Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera nic

I ZNOWU NIC... EHH

Polecane posty

Karolinko, pocieszę Cię, że u mnie w pracy jest babka, której mąż pracuje za granicą, pływa czy coś w tym stylu i w domu jest 3 razy do roku, 2 razy na święta i raz na wakacje i "zdołali począć" 2 synków. Więc Tobie też się uda!

Gość cholera nic
kiki to macie mniej wiecej jak my ale u was nie wiem czy lepiej czy gorzej ze maz zarabia roznie. moj ma mniej wiecej stala stawke w tamtym mies zarobil 1600 w tym 1700... ja jestem na stazu wiec ok 650 a wiem ze jak sie zajdzie w ciaze to maciezynski placa te 650zl... balabym sie bardziej jakby zaczal sie wychowawczy...

Gość cholera nic
aaa zapomnialam dodac ze wtedy chrzesnica moja ma urodzinki:d wiec bylby i dla nien prezent w postaci kuzyna/kuzynki:D

No u nas na pieniądze nie możemy narzekać. ja mam dobrą pracę, mąż pracuje na 2 etaty więc spokojnie damy radę utrzymać siebie i dziecko, tylko żeby się w końcu pojawiło, to będe najszczęśliwszą dziewczyną na świecie :)

ee no ja mysle ze juz w grudniu sie uda powiedzialam mężowi ze od 1-7 grudnia ja go u siebie "zatrudniam" hahaha bedzie cieżka praca:) ale jaka zapłata:) u nas jedyny problem to mieszkanie. narazie wynajmuje kawalerke( placimy 1000zl) ale jakas darka ciocia podobno ma 2 mieszkania i powiedziala jego babci ze nam wynajmnie za oplaty tylko odswierzyc bedziemy musieli. Byłoby super ale jak darek wroci wtedy do niej pojdziemy i pogadamy. w przyszlosci chcemy sie budowac( dostalismy dzialke) ale zeby sie budowac trzeba wziac kredyt... u nas z zarobkami nie jest zle tylko to co dostajemy do reki nie jest w 100% na umowie.. i tu sie pojawia problem

coś czuję że to będzie długi tydzień a jak się nie uda to potem znów bedzie miesiąc oczekiwań:O najpierw czekanie na owulację porem na @:O i tak w kółko

kurcze, cały czas myśle o tym teście... zrobię go jutro bo mnie będzie cały dzień męczyło, chociaż wiem jaki będzie wynik. A jak będę wracac z pracy to odkupie, żeby mąż nie widział że go robiłam... ;)

karolina niestety mój mąż ma tak samo, umowa jedna stała niestety niska stawka a wypłata różnie, więc nawet nie ma co się na kredyt porywać:O bo nikt nam nie da

oj Aneta ale kombinujesz:D mój na szczęście nie wie że mam testy:) a myślisz że beta by już coś pokazała?? choć i tak nie mam kiedy zrobić bo mam teraz 1 zmianę więc i tak nie dam rady:O

Agnieszko z betą to ja mam taki problem, ze mdleją podczas pobrania krwi, a zanim wejdę do przychodni to pół godziny krąże pod i medytuję wejść - nie wejść. Zawsze muszę kogoś brać ze sobą, albo męża albo ojca, bo się boję, że wywinę orła po pobranuiu ;). No więc badanie krwi jak na razie bez potrzeby odpada. Wiem, tchórz ze mnie ale nic na to nie poradzę ;)

Sylwinka:)🖐️ ja też się kiedyś bałam ale jak trafiłam do szpitala to dawałam się kłuć ile tylko chcieli;) a jak kiedyś zrobię test i bedzie pozytywny to zaraz idę na betę żeby wiedzieć czy jest ok, bo w poprzedniej ciąży hcg było na jednym poziomie i to o wiele za niskim więc było od razu wiadomo że coś jest nie tak

No ja też byłam w szpiatlu i jak mi założyli wenflon w rękę, to jej nie używałam, nie ruszałam nią, bałam się że igła mi przebije żyłę albo coś w tym stylu. Mąż sie ze mnie śmiał, ze poprosi siostre o temblak to mi będzie łatwiej nosić tą rękę ;)

ale tam wkładają tylko cienką rureczkę a nie igłę!! ja zawsze myślałam że to jest igła ale jak się przyjrzałam jak to robi się to igłę zaraz się wygiąga zostaje tylko rureczka mi pobierali krew wiele razy i po wyjściu miałam ręce jak narkomanka pokłute:D

dla mnie nie ważne co tam wkładają, ważne że coś mam w żyle i że ma to związek z krwią. To mi wystarczy, żeby zaraz miec mroczki przed oczami i miękkie nogi ;)

neta ja bym poczekała z tym testem ja 10 listopada rano zrobiłam test a wieczorem dostałam @ ja w kwietniu w tym roku byłam w ciąży ale w 4 tyg przestała się rozwijać i miałam robiony zabieg a od pazdziernika mogę już się starać mam nadzieję że w tym miesiącu się uda

Sylwinka z tym masz rację że za szybko nie ma sensu tylko wiesz jak to czekanie się dłuży....

no właśnie, to czekanie jest najgorsze, a co do nk to chyba każda z nas na niej jest...;)

nawet tak nie mów, bo jak wy się zaczniecie z testem łamać to ja też zrobię szybciej;) Sylwinka a kiedy masz mieć okres?