Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winnnnnna

Rozwaliłam ten związek? Nie daję rady z własnymi myślami

Polecane posty

Gość winnnnnna
pliiiiiiiiiiiiiz

Gość winnnnnna
:(

Gość winnnnnna
uuuup

Gość winnnnnna
bo mi smutno naprawde!!!!!!!!!

Gość ....p
ja bym z Tobą porozmawiała ale nie wiem o co dokładnie chodzi

Gość winnnnnna
poczytaj od początku.... mnie znów wzięło poczucie winy dzis.... i znów sie rozwaliłam i myślę źle o sobie...

Gość ....p
ok zaraz poczytam. Zresztą ja też nie jestem w za ciekawej sytuacji i nie wiem co zrobić z moim facetem: czy go zostawić czy dać mu szanse.

Gość winnnnnna
poczytaj, pogadajmy... o Tobie tez.. moze moge cos doradzić.

Gość anna mariiia
winna , ale dlaczego masz wyrzuty sumienia?

Gość ....p
czyli z tego co po w skrócie przeczytałam to rozstałaś sie z tym Twoim facetem??

Gość ....p
ja mam tak że jak jest coś nie po jego myśli to ma do mnie zawsze wyrzuty. Właśnie teraz sie z nim pokłóciłam bo stwierdziłam ze ostatnio przegina z alkoholem ale on chciał postawić na swoim, myślał że jednak zmiękne ale kazałam mu jechać do swojego domu jeśli ważniejsze jest dla niego napicie sie niż ja. No i pojechał.

Gość winnnnnna
wyrzuty sumienia,że ... byłam czepliwa i że rozpieprzyłam zwiazek... Ciągle mi sie wydaje,ze gdybym była milsza, bardziej wyrozumiała..... że to by trwało.... Mam wrażenie,ze jego zachowania mogły być jedynie odpowiedzia na moje pretensjie i... nie daje rady...

Gość ....p
Zresztą jak mu powiem że coś mi sie u niego nie podoba to stwierdza że nikt nie jest idealny i jeśli chce to moge szukać sobie innego

Gość winnnnnna
oj ...........P, nie wyglada mi na to,zeby Cię specjalnie mocno kochał, skoro tak mowi.. A probowałas spokojnej rozmowy?

Gość anna mariiia
dziewczyny szanujcie siebie, to i Oni beda was szanowac, Najgorzej hest pokazac, ze wam tak zalezy, ze nawet obelgi, wyzwiska i zle traktowanie zniesiecie

Gość ....p
to może ja też sie jego za bardzo czepiam? już sama nie wiem co o tym myslec

Gość winnnnnna
własnie o ten szacunek walczyłam..... a dziś inaczej na to patrze, cholera, no!!!!!!!!!!!!!

Gość anna mariiia
a Ty winnna nie daj sie wykorzystywac, Zadzwon do Niego i mu powiedziedz, ze mu zalatwisz cos , jak poprosi , bo na razie czujesz ze probuje Cie wykorzystac... znajac DDA, Twoj ex uniesie sie honorem i powie "nie , to nie". I niech tak bedzie

Gość ....p
Kocha mnie to wiem na pewno, tylko ostatnio zauważyłam że on chyba nie potrafi przyjmować krytyki pod swoim adresem

Gość anna mariiia
przeczytajcie sobie ksiazke " mezczyzni kochaja zolzy" , wiele tam prawdy jest napisane. I prawda jest, ze mezczyzna nie szanuje kobiety narzucajacej sie i akceptujacej bezwarunkowo kazde jgo slowo. Mezczyzna lubi gonic kroliczka ;)

Gość ....p
właśnie nie próbowałam z nim spokojnie rozmawiać bo poniosły mnie nerwy poza tym godzine temu wydzwaniał do mnie co chwila a ja nie odebrałam a teraz telefon milczy

Gość winnnnnna
czytałam, czytałam widzisz, tylko ja sobie tę czepliwość przypisuję, która nie jest cechą prawdziwej zołzy.. okropny moj temperament i charakter- czepliwy, kłótliwy, bo ja wiem....?

Gość winnnnnna
robicie sobie złosliwosci- znam to. Jak dzwoni, to odbierz. Jesli jestes zbyt zdenerwowana,zeby porozmawiac- powiedz mu to i pogadajcie jutro...

Gość ....p
może po prostu to nie był odpowiedni facet dla Ciebie, może nie pasowaliście do siebie pod wzglądem charakterów.

Gość ....p
Jutro z nim na pewno porozmawiam, bo na prawdę zależy mi na tym związku. Idealnie by było gdyby on pierwszy jutro zadzwonił ale pewnie za bardzo sie obraził, chociaż może sie myla

Gość ....p
czasem jednak myśle że robie z siebie idiotkę przez to wybaczanie mu. Zrobi maślane oczka przytuli sie i mi przechodzi

Gość nikaka
co zas do tych praktyk jego- nie, nie powiem mu tak, jak Anno Mario radzisz- wychowywałam go już za długo, nie odniosło skutku.... po co robic to znów?

Gość ....p
winnnnnna mam do Ciebie takie pytanie czy Ty jak byłaś z innymi facetami to zastanawiałaś się czy oni czasem za dużo nie piją?

Gość winnnnnna
nie- miałam szczescie, zaden z moich mężczyzn nie pił w ogóle. Lubie typ sportowców. Z tym ostatnim problem byl wrecz odwrotny- ani wyskoczyć na piwo, ani nie przyniósł wina do kolacji i nie podobalo mu sie,ze ja pijam alkohol- w granicach rozsądku. Więć tu Ci nie pomogę.

Gość _blizniak
Winnnnnna - 🖐️