porządku poprą... poprą konserwatystów - mimo iż w głębi duszy chca zmian i bliższe są im postawy rewolucyjne... dlatego wlasnie kazdy woli po cichu łamać konwenanse, pod płaszczykiem morlanosci robić to, co uważa za słuszne, nić wstać i krzyknąć jawnie i dobitnie, że sie nie zgadza i chce inaczej...

Gość ofe rma
"ktoś musi nawracać ten rozgardiasz" nie jestem misjonarzem tylko filozofem :D "morlanosc ewoluowała a kk juz nie " noooo. a ci którzy się tu z tobą nie zgadzają to ewolucyjnie opóźnione cymbały. że o moherach nie wspomnę :D "Ech tak sobie myślę i wymyśliłam,ze jednak mózg jest najbardziej podniecającą częścią ciała,hmmm inteligencja to wabik na każdą kobietę Oferma i Komik " no ba. ogólnie jest wiadomym jaki ze mnie casanova :D