Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera nic

I ZNOWU NIC... EHH

Polecane posty

u mnie wszystko sie wyjasnilo tempa spadla czyli ciazy nie ma czyli czekamy na @ ale to kwestia klku dni

Hej Dziewczynki! No więc jak to ja, niecierpliwa kupiłam dziś 2 testy. Jeden do zrobienia dziś, drugi jutro rano no i ........................ jest! są dwie kreseczki! jedna troszkę bledsza, ale jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! matko jak się cieszę, ale jutro dla pewności zrobię drugi :) a jak tam u Was?

Gość ___Natalka__
czesc neta gratulacje!!!!!:) ja okresu nadal nie mam troche mnie mdli:O piersi troszke tkliwe, tzn brodawki leciutko bola jak dotkne, na okres sie nie zapowiada.. jutro ide na bete, nie weim kiedy bede miec wyniki jutro juz raczej nie bo babka jest do 10.30 wiec pewnie w poniedzialek

Anetko gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Natalia zrób tą betę bo u ciebie to jest czarna magia:D mam nadzieję że to badanie wszystko wyjaśni Karola mam nadzieję że to będzie ten szczęśliwy cykl:) u nas poprzednio to trwało 8 miesiecy i gdy już straciłam wiarę to wtedy właśnie się udało

Hej Do mnie na razie to nie dociera, nie mogę uwierzyć, że to już. Zapisałam się na 29.11 do lekarza i boję się, że mi powie, że się pomyliłam...że to nie ciąża. Dziś zrobiłam test z porannego moczu, ale nie miałam tego pojemniczka na mocz, więc łapałam go w locie ;) no i do pipetki nabrało mi się dużo powietrza i pewnie przez to druga kreska wyszła bledsza niż wczoraj popołudniu. Jutro zrobię kolejny i może wtedy to do mnie dotrze :) Dziewczynki, nie martwcie się napewno Wam się uda.

Nie, wczoraj robiłam bobo test a dziś quick vue. Dziś mam zamiar kupić jakiś z pojemniczkiem ;) a jak tam u Ciebie?

to moze dlatego była różnica w kreskach, ja też robiłam takie same testy:) u mnie ok, nadal zero objawów, poza tym że czasem coś zakuje to właściwie nic nie odczuwam, i już sama nie wiem czy to źle czy dobrze

Gość ___Natalka__
wlasnie wrocilam z bety:) we wtorek ok 14 bede miec wyniki wiec dam wam znac co i jak..

w poniedziałek będą wyniki z bety i od nich wiele zależy, właśnie nie wiem czy się wybrac do lekarza, bo z jednej strony jest bardzo wcześnie i może jeszcze nie potwierdzić ciąży a z drugiej strony biorąc pod uwagę poronienie to ta ciąża może być zagrożona jesli nie pójdę w ten poniedziałek to będę mogła dopiero w nastepny bo teraz niestety w pracy tak mam że nie dam rady w inny dzień, będę cały tydzień w innym oddziale oddalonym o prawie 70 km więc nie da rady sama nie wiem co mam robić zreszta boję się jeszcze z innego powodu, bo ostatnio jak poszłam potwierdzić ciążę to się okazało że jest źle i tego samego dnia musiałam się położyć na oddział w szpitalu i teraz się boję że też mnie skieruje do szpitala albo na zwolnienie a to by było jednoznaczne z tym że nie dostanę umowy, bo tą mam do soboty i gdyby się wydało że jestem w ciąży(o ile jestem) to na bank nie dostanę drugiej.... a tak to mam szansę dostać umowę na 5 lat a w naszej sytuacji gdy nie zarabiamy kokosów to naprawdę ważne

Gość ___Natalka__
troche sie boje ze sie rozczaruje bo te testy wyszly negatywne... nie mam nadzieji ze ten wykaze ciaze ale zobaczymy co powiedza we wtorek...

Natalko to czekamy z Tobą. Agnieszko, to faktycznie nieciekawie z ta umową. Ja mam do końca tego miesiąca, ale jak pytałam kierowniczkę, to mówiła, że nie chcą ze mnie zrygnować i że ją dostanę, więc aż tak się nie martwię. A Ty też napewno dostaniesz.

Aneta u nas podobno wszyscy dostaną bo jest więcej takich osób którym się kończy umowa ale gdyby się dowiedzieli że jestem w ciąży to raczej bym nie dostała umowy

hej laseczki humorek mi dopisuje:D więc po kolei beta wyszła 43 czy li 3-4tydzień!!! niby nie za wysoka ale biorąc pod uwagę 27 dzień cyklu miała prawo być taka, tak twierdzi lekarz do przychodni przy szpitalu się nie dostałam więc poszłam prywatnie do pierwszego lekarza jakiego gabinet stanął mi na drodze;) teraz cały tydzień tak pracuję że nie miałabym kiedy się dostać no i..... potwierdził ciążę:) pęcherzyk maleńki bo tylko 2 mm ale na ten czas jest ok, poza tym nic w macicy nie zauważył, twierdzi że nie ma żadnych zmian, krwiaków itp ale jest problem bo zauważył coś co mu się wydaje że jest przegrodą w macicy, co dziwne w szpitalu miałam chyba z 10 razy usg przez kilku lekarzy i nikt nic takiego nie zauważył... ale ten lekarz mówi że pewny tego nie jest ale tak mu się wydaje że to może być przegroda acha i mam tyłozgięcie macicy, kolejna nowość której wcześniej nikt nie zauważył?? ale on twierdzi że z tym da się żyć;) gorzej z tą przegrodą, bo jeśli to się okaże prawdą to może być trudna ciąża, ale na razie jest ok kazał mi zrobić kilka badań( w tym glukozę;)) i przyjść za 2 tygodnie ale ja nie chcę do niego chodzić więc pójdę do innego, dziś poszłam bo nie miałam wyjścia nie kazał mi brać luteiny bo mówił że to się daje gdy sa problemy z ciałkiem żółtym a u mnie twierdzi że ciałko żółte jest dostałam tylko żelazo z kwasem foliowym

Hej Agnieszko! No to gratuluję!!!! Bardzo się cieszę!! Mam nadzieję, że reszcie też się uda. A wogóle to jak się czujesz?

hej czuję się w miarę ok, troche bolą mnie plecy ale to prawdopodobnie z powodu tego tyłozgięcia ale ogólnie jest ok:) a jak u ciebie??

Hej Dziewczynki! U mnie ok. Troche pobolewa mnie brzuch. W sobotę idę do lekarza. Mam nadzieję, że nie będzie za wcześnie, to się liczy od dnia ostatniej miesiączki prawda? jeśli tak to ja miałam 25 października. czyli w dniu wizyty byłby to 5 tydzień. nie za wcześnie?

Anetko ja miałam okres 23 października i w dniu wizyty u mnie był 4tydzień i 5 dzień więc wcześnie ale udało sie potwierdzić ciążę na tym etapie lekarz nie jest w stanie stwierdzić czy się ona rozwinie, na to trzeba poczekać z 2 tygodnie, wtedy widać serduszko i wiadomo że na pewno jest życie:)

Gość milka - 79
witam wszytskie staraczki, ja tez wlasnie dostałam @ . i juz mi sie spoznila 3 dni, i juz mnie piersi bolaly,mimo, iz nigdy wczesniej przed @ mi sie nie zdarzalo!! i rozpoczyna sie 5 podejscie, to okropne i w ostatnich 3 stosowalam testy owulacyjne i byly pozytywne i niby wszytko ok ale znowu nicccc, ehhhh

Cześć Dziewczynki! Jakoś dawno tu nie zaglądałam. Brak czasu. Troche mnie zmartwiłaś Agnieszko tym, że na wczesnej wizycie u ginekologa nic konkretnego mi nie powie tzn. czy się dobrze wszystko rozwija. Szkoda... Ale ja już jestem taka niecierpliwa i wszystko już bym chciała wiedzieć. Mam do Was takie pytanko. Bo mam takie wrażenie i nie tylko ja (również mój mąż), że prawa pierś mi bardziej urosła niż lewa i jest bardziej twarda. Czy to możliwe?

Aneta nie wiem może ci coś powie ale mi powiedział że jest za wcześnie aby coś więcej powiedzieć, tylko sprawdził wszystko w środku czyli macicę, jej endometrium, jajniki przydatki i wszystko jest ok, (poza tą przegroda którą wykrył ale to nie jest pewne) zobaczył że jest pęcherzyk, ale czy z niego będzie dzidziuś to się nie da od razu stwierdził, potrzeba czasu żeby zobaczyć czy rośnie i czy rozwija się zarodek ty idziesz trochę później niż ja więc może u ciebie będzie kropeczka bardziej rozwinięta już niż u mnie więc moze dowiesz się więcej

a co piersi to nic u siebie nie zauważyłam żeby urosły... troszkę tylko żyły się powiększyły i bardziej je widać

Witajcie Co tam u Was? Ja dziś byłam u lekarza no i lekarka potwierdziła ciążę. Mój \"Groszek\" ma 8 mm długości i jest dobrze usadowiony w macicy. Ale tak jak pisałaś Agnieszko nic więcej nie mogła mi powiedzieć, bo jest za wcześnie. Dostałam skierowanie na badania moczu i krwi i za 3 tygodnie z wynikami do kontroli. Mam termin na 1 sierpnia, a Ty Agnieszko?

to duży ten twój dzidziuś:) ciekawe ile mój teraz ma bo ostatnio było tylko 2 mm.... ja mam termin na 30 lipca:)

No też mi się wydaje, że duży. Moja koleżanka będąc w 7 tygodniu miała 1cm a ja w 5, 8 mm. To terminy mamy bardzo zbliżone ;)